Gå til innhold

Lillemor

Medlem
 • Innholdsteller

  311
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Lillemor vant dagen sist November 25

Lillemor hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Bra

Om Lillemor

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

604 profilvisninger
 1. Helt enig i at det er 2020 som blir året her. Har gått ned noe, men resten tar jeg på nyåret. Å starte opp igjen for fullt 1. januar er tingen for meg. Jeg har hatt ganske god kontroll på inntak frem til nå, men merker at det sklir mer og mer ut etter hvert som jula nærmer seg. I går ble jeg lokket av julevarer som kostet nærmest null nix. Marsipangris til 4 kr liksom. Hadde det bare vært like lite kalorier i den som den kostet så... Tar litt juleferie snart, men kommer veldig sterkere tilbake!
 2. Ganske likt her også. Blitt for mye av alt. Har nå ført opp alt som jeg har planlagt å spise resten av dagen og havner på ca 1300. Må bare holde meg til det om det skal bli noe nedgang igjen. Jepp, her kommer vi sterkere tilbake!!
 3. Dagens vekt ble ikke så stor overraskelse. 63,3 kg. Det ble et kjempekalas uten like i helgen med massevis av god mat og godt drikke. Akk, disse juleselskapene altså. Prøvde så godt jeg kunne å velge smart, men når vinglassene stadig ble fylt på så forsvant jammen bryteren for fornuft også gitt. Kjent sak det der. I tillegg så har uken generelt bestått av litt for mye kalorier, i hvert fall ikke lite nok til at det har gått i underskudd. Jeg må bare se til å komme meg ned igjen på 62-tallet, for i dag strammet det godt i bukselinningen igjen etter en uke med tøys. Føler meg stinn og utilpass. Vil ikke ha det slik. Det er mye som skjer nå kommende dager med juleavslutninger, konserter og julefrokoster her og der. Om jeg rekker å få klemt inn noe trening vet jeg sannelig ikke siden det er så mye som foregår hele tiden, men jeg får gjøre et godt forsøk med inntaket i det minste. Skal ikke på noen flere festligheter som innebærer fludium i hvert fall, og da føler jeg at jeg har mer kontroll også. Har du små unger, Løffen? Jeg får heldigvis være i fred på do i huset her
 4. Det blir noe rart med datoene her og hva som vises når man har skrevet hva siden det hos meg bare står "skrevet" uten at datoen kommer frem. Flere som har dette problemet? Jeg fikk trent en god styrkeøkt på tirsdag etter å ha blitt motivert av din løpetur, Løffen. I kveld ble det nok en hard kondisjonsøkt. Det monner nok ikke så mye at det utgjør særlig forskjell på vekten, men det gir meg i det minste god kondisjon og et godt humør nå i mørketiden 300 kcal forbrent på 45 min trening er tross alt bedre enn 50 kcal forbrent sittende apatisk foran TV i samme tidsrom tenker nå jeg da. Uansett trening eller ei - i dag har jeg hatt et enormt søtsug igjen. Mistenker at det er noen hormoner som spiller meg et puss. Måtte grave litt i boksen til jentene her med pepperkaker. Har ikke smakt en eneste en før i dag. Klarte ikke å motstå. Så ble det 20 gram med mørk sjokolade også. Fatter bare ikke hvor dette suget kom fra, men nå er det heldigvis over og håper det ikke kommer igjen på en lang lang stund. Jeg følte meg helt stinn, men allikevel så var suget der etter noe søtt. Har lest en plass at det kun er oss skandinavere som har det slik. Hva kan det komme av mon tro? Er det mangel på dagslys og sol? Varme? Har egentlig aldri tenkt på om jeg er annerledes på sommeren enn på vinteren, men jeg er kanskje det? Hadde vært gøy om dere andre her kunne dele erfaringer om akkurat det. Fyr løs!
 5. Tusen takk! Ja det var en fantastisk følelse å se 62-tallet på en mandag morgen. Lenge siden sist. Så flott å høre at du har hentet deg inn igjen! Det hender det går skeis noen ganger, men så stopper vi heldigvis før det bærer helt galt av sted. Når jeg nå leste at du løp 8 km i går så fikk jeg slik intens lyst til å trene igjen i dag Jeg trente hard kondisjonstrening i går, men kan jo ta ei lita treningsøkt i dag også allikevel. Takk for motivasjonen! Blir helt klart trening etter jobb i dag Ha en fin dag videre du også og til alle dere andre der ute som leser
