Gå til innhold

littchubby

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om littchubby

 • Rang
  Ny
 1. Gratulerer! Dette er jo bare helt fantastisk!! Jeg derimot er på stedet hvil, men jobber veldig med saken. Mulig jeg satser på 1.april, annet er jo ikke mulig for meg nå. Stå på! Bare 1,9 kg igjen
 2. Her går det i sneglefart.. Har hatt syke barn i over en uke og ikke fått trent noe særlig..uff og uff, så det er litt pinlig å si at jeg på 2 uker ikke har gått ned noe.. Da har er målene tatt: 73.5 kg (0 kg) 81 cm rundt midjen (-1 cm) 65 cm rundt lår (0 cm) 106 cm rundt baken (0 cm) Prøver å finne motivasjon, men må innrømme at jeg er litt nede i en dal, men jeg kommer sterkere tilbake! Gir meg ikke hvertfall Hvordan har det gått med dere da??
 3. Da har er målene tatt: 73.5 kg (-0.2, ikke imponerende, men tross alt ned) 82 cm rundt midjen (-3 cm) 65 cm rundt lår (0 cm) 106 cm rundt baken (-1 cm) Målene er OK, så da har litt trening "formet" meg litt mindre hvertfall:) Lykke til dere! Blir forhåpentligvis litt mer vektreduksjon neste gang!
 4. Flott at du henger deg på! Jeg slet også fryktelig med den ene hofta etter siste svangerskap (fra 6 mnd etter fødsel ca). Det var utrolig vondt etter hver løpetur eller fysisk aktiviet jeg gjorde. Jeg begynte å tøye godt innimellom i selve treningsøkten på hofteleddsbøyerene samt en skikkelig god strekk for hver av setemusklene etter hver trening. Tror ikke det skadet å få styrket "kjernen" (mage, side, rygg). Etter ca et halvt år med hoftevondt ble jeg kvitt det med trening, tøying og styrketrening. Det var altså muskulært hos meg (ettervirkning av svangerskap sikkert). Jeg er i dag, nesten 3 år etter siste fødsel helt fin. Ikke noe problemer, men er i jevn aktivitet. Jeg trener styke 1 dag og kondisjon 2-3 dager pr uke. Det blir noen uker med mindre, men jeg prøver å legge meg på såpass:) Lykke til frem til torsdag!
 5. Da er det veiedag, og følgende har skjedd på 2 uker: 73,7 kg (-1,3 kg) 107 cm rundt baken (-3 cm) 65 cm rundt lår (-2 cm) 85 cm rundt livet (navlen) (-5) Dette er jeg greit fornøyd med. jeg vet at for at det skal kunne være varig nedgang, så må det skje på riktig måte:) Torsdag 1. mars, om 5 uker, må jeg altså gå ned 3,7 kg og helst 5 cm rundt baken (delmålet er 102 cm). Det er absolutt ikke umulig! Da må jeg ned ca 0,7 kg og 1 cm rundt baken pr uke.
 6. Hei MissKris! Så bra at du henger deg på. Da er vi alle tre ganske godt i gang! Jeg er også tilhenger av en kosedag, det må jeg ha. Ellers så teller ikke jeg kcal, men prøver å være nogen lunde flink i matveien, men trening er for meg nøkkelen denne gangen tror jeg. Magemålet mitt var ved oppstart 91 cm tror jeg (målte over navlene, for det er lettere å måle riktig fra gang til gang). Hadde vært meget bra å komme ned på ca 80:) HÅPER MÅLENE ER NOE BEDRE TIL TORSDAG:)
 7. Flott! Vi kan bare fortsette denne tråden. Da er det veiing torsdag Er veldig spent, er jo ikke så fokusert på kostholdet, men heller på trening. Skjønner at det kan bli vanskelig å få til nok trening, men litt her og litt der blir jo endel:) Jeg ønsker også å ligge under 70, men tenkte at det får i første omgang holde med et ambisiøst delmål på -5 kg innen 1. mars. Men jeg er gjerne med på å gå ned til 68 kg innen 1. juni også! Det hadde vært supert om du tok følge helt til da, for det er det viktigste målet:)
 8. Da er jeg endelig litt i gang. Tok en joggetur i går og håper å ta en i morgen også. Må jo dra meg litt igang:) Litt om meg: SJOKOMAN som ikke klarer å holde vekta stabil så sant jeg ikke trener 4-5 dager i uka. Kan være litt strevsomt innimellom med to små barn og full jobb...puh...noen dager henger jeg bare ikke sammen rett og slett...MEN nå må jeg bare ta meg sammen og begynne med ny giv og glede. Det går jo mot lysere tider-og det betyr en ting: BIKINI! Jeg har satt meg som mål å trene 3-4 dager i uka (mest kondis), da dette er det meste jeg tror jeg får til. Skal ha en kosedag i uka, men være flink ellers. Det er mulig det kan gå litt tregere å nå målet, men jeg sikter høyt! Jeg veide meg i går og startet "slankingen" da med følgende mål: 12/1-12: 75 kg (morgen) 110 cm rundt bakenden 67 cm lår Da blir det spennende å se hva neste måling vil bringe... noen som vil være med på veien og veie og måle seg en dag i uka sammen?
×
×
 • Opprett ny...