Gå til innhold

Gir-meg-ikke

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Gir-meg-ikke

 • Rang
  Ny
 1. Hei. Lurte på om det var noen bestemødre her? Eller godt voksne på vei mot ett slankere liv og en bedre helse? Jeg har vært på jo-jo karusellene i mange år, men nå vil jeg av!!!!!! Nesten 30 kilo skal bort! Jeg har en stabel med Grete Roede bøker , og all verdens kunnskap. Men det er den mentale motivasjonen som er på gyngende grunnðŸ˜Fryktelig glad i no ' godt til kaffen også! Det er MIN største utfordring☕ï¸ðŸ°. Skal vi motivere og støtte hverandre litt ? Jeg er gull-medlem nå. Har lovet meg selv å ikke bruke flere kroner på kurs nå,- bortsett fra HOLD VEKTEN- kurset....Det har jeg aldri kommet i nærheten av.Folk skryter veldig av det- så det er målet i det fjerneðŸ‘😊
 2. Siste kurset jeg gikk var for 2 år siden.Det ser ut som at nøtter har blitt med på menyen.Kan noen gi meg eksempler på hva slags nøtter og hvor stor mengde jeg kan spise daglig på meny 2?
 3. Siste kurset jeg gikk var for 2 år siden.Det ser ut som at nøtter har blitt med på menyen.Kan noen gi meg eksempler på hva slags nøtter og hvor stor mengde jeg kan spise daglig på meny 2?
 4. Heisan....da traff jeg allerede på den første motbakken i andre uka av kurset jeg begynte på..!! Frimerkene er "sprengt" for flere uker framover:-(.Skuffet over meg selv? Joda...Gitt opp? Åhh ...neida...Jeg var forberedt på at "slikt skjer"-men hadde vel ikke trodd at det skulle skje så raskt.Det var jo det "måndtelige" da,som gjorde at jeg mistet alle hemninger på kjeks og sjokolade. Men nå går jeg videre med uten å se meg tilbake...Nå VIL og SKAL jeg IKKE gi meg før jeg har gått ned 30 kilo og tatt et HOLD VEKTEN kurs.Om jeg tror det blir flere slike motbakker?Jo da,helt sikkert. Forskjellen ligger vel i at før hadde jeg tenkt "Var det ikke det jeg visste,jeg klarer ALDRI og gå ned i vekt"-til å tenke "Jasså ja,dette var jo dumt,-men jeg går selvfølgelig videre mot mål.....tenk så deilig det skal bli!)"
 5. Da har jeg startet på kurs igjen.Det er ca 4 år siden sist.Denne gangen skal jeg prøve å "slanke meg i mål".Satser på iallfall 4 sesonger-og et "hold-vekten-kurs" kurs.Dvs at jeg har tenkt å bruke 1 år.Om det er nok vet jeg ikke....Bør ned ca 30 kilo(hvor kom alle de fra...??) Jeg har flere venner og bekjente som skryter veldig av Easy-life,og vil ha meg med.De har rast ned i vekt på rekordtid....imponerende!!En smule fristende med med raskt vekt-tap.....MEN allikevel ønsker jeg alldeles ikke pulver.Dessuten må man binde seg til medlemskap på treningssenteret(trening er jo vel og bra det da),og totalt ble dette RÅDYRT!! Men det er altså ikke bare pga pris jeg velger GR`s "spis-masse-god-sunn-mat-med -litt -kos-av-og-til-også"-metoden.Jeg er rett og slett sååå fornøyd!! Selv om det er litt veiing av maten(teller ikke så voldsomt kcal jeg da) så er jeg god og mett,og kan leve "normalt" .Det betyr mye for meg.Kjenner meg glad,og kjenner at jeg senker skuldrene litt.Det er jo bare vanlig mat!!Dette tror jeg at jeg kan leve med. Hurra!! Jeg kjenner noen som går på kurs med tidligere Easy-life-deltakere. MAO:Det finnes nok flere veier mot målet,-og det benekter jeg ikke,-men vi er forskjellige,og det viktigste blir vel å finne en livsstil man kan orke å leve med-og ikke bare for noen korte uker.
 6. Jeg har akkurat begynt på kurs igjen.Det er snart 4 år siden sist.Ikke så kjempestore forandringer på opplegget kanskje ,-men enkelte matvarer på LITT -listen har kommet på NEI-listen.Bla Kaptein- kjeks og riskaker.Lurer på hvorfor? Jeg gikk imidlertid fint ned i vekt sist,og bruke bla ofte Kapteinkjeks når jeg skulle kose meg litt med ost og te/vin.Er det da så "farlig" å fortsette med dette? Det gjelder som sagt noen flere matvarer.Men folk gikk jo ned over 50 kg o.l før også-hvorfor er dette forandret tro? Noen som har en ide? Skal jo spørre på kurset også,-men hva gjør dere?Følger alltid boka slavisk?
 7. Heisan,og godt nyttår. Jeg er en "sliten jo-jo-slanker" som aller mest har lyst til å gi opp alt som heter slanking. Men det KAN jeg jo ikke....og innerst inne VIL jeg jo ikke det heller da. Etter de siste lege-besøkene er det klart at helsa står på spill.Blodtrykket var gått opp,og iflg legen var veien til type 2 diabetes kort. Etter et samlivsbrudd har jeg trøstespist på meg 13 kilo på toppen av en allerede for høy vekt. Skal jeg ha en så nogenlunde normal BMI bør jeg ned 27 kilo. MEN jeg har så dårlig erfaring med kaloritelling...det gjør meg nesten "fanatisk" og det svirrer rundt i hodet hele tiden.Kan jeg derimot tenke MENGDER og veie litt av og til tror jeg at jeg j kan klare det.Gikk et Roede-kurs i 07. Den første kursuka hadde jeg en defekt kjøkkenvekt,-så jeg fikk ikke veid noen ting,men jammen hadde jeg et flott vekt-tap likevel. Jeg tellet brødskiver,frukt ,melkeglass osv. Kaloritelling(vel,det gjør ikke noe å tenke ca kcal oppe i hodet)gjør meg stresset,-og stress er jo heller ikke bra. Har flere bekjente som har brak-suksess med Easy-life...men jeg vil ha noe JEG kan klare å leve med,og som kjennes naturlig for MEG.Ikke ketolyse og pulver.Og det var UTROLIG kostbart!!! Vurderer nå å melde meg på GR-kurs igjen,-men jeg spør -går det an uten telling og veiing av hvert eneste åltid hele tiden???? Håper på svar fra de erfarne....fort
×
×
 • Opprett ny...