Gå til innhold

Skrulla86

Medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Skrulla86 vant dagen sist April 26 2016

Skrulla86 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

14 Bra

Om Skrulla86

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Min kjære gjennom 10 år og faren til våre 3 barn har endelig spurt meg:) Vil så gjerne ned til trivselsvekt til bryllupet! Er snakk om ca 10 kg. De første 5 kg kommer nok til å gå ganske enkelt og jeg har klart å gå de ned før, men mister alltid motivasjonen når jeg har kommet halvveis og holdt på en stund. Håper jeg klarer det denne gangen! Vil gjerne ha noen å prate med på veien ned i vekt, kanskje en som også skal gifte seg og derfor ned i vekt. Vi skal gifte oss mai/juni 2018, så er heldigvis en stund til
 2. Etter 2 svagerskap slet jeg ekstremt med vekten og gikk bare oppover. Jeg lurer nå på om antidepressive gjorde det vanskeligere, for da jeg sluttet med det og ble gravid med tredjemann så snudde det! Jeg har tidligere vært inne på "Vi som skal ned 10-20 OG 20-30 KG, men nå er det plutselig under 10 kg:-D Jeg var 84,5 kg da jeg ble gravid med tredjemann, tyngste jeg noensinne har vært! (før førstemann lå jeg alltid på ca 60 kg). Jeg prøvde å slanke meg men fikk det ikke til, både lite kontroll over kosthold og ekstrem vektoppgang hvis jeg ikke hadde godt kosthold. Siste svangerskap var tøft og jeg gikk kun opp 3-4 kg, så jeg hadde et supert utgangspunkt. Ammingen hjalp også til selv om den kun varte et halvt år. Og nå er jeg plutselig nede på 72,1 kg, 16 mnd etter fødsel:) Så jeg er da 12 kilo mindre enn før jeg ble gravid med minste. Trodde aldri jeg skulle klare å komme meg under kilo selv om ønsket har vært sterkt, men nå ser jeg ikke på det som noe stort problem. Delmålet mitt er under 70 kilo og hovedmålet er å veie under 65 kilo og holde meg der. Jeg har en drøm om å komme ned mot 50 tallet og holde meg under 60 kilo, men det er ikke noe mål. Kun en bonus hvis jeg skal klare det en gang:) Hovedfokuset mitt er kosthold. Jeg trener 2 dager i uken, men det er ekstret lett trening pga revmatisme så har nok lite å si på vektnedgang. Den bevegelsen jeg holder meg i er på grunn av mine 3 små jenter, når jeg ikke har de så slapper jeg av. Matproblemet mitt er min avhengighet av godteri og snacks. Jeg kan fint holde meg uten fet mat og slikt, men jeg er så avhengig av godis at jeg kunne levd på det til hvert eneste måltid. Så jeg må prøve å holde meg unna, for når jeg først spiser så klarer jeg ikke å stoppe. Nå som jeg er i full gang igjen med å gå ned i vekt så sliter jeg med å få i meg nok kalorier av sunn mat. For å fylle opp dagen så må jeg spise tomme kalorier, og det er jo lite vits. Idag kom jeg til 1200 kalorier, men da ble det mye mat på kvelden. Hvis jeg hadde spist som jeg hadde tenkt til før jeg skrev ned matplanen så hadde det kun blitt 7-800 kalorier...og det er jo ikke nok. HAr planer om å ha en planlagt sprekk innimellom. En dag der jeg kan kose meg med det jeg ønsker. Tenker ca 1-2 ganger i måneden. Første gangen blir på lørdag, da skal jeg og mannen overnatte på hotell og ha en hyggelig barnefri kveld og natt:) Håper jeg når målet mitt, det hadde vært godt å trives i kroppen igjen Er det andre her som skal ned med fokus på kostholdet, og som kanskje har helseproblemer slik som meg? Evt som sliter med kaloriinntak? Vil gjerne ha noen å prate med, så kan vi kanskje følge hverandre i mål:)
 3. Hei igjen! Da har det gått en uke siden sist. Kostholdet har vært ræva og jeg endte opp med å bruke min gamle dårlige slankemetode: masse godis og ingenting mat. Dette er det eneste som noensinne har gitt meg greie resultater, men er jo grusomt for kroppen ifht at det er usundt tenker jeg. Har iallefall gått ned ca 2 kilo på en uke, så greit det. Dog har jeg gått så kjapt opp fra 79-87 at jeg kjenner at jeg ikke blir bittelitt fornøyd en gang før jeg går under 80. For akkurat ett år siden veide jeg 77 kilo, dette var til da det tyngste jeg har vært og jeg var helt flau.....kan jo bare tenke dere hvor flau jeg er av å veie 87(nå 84,6) da liksom.... Håper iallefall at jeg er under 80 til sommeren, for da er jeg likt som ifjor. Gleder meg til jeg er under 75 kilo, da kan jeg endelig begynne å være fornøyd med vekta. Håper jeg klarer det! Hva er dette med kroppsanalyse forresten? Har du tatt på treningsstudio? Hva var resultatet da? Har tenkt på å ta dette, men det koster vel litt...også er jeg livredd for resultatet:S Frem til jeg var 20 år så var jeg jo tynn og til tider undervektig, men tror alltid jeg har hatt for mye fett og for lite muskler for det. Jeg har nemlig vokst opp med å spise masse godis og ikke mat..
