Gå til innhold

Bijou

Medlem
 • Innholdsteller

  1 472
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Bijou vant dagen sist Januar 1

Bijou hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

48 Veldig bra

Om Bijou

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fredag og veiedag her også. Uka gikk ikke helt som jeg hadde tenkt. Fikk en forkjølelse kastet over meg fra mandag kveld og har ligget rett ut siden. Muligens en influensa-variant...? Ikke helt sikker. Men har vært utrolig kvalm og uvel, i tillegg til 'tett potte' og feber. Har fått i meg min vanlige havregrynfrokost, men ellers har menyen stort sett gått i Cola og Mellombar. Men sykdom gjør jo "underverker" på vekta, da... Veide inn på 73,8 kg i dag, noe som er ned 1,6 kilo fra forrige fredag, men det var jo også en mensen-uke, så i grunn er ingen av de to siste veiingene mine "normale". Sukk! Uansett, littegrann på bedringens vei nå. Feberen er over, for det meste kvalmen også. Ligger og slurper Cola likevel. Håper dere andre er friske og raske! Ha en fin helg! Så snakkes vi snart igjen.
 2. Hiv deg med, Milda! Og velkommen! Hm... er det bare hos meg eller er registreringen (Kosthold-fanen) litt på bærtur denne kvelden? Først kom jeg ikke inn og når jeg endelig gjorde det, var alt jeg hadde registrert inn tidligere i dag, til og med lunsj, borte vekk. Isj! Får satse på at det bare er en hikke i systemet og at alt funker (og kommer tilbake) igjen imorgen.
 3. Hei Enna - og alle dere andre! Skjønner godt at noen trenger litt mer "hjelp" fra forumet enn andre. Selv er jeg som sagt ikke den som klarer å rapportere inn så veldig regelmessig, men "er her" likevel. Sort of. Husker da jeg var flink på GR sist (i 2012...), da rapportere jeg inn 2 ganger om dagen eller deromkring. Én gang tidlig på dagen og en gang senere, for å rapportere hvordan det hadde gått med dagens planer. Men i ettertid ser jeg jo at det passet helt fint, den gangen, fordi jeg gikk i barselpermisjon... All den ledige tiden har jeg dessverre ikke nå lenger, i 100% jobb. Siste månedene har jeg også hatt mer fokus på å få nok søvn. Så det hender rett som det er at jeg tenker at jeg burde rapportere inn på GR-forumet, men rett og slett prioriterer senga. He he! Og sånn går no' dagan. Bokstavelig talt. Litt for fort... Denne uka veide jeg inn på 75,4 kg. Litt skuffende, men sånn er det i mensen-uka. Alltid litt opp. Men fikk altså unna tidenes verste joggetur på tirsdag, tok speedwalk-tur torsdag og tenkte det samme nå i helga, men har rett og slett sovet bort mesteparten av helga. Den som sover synder ikke...(?) Eller noe sånt. Har også tatt stretching og litt styrke. Får håpe det vises på vekta, etterhvert. Forresten, det minner meg om at jeg må få laget meg en sånn Lilyslim-graf for 2020. Hold ut, Enna! Og dere andre!
