Gå til innhold

Mitra

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Mitra

 • Rang
  Ny
 • Bursdag April 25

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 • Sted
  Trondheim
 • Interesser
  Teater og en god krimserie, ellers så er liker jeg godt å trene og være i aktivitet

Nylige profilbesøk

394 profilvisninger
 1. Vel da var man der igjen.... Så et bilde av meg selv og tenkte HMJD.. Nå er det på tide å ta grep. Har tidligere gått på GR kurs og vet at det funker. Litt usikker på om jeg skal melde meg på kurs eller prøve på egen hånd. Har jo endret mye siden kursene, men så er det dette med heia gjeng. Det er alltid lettere å klare ting i fellesskap. Noe av grunnen til at ting har blitt slik er at jeg har vært gjennom tre operasjoner i høyre foten på 4 år som har begrenset muligheten for aktivitet. Vel nå er målet å gå ned 8-10 kg og det vil jeg gjerne klare. Så blir da spørsmålet skal jeg prøve på egen hånd eller er det lurt med kurs.
 2. Veiedag i morgen...er litt spennt på hvordan det vil gå...

 3. Veiedag i morgen...er litt spennt på hvordan det vil gå...

 4. Da var helga over og tanken i dag var at jeg skulle gjøre opp for helga, hadde tenkt å legge inn en ekstra treningsøkt, men det skar seg visst kan man vel si, var ikke hjemme fra jobb før langt over fem og da var det nok desverre sofaen som vant..... Er spent på veiing i morgen, har klart å holde meg unna vekta, prøver å gå bare en gang i uka ellers å blir jeg så vanvittig stressa av det. Var på bursdagsfeiring i helga og da ble det både mye godmat, vin og ikke minst så klarte jeg ikke å holde meg unna snacks og sjokolade skåla.... Vilje styrken var totalt fraværende... Ellers så har jeg da prøvd ut baking med sukrin, det blir litt annen smak, men det blir bra. Bakte en sjokolade kake med bare 150 kalorier pr 100g og den var veldig god, bakte også en banankake, vet ikke hvor mange kalorier den ble på, vil tro at den ble nok litt mer siden den inneholder banan, men ungene digga den. Veldig fin tur mat den banankaka. Bakte den med havremel og sukrin, ble veldig bra God kveld alle sammen
 5. I dag har jeg klart å holde meg til å spise til sånn normale tider. Fikk til og med med meg mellommåltidene i dag, har kjøpt meg sånne wasa knekkebrød bar, de er jo smarte å ha i veska. Her i heimen er torsdager mega stress dager, først på dans med miste mann i huset så svømming med stor pia. Så nå har jeg endelig fått satt rompa ned på en stol og det er vel greit Har fri i morgen og skal satse på å komme meg på trening på morran. Har en plan om å gå gjennom skuffer å skap å kvitte meg med fristelser som ligger litt overalt, i tillegg får man jo ryddet, så da blir det jo to fluer i ett smekk . Har noen av dere foresten prøvd å bake boller med sukrin? Tenkte å prøve å bake til ungene, og tenker at de har absolutt ikke vondt av å få i seg mindre sukker. Jeg bruker å bytte ut noe av hvetemelet med fiberfin og det er supert.
 6. Jeg må jo klare dette jeg også......er litt mer som motløs i dag

 7. Jeg må jo klare dette jeg også......er litt mer som motløs i dag

 8. Så fin en tråd du har her, håper det er greit at jeg hiver meg på her. Kjenner meg veldig igjen i hva dere snakker om. Gikk på kurs og gikk ned 16 kilo i løpet av 1,5 år. Men så kom denne sommeren og jeg klarte å gå opp hele 4 kilo Men har bestemt meg nå, må komme meg ned 7 kilo for å kunne nå målet mitt og jeg vet jo GR kostholdet hjelper. Problemet mitt er at jeg går veldig seint ned i vekt og jeg mister litt tålmodighet. Sliter også med å få i meg nok mat, da jeg har en jobb som gjør at jeg er mye på farten i løpet av dagen. Må også tilføye at jeg er så distre at jeg avogtil glemmer å ta med meg nok mat, har med matpakka også glemmer jeg at jeg skal klare å holde koken i åtte timer. Ellers så er jeg utrolig god til å finne unnskyldninger til å kose meg med diverse. Veide meg i dag og vekta viste 85 kilo, målet er 78 kilo og tenker at jeg må gi meg selv fire mnd på å nå det. Jeg er ganske aktiv da jeg trener tre ganger i uken i tillegg til at jeg enten sykkler eller går til jobb. Vel vel. Målet er 78 kilo til slutten av januar og håper at jeg kan følge tråden her, trenger motivasjon fra andre som vet hva det er snakk om.
 9. Litt om meg selv. Jeg er 35 år, er gift og har to barn.Når jeg slutta og røyke vinteren 2010 så måtte jeg gjøre noe og valget falt da på Grete Roede kurs og nå nærmer målet seg. Har følgt grete roede kosthold og kurs over en lang periode. Jeg har også blitt veldig glad i å trene og jeg liker nesten all form for fysisk aktivitet. Jeg er ikke så langt unna målstreken nå og tenkte at å starte å skrive meg mot målet kan være med som motivator. 8 mars er start dato for siste standarkurs, jeg SKAL nå målet for å komme meg over på hold vekten i mai 2012. Målet er ned 5 kilo til 17 mai. Min største fare for å ikke nå målet er sukker. Er veldig glad i alt det søte og tar i mot alle råd og tips for hvordan overvinne sukkerfienden
 10. Hei Jeg trenger motivasjon nå. Har gått på kurs nå siden november 2010, har gått ned 12 kilo. Men det går så vanvittig seint. Må innrømme at jeg er lei og virkelig demotivert nå. Føler at jeg gjør alt riktig, men at det ikke gir resultat. Jeg trener tre ganger i uka, sykler på jobb og spiser sundt, men går altså ikke ned mer enn enn 200 g pr. uke eller at vekta står helt stille. Er det noen som har det på samme måte og kan evt. gi meg noen tips. Vil også nevne at jeg slutta å røyke samtidig som jeg starta på kurs. Alle tips mottas med takk :-)
×
×
 • Opprett ny...