Gå til innhold

Bijou

Medlem
 • Innholdsteller

  1 495
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Bijou vant dagen sist Januar 1 2020

Bijou hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bijou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ai, fine gamle Holde Vekten-tråden, min! Hvor fint hadde det ikke vært å fortjene en plass på HV-forumet igjen? Men beklageligvis gjør jeg nok fortsatt ikke det. Men utrolig fint og lærerikt å suse innom og lese om sine egne oppturer og nedturer, likevel. Og mangel på selvinnsikt, da det sto på som verst. Som at hovedårsaken til at det begynte å gå skeis var en slags livskrise som inntraff på tampen av 2014 - og som jeg har slitt med siden, i større eller mindre grad. Hvor vanskelig er det å innrømme det ovenfor seg selv...? Og alt hva det bringer med seg, i kjølvannet. Ganske vanskelig, tydeligvis. Vanskelig å se helt omfanget av også, før man får det hele litt på avstand. Krisen som inntraff påvirker meg fortsatt, i mer eller mindre grad, i perioder: daglig. Det var vel på ett tidspunkt den vanskeligst innrømmelsen, ovenfor meg selv. At ting tar tid. Min egen kjennskap til den gir meg ikke noen direkte løsning, i alle fall ikke på nåværende tidspunkt, men det hjelper likevel, på et vis. Og mens jeg først er her kan jeg jo slenge på de siste årene også, til oversikten i posten over her: 2019: Januar: 73 kg, desember: 74 kg. Ny 1 kilo opp. (Alt-i-alt et nokså stabilt år.) 2020: Januar: 75 kg, desember: 79 kg. Nye 4 kilo opp. (Alle i det siste halvåret.) 2021 startet jeg på 80 kg blank. I januar i år inntraff også en litt mindre "krise"; jeg tryna på skøyter og brakk begge armene. Så da satt/lå jeg der, med begge armene i gips. Men uhellet fikk meg til å innse at uker med inaktivitet foran meg måtte bety mindre inntak i munnen ellers kom det til å gå katastrofalt gæli. Så bare ved å ligge helt stille, med armene høyt, og ikke gjøre et mukk, gikk jeg ned fra 80 til 77 kilo, ganske raskt. Nå er begge gipsene av og jeg holder på med opptrening, men der er jeg i det minste fortsatt, mellom 77/78 kg. Det er en slags trøst. Jeg lever fortsatt i troen på at jeg en dag skal klare å klatre de fleste av kiloene nedover igjen, til en mer komfortabel vekt. Med årene synes jeg ikke lenger at 60 blank er noe nødvendig mål, jeg blir superhappy hvis jeg kommer tilbake til 64-65 kilo. Det er mye som skal klaffe for å komme dit, ikke minst psyken. Men jeg fikk det altså til en gang, ved hjelp av gode hverdagsrutiner - og ved å tenke at alt er mulig. Det tror jeg faktisk fortsatt. Så, heia meg! Og heia alle andre i samme situasjon.
 2. God romjul! Joda, her sniker man seg lett på tå inn igjen... for å konstatere at heller ikke 2020 ble det store slankeåret, for min del. Helsa er grei, har klart å styre unna covid hele 2020 - og klapper meg selv på skulderen for det. Men har til gjengjeld tryna så inn i h**** vektmessig. Jupp. Sånn går det når man sitter på rumpa på hjemmekontor nesten et helt år - og egentlig har det helt midt i blinken med å slippe å røre på seg. Et drømme-år for oss som er bedagelig anlagt! Men sjekket de harde fakta i dag og BMI'en min er på 28! Klart overvektig. Så jadda, neida... Fullt så vellykket ble nok ikke 2020 likevel. Jeg holdt meg rimelig stabil første halvår, frem til sommeren, rundt 74-75 kilo. Så 76 og 77 etter sommeren, før det tok helt AV og jeg klatret rekordfort opp til 78 kg i november og deretter opp på 79-tallet så fort juleferien startet. Yikes!! Har ikke sett 79-tallet siden 2011, rett etter graviditeten min. Har tatt bilder av meg selv forfra og bakfra nå, bare i sjokkartet fascinasjon over at det går an å forfalle så fort. Men også for å ikke glemme. Avslutter denne 2020-tråden her, for min del. Blir det en ny tråd kommer den nok inne på Ned 10-20 kilo forumet, hvor jeg nå ettertrykkelig hører hjemme! Takker for følget gjennom annerledesåret 2020, til alle dere andre! Heldigvis var det noen av dere som var langt flinkere enn meg. Måtte 2021 bli et lettere og sunnere år for oss alle! P.S. Om jeg har gitt opp? Neida! Aldri! Har brukt siste del av desember på å skifte ut nesten hele treningstøygarderoben min, denne gangen til størrelse Large... siden alt det gamle i Small ikke passer lenger. Det i seg selv var en boost på motivasjonen. Large, liksom. My god!
