Gå til innhold

TinaP

Medlem
 • Innholdsteller

  473
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Innlegg skrevet av TinaP


 1. På ‎06‎.‎05‎.‎2018 den 21.09, pus 52 skrev:

  Hei folkens! Det har blitt 600 gram opp siden sist. Tenkte at vi her i huset skal begynne med lavkarbo,og det er jo ikke akkurat noe her på GR sidene å gjøre.Så det blir vel ikke flere innslag fra meg,vi må virkelig gjøre noe med vekta,og da må vi satse på det, for vi bare surrer med dette,opp og ned.Lite motiverende.Ha det fint dere andre som er her på siden,lykke til.

  Så dumt du forlater oss. Forstår jo at det går opp når en har vært på tur. Selv om du begynner med lavkarbo så har du jo lov å være med på forumet her. Hadde vært kjekt å følge deg videre selv med annet kosthold. 

  Jeg veide meg forrige fredag men tok meg ikke tid til å skrive inn her. Jeg har hatt det temmelig travelt. Forrige fredag var det opp 600 gram og jeg tenkte jeg får skrive det inn en annen dag. Så går dagene. Alt for fort. Mye jobb. Barn som skal kjøres på diverse aktiviteter og bursdagsselskaper. 

  I dag gikk heldigvis vekta ned igjen. Er visst sånn annenhver uke hos meg ser det ut til. Jaja, så lenge det går ned mer enn det går opp så får jeg si meg fornøyd med det. 

  Har fast 2 dager med trening. Ønsker å få på plass en dag til men vet ikke helt hvilken dag. Jeg vet at for meg er det lurt å ha fast dag, for da må jeg uansett vær. 


 2. Jeg har hatt det temmelig travelt. Forrige fredag var det opp 600 gram og jeg tenkte jeg får skrive det inn en annen dag. Så går dagene. Alt for fort. Mye jobb. Barn som skal kjøres på diverse aktiviteter og bursdagsselskaper. 

  I dag gikk heldigvis vekta ned igjen. Er visst sånn annenhver uke hos meg ser det ut til. Jaja, så lenge det går ned mer enn det går opp så får jeg si meg fornøyd med det. 

  Har fast 2 dager med trening. Ønsker å få på plass en dag til men vet ikke helt hvilken dag. Jeg vet at for meg er det lurt å ha fast dag, for da må jeg uansett vær. 

  Geisha. Det går ikke så fort ned med deg heller, men heller ned enn opp! Jeg håper når mai er over at jeg har mer tid til å skrive her inne. Det er bare forferdelig hektisk denne måneden.


 3. Så flinke dere er!

  Jeg har pleid å registrere både oppgang og nedgang, bortsett fra forrige fredag. Da ble jeg så irritert på meg selv, men tok meg skikkelig i nakken som har resultert i 900 gram ned i forhold til for 2 uker siden. (husker ikke hva vekta var forrige fredag en gang). Forrige tickeren jeg hadde gikk grafen opp og ned flere ganger. Nå skrev jeg ikke ned forrige ukes vekt så da ble det bare ned denne gangen.

  Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med egen innsats selv om ikke alle uker går like bra. Kjenner formen er bedre men ikke god nok.

  Ha en fantastisk helg alle sammen!


 4. Kjempebra begge to!

  eLLe84, ned 0,6 er ikke bare bare det. Det er jo veldig bra. 

  Forrige fredag gikk vekta opp. Orket derfor ikke skrive her, selv om det er det man bør for å få litt støtte. Men full innsats denne uken har resultert i 900 gram ned i forhold til for 2 uker siden. (Husker ikke helt hva den var forrige fredag.)

  Det er så deilig å bli lettere!!! :D:D

  • Liker 1

 5. På ‎16‎.‎04‎.‎2018 den 23.55, pus 52 skrev:

  Hei hei alle sammen.Ser at dere er så flinke,det er ikke jeg,hjelp!!!!!

