Gå til innhold

Missoki

Medlem
 • Innholdsteller

  194
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Veldig bra

Om Missoki

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så fint at du ikke gir opp Villedet! 😊 Og med stillstand på vekta så sier jo det at man kanskje har kommet et stykke på vei i livstilsendring allikevel? Og så flinke dere andre er til å holde koken😊 Etter mye om og men så funket innloggingen min igjen, men det har vært mye som har skjedd de siste nesten 2 mnd!! 😲 Vi har funnet ut at vi skal flytte så her har det vært mas og oppussing og alt mulig, bortsett fra 100 % fokus på sunt kosthold... Men litt sitter jo i kroppen og hodet allikevel så ned en kg siden 20 mars. Håper på å få se 75,noe på vekten til juli men tar det litt som det kommer. Lykke til med 17 mai feiring alle ammende og småbarnsmødre!
 2. Så flinke alle er til å stå på! Her har jeg ikke fått kommet meg på forumet etter dåpen, har vært noe kluss med bbrukeren?!? Men har nå ikke havnet helt på kjøret. Men denne mandagen viste det kunn 100 gram ned siden sistgang.. Menmen ikke noe å gråte over, fortsatt under 80 og denne uken har jeg fått til over 15 tp og ikke noe tøys i kostholdet. Så så lenge jeg klarer meg greit igjennom helgen så håper jeg på nedgang til mandag God helg alle sammen!
 3. Gratulerer med fin nedgang til dere begge to! Og hurra for å sparke vekk 90 tallet Villedet:) Her står det bom stille, hverken opp eller ned. Men med 4 trimpoeng bare forrige uke og sykdom så sier jeg meg fornøyd med det:) Nå er sykdommen jaget på dør og så langt denne uken har det blitt en mil med vognen i går, fire km i dag og en liten sykkeltur på 40 minutter i stuen i kveld:D Men denne uken blir utfordrene nok når det gjelder mat, skal ha dåp for minien på søndag. Men skal prøve å tenke smart så godt det lar seg gjøre:)
 4. Gjærbakst er min nemesis!! Det er klart man må få føle seg fin på veien ned også! I allefall når vi må leve lykkelig med dårlig nattesøvn, gulpeflekker og annet babymoms som andre ikke trenger å bekymre seg med! Gratulerer med nye kjoler I natt sov forkjøla minien og mamman litt bedre så nå har det blitt en ok gåtur på en time. Nå kos med kaffe og VM God helg, velg fornuftig!
 5. Hurra for 0,5 ned Pillow og hurra for at du er i gang Villedet For å oppdatere lilyslimen så trykker jeg bare tickeren, så kommer jeg lilyslim siden og velger my lilyslim og edit ticker. På tross av heidundrende fest på lørdag viste vekten denne uken ned 800 gram og ny vekt 79.6 Festen var heldigvis kalkulert inn ved magre alternativer tidligere i uken, det ble også over 20 tp. Denne uken derimot har ikke startet optimalt, har fått alle mødres forkjølelse og skal være glad om jeg får til 10 tp denne uken. Får prøve å fokusere på kostholdet og håpe at jeg og minien blir raskt friske Vil også ut å trille, det er som du sier Villedet når man først har kommet seg ut er ikke været så værst allikevel:)
 6. Bli gjerne med Villedet Det er alltid bedre å prøve en å ikke gjøre noe:) Er ikke så lang jeg heller, 169 og når jeg lå rundt 70 i fjor var jeg heeelt normal, ikke tynn. Sikter mest på 65 for å ha en liten buffer til ferier og helligdager! Detoxen for å kvitte seg med supersuget anbefales veldig! Som sunne "koseting" på kvelden syns jeg det er godt med en kopp te med enten peppermynte eller nypete. Og viss det skal tygges på noe, dele opp en pære eller et eple i delikate biter som man kan kooose seg med. Om jeg har skikkelig sjokolade sug , pga mensen eller nått så fungerer det fint med en kopp options Belgian chokolat, deilig varm sjokolade med lite kakalorier. Det ble 8 km i pøseregnet i går, i kveld er det sykling forran TVEN Fortsatt god uke jenter!