 3. Hei tjolahopp! Uka er godt i gang og heldigvis startet jeg den på 76-tallet, i motsetning til forrige mandag. Men spørs om jeg kommer meg av 76 denne uka, altså... Jeg har fått lagt inn 2 stk lunsj-gåturer hittil, i går og i dag, samt stretching og styrke på kveldene, men vekta rikker seg ikke. Dessuten spøker PMS'en med meg og jeg har bare lyst på ALT! Da jeg var på butikken i dag klarte jeg ikke å la være - og kom hjem med TUC-kjeks (Sour cream & onion) og en brie ost. Men akkurat de to tingene er jo så vanvittige gode sammen!! Jaja, bra jeg tok den gåturen tidligere på dagen og brant av noen kalorier der. Pjuh! Og nei, joggingen har foreløpig ikke kommet i gang. Enda.
 4. Ja, hvordan har man klart å gå ned tidligere... men ikke får det til nå? Det har jeg også grublet fælt på! Og for enkelte av oss; hvordan kom alle de der kiloene PÅ igjen?! Hm... Mystisk. Nå har jeg ikke gått rubbel og bit opp igjen enda, da, så det er fortsatt håp i hengende snøre. Veide inn på fredag på 76,2 kg og må si meg fornøyd med det, siden jeg startet uka på 77-tallet. Men det jeg er aller mest fornøyd med er at jeg har tatt tak i trimmen. Kjørt på med gåturer og trimme-video og svettet i vei. Jeg merker det på kroppen, allerede. At den er våknet ørlite fra pudding-dvalen. Jeg føler meg ikke like dvask lenger, men rettere i ryggen og har bittelitt mer normal mage, istedet for den forhatte "tønne-magen", som jeg kaller det, som bare får meg til å se gravid ut. Jeg begynner rett og slett å få kontakt med magemusklene mine igjen. Det er ikke verst! Hø hø! Kostholdet har også vært ok, selv om jeg ikke har telt kalorier på papiret, bare i hodet. Dette er første helga på lenge hvor jeg ikke har noen planer og hvor det ikke er noen større utskeielser, annet enn den tilmålte helgekosen. Skal ta lunsj-gåturen min etterpå og grubler litt på om jeg skal ta høstens første joggetur i morgen, om knærne mine er klare for det. Vi får se. Målet er fortsatt å komme tilbake til 75-tallet innen august er omme, men neste uke truer PMS-monsteret, så det kreves en ekstra dose selvdisiplin og mental styrke den neste uka. Ha en fortsatt fin helg!
 5. Da er jeg allerede godt i gang med 3. arbeidsuka etter ferien. Skolen har startet også, så nå er hjemmekontortilværelsen litt mer konsentrert og effektiv. Forrige helg ble kaloribombe-helg, med diverse planlagte utskeielser, så mandag viste vekta 77-tallet igjen. Men det var jeg forberedt på. Tok grep med en gang og startet uka med 1 times gåtur i hjemmekontor-lunsjen min, pluss den YouTube-videoen med hun Joanna Soh på kvelden, etterfulgt av stretching. Fikk til sammen godt over 10.000 skritt den dagen. Igår, tirsdag, var det hviledag, med kun stretching på kvelden. Og i dag var det på'n igjen med 1 times gåtur i lunsjen og stretching på kvelden. Og planlegger YouTube-trimmen igjen imorgen, torsdag. Jeg er veldig fornøyd med den gårunden jeg har funnet meg nå! Den er heldigvis ikke så vanskelig å motivere seg til heller. Den utgjør litt i overkant av 6000 skritt, ikke så altfor mye, men det er MYE stigning og opp og ned, på stier og trapper, i nabolaget. Kjenner det i lår og rumpe. Tror jeg svetter mer av "klatringen" enn selve kilometerne (tror det er 4-5 km). I tillegg har jo sola stekt rimelig bra på, denne uka, så svetten har virkelig rent av meg. Kostholdsmessig går det også bra, det vil si: mye kjedelig kosthold! Jeg fortsetter med min "hvit hverdag", med kun alkohol i helgene, og minimalt med snacks. Har bare hatt litt dilla på Mellombar denne uka, pluss at det har blitt en iskaffe eller to. Ellers er jeg over på Farris og til og med Cola Zero (!), når lysten etter "noe brusete" tar overhånd. Vekta viser 76-tallet i dag, men holder pusten til veiedag fredag. Ha en fortsatt god uke!