  Står på stedet hvil,men har kosa meg for mye,hatt så mye gjester og mye godt på bordet og i skuffer og skap.Hadde ikke lyst å skrive her i det hele tatt,men får vel bare inrømme at dette gikk skeis. Skal reise til Kreta på Lørdag,og har ikke mange dagene å gjøre stor lykke på vekta. Skal ta meg i nakken fra i morgen,må det.Gikk lang tur på søndag 1,5 timer og var helt ødelagt nesten i kroppen,og det vonde kneet mitt.Litt voltaren så er det bedre i dag,,men nå må jeg ta meg sammen altså. Er altfor svak,gremmes over meg selv.Der var det gjort,nå vet alle hvordan situasjonen er her.Lykke til videre.Jeg får begynne på nytt,håper jeg klarer å morivere meg.

  Som Suzzie sier, ikke gi opp! Ikke alle ukene går det like bra med, slik er det med oss alle. Jeg har brukt 3 måneder på 4,3 kg og vekta gikk både ned og opp, men når du innser at det har gått galt så kom inn her og finn litt motivasjon. Drøm om hvordan du vil se ut til sommeren. Om du ikke når målet til Kreta-turen så nå målet til sommeren. Det som er gjort er gjort. Legg det bak deg og reis deg opp igjen. Dette klarer du! 

  • Liker 1

 6. Da ble det 2 kg ned siden forrige fredag. Grafen på tickeren min gikk veldig opp og ned men jeg nådde delmålet på 93 kg. Har lagt ny ticker for neste delmål som er 90 kg.

  Jeg er kjempemotivert nå. Og med varmen som er kommet til Vestlandet har vi startet grillsesongen. I går hadde vi grillet laks, dagen før grillet lammekoteletter. Deilig å kunne sitte ute i sola. Jeg nyter det :D

  • Liker 1

 7. Enda flere her! Å så gøy! Motivasjonen blir bare bedre! Og spesielt i dag da jeg gikk på vekta så viste den 92,9 (2 kg ned siden forrige fredag). Lurer litt på om vekta viser helt rett for den grafen på tickeren min har gått opp og ned hele tiden. Uansett så nådde jeg mitt første delmål som var 93 kg. Neste delmål er 90 kg. Håper å klare det innen 20. mai. (eller innen 5 uker). Har satt meg mange små delmål for da er det lettere for meg og det holder motivasjonen oppe når jeg når disse delmåla. Har ingen belønning ved 93 kg men ved 90 kg skal jeg unne meg en massasje.

  Pga nytt delmål så har jeg satt inn ny ticker.

  Spent på hvordan det går med dere andre


 8. Gikk ikke så bra på fredag som jeg håpte. Men uten trening og 3 dager med sjokolade så skulle det vel bare mangle. Og denne helga trøstet jeg meg med... sjokolade...

  Denne uken har jeg startet med nytt pågangsmot og ny motivasjon. Har vært på joggetur i dag. Deilig, spesielt når det er så mildt ute i tillegg. Jeg har hatt 2 treningsdager i uka (i tiden før påske), ønsker nå å få til 1 dag til og det må jeg klare. Må bare finne en fast dag/tid. Da er det lettere å holde det. Fremover blir det nok en del grillmat til middag. Elsker grillmat, men ikke pølser. Liker bedre rent kjøtt. Sammen med en god blandet salat med mye oppkappete grønnsaker. Gleder meg allerede til i morgen!

  200 gram ned er nå bedre enn opp Geisha! Kjempebra! Menstruasjonssyklusen har av og til og noe å si på vekta har jeg erfart tidligere.

  Velkommen elle84! Kjekt med flere som kan inspirere meg. Og for en start for deg! 