 7. Sleng deg på pillow, jo flere sammen på vei mot en bra livsstil jo bedre😄 Selv har jeg hatt problemer med å logge inn på forumet noen dager så litt forsinket registrering denne uken! Men det ble ned om en ikke så mye, ned nye 300 gram og ny vekt 80,4kg lurer på om det går så sakte nå er at jeg har vært rett over 80 veldig lenge ellers i livet og at det er kroppens trivselsvekt. Men det er ikke min! Så videre ned skal det😄 Det ble over 10 trimpoeng i forrige uke og er godt på vei denne uken og. Gikk 8 km på mandag og syklet 21 km i går. I dag blir det tur i pøseregnet med en veninnen og vognen!
 8. Nesten en perfekt uke😄 Vært flink å registrere det jeg har spist, blei litt over 1900 blank men det går fint. Endte på 18 trimpoeng forrige uke, og det er jo åtte mer en jeg siktet på. Spiste Jelly Popp sjokolade på lørdag og det var himmelsk, men tror detoxen funket for kjenner at jeg fint skal klare meg til neste lørdag før det blir mer snop😀 Desverre så endte morsdagen med et skikkelig smell, ved at jeg datt på en metallrist på glatten. Har ikke hatt så vondt på lenge, så middagen i går ble pizza fra Dolly som gubben henta... Men sånn er livet, det er ikke alltid det går som det skal. Uansett ned 500 nye gram, som er akkurat den nedgangen jeg ønsker per uke. Nå håper jeg bare Kroppen kommer seg raskt sånn at jeg klarer ti trimpoeng denne uken😊
 9. Jada å øke kalorier litt er ikke barebare lett å få til. Ble snitt på 2300 kcal denne uken og resultatet på vekten er stillstand:-/ Jaja kanskje greit å få en hvileuke, men med det resultat er det tilbake på 1900 denne uken så skal vi se om pila ikke går litt nedover til neste mandag! Trimmet bra forrige uke, og starter bra denne uken og, gikk 12km med vognen i går:-D Så i dag er det rolig restitusjon på sykkelen som teller:-)
 10. Har tatt opp trimsykkelen i stuen, så i går ble det 30 min på den forran TVen med lillemann på babygymen ved siden av meg:-) Dagens trim var å slepe barnevognen igjenom 15 cm med tungt snøslaps til butikken og etterpå opp en lang bakke til barnehagen. Hadde Blodsmak i munnen og veldig røde kinn når jeg kom hjem! Har lagt meg en del høyere på kaloriene denne uken så spent på mandagens resultat. Nå er det siste helg uten snop, gleder meg alvorlig til neste lørdag:-D
 11. Ny mandag og ny veiing! Denne uken viste vekten altså ned 1,1 kg og ny vekt er 81,2 kg. Jeg syns det går litt i raskeste laget, selv om det selvsagt er stas å nærme seg første delmål på 79,9. Vil jo nødig at det skal gå giftstoffer i mmelken, så tror jeg skal øke til 2000 kcal om dagen denne uken. I morgen blir det en mils tur etterfulgt av babysang!
 12. Hei Testing123:-) Så koselig med en lyd fra noen i samme båt! Minien min er 3,5 mnd nå og jeg kjenner det er deilig å komme i gang med å ta kroppen tilbake:-) Gikk på et kurs for 13 år siden etter at jeg la på meg en del i forbindelse med sykdom, men har "alltid" liggi rundt 83/84. Så etter at jeg fikk førstemann for fire å siden stoppet vekta på 99 kg når han var 6 mnd. Og da var jeg LEI! Fulgte Grete Roede igjen og brukte ca 1,5 år på å gå ned til ca 72 kg. Holdt på den nye vekten til neste graviditet og nå er det som sagt påan igjen med en oppskrift jeg vet funger:-) Så bra at du har kommet ordentlig i gang i helgen, jeg kan skrive under på at det raskt blir en vane som er lett å følge! Slå veldig gjerne følge på tråden og rapporter om du har lyst! Jeg har veiedager på mandager så nå skal jeg levere rapport!
 13. Denne uken ble det to lange turer og to små så det er fint😊 Skal på den tredje helgen uten snop, har en måneds detox etter julen for å nullstille forventningene til mengden lørdagskos! Gleder meg noe alvorlig til neste neste helg og min lille skål😀 Venter spent på mandagens resultat!
 14. Ny mandag og nye 500 gram ned:-) dette går riktig vei, og det er pent vær ute så nå skal jeg og minien trille en god tur:-D
 15. Og i dag har jeg og minien trillet en hel mil:-D Gleder meg til å kjenne formen bli bedre utover våren:-)
×
×
 • Opprett ny...