 6. En uke på å gå ned 5 kilo og komme i stålform, ja. Liker den planen, Enna! Selv om det kanskje skal holde hardt, ja... Hadde vi bare kunne fikse alle ferie-fadeser (og andre året-rundt-fadeser) på en kvikk uke, så hadde i alle fall jeg vært storfornøyd. I stedet er jeg redd det blir blod, svette og tårer. I alle fall her i gården. Veide inn på veiedag fredag på 76,4 kg. Og det var jeg fornøyd med etter den første uka. Men hva hjalp vel det, når jeg deretter gikk rett inn i bursdagshelg og kalas fra ende (fredag) til annen (søndag)... Så tilbake på 77-tallet igjen i dag, mandag morgen. Mensen er over for denne gang, men sliter ekstra med dørstokkmila for tida, siden jeg ikke føler meg vel i noen treningsklær lenger. Enten passer de ikke, for de ble jo kjøpt inn da jeg var str S, for bare noen få år siden...grrrrr! Eller så føler jeg at alt tyter utover og begynner plutselig å bry meg om hva hvis jeg møter naboen etc. Slike ting jeg aldri har brydd meg om før. Nå er selvbevisstheten på egen kropp ekstra tilstede og faktisk til hinder. Jeg feiger ut før dørstokken. Men i dag viste jeg fingeren til dørstokkmila, tok på meg det mest løse og slaskete (= komfortable) jeg hadde igjen i klesskapet og tok trim på stuegulvet, rett og slett. 30 minutters-økt med en eller annen YouTube dame jeg aldri hadde hørt om før. Jeg sliter jo litt med knærne også, når jeg løper og i det siste har jeg tenkt mer og mer på sånn innendørs-gåing, at det kan testes ut i en overgangsfase eller bare som et alternativ til når dørstokkmila blir altfor høy. Jeg er overhodet ingen hopp-og-sprett-og-tjo-og-hei fan, a la saltimer på treningsstudio, og synes stort sett alle sånne tilsvarende YouTube treningsvideoer enten blir for masete, for peppy og irriterende positive - eller for avanserte (jeg er elendig på koordinering, klarer aldri å krysse armer og ben i riktig rekkefølge). Så jeg googlet "indoor walking" og kom altså over hun dama her: https://www.youtube.com/watch?v=R3AUw3-jtEo Det er gåing kombinert med cardio og jeg hadde vel aldri giddet å prøve en gang om det ikke var fordi dama virket så ålreit og ujålete, så jeg tenkte skitt au, selv om det var litt kryssing av armer og bein inni der. (Det kan alltids byttes ut med gåingen.) Og herregud som jeg svetta! Jeg blei helt DYVÅT. Men heldigvis, det som alltid skjer når jeg først får ræva i gang og først har begynt å svette... så pusher jeg litt ekstra eller legger til noen ekstra øvelser. Så det ble 40 minutter med gåing/cardio + 10 minutters stretching etterpå. Bare, voila...! Det beste med denne videoen var at det er de samme øvelsene i 2 sett, så man kan gi seg etter 15 minutter. Eller kjøre dobbelt = 30 min. Det likte jeg. Målet er å kjøre denne 2 ganger til denne uka, før veiedag fredag. Nå kan jeg jaggu ikke skylde på dørstokkmila eller treningstøy som ikke passer lenger. Yikes... Men knærne var strålende fornøyd!
