Gå til innhold

prikken123

Medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

prikken123 vant dagen sist August 27 2015

prikken123 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Bra

Om prikken123

 • Rang
  Medlem
 1. Hei,slenger meg på her ettersom det ikke er så mye aktivitet på den andre tråden jeg er med på. Håper det er greit😃Jeg er snart 40,fulltidsjobb& mamma til tre =mange "unnskyldninger"for at jeg ikke rekker å trene og ta meg tid til å spise riktigðŸ˜MEN nå er det nok, buksa er trang og toppene sklir opp😫Vil ned 10-15kg i løpet av høsten og nå målet til jul😀 Startvekta er 80,0kg idag. veiedag er mandag så da satser jeg på se 78tallet neste ukeðŸ˜ðŸ˜ŠLykke til folkens😃
 2. Hei,slenger meg med her om det er ok?😃Starter på med nytt mot...igjen etter å ha gått ned før. Satser på at startvekta på 80kg er nede i 75kg til 1.oktober. Langsiktig mål er 70kg,helst 66/68...lov å satse høyt😉Lykke til alle sammen😃
 3. Hei, kan jeg slenge meg med her???? Jeg er 38 år og er 170cm og er idag 80,2kg og målet frem i tid er å komme meg under 70kg , helst 68kg. Jeg sliter nok mest med å klare å være flink i en stressende hverdag med tre barn på 6,7,9 år.....det blir litt lite trim og lite gjennomtenkt mat når jeg stresser:( Men NÅ er jeg igang igjen med et nytt og lettere liv:) HAr gått GR før og det har fungert så lenge jeg setter av tid til det. Mitt trim-mål er 3 ganger i uka og å følge 1400kcal. Uke 1 26/5-14: 80,2kg Mål: tar jeg senere:) Lykke til dere andre, dere har jo knallbra resultater;)
 4. Starter på mandag med mer trim, gleder meg til det:) Og gruer fordi formen er så dårlig som den aldri har vært:/ Går veldig bra matveien da, ligger på mellom 14-1600kcal noe jeg skal ligge rundt.. Har tenkt over hva jeg skal spise som godis i helga så det blir verre å gå på en smell;) Lykke til med helg alle sammen:))
 5. Hei, slenger meg på her jeg også og håper det blir bra:)) Veier idag ca.80kg ( veier imorgen) og er 170 cm så da skjønner dere at jeg trenger nedgang, prøvd mange ganger og har lykkes lenge....men så snek det seg på 10 kg igjen....:/ Målet i første omgang er å være 75kg løpet av oktober og 70 kg når vi runder nyttår:)) lykke til alle:)))
 6. Hei, henger meg på her:) Jeg er 39 år med 3 barn. 100%jobb og prøver å trene minst 3 ganger i uka med jogge/gå og landhockey. Fakta: 170 cm 78,7 kg:/ Nå er det på tide å bli ferdig en gang for alle med å slanke seg så målet er å komme ned til 70 kg først, men målet til slutt er 65kg. Stå på alle sammen:)
 7. Hei, jeg henger meg på) Er med på en annen tråd også, men det er motivasjon med flere:) Jeg har tre små barn, forholdsvis aktiv jobb og prøver trene 3 ganger uka, dvs.jogging/kjapp gange. Ellers er jeg 75,9kg ( fredag 11.05) og kommer til å veie meg på fredager. Ønskevekt er 68kg iløpet av august:) Er det noen som kan lage en oversikt over oss....det kan ikke jeg lage, men greit om noen kan fikse det:) Sommerkropp,here we come:))
 8. Hei,håper jeg også kan slenge meg med, store planer om å klare 2/3 kg til 1.juni. Satser fra imorgen og veier på fredag. Jeg var 75,9kg fredag 11.mai. Lykke til alle sammen:) Just do it:)))
 9. Da har jeg veid meg idag og vekta viste ned 1,6 Kjempefornøyd med det og enda mer motivert til å være flink i helga. Syns det er ok å ha veiedag fredager jeg så det kommer jeg til å fortsette med. Gøy at vi er mange innpå her og det er så godt å lese, kjempemotivasjon for meg å høre om andre i "samme båt" God helg:)
 10. Hei,da var jeg på vekta imorges....77,9 men vet at d tallet skal jeg allllldri se igjen på vekta! Nå er det bare å hive seg rundt og skrive matdagbok+trimme, det eneste som funker for meg ihvertfall Startvekt:77,9kg Ønskevekt:68,0kg 1.delmål er 1.mai: 75kg 2.delmål er 1.juni: 72kg 3.delmål er 1.juli: 70kg Hovedmål SKAL bli nådd 1.august: 68kg!! Er det noen somm tar på seg å skrive en oppsamling av alle resultater for jeg kan ikke så mye med hvordan man fikser det lett??? HAdde vært kult om alle står på ei felles liste og mer oversiktlig eller hva?
 11. Hei,jeg blir med!!!! Er etter påsken opp noen ekstra kilo i tillegg til de som jeg hadde som mål å bli kvitt fra før. Satser på 10kg fram til sommern,fornøyd om jeg har klart det innen august, for jeg har aldri kommet med ned veldig fort tidligere. Skriver inn startvekta imorgen etter veiing,så tar jeg tirsdag som veiedag. Enn dere,hvilken dag har dere?
 12. Hei,jeg er med Startvekt fredag 30.3 var 76,5kg så da skal jeg være 73,5 til 1.mai:)) Regner med påska blir lite ned men satser på stillstans ihvertfall, god påske til alle:)
 13. Hei,jeg vil gjerne bli med og motivere hverandre. Etter noen fødsler vil jeg ned til 68 innen sommeren,veier idag 76kg og er 170cm....erre muli med nesten samme vekt og cm:)))Vil gjerne trene , men dagene strekker ikke til for tiden, og da må jeg ihvertfall fokusere på matinntaket. Men mål med 2 treningsrunder pr.uke fremover da, ski og lange gåturer. Hvilken dag veier du??? Jeg bruker fredager....unngår den typiske mandagen for å kanskje motiveres til å ha en "flink" helg om jeg veier fredag;) Lykke til:)
 14. Hei, jeg er en dame på 34 som har tenkt meg ned minst 5 kg til høsten. Vil gjerne slenge meg med dere:) Jeg er 170cm og veide meg imorges( etter en laaaaang ferie fra trim og fornuftig spising og hadde gått opp gitt)......veide 77,8kg.. Da jeg slutta på GR kurs og hold vekten var vekta stabil på 73kg. Vil gjerne ned til 70kg, helst 68kg. Har trent ca 3ganger uka tidligere og skal nå starte på igjen med 3-4 ganger uka+litt styrketrening. Spent på om jeg klarer det sammen med dere, ellers får jeg nok melde meg på et GR-kurs i august. Første delmål er 75kg til 8.august. Må starte i det små Kommer til å holde meg på meny 2 ca.14-1600kcal. veiedag mandag er ok for meg Lykke til dere som har kommet igang:)
 15. Hei, bare fortsett med det du gjør+ drikk masse vann hver dag, det funker bestandig for meg i tillegg til trim. Merker at når jeg klarer å drikke 2l vann (evt.litt lightsaft for å få til 2l) føles jeg mer mett og mindre godtesyk:) Hang in there, det er ikke gjort i en fei å gå ned, men hvor godt er det ikke når vi har klart det:)
×
×
 • Opprett ny...