 4. Velkommen til deg også, Syttitre! Her gikk også helga sånn passe. Dvs. som vanlig, med noen gram opp. Og sneiet dermed innom 75-tallet igjen. Grumpf! Jeg kjøpte riktignok ikke noe lørdagssnacks, men til gjengjeld støvsugde jeg kjøleskap og skuffer etter alt som lå igjen etter jula og "ryddet" det effektivt inn i gapet. Så bortsett fra noen sitrondrops er det omsider klinisk fritt for godis i heimen. Pjuh! Logger fortsatt kalorier på hverdagene (helg orker jeg ikke). Men merker at hvis jeg ikke logger fortløpende, på mobilen, så sliter jeg med å huske det til senere på dagen, når jeg skal sitte og føre inn alt. I alle fall, har klart 1300 de fleste hverdagene til nå, med noen 1400-dager. Synes egentlig ikke det er så vanskelig, så lenge jeg holder meg til det samme til frokost (havregryn og Biola) og lunsj (ulik salat) hver ukedag - og faster etter klokka 18.00-19.00 på kveldene. Trim har stort sett gått i stretching og gåturer, men i dag polstra jeg begge knærne med støttebånd og tok min første joggetur siden november eller noe. H.e.r.r.e.g.u.d. så mislykka! Melkesyra kom etter 3 sekunder og varte hele turen, det ene kneet protesterte, hoftene (!) protesterte, pusten gikk i hvesing og jeg hadde motvind mesteparten av turen. Verste joggeturen på årevis. Altså, virkelig ÅREVIS! Løp 5 km på 40 min. Og da løp jeg ikke hele turen en gang, men slepte meg avgårde deler av runden. Positive ting.....? Ehm... Jo, at det verken var snø eller is. Og at jeg faktisk fullførte. 🏆 Go me! Planen er å komme meg ut igjen på torsdag, men om knærne er med på mer jogging denne uka eller om det blir gåing istedet, får vi se an. Jeg har lovet meg selv å starte trimmingen litt rolig i starten denne gangen, istedet for å tyne meg til jogging 3 ganger i uka helt fra start av - og ha utslitte knær innen februar. Been there, done that. Ha en fortsatt flink uke dere andre også!
 5. Da er vi i gang! Velkommen til alle nye og kjente fjes! Fleste gamle kjente, tror jeg. Men som jeg leste her på nrk.no forleden, av en psykolog; "– Faktum er at de som får til å gjennomføre nyttårsforsettet sitt, gjerne har forsøkt mange ganger før. De har mislyktes kanskje opptil flere ganger, og derfor er det bedre å prøve å kanskje mislykkes enn å ikke prøve i det hele tatt." I år er vi de som har forsøkt før og mislyktes opptil flere ganger, men som får det til denne gangen, dere! Eller... de som samler enda mer erfaring, til neste gang. Vinn-vinn! He he! Her sveipet vekta innom 75-tallet i løpet av jula, men jeg tok grep fra 1/1 og har vært flink med kosthold og trim i 2 av årets hittil 3 dager. (Ikke i dag, dessverre. Har sittet og snørret og grått meg gjennom Ari Behn-reportasjer etter jobb og dyttet i meg lakris og Twist.) Veide inn på 74,7 kg i morges på veiedag. Det er jeg uansett fornøyd med. Pjuh! Men utfordringen nå er alt SNACKSET og vinen som flyter rundt her hjemme, etter jul og nyttår. Pluss at jeg går inn i PMS-uka mi. Dårlig kombo. Men jeg har spikret meg en plan. Får bare prøve å ta på skylappene og holde meg til den. Lykke til videre til dere andre også!
