Gå til innhold

Friskogfin

Medlem
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Friskogfin vant dagen sist August 23 2013

Friskogfin hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

13 Bra

Om Friskogfin

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Godt nytt år, alle sammen! Beklager mitt lange fravær fra tråden. Det skyldes vel rett og slett... jul, og ikke slanking. I det hele tatt faktisk. Jeg har ikke klart å holde vekten heller, opp halvannet kilo nå siden midten av desember... Stønn. Jeg ser 7-tallet først på vekta, IGJEN, og IGJEN skal jeg slanke meg det samme kiloet som jeg har gjort så mange ganger før. "Here we go again". Men jeg er klar, fra i dag er det registrering av mat igjen, og treningsrutinene har jeg hatt orden på stort sett hele perioden. Jeg kjenner at det er bra å ta tak NÅ, ikke om tre kilo til! Min veiedag fremover blir tirsdag eller onsdag. Hvordan har dere andre overlevd overgangen til det nye året?
 2. Jada, jeg vet at jeg skrev for en uke siden at jeg skulle være fornøyd om jeg holdt vekten etter denne "hotell-uka", men allikevel… Jeg er l i t t skuffet over at jeg står på stedet hvil (igjen). Jeg var på plass på tredemølla klokka 0715 fire av fem morgener, kjempefornøyd med det! Kan selvfølgelig skylde på at jeg spiste salt kjøtt kvelden før veiing, at det er "den uka" osv osv… Ser fremdeles 6-tallet først når jeg går på vekta, og det får meg til å smiiiile!
 3. Så utrolig flinke dere er, alle sammen! Jeg er mektig imponert! Så spørs det om jeg er like imponert i morgen tidlig, når jeg skal opp på vekta etter nesten en uke på hotell… Jeg klarte å opparbeide et tett forhold til trimrommet, og et mer distansert forhold til baren, så helt galt kan det ikke ha blitt (selv om dessertbuffeten ropte høyt på meg både titt og ofte…) Rapporterer tilbake i morgen :-)
 4. -Det er rart med det kiloet som man går ned igjen og igjen, du... Jeg har jo også et sånt. Og jeg har forresten innsett at 65 før jul kan jeg bare glemme. Men det er fremdeles målet mitt! I løpet av første del av 2014 :-)
 5. Veiedag i dag, -her står det ganske stille. 69,2, det er 100 gram opp siden forrige uke, og det legger jeg ikke så mye vekt på (bokstavelig talt, he-he!) Jeg telte etter og det var FEM "kake-anledninger" i forrige uke... Jeg forsynte meg, men ikke så alt for mye, ved alle muligheter, og skjønner at jeg ikke akkurat legger til rette for vektnedgang med det. Men jeg er SÅÅÅÅ glad i kake! Denne uka blir stort sett tilbrakt på hotell, i jobbsammenheng. Grøss og gru. Holde vekta blir nok målet. Jeg har en todelt strategi; 1)styr unna sukker og alkohol, 2)bruk tid i treningsrommet. Ha en fin uke, alle sammen!
 6. Du er SÅ flink, Sabine! Kjempefin motivasjon, selv om jeg ikke klarer det samme som deg :-)
 7. Da er vi to, Krepsen 76; opp 400 gram her, til 69,1. Aner ikke hvorfor, jeg har hatt en "flink" uke, og tenker at kroppen min lever vel litt sitt eget liv... Gikk ned så mye forrige uke at jeg får vel være fornøyd uansett, så lenge jeg ikke plutselig ser 7-tallet først igjen! Det er SÅ bra at vi holder følge her uansett:-)
 8. Jeg har egentlig veiedag i dag, men er på reise så det får bli i morgen tidlig. Har IKKE de store forhåpninger om mye nedgang denne uka, etter det store bykset nedover på vekta forrige uke... Ha en fortsatt slank og fin dag alle sammen :-)
 9. Ja, det er litt skummelt, det der. Du har jo fått til et utrolig flott resultat, og jeg skjønner godt at du ikke vil det skal "glippe". Jeg har etter hvert skjønt at min kropp er sånn at dersom jeg skal holde vekten, kan jeg aldri helt "la det stå til". Etter hvert håper jeg jo at den stadige påminnelsen jeg må gi meg selv om at jeg ikke kan spise akkurat så mye som jeg kunne ha tenkt meg, også når jeg skal holde vekten, kommer litt automatisk... Jeg håper selvfølgelig at jeg ikke må telle kalorier hver eneste dag resten av livet, men nå går det veldig av seg selv, så jeg ser for meg at når jeg skal holde vekten så må mandag til fredag telles, mens lørdag og søndag blir "fri". Ikke fordi jeg skal fråtse, men fordi jeg skal klare å stole på at jeg gjør det rette, også uten tellingen :-) Det aller viktigste jeg skal gjøre når jeg skal holde vekta, er imidlertid å VEIE MEG REGELMESSIG. Det er når jeg slutter med det en stund, (fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å være helt fornøyd med det som står der) at det virkelig er fare på ferde...!
 10. Kanskje du også bare trenger en liten "timeout" med å kjenne litt på det å "bare" holde vekten, slik som jeg hadde? Motivasjonen kommer sikkert tilbake! For meg var det i hvertfall nyttig med en liten pause… Men ikke ta pause fra oss, da :-)
 11. Veiedag! Og i morges måtte jeg virkelig gni meg i øynene og gå av og på vekta tre ganger for å tro det jeg så; ned 1,6 kg (!!!) og 2. delmål er e n d e l i g nådd. Jippi!!! Det har vel liksom "løsnet", da, og kroppen er klar for å gi fra seg litt fett igjen. Det var jo på tide, for å si det sånn… Kan egentlig ikke helt forklare det på annen måte; jeg har ligget lavt i inntak noen dager, rundt bare 1200 kal., men samtidig har det vært to dager med bursdagskake og inntak rundt 1800, så… Uansett; jeg er strålende fornøyd, 68-tallet har jeg ikke sett på 20 år sånn sirka. Hurra!
 12. Nei, jeg handler sjelden klær på nettet, annet ennn hvis jeg vet akkurat hva jeg skal ha, men ikke finner rett størrelse i butikken. Forresten, treningstøy kjøper jeg endel på nettet! getinspired.no har mye fint og superkjapp levering :-)
 13. Vi runder av til kjentfolk og sier en halvkilo opp, -pytt sann, det fikser du så lett som bare det :-) Etter min erfaring skal det MYE styrketrening til før man kan bruke det som forklaring på vektoppgang, så... Jeg er også glad for at jeg må inn og rapportere her; kjenner meg SÅ godt igjen på tankegangen om å bare overse en liten vektoppgang som plutselig blir til en stor en. London med tom koffert høres absolutt helt fint ut :-)
 14. Så bra at du er bedre, Vårsøg. Enig; helge-utfordringene er de verste... Denne helga er det ikke mindre enn to bursdager som skal håndteres. Det som er bra er at den voldsomme sulten jeg opplevde her på tidlighøsten (da jeg måtte konsentrere meg om å bare holde vekten) heldigvis har gitt seg. Nå er jeg "passe sulten" og har mye mindre søtsug. Heldigvis! Og veldig merkelig at det varierer så utrolig mye, egentlig...
×
×
 • Opprett ny...