Gå til innhold

TinaP

Medlem
 • Innholdsteller

  473
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Alt skrevet av TinaP

 1. Det gikk selvfølgelig opp 18. mai, men ned igjen denne uken. Ligger nå på 91 kg blank. Er på Storbyferie denne helga og det blir godsaker og alkohol. Det får så være. Det er ikke hver helg... Geisha: hvis du skal unne deg noe godt så er jo druer veldig godt. Bedre å fortsette med en korg druer eller jordbær.
 2. Så dumt du forlater oss. Forstår jo at det går opp når en har vært på tur. Selv om du begynner med lavkarbo så har du jo lov å være med på forumet her. Hadde vært kjekt å følge deg videre selv med annet kosthold. Jeg veide meg forrige fredag men tok meg ikke tid til å skrive inn her. Jeg har hatt det temmelig travelt. Forrige fredag var det opp 600 gram og jeg tenkte jeg får skrive det inn en annen dag. Så går dagene. Alt for fort. Mye jobb. Barn som skal kjøres på diverse aktiviteter og bursdagsselskaper. I dag gikk heldigvis vekta ned igjen. Er visst sånn annenhver uke hos meg se
 3. Jeg har hatt det temmelig travelt. Forrige fredag var det opp 600 gram og jeg tenkte jeg får skrive det inn en annen dag. Så går dagene. Alt for fort. Mye jobb. Barn som skal kjøres på diverse aktiviteter og bursdagsselskaper. I dag gikk heldigvis vekta ned igjen. Er visst sånn annenhver uke hos meg ser det ut til. Jaja, så lenge det går ned mer enn det går opp så får jeg si meg fornøyd med det. Har fast 2 dager med trening. Ønsker å få på plass en dag til men vet ikke helt hvilken dag. Jeg vet at for meg er det lurt å ha fast dag, for da må jeg uansett vær. Geisha. Det går i
 4. Så flinke dere er! Jeg har pleid å registrere både oppgang og nedgang, bortsett fra forrige fredag. Da ble jeg så irritert på meg selv, men tok meg skikkelig i nakken som har resultert i 900 gram ned i forhold til for 2 uker siden. (husker ikke hva vekta var forrige fredag en gang). Forrige tickeren jeg hadde gikk grafen opp og ned flere ganger. Nå skrev jeg ikke ned forrige ukes vekt så da ble det bare ned denne gangen. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med egen innsats selv om ikke alle uker går like bra. Kjenner formen er bedre men ikke god nok. Ha en fantastisk helg alle sa
 5. Kjempebra begge to! eLLe84, ned 0,6 er ikke bare bare det. Det er jo veldig bra. Forrige fredag gikk vekta opp. Orket derfor ikke skrive her, selv om det er det man bør for å få litt støtte. Men full innsats denne uken har resultert i 900 gram ned i forhold til for 2 uker siden. (Husker ikke helt hva den var forrige fredag.) Det er så deilig å bli lettere!!!
 6. Du går nok deg ned igjen Geisha! Av og til møter vi litt motgang, sånn er det bare. Men så lenge vi reiser oss igjen og fortsetter mot målet så er det det som teller.
 7. Som Suzzie sier, ikke gi opp! Ikke alle ukene går det like bra med, slik er det med oss alle. Jeg har brukt 3 måneder på 4,3 kg og vekta gikk både ned og opp, men når du innser at det har gått galt så kom inn her og finn litt motivasjon. Drøm om hvordan du vil se ut til sommeren. Om du ikke når målet til Kreta-turen så nå målet til sommeren. Det som er gjort er gjort. Legg det bak deg og reis deg opp igjen. Dette klarer du!
 8. Jeg går ikke på kurs nå og er dårlig på å registrere matinntaket, spesielt nå når jeg har det så travelt. Jobb, barn og gård med sauer som er midt i lamminga nå. Koser meg med det jeg føler for men prøver å begrense meg til helga. Ikke alltid jeg klarer det men er på rett vei.
 9. Da ble det 2 kg ned siden forrige fredag. Grafen på tickeren min gikk veldig opp og ned men jeg nådde delmålet på 93 kg. Har lagt ny ticker for neste delmål som er 90 kg. Jeg er kjempemotivert nå. Og med varmen som er kommet til Vestlandet har vi startet grillsesongen. I går hadde vi grillet laks, dagen før grillet lammekoteletter. Deilig å kunne sitte ute i sola. Jeg nyter det
 10. Så flink du er kikk! Stå på, denne gangen klarer du det! Det går jo fort ned 8 kg på 2 måneder, bare tenk om 2 måneder om du er enda 8 kg slankere!!! Så bra at du har funnet et opplegg som funker for deg, det er det viktigste!
 11. Enda flere her! Å så gøy! Motivasjonen blir bare bedre! Og spesielt i dag da jeg gikk på vekta så viste den 92,9 (2 kg ned siden forrige fredag). Lurer litt på om vekta viser helt rett for den grafen på tickeren min har gått opp og ned hele tiden. Uansett så nådde jeg mitt første delmål som var 93 kg. Neste delmål er 90 kg. Håper å klare det innen 20. mai. (eller innen 5 uker). Har satt meg mange små delmål for da er det lettere for meg og det holder motivasjonen oppe når jeg når disse delmåla. Har ingen belønning ved 93 kg men ved 90 kg skal jeg unne meg en massasje. Pga nytt delmål så h