 6. Heisann! Full av klassisk januar-pepp og optimisme starter jeg (igjen) en ny tråd for alle som har lyst til å gå ned noen kilo i løpet av året - og denne gangen skriver vi 2020. Enten det er ned 1, 5 eller 10 kilo. (Siden vi nå en gang er på "Ned under 10 kilo" forumet får vi vel sette grensen der.) Selv er målet 10 kilo ned, på sikt, i det tempoet kroppen tillater det. Hva kan vi få til på 1 år, folkens? Fra januar til desember. Det er mitt fokus, i første omgang. 1 år med livsstilendringer. Så får jeg se hvor langt jeg har kommet innen desember 2020. Om jeg blir kvitt alle 10 kiloene, eller 5 eller 3. Alle gram nedover er en seier for min del, i 2020. (Eneste jeg fikk til i 2019 var å holde vekten.) Litt om meg: 46 år, 1,68 høy, 74 kg tung rett før jul. I fulltidsjobb og med 1 barn i barneskolealder. En gammel GR-traver, tilbake fra 2011, som klarte å slanke av meg alle graviditetskiloene (and then some) og deretter holde vekten frem til ca. 2015. Deretter gikk jeg suksessivt oppover, jevnt og trutt, frem til 2019. Nå gidder jeg ikke mer av nye kiloer. Utfordringene mine er mest psykisk, spesielt i forhold til jobb og plikter ellers. Jeg ofrer "gjerne" helsa for å være samvittighetsfull på jobb og familiemessig - og sånn kan jeg ikke fortsette. Det resulterer i stress, bekymringer og søvnmangel, som igjen ofte ender i trøstespising (og vin) og etterlater null energi og ork igjen til trening. Kort fortalt: jeg blir et slakt. Så mine mål for 2020: * Drite i jobben. Ha ha! Neida. (Joda...) Eller mer konkret; ikke ta all verdens bekymringer for ting som ikke fungerer på mine egne skuldre. Det er kun en jobb. Jizzeezz! Slapp av. * Begynne å føre kaloriinntak igjen på GR. I første omgang frem til sommeren. (Lettere å motivere seg når jeg gjør en tidsbegrenset deal med meg selv der. Synes det jo er pyton.) Jeg følger Meny 1 (1300 kalorier), fra i dag. * Gjenoppta regelmessig trening. For min del betyr det: flere gåturer, gjenoppta joggingen, rockering, stretching og litt styrke. Noen flere? Sleng dere med! Jeg har veiedag hver fredag. Kan ikke love rapportering hver bidige uke fra min kant, men det betyr ikke at jeg ikke henger med likevel. Jeg gir meg ikke før jeg er i mål. Stahet pleier å lønne seg til slutt, har jeg erfart. Så 2020, bring it on!
 7. Gratulerer til deg, Syttito! Og alle andre som fikk til målene sine! Bra jobba! Skulle gjerne meldt inn det samme her, ved utgangen av 2019, men er fortsatt et godt stykke unna mitt mål. Delvis fasting har gått helt fint, selv midt i julebordsesongen. (Måtte bare planlegge inntaket litt på forhånd.) Så dette skal jeg fortsette med også etter nyttår. Tenker at det i alle fall ikke skader. Men vektmessig har det ikke gitt noe utslag. Så skal jeg ned (og det skal jeg jo...) så må jeg gjøre noe mer ved siden av. Det blir målet for 2020. Noe mer, ved siden av! 2019 ble altså ikke det store slankeåret, for min del. Men når jeg sitter og "teller opp", fra januar til desember, så startet jeg året på 74-tallet og avslutter på akkurat samme tallet. Og derimellom har det vært noen dipp nedom både 72- og 73-tallet. Men utover det; rett og slett et Holde Vekten år. Det var jo ikke planen, men i retrospekt i alle fall LANGT bedre enn å ha spist på seg ytterlige nye kiloer! Så jeg klapper meg selv på skulderen for det, i det minste. Holde vekten er jo også et delmål, når man de foregående årene bare har spist seg kilovis oppover. Nå er jeg klar for 2020, hvor målet er å bikke platået - og gå nedover. Har innsett at trening (dessverre) må til, så i løpet av desember har jeg oppgradert treningsgarderoben, inkl. støttestrømper til begge knærne. Nå skal denne halvgamle kontorkroppen støttes opp og teipes etter alle kunstens regler, slik at alle skranglete kneskåler og ledd holder i utforbakke. He he! Tusen takk til alle som har deltatt på tråden i løpet av 2019! Så flott at vi kan inspirere hverandre! Godt nytt år!
