Gå til innhold

Føyka

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Innlegg skrevet av Føyka


 1. Da er dagen her, og jeg er klar! Tror jeg..

  Første kursrapport sendt inn, veldig spent.

   

  Startvekta mi er 106.7, jeg er 1.59 cm høy (lav..) og har tilsammen rundt 522 cm. Mitt første mål er å komme ned på 100 kg, men det tror jeg ikke blir noe problem nå i begynnelsen.

   

  Har ikke spist frokosten enda, men så er ikke klokka mer enn halv åtte. Det blir min store utfordring, spise alle måltider. Og det i riktig mengde. Men jeg SKAL klare det.

  Hei, vi er nok i ganske samme båt :) Har en liten gutt som blir 8 mnd i midten av mai. Veide meg sist forrige fredag og da var det 108,6 kg. Har gått ned fra 115 kg, men ønsker å gå ned en del :P Går ikke på noe kurs da :)


 2. Hei!

   

  Jeg er en jente på 20 år fra Oslo. Har startet å slanke meg eller endre livsstilen min. Har en liten gutt på 8 mnd jeg gjerne vil bli sunn og aktiv med, så har en del kilo som skal av. Akkurat nå er målet å gå fra 115kg til 60 kg. Siste veiedag var jeg på 108,4 kg. Så jeg har da begynt å gå ned siden januar. Men nå begynner det virkelig å bli hardt, så hadde vært hyggelig å ha noen å snakke med og gå ned i vekt sammen!

   

  Har veiedag hver fredag eller den 1 i måneden :)

   

  Håper noen der ute er interessert i å snakke og dele litt erfaringer og veiedager :)


 3. Kjenner godt igjen den følelsen av at man føler seg "presset" til å spise junk osv når man er ute med venner osv. Selv har jeg endelig fått tak i en super kul vannflaske som jeg bare elsker å gå rundt å sutte på, må nok bli enda litt flinkere til å drikke vann, men det skal nok ordne seg.

   

  Mitt problem er at jeg ofte stresser rundt og får dårlig tid eller krøller til ett eller annet. Hehe, går rundt å småstresser konstant pga skole og lekser for tiden, føler at jeg henger ganske langt etter selv om jeg vet jeg ikke gjør det. Så må jeg passe på at jeg ikke isolerer meg helt fra omverden heller (noe jeg er ganske flink til når ejg blir stressa og smådeppa). Men nå er det litt annerledes, har endelig fått tak i studentleilighet sammen med kjæresten!

   

  Så skal flytte ut allerede neste mandag, så denne uka blir faktisk ordentlig stress. Må klare å komme meg gjennom ca 10 kap i 3-4 forskjellige bøker, pakke ned hele rommet mitt, dra på alle seminarer og foredrag + på kjøpt inn et par småting og dratt på trening. Btw ble skikkelig stolt av meg selv på treningssenteret her om dagen, klarte fader meg å jogge 1 km i strek! Vet det ikke er så mye osv men tror det er første gangen jeg har gjort det, og jeg føler meg kjempe flink!

   

  Hva skal dere gjøre til uka? :D


 4. Hei!

   

  Jeg er selv ei 19 år gammel jente som startet på Grete Roede denne uka. Har aldri tenkt noe særlig på kostholdet mitt, og har det samme målet som deg å ta av mellom 20 og 30 kg over tid. Håper vi kan finne støtte i hverandre, og at flere blir med oss! :)/>

   

   

  Hei!

  Det er så gøy at vi er i samme båt! Eller gøy og gøy, hehe. Har veiedager på mandager og har nettopp startet på uio så er i full gang med studier ved siden av, så dette skal bli tøft tror jeg :) går du på kurs eller bare gjør du det selv? :)


 5. Hei hei alle sammen!

   

  Er ganske grønn på dette med kosttilskudd osv men har endelig fått mot i meg til å kjøpe en boks med multivitaminer (den rød og hvite boksen du får på apoteket). Jeg vet med meg selv at jeg ikke får i meg nok vitaminer og mineraler fra kostholdet mitt nå og tenkte derfor dette kunne bidra med å få noen ting på bedringensvei siden hele denne prosessen er en livsstilsendring som ikke skjer over natta...

   

  Mitt spørsmål er egentlig om hva andres erfaringer med multivitaminer er? Fungerer det/fungerer det ikke? Merker man noen forskjell? (Har selv kun gått på det i 3 dager så regner evt ikke med å merke noe før om kanskje en uke eller noe)

   

  Tusen takk for alle svar!


 6. Hei!

   

  Jeg er en jente på 18 (snart 19) år som sliter med motivasjon til både trening og det å spise sunt og riktig. Til høsten starter jeg ved uio som student så tenker å prøve å få i gang noe ordentlig, ved å starte nå på mandag med trening og sunt kosthold. Til sammen regner jeg med at jeg burde ha som mål å gå ned 20-30 kg over tid.

