Gå til innhold

Lillemor

Medlem
 • Innholdsteller

  323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Lillemor vant dagen sist Desember 27 2019

Lillemor hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

17 Bra

Om Lillemor

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

632 profilvisninger
 1. Kan man lage en bruker på Vektklubb uten å være betalende medlem? Har lurt på om jeg skal svinge meg over dit jeg også, for jeg syns appen til GR henger så ofte.
 2. Veiedag og tilbake igjen til start for min del på 65,3 kg. Så opp 0,3 igjen denne uken. Jeg startet uken kjempefint, men klarer altså den store bragden å putte innpå mye mer enn jeg skal + litt til. Det virker som om jeg ikke helt har kommet inn i den gode rytmen etter å tatt helt av i desember. Treningen er jeg flink med da i det minste. Er vel kanskje derfor at jeg ikke har gått opp mer enn jeg har gjort. Dagen i dag har gått fint så langt og alt er registrert. Har ført opp det som skal inntas senere i dag også, så uken starter svært så bra. Så skal jeg på trening igjen i ettermiddag også. Må holde meg til telling og veiing nå altså, for nå strammer alle klær noe veldig... Må jo bare finne den gode motivasjonen som jeg har hatt tidligere!
 3. Kan nesten bruke copy paste på innlegget ditt snupsipups Som om jeg skulle ha skrevet det selv. I dag er det definitivt ny uke og nye muligheter.
 4. God mandag der ute! Veiedag for meg og ned kun 0,3 kg siden forrige mandag. Gikk ikke helt etter planen i helgen, for jeg veide jo faktisk mindre på fredag enn jeg gjør i dag. Ja ja, men nå er det mandag, ny arbeidsuke og nye muligheter uansett. Var tungt å komme i gang i dag, så jeg tror det blir en tidlig kveld på meg.
 5. Fredag og tid for rapportering av vekt på tråden her. Dagens vekt viste 64,6 kg. Det er ned 0,7 siden forrige fredag i det minste, men jeg har fremdeles ca fem kg som skal vekk innen 1.mars. Det er bare å stå på videre. Jeg er glad i å trene og trener allsidig, så det er ikke det som det skal stå på. Verre er det med å holde seg til sine tilmålte kalorier da. Hjelper lite å trene dersom man "spiser/drikker opp" alle forbrente kalorier igjen. I dag har jeg fått meg en frisk gåtur ute i solen og på glattisen, men det ble en ganske forblåst tur! Ikke mye som minner om en vinterdag i januar i hvert fall. Ser at det blir lysere for hver dag da, og det er da noe ☀️ Så må jeg forsøke å være så flink med kaloriene i helgen som jeg bare kan. Dette må jeg jo få til! Ha en fin helg dere!
 6. Godt nyttår dere! Jeg er også en gammel traver her. Har i flere år strevet med de siste tre kg. Nå er det dessverre mer enn bare tre kg som skal av. Jeg har min egen tråd også som jeg skriver litt i, men jeg vet at jeg får mer fart i nedgangen om jeg er med i en tråd med litt mer aktivitet i. Så her er jeg. Jeg er 47 år, 164 cm og vekt ca 65 kg +/-. Skal ned til 58 kg som er min trivselsvekt, men har 60 kg som delmål innen 1. mars. Jeg har veiedag på mandager, men kan gjerne rapportere inn vekt på fredager her også. Jeg ligger på meny 1 og med 1300 kcal. Det er til tider litt tøft, men om det skal monne noe særlig så har jeg ikke noe valg. Jeg har tidligere hatt gullmedlemskap og kjenner godt til sammensetningen av måltider og viktigheten av det, men vanskelig å holde seg til det man skal er det altså. Selv om jeg startet så smått på mandag så har ikke den store motivasjonen vært der syns jeg. Det er først i dag at jeg virkelig er motivert, for nå har hverdagen kommet for fullt med jobb og det som hører med. Det er noe med den klassiske januar-peppen ja Nå er vi i gang igjen dere!
 7. Ja, her sikter vi oss inn på 60-tallet. Skal ned til 58, men delmålet er 60 i første omgang. Jeg rapporterer vekt hver mandag som vanlig. I dag veide jeg 65,3 kg. Vær litt obs på den Fitbit klokka, for det sies at den kan vise litt for mye. Fort gjort å gå på en smell.
 8. Da er vi visst i gang igjen begge to. Her viste vekten sørgelige 65,3 i dag, men jeg hadde ikke regnet med særlig mindre heller. Javisst er det fint å ha noe å jobbe med