 4. Hei! så deilig det må være å ha gått ned 10kg!!! jeg starter på ny idag! Har hatt flere forsøk på å gå ned, hver gang gir jeg opp og når jeg da prøver igjen senere er vekta 5 kg mer enn firrige start:( dette går ikke mer!! jeg går på mye medisiner som sikkert har mye medvirkning, men kostholdet er også ille! håper på litt hjelp på veien i det å ha noen å prate om det med her på forumet
 5. 200 gram opp denne uka:( 78,8 kg er vekten nå. Total nedgang i oktober er 1,2 kg
 6. 200 gram opp. Kjipt:( Men tror jeg kjapt går ned igjen, for tror dette har noe med mensen og oppblåsthet å gjøre... Heldigvis fortsatt under 80 kilo på mine 79,8 kg:) Ønsker dere alle en kjempe fin helg!
 7. GAAAAD! De siste dagene har jeg sliti med SKIKKELIG knaskesug! Har hatt behov for å ha noe i munnen 24/7! Kan det kanskje ha noe med mensen å gjøre? For fikk den på mandag... Igår sprakk jeg skikkelig, men spiste heldigvis en haug av hjemmelagde rundstykker istedet for godis...hehe. Magen min reagerte skikkelig på all inntaket av hvetemel da jeg spiser lite av det i hverdagen, så idag har jeg kun spist en del tørkede gojibær, en god kyllingkjøttbollemiddag og epler (BTW eplechips er NAM!). Men er redd vekta viser oppover imorgen(veiedag). Syns det er rart fordi vekta viste 79,2 på tirsdag morgen og idag tidlig viste den 80,2!! Kan det ha noe med at kroppen reagerte på all hvetemelet? Vann i kroppen eller noe? Skjønner ikke noe jeg.... Jeg vil gomlegomlegomle ikveld, men kan ikke spise mer....blæh:/ Hva med dere andre da? Hvordan går det?
 8. GAAAAD! De siste dagene har jeg sliti med SKIKKELIG knaskesug! Har hatt behov for å ha noe i munnen 24/7! Kan det kanskje ha noe med mensen å gjøre? For fikk den på mandag... Igår sprakk jeg skikkelig, men spiste heldigvis en haug av hjemmelagde rundstykker istedet for godis...hehe. Magen min reagerte skikkelig på all inntaket av hvetemel da jeg spiser lite av det i hverdagen, så idag har jeg kun spist en del tørkede gojibær, en god kyllingkjøttbollemiddag og epler (BTW eplechips er NAM!). Men er redd vekta viser oppover imorgen(veiedag). Syns det er rart fordi vekta viste 79,2 på tirsdag morgen og idag tidlig viste den 80,2!! Kan det ha noe med at kroppen reagerte på all hvetemelet? Vann i kroppen eller noe? Skjønner ikke noe jeg.... Jeg vil gomlegomlegomle ikveld, men kan ikke spise mer....blæh:/ Hva med dere andre da? Hvordan går det?
 9. Kjedelig med stillstand, men såååå mye bedre enn oppgang da:) Skikkelig drittform nå og sliter med å få i meg riktig mat. Men imorgen er hverdagen igang og da pleier det å gå lettere. Har en økonomi fra helvete nå også, flere tusen i minus hver mnd pga vi ikke får solgt den ene bilen vår! DRITT! Hjelper ikke at jeg går på aap akkurat:( Men motivasjonen for å gå ned i vekt er der heldigvis enda, skal aldri opp på 80 tallet igjen og skal bli slank! Så får vi ta det andre dritet som det kommer.. Kos deg på fjelltur!
 10. Heihei! Veiedag idag og -1,4 kg denne uka:) Ganske fornøyd, var jo kjedelig med 0 i vektnedgang forrige uke. Nå veier jeg 79,6 kg, deilig å være borte fra 80 tallet!! Bare 5 kg igjen til delmålet mitt nå Ha en god helg alle sammen. Her blir det hjemmelaga sushi idag
 11. Hei jenter! Jeg har vært "borte" en liten stund nå, men har tittet innom i ny og ne da(uten å skrive noe). Jeg har sluttet å registrere fordi jeg syns det ble så veldig mye fokus på mat, ble en negativ ting for meg:( Men registrer innimellom for å "sjekke ut" matvarer, og jeg går fortsatt ned i vekt. Jeg merker stor forandring fra de andre gangene jeg har slanket meg, for denne gangen er det akkurat som både jeg og kroppen er innstilt på at dette er en varig kostholdsendring. Jeg har aldri holdt meg unna godis så lenge som nå, og har faktisk kun hatt en liten sprekk. Går ikke fort nedover da, er på ca 4 kg ned siden slutten av august. Men idag veide jeg meg til 80,0 kg så nå ser jeg straks 70 tallet:) Motivasjonen er vanskelig å holde på syns jeg, men jeg kan alltid glede meg til helgen da. For helgen = en liten pose smågodt som har vært i fryseren(hardt å spise, nam, og tar lengre tid) + solsikkefrø. Har kun 1 kosedag i uka, ellers sklir jeg ut.... Men ingen krise å ta seg et kakestykke, så lenge det ikke blir 5! Lykke til videre alle sammen:)
 12. Hei dere! Merker at jeg sliter for tiden. Er så mye jeg har lyst på og blir liksom lei av at jeg ikke kan spise det jeg vil! Problemet er at hvis jeg går etter for matønskene så spiser jeg ikke bare litt.....da mister jeg helt grepet og gomler i meg så mye jeg klarer(altså type 2 stk 200 grams med sjokolade liksom!!) Hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe nå, men vet med meg selv at jeg kun klarer å fortsette hvis jeg er aktiv på forum og med registrering. 5 uker har jeg slanket meg nå, veiedag imorgen
×
×
 • Opprett ny...