   

  Men problemet mitt egentlig er at jeg mister fort motivasjonen hvis jeg er alene og ikke har noen konkrete mål, og det kan vel sies at jeg er "litt" utålmodig, hehe!

   

  Så hvis det er noen som er interessert i å starte en tråd/gruppe for å motivere hverandre eller bare chatte/snakke/motivere seg sammen med meg så bare å ta kontakt!


 7. Hei alle sammen!

   

  Kom over en kjempefin, tung, "lettvint" og ikke minst effektiv treningsøkt her om dagen! Tenkte at det kanskje var noe jeg ville dele med dere da og kanskje se om det kunne inspirere noen av dere til å prøve ut denne treningstypen.

   

  Økta kalles for Pop Pilates challenge og etter å ha prøvd den ut skjønner jeg at det er en challenge ja! Men herregud som den virker! Etter jeg var ferdig med økta visste jeg ratt ikke hvilken side jeg skulle ligge på siden jeg var så sår og øm i så og si hele kroppen! :D Men er ganske sikker på at den virker og jeg blir bedre på den etterhvert, har tenkt å prøve å få den til 2-3 ganger i løpet av hver uke :)

   

  Her er linken til hele challengen:

  http://journeytoadream.blogg.no/1345117755_pop_pilates_challenge.html

   

  Ha en fin uke alle sammen!


 8. Hei sann alle sammen!

   

  Denne helgen har vært dårlig gitt, med noen gullkorn her og der i hvert fall. Fredag ble det is, kake og chips da det ble en liten feiring siden jeg møtte venninna mi som jeg ikke har sett på ca. 2 måneder. Lørdag var grei kan vi vel si, gikk rundt Eidsvolls byggningen og omegn, noe som tok cirka 2 timer da vi gikk i sakte tempo. Synderen på lørdag var at vi bestilte pizza og det ble en is på museet og litt chips på kvelden. Søndag tror jeg gikk ganske bra, var på kino UTEN å kjøpe noe annet enn en vannflaske også gikk vi hjem (tar ca. 30-40 min å gå fra kinoen og hjem).

   

  Vekta viste i dag 91,5 kg, nøyaktig det samme som forrige uke. Og helt ærlig synes jeg det er helt greit nå etter en slik helg, for jeg har i det minste ikke gått opp noen ting. Denne uka blir det forberedelser til grillfesten på lørdag, så planen er jo egentlig og trene og være ekstra flink alle dagene slik at jeg kan skeie litt ut på lørdag :P Håper i hvert fall det funker, hittil så har jeg i hvert fall fått brent vekk 1500 kcal i dag :)

   

  Håper alt går bra med dere og har dere noen sunne grilltips så gjerne del dem! :D


 9. God Morgen alle sammen!

   

  Vi har omsider kommet til mandag, og mandag er i hvert fall min veiedag :P Jeg hater å gå opp på vekta og det gjør det ikke akkurat noe bedre når man vet man kunne unngått så mange kalori feller som du har gått i :mellow: Jaja, opp gikk jeg og ville nesten ikke åpne øynene, men det var jo ingenting å frykte :lol:

   

  Jeg ble med i dette forumet tirsdag (tror jeg) og da veide jeg meg inn som 92,5 kg, i dag en uke senere viser vekta 91,5 og jeg er kjempefornøyd. En kilo vekk er en kilo nærmere målet på 50-55 kg.

   

  Selv har jeg satt meg et stort mål på 1,5 kg innen neste uke, så det blir nok en tøff uke. Men alle klarer det de setter seg som mål bare man jobber for det og gjør seg fortjent til det :) Jeg har litt bedre tid denne uka, så skal se om jeg får til 2 timer trening hver dag :3

   

  Krysser fingrene for at det går bra med dere jenter :D Og har du et dårlig tall så bare husk at alt kan endre seg innen neste uke og at det ikke er slutten selvom det blir en dårlig start ;)


 10. God kveld/natt jenter!

   

  Dagen min har gått kjempe bra, utenom at jeg skeiet ut med en vaffel på jobben. Men har planer om å gjøre alt godt igjen i morgen (senere idag?). For jeg har nemlig fri helt til mandag, så nå begynner treningen å komme seg i gang igjen skal vi nok få håpe å se. :lol:

   

  Planene mine er å vaske hele huset (to etasjer), litt styrke på hele kroppen og gå tur eller spinning på slutten. Og som dere andre så tror jeg faktisk at den neste veiingen kan gå ganske så bra, har verken planer om eller lyst til å kjøpe inn noe spesielt usunt til helgen heller. Så STÅ PÅ alle sammen, dette skal vi klare, uansett hva! B):D Og husk! Drikk MASSE vann selvom du ikke er tørst ;)