 9. Det ble med tanken ang registrering, men jeg stod opp tidlig på lørdag og fikk tatt en real treningsøkt som planlagt. I går ble det 1,5 times gange med mannen. Jeg begynte registreringen i dag. Det skal gå ganske greit selv om det er nyttårsaften i morgen, for kalkunen som vi skal spise er jo mager som bare det. Jeg skal selv lage maten og vet nøyaktig hva jeg får i meg. Vekten i dag viste 65,3 kg og det er bare å sette i gang om jeg skal komme meg under 60 i løpet av våren. Nå føler jeg meg skikkelig uvel. Magen buler ut og det kjennes slettes ikke godt. Ja, man kan bli litt deppa av å gå på vekten, Løffen, men jeg vil ikke veie så mye. Jeg MÅ bare ned på 1300-1400 kcal nå. Så deilig det høres ut med en tur til varmere strøk! Det må jo være en skikkelig gulrot ja.
 10. Bare noen små dager igjen av dette året. I dag viste vekten hele 64,8 kg Desember ble ikke helt slik jeg hadde planlagt. Har hatt noen tanker i dag om jeg skal starte opp igjen med telling allerede nå i stedet for å vente til 1. januar. Har foreløpig i dag spist en helt ok frokost og en mager lunch. De to måltidene hadde sklidd rett inn i GR-registreringen. Så langt, så bra. Det ligger to marsipangriser i kjøleskapet og lurer, men de tåler jo å ligge der til påske også de. Vurderer altså sterkt at dagen i dag er dagen for å starte opp igjen med veiing og telling av kalorier. Må gruble litt til utover dagen for å ta den endelige beslutningen på akkurat det der kjenner jeg. Så om jeg finner ut at fredag 27. desember er en like fin dato som onsdag 1. januar så kommer jeg til å gi "lyd" fra meg i løpet av ettermiddagen/kvelden. Vurderer sterkt å legge meg ekstra tidlig i kveld slik at jeg får en kickstart på det hele. Da kan jeg stå opp frisk og uthvilt i morgen tidlig og fyke rett på trening. DET hadde vært noe det! Hm, gruble litt på den ja. Ha det fint så lenge og fortsatt god romjul!
 11. Vært dødt fra min side både her og der. Ga blaffen i alt og lot desember bli en eneste kalorifest. Bare dumt, for nå må jeg jo lide for det. Kommer sterkere tilbake 1. nyttårsdag. Lover.
 12. God bedring! Her har det ikke vært sykdom heldigvis. Gikk på vekta i dag fordi jeg ser helt oppblåst ut i ansiktet og buksene strammer veeeldig. Jadda 🙄 Er snart oppe i maksvekt igjen. Skal definitivt tilbake til telling og GR 1. Nyttårsdag. Kan ikke huske sist jeg proppet i meg så mye tull som jeg har gjort nå den siste uken eller tre. Hadde det enda vært bare god mat med gode sauser osv så, men neida. Det har gått i konfekt, marsipan, potetgull, øl, vin, pepperkaker, chilinøtter, ostesmørbrød, skiver med laks, sursild, eggerøre og ja jeg vet ikke hva. Når man bare stapper i seg på den måten, så smaker det ikke like godt lenger heller. Akkurat nå så gleder jeg meg til hverdagen igjen etter nyttår. Dette nytter jo ikke. Snart havner jeg i en annen kategori enn «under 10 kg» 😳 Fortsatt god jul der ute!
 13. Helt enig i at det er 2020 som blir året her. Har gått ned noe, men resten tar jeg på nyåret. Å starte opp igjen for fullt 1. januar er tingen for meg. Jeg har hatt ganske god kontroll på inntak frem til nå, men merker at det sklir mer og mer ut etter hvert som jula nærmer seg. I går ble jeg lokket av julevarer som kostet nærmest null nix. Marsipangris til 4 kr liksom. Hadde det bare vært like lite kalorier i den som den kostet så... Tar litt juleferie snart, men kommer veldig sterkere tilbake!
 14. Ganske likt her også. Blitt for mye av alt. Har nå ført opp alt som jeg har planlagt å spise resten av dagen og havner på ca 1300. Må bare holde meg til det om det skal bli noe nedgang igjen. Jepp, her kommer vi sterkere tilbake!!
 15. Dagens vekt ble ikke så stor overraskelse. 63,3 kg. Det ble et kjempekalas uten like i helgen med massevis av god mat og godt drikke. Akk, disse juleselskapene altså. Prøvde så godt jeg kunne å velge smart, men når vinglassene stadig ble fylt på så forsvant jammen bryteren for fornuft også gitt. Kjent sak det der. I tillegg så har uken generelt bestått av litt for mye kalorier, i hvert fall ikke lite nok til at det har gått i underskudd. Jeg må bare se til å komme meg ned igjen på 62-tallet, for i dag strammet det godt i bukselinningen igjen etter en uke med tøys. Føler meg stinn og utilpass. Vil ikke ha det slik. Det er mye som skjer nå kommende dager med juleavslutninger, konserter og julefrokoster her og der. Om jeg rekker å få klemt inn noe trening vet jeg sannelig ikke siden det er så mye som foregår hele tiden, men jeg får gjøre et godt forsøk med inntaket i det minste. Skal ikke på noen flere festligheter som innebærer fludium i hvert fall, og da føler jeg at jeg har mer kontroll også. Har du små unger, Løffen? Jeg får heldigvis være i fred på do i huset her
×
×
 • Opprett ny...