 6. Første mandagen i desember i dag og vekten står på 62,8 Juhuuu, jeg klarte 62-tallet! Jeg er jo egentlig nærmere 63 kg enn 62, men det føles så mye bedre å se 62 Jeg var riktignok enda litt lettere før helgen, men det har jeg sett hele tiden, at jeg veier mindre på fredager enn mandager. Kan være at jeg ikke er like flink som jeg burde i helgene, men shit heller. Jeg går da ned i det minste og det må være bra nok for meg akkurat nå. Om jeg skal sette meg noe mål for uken så må det være at jeg kryper ytterligere ned på 62-tallet. Jeg vet at det ikke er realistisk for meg å se 61-tallet neste mandag fordi det kommer litt mer selskapeligheter til helgen igjen. Det skal mye til for meg å gå ned en hel kg på en uke nå. Det er jeg rimelig sikker på at jeg ikke får til, men noe ned skal jeg klare. Det er mye fristelser i butikkene nå, men jeg føler at jeg har stålkontroll på det for tiden. Jeg ser lengselsfullt på marsipanpølser og andre godsaker, men holder meg unna. Jeg smakte såvidt på noe julegodt som barnet har her hjemme, men det var kun en liten sjokoladenisse på 10 gram. Jeg hadde et kontrollert inntak av annet snacks også. Noe ble det, men kun et par håndfuller og ikke i de mengdene som jeg gjerne har gjort før. Denne uken så må jeg bli flinkere til å registrere. Jeg har jo veid opp alt jeg har spist og notert ned på en lapp, men har ikke fått det inn her på GR. Tiden har bare rett og slett ikke strukket til. Når kvelden kommer så har jeg bare sunket sammen i sofaen og tenkt at spist er spist uansett. Jeg har i hvert fall passet på å få i meg mine tilmålte 300 gram grønnsaker og ca 250 gram frukt hver dag. Så har jeg hatt kontroll på middagene og vet at de ikke har oversteget 400 kcal. Så helt galt har det altså ikke vært, men jeg må altså huske på å få registrert alt. Blir litt lettere å ha total kontroll for meg da. Jeg er rimelig lei av registrering, men selv når jeg har nådd målet så må jeg nok fortsette en stund med det slik at jeg ikke fyker opp igjen. Så ja, her må bare motivasjonen holdes oppe! Ha en fin førjulstid der ute!
 7. Jeg har nok ikke klart å ligge på 1300 hele denne uken heller, men det har ikke vært så fryktelig galt allikevel. Dette er vanskelige greier for tiden. Nå er det straks helg og vekten er igjen godt nede på 62-tallet. Er jo glad for det, men jeg har sett 62-tallet på fredager før uten at det har holdt seg der til over helgen. Jeg må bare klare å holde fokus på underskudd nå i helgen altså. Jeg ville jo blitt så utrolig glad om jeg kan rapportere inn et fint tall på mandag Har jo planene for helgen klare, så det skal ikke stå på aktivitet. Må bare passe på at jeg går rett forbi hyllene med snacks i butikken. Denne helgen skal jeg klare det. Har hatt snacksfrie helger før jeg, og det har jo gått veldig bra. Jeg har også noen ganger veid opp en liten håndfull og klart meg med det, men de siste helgene nå så har jeg bare rotet det til for meg selv. Nå skal jeg straks ut og gå en lang tur i solen. Det er et helt nydelig vintervær her som jeg oppholder meg nå. Ha en strålende fredag der ute dere!
 8. Syns det høres fornuftig ut at du i det minste skal holde deg på 62-tallet fremover, men mindre fornuftig med kanelbolle og varm kakao Jeg har også overgått mine 1300 til tider, så det er jo også derfor jeg ikke går ned noe særlig. Jeg vet at om jeg klarer 1300/1400 hver dag en hel uke så kan jeg gå ned inntil en hel kg. Målet mitt er det denne uken. Fortsett å trene du! Om vinningen går opp i spinningen så har du uansett opprettholdt formen og du legger heller ikke på deg selv om overskrider kaloribudsjettet.
 9. Det ble en god natt med mye søvn og det kjenner jeg godt på kroppen. Er deilig å føle seg skikkelig uthvilt. Vekten ligger på 63,3 så jeg har litt å jobbe med denne uken også ja. Må bare se til å komme meg ned på 62-tallet igjen denne uken slik at jeg har noe bra å rapportere om til uken. Det ville vært noe det! Skal få tatt en styrkeøkt på treningen i dag også. Kjenner at det kan være en bra dag for litt tung styrketrening. Det hjelper nok ikke så mye for kaloriforbrenningen, men det hjelper bra på kroppsfasongen. Noen sier at det hjelper for hvileforbrenningen også, men når jeg leser om det så er det egentlig mikroskopisk av hva økt muskelmasse gjør med den daglige forbrenningen. Da må man ha MASSE muskler i så fall. Uansett, for meg så ser jeg at jeg har fått mer markert mage, lår og armer. Det er jeg fornøyd med jeg I dag skal jeg ha en planlagt pinnekjøttmiddag med familien. Ikke det smarteste å spise for meg nå, men jeg tenker at jeg spiser mest kålrot og en liten potet akkurat i dag. Det blir ikke fet kålrotstappe på meg, men kun vanlig kokt kålrot som jeg moser. Jeg tåler også så lite salt at en liten pinne med pinnekjøtt er mer enn nok for meg. Hvor mye kalorier kan det være i en slik liten pinne da? Om jeg veier bare selve kjøttet uten fett så kan det da ikke være all verden eller? Tabeller for kalorier sier jo bare noe om rå vare og ikke dampet, men jeg tenker at jeg tar den ene biten og veier opp det kjøttet som er på den. Det er jo heller ikke slik at det er den ene dagen som velter hele uken så lenge jeg passer på at regnskapet ikke går helt bananas. Ikke så lett når man skal være helt kalorinazi. Det er jo bare dere her inne som vet hva jeg snakker om. Jeg tør jo knapt si at jeg teller kalorier til andre, for da skal jo alle ha sin mening om akkurat det med vektnedgang Men jeg HAR gått ned i vekt og da tenker jeg at jeg må ha gjort noe riktig også. Ha en fin dag der ute!