 7. O boy, o boy! Jepp. Sommerferien over for denne gang. Det ble en veldig fin ferie, for det meste på hytta, hvor jeg faktisk fikk gjort litt fysisk arbeid. Men ikke for at sistnevnte gjorde noe utslag på vekta da jeg kom hjem, akkurat. For vekta viste 75-tallet før ferien og 77,2 (!!) da jeg kom hjem. Hjemkomsten kolliderte med mensen, men likevel da... Jeeeeez! Nå er jeg i gang med første arbeidsuke, men fortsatt på hjemmekontor pga. koronaen. Så overgang fra ferie til jobbing ble heldigvis ikke altfor brutal, denne sommeren. Likevel er jeg konstant trøtt, fordi jeg ikke kan sove så lenge jeg vil, og konstant fysen på noe. Har måtte kutte ned på snacks og innført "hvit hverdag", dvs. ikke noe mer vin og øl på hverdager (og HVER eneste dag...), men kun i helger. Ups! Mulig en del av feriekiloene har sin forklaring der, gitt. Føler meg rimelig oppblåst, feit og kvaps for tida. Klessituasjonen er en disaster, så jommen bra jeg har hjemmekontor og ikke behøver å ta på annet enn en joggebukse og en løs skjorte. Og de to jeg bor med har til og med begynt å ta seg friheter og kalle meg "tjukkasen". Men, det er jo sånn jeg ser ut også nå. Får helt sjokk når jeg ser meg i speilet. Så sånn er ståa her. Målet for august: komme meg tilbake til 75-tallet. I det minste.
 8. Rapporterer inn i kveld, siden vi reiser avgårde for pinsen imorgen, fredag. Veide altså 75,7 kg på mandag morgen etter helgas utskeielser. Og jommen har jeg ikke ligget i dvale der siden, hele uka. (Vel, i dag viste den 75,6. Rett skal være rett.) Tror ikke den veier noe oppsiktsvekkende annerledes imorgen på veiedag. Jeg har jogget! 1 gang. Og FOR en grusom joggetur! Det gjorde latterlig vondt i hele kroppen, overalt. Ikke sånn dagen etter eller noe, men umiddelbart etter at jeg kom hjem - og resten av uka. Ha ha! Snakk om forfall. I tillegg har jeg gått noen turer, men alt i alt tydeligvis ikke nok til å utgjøre noen forskjell på vekta. Foreløpig. For hvordan går det med registreringen? Jo, helt strålende! Men selv om jeg samvittighetsfull registrerer hver smitt og smule, dytter jeg jo i meg ting. Jeg har en utrolig craving på alt mulig usunt - og knapt noen kontroll. Til tider føles det nesten manisk. Se her: Mandag - 2003 kalorier (her gikk det bl.a. med en god porsjon Firkløver og en real neve peanøtter... ikke spør meg hvorfor) Tirsdag - 1606 kalorier (dagens unødvendige: iskaffe og en Mellombar) Onsdag - 1580 kalorier (iskaffe, igjen, en haug Mariekjeks og en Tuborg til middagen, sukk!) Torsdag - 1604 Kalorier (svei av 640 kalorier bare på Dr. Oetker pizza, en liten aha-opplevelse der) Målet mitt er altså å ligge på 1300 kalorier i snitt. Et stykke igjen dit, kan man si. Men jeg jobber videre med saken. Imens: god pinse alle sammen!
 9. Ojda. Både Orken og Viljen tok seg en laaaaaang pause her. Men nå kryper jeg altså opp fra korona-hullet mitt igjen, for å si hei. Fortsatt ingen sykdom her i heimen - og fortsatt hjemmekontor, på ubestemt tid. Men hjemmekontor = puddingtilværelse. Det har jeg ettertrykkelig fått bevist de siste ukene og månedene. Vekta har stort sett ligget på 74-tallet siste ukene, bortsett fra den aller siste i forbindelse med ny mensen-runde, da spratt det opp på 75-tallet. Det har vært helg hver dag, omtrent, også på hverdager. Ikke bra. Jeg har til og med begynt å få lyst til å jogge igjen, men skjønner at kroppen må lære seg å gå først... Hø hø! Så denne siste uka har jeg vært flink til å gå turer, i lunsjpauser og på kveldene. Litt av vendepunktet, som gjorde at Viljen kom så smått tilbake, var at jeg satt og leste artikler om folk som fikk korona og ble virkelig syke, og deres vei tilbake til hverdagen igjen, til en