 8. Hallo i natten! Jupp, her kommer hun som startet tråden så freidig - fortsatt uten noen resultater å vise til. På vekta i alle fall. Veier fortsatt det samme som sist. Dvs. ligger på 73-tallet halve måneden og på 74-tallet den andre halvdelen, før og etter mens. Om ikke noe annet kan jeg konstatere at jeg (foreløpig) ikke har lagt på meg noen nye kilo i 2019, i det minste. Anyway. Skulle bare rapportere at jeg fortsatt ikke har gitt opp håpet om vektnedgang. Ha ha! Stabeistet nekter plent å kast inn håndkleet. Så jeg gir ikke opp GR-forumet heller, selv om det blir litt pauser iblant. Det er bare hodet som må stables på plass først. I den forbindelse har jeg 2 punkter på nattens innrapportering: 1. Begynte som sagt i terapi og går fortsatt. Går ikke så ofte, så oppdagelsene tar litt tid. Men har blant annet funnet ut at jeg er såkalt høysensitiv. Må innrømme at har tenkt mitt om den fancy-pancy merkelappen selv, siste årene, og uten egentlig å ha satt meg inn i det. Men når jeg først lærte hva det innebar, oppdaget jeg at jeg kunne krysse av for samtlige av tegnene, omtrent. Det var ganske spooky - og jeg kunne lett spore det helt tilbake til "plager" i barndommen. Nå i dag ser jeg at dette blant annet er med på å forverre alt stresset mitt. Det ER altså en grunn til at jeg er mer sliten enn jeg burde være, helt på grensen til utmattelse, faktisk, og ikke har klart å finne veien ut av det, alene. Jeg har ikke sett sammenhengene. Det er dette jeg prøver å kartlegge nå - samt lære meg metoder å leve med. 2. Siden dørstokkmila fortsatt er skyhøy og regelmessig trening lar vente på seg, har jeg tenkt å teste ut fasting igjen, fra og med uka som kommer. Dette var noe jeg gjorde med hell i den perioden jeg gikk ned kiloer sist (i 2012-2014). Da praktiserte jeg både 1 hel fastedag i uka, ved behov, og bedrev også det som jeg ser at de nå kaller "intermittent fasting" (men som jeg ikke ante hadde noe eget navn den gang). Altså fasting i deler av døgnet. Det er sistnevnte jeg skal prøve meg på igjen nå, frem til jul. Det krever minimalt av meg og jeg husker den gode følelsen det ga, sist jeg gjorde det. Da stoppet jeg å spise kl. 19.00 hver kveld (i blant litt før også) og spiste ikke igjen før morgenen etter. Ganske mye småspising ble redusert på den måten! Samt at fordøyelsessystemet var mye mer i balanse, enn nå. Nå er det helt på bærtur... Pluss at det gjorde at jeg la meg tidligere på kveldene. (Når man ikke kan småspise, hva skal man være oppe for da....?) Ergo: mer søvn. Vinn-vinn! Nuvel, det er lov å håpe. Så ja, det var siste nytt fra meg. Delvis-fasting fra i morgen, altså. Lover å rapportere tilbake hvordan det går. (En eller annen gang før jul.) Men, nå må dama med lakenskrekk gå og legge seg. Ha en fin uke, alle mann!
 9. Hei, hei! Litt oppdatering igjen, fra meg. Ser vi er flere som sliter med søvnen. Å få nok av den. Må innrømme at det ikke er særlig stor forbedring der på meg heller, siden sist. At det skal være så vanskelig, da....! Sukk. Men det er håp. Det koker jo ned til prioritering... og konsentrasjon. I alle fall for min del. VELGE søvn, fremfor andre ting. KONSENTRERE meg om at nå skal hodet hvile, istedet for å gruble/bekymre/krisemaksimere/irritere meg videre. Alt det der kan jeg uansett fortsette med i morgen, hvis jeg absolutt føler at jeg må. Ta en pause. Skru av, det er faktisk helt okey. Det er lov. Pust inn. Pust ut. Slipp taket... Puuuh! Ja, ja. Ellers humper det og går videre. De fleste på jobb er kommet tilbake etter ferien, trøkket er skrudd opp igjen til det normale, omorganiseringen vi gikk igjennom ved årsskiftet er like fordømrade feilslått og idiotisk, folk river seg fortsatt i håret og ledelsen er fortsatt like idiotisk. Intet nytt. Det "nye" er eventuelt hvordan jeg velger å takle stresset og påkjenningen, nå etter ferien. For dette er jo også et valg. (Det hjelper å gå i terapi og få en utenforstående til å hjelpe meg å se det... He he! ) Tiden vil vise. Uansett, har holdt stand med gåturene mine, 2-3 ganger i uka. Pluss stretch og tøying etterpå. Det hjelper, i det minste. Begynner så smått og merke at kroppen blir mer på mitt lag igjen. På tide! Vekta på fredag var 72,8 kg. Fornøyd med det! Liker meg jo selvfølgelig mye bedre på 72-tallet enn på 73 og 74, hvor jeg har vaket i lengre tid i sommer. Det skal ikke så mange kiloene til nedover før man allerede merker det på klærne - og det er superdeilig! Ha en fortsatt fin siste rest av helg - og en god uke, folkens!
