Gå til innhold

m82

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om m82

 • Rang
  Medlem
 1. Jaja.. -400gr. Med tante rød rett rundt hjørnet så er vel ikke dette så aller værst? Pleier stort sett alltid å gå opp da.. Ble litt ekstra kos på utdrikningslag også i helja. Grattis med -1,1kg. Knallbra!
 2. Gratulerer Lettsomenfjaer! Så moro. Hva er det du gjør som funker så bra? Her har det stått litt stille, litt opp, men nå er litt nedgang igjen. Blir litt kos i helgen. Skal ha utdrikningslag.
 3. Snart ny uke. Hatt en fin helg. Dere også? Skal holde utdrikningslag til Lørdag, så nå er det bare å få detaljene på plass. Noen her inne som vet noen gøye leker man kan gjøre? Skullle hatt noe morsomme innslag litt utpå kvelden.
 4. Nå er det nok altså. Gikk på en kjempesmell i påska. Lagt på meg nesten en kilo. Så da er det bare å hive seg på vannvogna og bevege seg masse. Holder på med 30 day shred. Skal til på level 2 nå. (hjelp).. Noe positivt må det jo være, om en ikke går ned i vekt så kansje det strammer opp litt. Noen som har noen tips til sunt og godt mellommåltid/snack?
 5. Velkommen alle sammen! Mister litt motivasjonen om dagene. Føler jeg har vært så flink, prøver å spise riktig og trener 30 day shred hver dag, men vekta går bare opp. Har jobbet med saken en stund nå, så hadde vel trodd det skulle skje noe til nå... må man leve på salat og trene hele dagen for å se resultater eller?
 6. Velkommen Ella79! Mimmi81: Det er jo bedre å spise litt, så slipper man å gå på en kjempesprekk. Har kost meg litt i dag(Fikk påske-egg av mamma:) Men klarte meg med bare litt. Normalt vill det ikke vart lenge, he he. Lurer litt på om jeg skal veie meg på Fredager istedetfor Tirsdager fremover. Håper alle har en fin påske.
 7. Jaja. En liten nedgang. -300gr. Hvertfall rette veien. Tror kansje jeg skal prøve meg på den skumkaka. Hørtes veldig godt ut. Flinke dere er!
 8. Spørs om det ikke blir veiedag på fredager her også nå..
 9. Jeg har veiedag på Tirsdag. Ble bare sånn. Nå er jeg i gang med 30 day shred. Trener ver dag og det SKAL jeg få til i påska også. :-) God påske!
 10. Ååå, hvilket fantastisk vær vi har. Er så deilig. Vært masse ute i dag. Fått litt farge også. Har begynt på 30 days shred. Er på 3.dagen. Slitsomt, men kjempegøy. :-) Nå skal vi nyte påska. Prøve og ikke ta helt av med snop. God påske alle sammen!
 11. Ser for meg at det kan bli litt snop i påsken ja. Er litt for glad i søtsaker, og vet at det kommer. Men vi får bare gjøre så godt vi kan. Passe på å drikke masse vann(noe jeg er altfor dårlig til i helgene). Håper på fint vær så vi kan bevege oss masse ute. Er jammen meg ikke lett når det stadig dukker opp fristelser her og der..
 12. Hei. Kan jeg være med? Jeg er en jente på 28 år. To barn, derav litt for mange kilo. 1,74 høy Har som mål å gå fra 87kg til 80kg i løpet av sommeren.
 13. Hvor er det blitt av motivasjonen? Har gått opp litt denne uka. Har hatt en uke med mensen da, da går jeg alltid opp. Følte jeg hadde vært så flink, så når vekta øker blir jeg bare så demotivert.. Håper det kan gå andre veien denne uka. Lurer på om jeg skal prøve meg å 30day shred.. Noen som har erfaring med det? Så flinke dere er som klarer målene deres.
 14. Da var vi igang med uka igjen. Begynnte dårlig med syk baby. Lignet veldig på falsk krupp. Er ikke moro. Men nå er alt mye bedre. Fikk sove hele natta også,det hjelper godt. jippi. Veide meg i dag og har jammen meg gått ned. 82silje- Helt enig, helgene er kjempevanskelige. Jeg har nok en tendens til å kose meg litt for mye og drikker altfor lite.
 15. Bollebeinet- Hei. Går ikke på kurs, har et lite håp om å klare det selv.
×
×
 • Opprett ny...