velfungerende kropp. Jeg ble sittende og tenke; og her sitter jeg, som allerede har en velfungerende og frisk kropp - og sløser den bare bort og lar den forfalle! Det var en litt trist følelse, nesten litt usolidarisk, i forhold til alle de syke. Men de tankene var nok bare dråpen som fikk det til å renne over, av ymse forhold som til slutt fikk meg opp av stolen. For det som bekymrer meg mest, her og nå, er jo at jeg ikke får på meg et eneste sommerplagg av det jeg har i skapet. Alt strammer. Alt ser forferdelig ut - og det gjør meg smått deppa. Så den helt konkrete planen min er som følger, med trinnvise delmål: 1. Bli kvitt "tønnemagen". Rent konkret er dette kiloene mellom 72-75 på meg. Akkurat de 3 første kiloene, fra her jeg befinner meg. Tønnemagen irriterer meg noe enormt. Den gjør at jeg ser konstant gravid ut i 8. måned og at alle bukser, skjørt og kjoler strammer i livet og sitter helt r**va. (Eller, sitter ikke i det hele tatt.) Strengt tatt har jeg ikke noe midje lenger. Magen starter like under puppene og går i en bue utover og nedover, helt ned til tærne, holdt jeg på å si.... Men slik føles det i alle fall, nesten. Tønnemagen går foran... jeg kommer etter. Jeg vil ha tilbake magen min. 2. Komme meg under 70-tallet. 70 blank er en milepæl for meg. Alt over er feil, alt under er mer levelig. Jeg trenger rent mentalt å komme meg under 70-tallet. Klarer jeg det, er det håp for alt her i livet. Omtrent sånn føles det. 3. Gå ned til 65 kg. Mellom 70-65 begynner flere og flere av klærne i den gamle garderoben min (som jeg nekter å kvitte meg med) å passe. Som jeg sa, smått trassig, til min mor her forleden; "jeg nekter å kjøpe klær i størrelse 42, når jeg vet at jeg egentlig er en str 38!" He he! Men den steile innstillingen gjør meg jo ganske trådløs og frustrert om dagen... i min nåværende str-42-kropp. Akk, ja. Så forfengelig kan man bli. Det må dessverre mer til enn å bare gå noen turer eller jogge. Kaloritellingen starter igjen imorgen, mandag. Ellers har jeg ikke en sjanse. Målet er å få til begge deler: trim og telling, samtidig, over tid. Og at både Orken og Viljen samarbeider, over lang nok tid.
 10. Hei, hei! Ja, da er startskuddet for påsken 2020 gått. Og FOR en annerledes påske... Det blir nok en påske vi kommer til å huske i ettertid; det året alle satt hjemme - og økonomien gikk ad undas. Her skulle vi selvsagt vært på hytta, men det blir det jo ikke noe av, så jeg har satt meg opp på jobbing både mandagen og tirsdagen neste uke. Spiller liksom ingen rolle, i år. Sparer heller feriedagene mine til en eventuell mer normal... eh, høst (?). Det eneste som er normalt her i gården er i alle fall vekta! Den går liksom ingen steder. Ho ho! Eller; jeg er i det minste tilbake på 72-tallet. 72,8 kg nærmere bestemt. Får håpe jeg holder meg her en stund nå. Jobber fortsatt med Orken og Viljen, ja. Vi får se hvordan det går fremover! Ha en fortsatt fin palmehelg!
 11. God kveld! Her veide jeg inn på 73,6 kg i dag. Det er ikke akkurat 72-tallet, der jeg var. Men det er heller ikke 74-tallet, hvor jeg var sist helg. Så... Pjuh? Mensen er i alle fall straks over. Hverdagene her er usedvanlig slappe. I tillegg sliter jeg ekstra med å komme ut og jogge eller gå tur, fordi... alle andre gjør det. Så sær er dessverre min hjerne skrudd sammen. Den skal absolutt ikke gjøre slik som alle andre gjør. Hva jeg spiser har jeg null kontroll på om dagen. Sluttet å telle for flere uker siden. Så hvis jeg vil tilbake til 72-tallet, vet jeg i alle fall hvor jeg skal begynne, med tiltakene. Alt videre er egentlig opp til Orken - og Viljen. Får høre litt med de to kompisene, hva de sier i disse dager. Men først: etterlengtet helg!