 10. Ja, ja. Fredagsrapporteringen blir visst søndagsrapportering istedet. Første uka på jobb etter ferien er unnagjort og det var tuuuuuungt! Det jeg taklet aller minst var: (trommelvirvel)... søvnen. Selvfølgelig. Kom meg jo ikke tidsnok i seng, noen av dagene, og endte opp meg 5-6 timer hver natt. Altfor lite! Må prøve på bedre, altså. Vektmessig gikk jeg fort opp 1 kilo igjen, til 73,5 kg, og holdt meg der hele uka. Også på innveiing fredag. Vet ikke helt hvor den kiloen kom fra, men skylder på dårlig søvn og en hel uke med stillesitting på kontoret. Men, jeg har tatt noen grep på trimfronten. Pga. dårlige knær tør jeg ikke løpe enda, men jeg har begynt å GÅ joggerunden min og det er (synd å si) utrolig deilig! Da blir ikke dørstokkmila så lammende heller, merker jeg, når jeg "bare skal gå". Jeg tar på treningstøy, setter på en podcast og labber i vei. Prøver å gå hurtig, med en fart på rundt 6 km/t. Det blir i alle fall jeg andpusten og svett av. Runden tar cirka 45 min. og det er jommen bedre enn ingenting - og en klar forbedring på den labre trimfronten, for min del! Avslutter med stretching og noen styrkeøvelser etterpå. Tok 2 slike turer i uka som var og har som mål å klare 2 hver uke fremover. Så får joggingen komme når den kommer. Så, joda. Litt forbedring, selv om det ikke skjer noe mer spennende på vekta. Syttito: muskler, ja. De kommer og går. Ferskvare, akkurat som kondis. Vi får bare prøve å holde det vedlike! Ha en fin uke, folkens!
 11. Hei i sommervarmen! Og takk for pepp, folkens! Dama fra gjørmehullet sitt titter innom igjen... Sitter her og smelter sakte vekk i tropeheten vi har på Østlandet akkurat nå, men skal vel ikke akkurat klage. Har hatt nok med regn også, på forsommeren. 3 uker med ferie er altså straks over, jeg skal tilbake på jobb igjen på mandag, og formen er definitivt mye bedre. (Altså, den generelle formen. Selve kondis-formen er fortsatt så som så. Hø hø!) Formen var i alle fall IKKE bra uka før ferien. Alt stresset hopet seg opp, med ekstra dårlige nyheter om et familiemedlem også. Så stresset rant rett og slett over og jeg fikk et slags panikkanfall. Uten at jeg vet eksakt hvordan det er, for jeg har aldri hatt det før. Men det var creepy og ikke noe gøy. Satt hos fastlegen min og skalv og han bare: NÅ tar du ferie! Basta bom. Og det passet jo bra, siden ferien startet akkurat der... Aldri vært så utslitt før, mentalt. Så ødelagt, av ren og skjær stress. Har brukt ferien på fysisk aktivitet (ryddet, malt vegger, vasket, båret og stablet ved), bare sånne gode ting som ikke var relatert til stress, men som fikk kroppen til å våkne fra stressknuten sin og kjenne at den lever. Kroppen trenger å bli brukt! Og jeg er redd jeg bruker hodet altfor mye, i det daglige. Derav alt stresset. Skjønner egentlig ikke at jeg har klart å ødelegge kropp og hode så mye bare på grunn av stress. Langvarig stress, over flere år. Men det har jeg altså og det er bare å innse - og begynne å ta tak i, før jeg ender i flere ubehagelige panikkanfall. Akkurat nå kjennes kroppen veldig balansert. Har til og med gått ned 2 kilo på disse 3 ferieukene. Fra 74 (som jeg vaket rundt på lenge i mai og juni), til 72,5 kg i