   


 9. Har hatt det travelt i helga med jobb så har ikke fått vært inne her. Kanskje litt grunn var at jeg hadde vektoppgang på fredag også. Vet jo hva det skyldes - Påskeaften, og påskedagene ble det mer sjokolade og kjeks enn jeg strengt tatt hadde behov for :unsure: og så ble det heller ingen trening forrige uke. Nå er jeg i gang med trening igjen og det er deilig. Kjenner at våren er kommet til Vestlandet og nå, og det er deilig med litt mildere vær selv om trekken er litt kald.

  Så bra Suzzie!!!! 1,9 kg er jo kjempebra!!!!! :lol:

  Og så kjekt med flere som kan motivere meg her inne. Ser fram mot milde dager med mye bevegelse i kroppen utendørs! 


 10. Så flott Geisha! Jeg var mindre i januar enn det jeg er nå, men jeg føler jeg har kommet mer inni gode matvaner nå så jeg er på god vei. Hatt en hektisk dag til nå med 2 lamminger og en jurbetennelse. Ikke god tid til å spise men fikk i meg frokost etter 2 timer arbeid i fjøset i morges. Må bare passe på å ikke ta for lettvinte løsninger i matveien om jeg blir sulten, som kjeks og lignende, heller ta noe frukt.

  Ha en fin påske!


 11. Jeg er ikke perfekt og kommer aldri til å bli det. Jeg spiser sjokolade og chips fordi jeg liker det og magen er av og til sterkere enn viljen. Jeg feiler, men reiser meg opp igjen.

  La oss prate om hyggelige ting!

  Hvilken plan har du for påsken? For å unngå godteri, sjokolade og chips? Ikke lett å ikke handle inn. Barna forventer at de får påskeegg.


 12. Unnskyld meg :o:huh::unsure::lol::lol::lol:

  Første innlegg til slankejenta ble jeg litt satt ut jeg og ja. Kom i forsvarsposisjon med en gang. Men så leste jeg det igjen og tenkte at "hun mener det sikkert godt". Og så leser jeg videre nedover og tusen takk geisha79 som forsvarer meg og støtter meg, og forstår at det ikke alltid er like lett. Kritikk hjelper ikke, det vet vi som har strevd i flere år. Og slankejenta: Å spise sunt og ikke trene er heller ikke bra. Kroppen og hjertet har veldig godt av trening.https://helsedirektoratet.no/folkehelse/fysisk-aktivitet/anbefalinger-fysisk-aktivitet Så å ikke trene er direkte usunt det også. 

  Når man vil ned i vekt så må man endre uvaner. Jeg startet med å kutte sjokolade i ukedagene. Så har jeg startet med trening. Har nå 2 ganger med kondisjonstrening og 1 med styrketrening og er veldig fornøyd med meg selv at jeg har kommet så langt selv om ikke vekta raser nedover. 

  Målet mitt fremover blir å holde på treningen, at ikke den dabber av, holde fokus! Til påske venter vi lam (vi har sauebruk). Det blir en travel tid fremover men skal klare å registrere likevel. 

   


 13. Så flinke dere er!

  Vekta mi stod stille på fredag, men det er ikke rart når helga før gikk helt skeis. Denne helga har vel gått noenlunde greit. Jeg skeier ut, men det er bare lørdag og søndag at jeg unner meg noe ekstra. De andre dagene går det bedre med. Denne helga var vi på hyttetur på fjellet og med folk rundt meg hele tiden så brukte jeg ikke tiden til å registrere maten. Nå husker jeg nesten ikke hva jeg spiste en gang. Har i hvert fall vært mye i aktivitet og gått på ski.

  Ny uke og nye muligheter. Frokost inntatt og kaffe i koppen. Skal nyte å sitte inne nå på morgenen mens det regner ute. Lenge siden det har regnet nå :o. Vi har hatt så fint vær her på Vestlandet siste ukene at jeg har nesten glemt hele regnet.

  Lykke til med ny uke folkens.

×
×
 • Opprett ny...