 12. Jepp, dagene ruller videre, i denne nye hverdagen. Her er vi friske og raske, heldigvis. Men så er vi stort sett bare hjemme også, utsetter oss minimalt for smitte. Det var utrolig digg med helg! Uten jobb eller skoleoppgaver eller noen plikter - eller avtaler, for den saks skyld. He he! Har vært flink og gått noen turer og syntes ikke innsatsen var så verst, men så gikk begynnelsen av forrige uke fra 72-tallet og vips opp til 73,2 kg på veiedag fredag - og kaboom! videre opp på 74-tallet iløpet av helga. Skjønte det måtte være noe i gjære og jada; mensen. Sukk. Føler meg som ei bolle... Men jeg får bare la syklusen gå sin gang og krysse fingrene for at kroppen husker at jeg var på 72-tallet for bare en skarve uke siden. Det var ganske deilig å være der! Ha en fin, frisk og rolig uke, folkens!
 13. Innom for å si hei! Synes dagene går fort, selv i hjemmeisolasjon, jeg. Har i alle fall ikke fått anledningen til å begynne å kjede meg enda, med hjemmekontor og hjemmeundervisning samtidig. Er ganske sliten når kvelden kommer. Men, jeg får i det minste sovet mer enn vanlig - og stresset langt mindre. Syttitre: var det vanlig influensa du fikk eller selveste koronaen? Det hørtes i alle fall ut som en skikkelig ille kule du fikk. Bra du føler deg bedre nå! Her er vi foreløpig symptomfrie for korona, men 8-åringen har fått en infeksjon som bør sjekkes hos fastlegen, men hø hø! .... det viser seg jo å være lettere sagt enn gjort i disse dager. Bestilling av legetime på nettet hadde knelt, så da er det bare å sette seg i en uendelig telefonkø. Får håpe på bedre hell i morgen. Håper alle har det bra og passer på seg selv og sine!
 14. Gode råd der, Enna! Og takk for at du holder helsevesenet i gang. 💛 Her var det første dag hvor jeg fikk testet ut hjemmekontor og hjemmeundervisning, samtidig. Det gikk så där... He he! Ikke så lett å holde fokus på jobb, når 8-åringen trengte leksehjelp. OG man skulle sende inn ferdige lekser til frøken (på e-post) innen kl 15.00. Man får kanskje ta jobbtimene mer på kvelden, med fokus på hjemmeskole på dagtid? Hm. Denne nye tilværelsen må tydeligvis testes ut. MEN vi fikk i alle fall tatt "gym"! Vi gikk til nærmest alpinbakke og gikk den rett opp, etterfulgt av en runde i nærmiljøet. Halvannen times gange, for liten og stor. Det gjorde godt! Noe fysisk aktivitet må vi gjøre fremover. Helst hver dag. Tanken på å begynne å jogge igjen, på kveldstid, har også så smått begynt å slå rot. Får se om den rota slår helt ut... Ja, så var det vekta i morges, da. Den gledet, med 72,7 kg! Yay! Har ikke sett 72-tallet siden september i fjor. Digg! Har ikke telt en kalori på flere uker, men spiser sånn omtrentlig etter boka. Kan heller ikke si at jeg merker det så veldig på klærne, foreløpig, men mistenker at den lavere vekta skyldes mer søvn og mindre stress. Rett og slett. Hvis det viser seg å stemme, over tid, er det i så fall ganske så tankevekkende. Ha en god helg, folkens! Både dere som skal jobbe og gjøre en innsats for samfunnet og dere som skal ha fri.
 15. Hei, hei! Jeg er her fortsatt. Coronaen har ikke tatt meg, enda, men hadde hjemmekontor fra i dag av og har hjemmeundervisning for poden fra imorgen av. Jaja. Jeg har jo omtrent konstant balansert på utbrent-grensen de siste årene, så denne nye, svært begrensede tilværelsen, omtrent uten noe som helst tidspress på noe, er helt ærlig et kjærkomment avbrekk, for min del. Har vært sinnsykt sliten de siste ukene. Igjen.... Noen av fordelene med denne nye tilværelsen er mer søvn og mer fritid, når jeg bl.a. slipper å pendle og justere meg etter henting og bringing. Men er samtidig inderlig klar over at jeg er en av de heldige, som kan jobbe nesten 100% operativt hjemmefra, over lengre tid. Så får vi bare se hvor lenge det er fred i heimen, når 3 stk personer skal gå oppå hverandre på ubestemt tid. Vekta har vært snill både forrige uke og denne, på nedre delen av 73-tallet. Så får vi se hva den sier etter ny veiedag i morgen. Hold dere friske, alle mann! Jeg skal i hvert fall benytte anledningen til å SOVE mer!
×
×
 • Opprett ny...