dag. Kan ikke huske sist jeg så 72-tallet! Har jeg overhodet sett 72-tallet hittil i år...? Husker ikke helt. Det må ha vært veldig kortvarig i så fall. Og formelen....? Eh, jo: * Nok søvn. * Fysisk aktivitet. * Normalt og balansert kosthold (men har kost meg også, da). Nesten litt irriterende å innrømme, at det er så "enkelt". Bortsett fra at hos meg er ikke de 3 elementene enkelt, i hverdagen. Ikke i det hele tatt. Men det er det jeg trenger og det jeg skal øve meg på nå som jobben og hverdagen starter opp igjen på mandag. Bare det med nok søvn er en stor utfordring for meg. Er B-menneske og lider av lakenskrekk til tider. I tillegg til alskens bekymringer på toppen av det, som holder meg våken. Så ja, jeg synes det med nok søvn er kjempevanskelig. Men ser nå at det ødelegger veldig mye for meg. Kroppen blir aldri helt uthvilt og ting havner raskt i ubalanse. For lite søvn har en dårlig dominoeffekt, hos meg, som ødelegger for så veldig mye mer. Så jeg må starte der. Vel, det var nok av mitt, for denne gang. Jeg skal prøve å rapportere inn igjen neste fredag også, for å forplikte meg litt og hjelpe meg selv til å holde fokus den første jobbuka. Fortsatt fin sommer, til dere andre som fortsatt ferierer! 💥 Vi sees igjen!
 12. Et lite pip fra meg. Eller rettere sagt... en liten gledesjoik! For jeg fant igjen den gamle Bijou-profilen min!! (Jeg er altså samme som Bijou 2.) Grete Roede sendte en e-post og bare; "Har du glemt profilen din? Nå er 12 måneder snart gått og vi sletter den straks hvis du ikke... " Og jeg bare; hæ, på denne e-posten? Og skjønte at jeg har prøvd å logge meg på den gamle brukeren min med feil e-post adresse. Trodde hele oldis-Bijou var tapt. Men så vips, var jeg på igjen. Hurra! For på denne profilen er jo all historikken min. Alle tallene og all dokumentasjonen på alt strevet mitt, fra den gang jeg var flink. Trenger all motivasjonen jeg kan få. For har jeg vært flink siden sist? (Siste oppdatering fra meg var visstnok rett over påske.) Nope! Vekta viser for tiden 73-74 kilo. Klarer ikke å dra meg selv opp av gjørmehullet mitt. MEN... Jeg har på et vis begynt å ta tak, likevel. Gått til kjernen av problemet og begynt å gå i terapi! Rett og slett. For det er ikke kroppen det er noe galt med, men hodet. Så nå skal jeg "fikse" hodet! Kanskje litt vel optimistisk... men forhåpentligvis den lureste investeringen på denne siden av nyttår. Det er i alle fall riktig ende å begynne i, har jeg omsider innsett. Skjønne hvorfor jeg lar meg stresse opp sånn, tillater meg selv å gå på sparebluss, lære meg å se mønstre jeg havner i i arbeidslivet (gang etter gang), hvorfor jeg "belønner" meg selv med mat, snop, vin, som egentlig bare ender opp med å bli en slags straff (overvekt) osv. osv. Den totale mangelen på energi. Det totale forfall. (Nåja, det føles i alle fall slik.) Så det var siste update fra meg. Bijou finner seg sjøl, i dobbel forstand! Håper jeg finner mer enn bare e-postadressen til denne gamle profilen. Tsk tsk! Ha en fin sommer, alle dere andre! (Hvis jeg skulle snuble ut i gjørmehullet mitt og midlertidig forsvinne igjen...) Stå på! Dere er så flinke, som klarer å holde koken ukentlig! I'll be back.