 10. Var ikke så spennende på vekten i dag heller. Er så rart dette, for i går var jeg under 63, mens i dag var jeg over igjen. Det går opp og ned som en jojo. Jeg hadde så lyst til å se 60- tallet før jul, men det spøker for det nå. I dag hadde jeg en helt ok treningsøkt med kondisjon og styrke. Ikke aller mest forbrente kalorier, men rundt 300 ble det. Matinntaket i dag ble totalt 1350, så det er jo helt innenfor. Om bare alle dager kunne være som denne Da hadde jeg gått ned i rekordfart. Realiteten er en annen. Det er fremdeles stort sett helgene som ødelegger, men i uken som gikk var jeg generelt helt sløv. Må bare holde fokus nå og håper at jeg kan klare å fortsette videre nedover. Skal legge meg tidlig i kveld. Kjenner at jeg fikk litt lite søvn i helgen.
 11. Ser du sliter, men det er du jammen ikke alene om... Skal vi la 2019 være 2019 og gå inn for at 2020 blir bedre? Jeg har fremdeles motivasjonen, men er stadig så sugen på noe at jeg kommer helt ut av kontroll. Hva med å være litt måteholden nå før jul, men virkelig sette inn støtet etter jul? Kan det være en plan for oss? Hva sier du?
 12. Det ble bare veldig kort innpå for å rapportere om vekt i går, for jeg var så irritert på meg selv. Skikkelig grinete rett og slett. Hadde jobbet så fint for å komme meg ned på 62-tallet og så klarte jeg å surre det til slik at jeg spratt opp igjen. Jeg visste jo godt at jeg ikke hadde holdt meg på 1300 hele uken og jeg ser jo at jeg har skrevet det også, men at jeg skulle gå opp ytterligere 0,3 kg var jo definitivt ikke målet. Jeg har faktisk ikke noe annet valg enn å legge meg tilbake på mine 1300 om jeg i hele tatt skal kunne se særlig mer vektnedgang før jul. At jeg har blitt slankere i løpet av denne høsten/tidlig vinter har jeg jo, så sånn sett så har jeg nådd et delmål i det minste. Ser jo på grafen min at det har gått rette veien, så jeg må bare ikke gi opp selv om jeg nå har hatt et par labre uker. Jeg lå på ca 1350 kcal i går + at jeg hadde en fin treningsøkt, så jeg holder det jo i gang. Har fremdeles ikke fått kommet meg ut på noe løpetur pga is og slaps, og i dag så er det jo svære innsjøer på stiene her Så må nok ty til treningssenteret i dag også. Greit nok det. Jeg liker meg der jeg Blir ikke så mye puls og kondisjon i dag, men skal få til en god strykeøkt. Ha en fin dag dere der ute!
 13. Ja det er helt klart lettere når man er flere. Fantastisk at du nå straks har nådd målet ditt. Stå på videre ned mot 62
 14. Jeg må definitivt holde meg strengt til 1300 kcal, for nå veier jeg 63,6 kg. Ikke så mye mer å si om det egentlig.
 15. I kveld hadde jeg den beste treningsøkten på flere uker! Ikke kalorimessig, for jeg hadde "bare" ca 400 forbrente kalorier på en time som jeg pleier, men klarte å gjennomføre nesten alle øvelsene uten smerter i kneet. Det var en høyintensitetstime med høy kardiobelastning kombinert med noe styrketrening. Jeg hadde ingen smerter i kneet i hele tatt og ble så utrolig glad! At det går an å bli så glad etter en treningstime da? Om jeg bare kunne delt den gleden med dere der ute. Ellers med kostholdet så går det jo rimelig greit. Er vel ikke helt på 1300 kalorier pr dag for tiden, men sørger for å ha mer underskudd enn jeg får i meg slik at jeg ikke får oppgang i det minste. I dag meldte jeg meg ut av GR gull. Syns ikke det nye opplegget her gir meg valuta for pengene. Er ikke verdt å betale 99 kr mnd for syns jeg. Det har vært mye kluss med synkronisering med treningspoeng mellom Polarklokken min og GR. Det står som regel null trening selv om jeg har trent fem dager i uken. Det er demotiverende å se. Ja jeg vet jo hva jeg har trent og når, men når man betaler for en tjeneste så bør den fungere også. Så henger appen veldig ofte og jeg får beskjed om at det er tekniske problemer når jeg skal loggføre maten. Det holder rett og slett ikke mål. Jeg kommer til å sende en klage på dette. Hva opplever dere andre? Fungerer alt som det skal eller er det bare hos meg det svikter?
×
×
 • Opprett ny...