 12. Gikk ikke så bra på fredag som jeg håpte. Men uten trening og 3 dager med sjokolade så skulle det vel bare mangle. Og denne helga trøstet jeg meg med... sjokolade... Denne uken har jeg startet med nytt pågangsmot og ny motivasjon. Har vært på joggetur i dag. Deilig, spesielt når det er så mildt ute i tillegg. Jeg har hatt 2 treningsdager i uka (i tiden før påske), ønsker nå å få til 1 dag til og det må jeg klare. Må bare finne en fast dag/tid. Da er det lettere å holde det. Fremover blir det nok en del grillmat til middag. Elsker grillmat, men ikke pølser. Liker bedre rent kjøtt. Sammen m
 13. Har hatt det travelt i helga med jobb så har ikke fått vært inne her. Kanskje litt grunn var at jeg hadde vektoppgang på fredag også. Vet jo hva det skyldes - Påskeaften, og påskedagene ble det mer sjokolade og kjeks enn jeg strengt tatt hadde behov for og så ble det heller ingen trening forrige uke. Nå er jeg i gang med trening igjen og det er deilig. Kjenner at våren er kommet til Vestlandet og nå, og det er deilig med litt mildere vær selv om trekken er litt kald. Så bra Suzzie!!!! 1,9 kg er jo kjempebra!!!!! Og så kjekt med flere som kan motivere meg her inne. Ser fram mot milde
 14. På langfredag landet jeg på 300 gram ned. Er fornøyd da jeg ikke hadde fått trent. Matveien gikk det fint med frem til påskeaften. De siste 3 dagene ble det en del sjokolade. Men er på rett spor igjen nå ang mat. Blir spennende å se på fredag ?
 15. Påskeaften til og med 2. Påskedag skeiet jeg ut en del. Men er på rett vei igjen nå. Fikk ikke tatt kondisjonsøkten min tirsdag men må prøve å få tid onsdag eller torsdag. Det er travle dager. ?
 16. 300 gram ned er i hvertfall rett vei. Har hverken blitt kondisjonstrening eller styrketrening på meg siste uken så jeg får være fornøyd. Matinntaket går det ganske greit med.
 17. Så flott Geisha! Jeg var mindre i januar enn det jeg er nå, men jeg føler jeg har kommet mer inni gode matvaner nå så jeg er på god vei. Hatt en hektisk dag til nå med 2 lamminger og en jurbetennelse. Ikke god tid til å spise men fikk i meg frokost etter 2 timer arbeid i fjøset i morges. Må bare passe på å ikke ta for lettvinte løsninger i matveien om jeg blir sulten, som kjeks og lignende, heller ta noe frukt. Ha en fin påske!
 18. Kjempeflinke har dere vært hele familien! Det er enklere sammen.
 19. Trykk på tannhjulet (innstillinger), trykk på "om meg", fyll inn høyde, vekt og fysisk aktivitet, trykk på "energi-inntak" det bli automatisk reknet ut. Dersom du går på kurs eller er gullmedlem kan du endre meny her.
 20. Lørdag kveld over for min del. Ja jeg spiste min del av lørdagsgodter, men bare halvparten av det jeg hadde gjort for et par måneder siden. Og så er det 7 dager til neste lørdag! Resten av måltidene denne dagen har gått veldig bra. Chips hadde vi glemt å kjøpe inn så jeg landet bra i dag.
 21. Jeg er ikke perfekt og kommer aldri til å bli det. Jeg spiser sjokolade og chips fordi jeg liker det og magen er av og til sterkere enn viljen. Jeg feiler, men reiser meg opp igjen. La oss prate om hyggelige ting! Hvilken plan har du for påsken? For å unngå godteri, sjokolade og chips? Ikke lett å ikke handle inn. Barna forventer at de får påskeegg.
 22. Juhuu! 1,2 kg ned denne uka. Registrering hjelper men det visste jeg jo fra før. Hvordan går det med deg Geisha?
 23. 94,6 kg (ned 1,2 kg) Veldig fornøyd med meg selv og innsatsen min! Og så flott Suzzie, ned på deg også! Men 11 cm, er det totalt? Ikke på en uke vel?
 24. Unnskyld meg Første innlegg til slankejenta ble jeg litt satt ut jeg og ja. Kom i forsvarsposisjon med en gang. Men så leste jeg det igjen og tenkte at "hun mener det sikkert godt". Og så leser jeg videre nedover og tusen takk geisha79 som forsvarer meg og støtter meg, og forstår at det ikke alltid er like lett. Kritikk hjelper ikke, det vet vi som har strevd i flere år. Og slankejenta: Å spise sunt og ikke trene er heller ikke bra. Kroppen og hjertet har veldig godt av trening.https://helsedirektoratet.no/folkehelse/fysisk-aktivitet/anbefalinger-fysisk-aktivitet Så å ikke trene er direkt
 25. Så flinke dere er! Vekta mi stod stille på fredag, men det er ikke rart når helga før gikk helt skeis. Denne helga har vel gått noenlunde greit. Jeg skeier ut, men det er bare lørdag og søndag at jeg unner meg noe ekstra. De andre dagene går det bedre med. Denne helga var vi på hyttetur på fjellet og med folk rundt meg hele tiden så brukte jeg ikke tiden til å registrere maten. Nå husker jeg nesten ikke hva jeg spiste en gang. Har i hvert fall vært mye i aktivitet og gått på ski. Ny uke og nye muligheter. Frokost inntatt og kaffe i koppen. Skal nyte å sitte inne nå på morgenen mens d
×
×
 • Opprett ny...