 13. Heisann, og god ny uke! Skulle visst ha rapportert inn sist fredag, men det kokte bort. Influensaen tok en loop her i heimen og mann og barn var på'n igjen. Sukk! Imens har jeg fungert som sykepleier og siden jeg også var den eneste friske, med appetitt OG med PMS-hunger av en annen verden, tok jeg på meg det samvittighetsfulle (?) oppdraget med å tømme kjøleskapet etter jula. Alt vi ikke orket å tylle i oss i romjula, gikk nå ned på høykant. Og vekta til mor dermed opp igjen, til 69-tallet. Orker liksom ikke å være skuffet. Registrerte bare at jeg tøt ut igjen, med et dobbelt-sukk. Javel. Idag er siste sykedag hjemme med poden, før jobb og hverdag igjen imorgen. Mensen er i alle fall i gang og systemet reboot'es og jeg skal ta ukas første joggetur i kveld, som også er første joggetur på 2 uker. Så sakte, men sikkert skal jeg nok få dette på rett kjøl igjen. Og på sett og vis følger jeg egentlig samme nyttårs-tradisjon som jeg pleier; med rimelig stabil gjennom jula, deretter opp de første ukene av januar, før nedover igjen. Skjer visst hvert år. Fordelen denne januar måneden, er at jeg har en høst og førjul med en god del løpeturer allerede, i ryggen, slik at kroppen kjappere kommer inn i tralten igjen. Men helt klart, spisemønsteret må også justeres. Working on it!
 14. Godt nytt år, Tjorven45! Og alle dere andre! Jeg er med også inn i 2018. Ble bare litt avkortet innsats på tampen av 2017. Skulle rapportere inn fredag 22/12, men det forsvant i dimman, kan man si. Men tallet var i alle fall 68,5 kg. Altså opp på 68-tallet igjen. Hadde jo håpet på 67-tallet, men det lot seg ikke gjøre. Rakk såvidt å feire jul i heimen, før influensaen tok hele familien fra 1. Juledag. En skikkelig nasty variant av influensaen, dette. Tok jo aldri slutt! Og den sitter fortsatt i, 1 uke etter. Men først nå merker vi bedring. Pjuh! Vel, det positive var jo at jeg så og si ikke la på meg noe, denne jula. Den uoffisielle vekta idag viste 68,6 kg. Altså opp bare 100 gram siden siste veiedag før jul. Det var jo hell i uhell. Men... første ordentlige veiedag for 2018 kommer førstkommende fredag. Rakk 1 jogging, 1. juledag, rett før influensaen tok meg. Men lengter faktisk etter å komme meg ut igjen. Det må jo være et godt tegn, til meg å være! Håper dere andre hadde en langt mer friskere og raskere jul og nyttårsfeiring enn det vi hadde her i huset. Sees videre i 2018!
 15. Hei sveis! Ja, her flyr visst tida unna i en fei. Har jeg ikke rapportert siden hytteturen...? Superkort oppsummering: hyttetur var flott! Om enn litt kaldt. Men veldig kos! Og jeg gleder meg allerede til å dra opp igjen i romjula. Jogget 2 ganger forrige uke, mer rakk jeg ikke. Men matregistreringen har glidd helt ut, desverre. Ikke en prioritert syssel for tida. (Spiser ikke det eksakt samme til hvert måltid, hver dag, så det er ikke bare copy-paste heller.) Veide inn på 67,9 kg sist fredag. Littegrann opp igjen, altså. Men håper det isåfall står der, fram til jula. Holde vekten er kanskje et bra nok mål i disse dager, ja. Målet mitt for litt siden, var å komme ned på 65-tallet igjen til jul. Men den må jeg se langt etter, gitt. Strengt tatt er jeg fornøyd hvis den står på 67 helt fram til helga, jeg. Tok rockering i går, ukas første løpetur er imorgen. Så rapporterer jeg inn igjen på fredag, på bitte-lillejulaften. Velkommen tilbake til moderlandet, Tjorven45! Og fiffig slankemetode du har funnet deg der, Sekstito, med defekt kjøleskap! Det var sånn vi skulle hatt, alle sammen. Ha en fortsatt fin juleinnspurt!
×
×
 • Opprett ny...