 11. Så bra :D Jeg har også holdt meg ganske så sunn de siste dagene, eneste synderen er pepsi maxen. Men nå har jeg ikke noe mer, verken brus, kaker eller godteri hjemme her og slik skal jeg fortsette! :D

   

  Jeg har selv ikke gått på noen kurs, men tenkte jeg skulle gjøre det. Men det har blitt med tanken og jeg kommer nok til å tenke på det en god stund til, i og med at det koster over 2000 kroner. Jeg drar for å studere i Bournemouth England om 2 mnd, og det koster litt det også. Så det blir nok ikke før etter det i så fall :)

   

  De skinke og ost muffinsene som det er oppskrift på her på GR, er utrolig gode. Og et par sånne passer til lunsj, mellommåltid og kvelds. Høres veldig lite ut med 1-2 muffins til lunsj, men de er faktisk utrolig mettende :D


 12. God Kveld!

   

  Kvelden min har faktisk vært ganske så sunn, har heller ikke kjøpt eller spist noen ting på jobben!

   

  Truho: Jeg driver med litt styrketrening, pleier å prøve å få utført 2-3 styrkeøkter på 30 min i uka. Jeg pleier å sette sammen styrkeprogrammene selv og pleier å utføre det hjemme med enkelt utstyr :)

   

  Jeg har også et par tips jeg vil dele med dere :P

   

  - Får å prøve å drikke mellom 1-2 liter vann om dagen, så kjøp deg en flaske som du synes er morsom/søt/nydelig osv. Jeg liker i hvert fall å drikke av noe mer attraktivt enn en kjedelig flaske ;)

   

  - Drikk 1-2 glass vann hver et måltid, da passer du på å ikke spise alt for mye under måltidet OG du får i deg mer vann.

   

  - Hvis du begynner å bli sugen på noe godt så si til deg først 20 ganger at det du vil ha (f.eks sjokolade) ikke er verdt. Er du fortsatt sugen på det etter å ha gjentatt det til deg selv, så tell sakte til 100 og drikk 1-3 glass vann. Jeg pleier i hvert fall å ha funnet ut at det ikke er verdt etter alt dette :P


 13. Ååååh, jeg kjenner virkelig til de to problemene du beskriver. Jeg er også superflink til å finne på ulike unnskyldninger på ulike steder, og det med "black outen" har jeg selv opplevd.

   

  Men føler meg skikkelig flink i dag, for når jeg sto og siklet over varene på jobben (deltid ut august på bakeriet) tok jeg meg selv i nakkeskinnet og ledet meg bort til kjøleskapet der jeg hadde satt fra meg en vannflaske, og begynte å drikke vann i stede! *litt stolt* Har faktisk drukket overraskende mye vann i dag, rundt 1,5L og jeg pleier bare å drikke 2-3 glass om dagen! Fortsetter dette så skal det nok bli bra tror jeg. :lol:

   

  Ellers i dag har jeg slitt litt med selvfølelse og, nei vet ikke hva jeg skal kalle det :unsure: , usunne(?) tanker rundt mat og kropp osv. Menmen livet går sin gang og bare jeg er klar for en fight til en hver tid så er det ingenting som skal ødelegge, eller hva sier dere?

  :D


 14. Takk :)

   

  Hater å ha mensen, ikke nok med at jeg føler meg oppblåst osv. så må jeg kjempe mot sukkersuget og blir fortere sliten også :/ Jaja, skal ikke klage. For står man ekstra på den uka man har det så får man kanskje en ekstra glede når man ser på vekta neste uke :)

   

  Jeg pleier å veie meg hovedsaklig mandager, også veier jeg meg på onsdager og lørdager for å passe på at det går i riktig rettning :)


 15. Hei!

   

  Vet jeg kanskje kommer i siste liten siden "i morgen" betyr i dag, hehehe. Men håper likevel jeg får lov til å slenge meg på denne tråden/gruppa. Trenger virkelig noen som støtter å motiverer meg nå :P Målet mitt er å veie mellom 50-55 kg om en god stund, frem til jul ønsker jeg å bli kvitt mellom 10-20 kg. Har allerede gått ned et par kilo og håper på å fortsette.

  Gikk på vekten i stad som viste forferdelige 92,4 kg (oppblåst tilstand er midt i menstruasjonen så går ofte opp 1-2kg opp pga det).

   

  Og siden vi er et par her inne, kanskje vi burde ha en slags veiedag sammen alle sammen. en dag i uka slik at vi kan se og si hvordan det går med hverandre ? :P


 16. Hei alle sammen!

   

  Jeg er da en ungjente som dessverre falt i fella som liten og nå sitter igjen med 30-35 kg for mye. Jeg veier i dag 89 kg og trivselsvekta mi er på 55kg og jeg er 166cm. :rolleyes:

   

  Jeg har som plan å gå ned 10kg eller mer frem til sommerferien og lurte på om det var noen her inne som kunne tenke seg å være med på dette ? :D

×
×
 • Opprett ny...