Gå til innhold

Geisha79

Medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Geisha79 vant dagen sist April 28 2018

Geisha79 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Nøytral

Om Geisha79

 • Rang
  Avansert medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female

Nylige profilbesøk

317 profilvisninger
 1. Det er det, så kan man heller glede seg litt til feriene - ikke bare har man fri, men man kan også tillate seg å kose seg litt ekstra så lenge man vet at etter ferien er man tilbake i vanlig modus Lykke til deres også, Littvrang og Fuglesang!
 2. Da var sommeren over, og iløpet av en mnd så jeg klart å legge på meg 3 kilo igjen. Så nå er vekten på 84.3. Men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle kose meg iløpet av ferien, og det har jeg gjort. Nå derimot er det tilbake til hverdagen og jeg skal fortsatt ned 15 -20 kilo - så veiedag var idag, nytt pågangsmot er på plass, og registreringen av måltider er i gang igjen. Gleder meg til neste mandag ?
 3. Som du sier TinaP, det går mer ned enn opp ihvertfall. Det er jo noe. Du er nå veldig flink som trener da! ? Motivasjonen akkurat nå er ikke så stor for jeg er så sliten, det har vært mye denne mnd og neste mnd flytter jeg, nedpakkingen er så smått begynt og jeg er rimelig stresset. Noe som påvirker disse "nå må jeg bare ha noe søtt for å roe ned litt" følelsene som jeg dessverre sliter med å styre. Dårlige valg, men jeg går nedover ihvertfall, meget sakte nå. Jaja, jeg prøver å stagge meg så det ikke tar helt av. Så får jeg heller sette inn giret igjen etter jeg har flytta og roen kommer tilbake.
 4. Ned 200 gram. Hvordan går det med dere andre? ?
 5. Heh, ned 300 gram. Noe som fremstår som fullstendig merkelig med tanke på alt jeg har dyttet i meg av kaloririk snop og mat denne uken.I helgen gadd jeg ikke registrere en gang, men da var jeg så langt forbi innhentningsmuligheter at det ikke var vits. Mulig jeg vil få svi for det neste uke istedet..
 6. Godt jobbet Tina og Elle, vi kan gi oss selv et velfortjent klapp på skulderen Denne uken har dessverre gått rett i dass, jeg har vært sykt stresset pga sene møter/fotografering/visninger/lange kvelder etc og formen er nå rett og slett kjip, blitt forkjølet og humøret er i "gi blaffen modus". Jeg har "unt" meg all slags mulige utskeiielser, og det kommer til å svi på mandag på vekten. Men ok, det er lenge siden jeg har hatt en slik dritt-uke, og jeg får bare stå i det og plukke meg selv opp av elendigheten på mandag igjen.. ukens opptur var derimot en venninne som ikke har sett meg siden jeg begynte vektnedgangen for nesten 9 kilo siden i januar, og utbrøt : "DU har gått ned i vekt, DET ser jeg, halve deg er jo borte". Nåja, halve meg er nok ikke borte, men en god del ser jeg selv at jeg har mistet, så jeg strålte i flere dager da jeg fikk høre det, det gjør noe med selvtilliten
 7. Gleda meg til veiedag idag, for denne uken har jeg vært flink! Det ble 2.6 kilo ned Tipper det har noe med at alkoholen også forsvinner ut av kroppen, mener det ble sagt noe om det på et kurs en gang, men husker ikke detaljene rundt det. Men leste dette og det kan kanskje ha noe for seg: "Fettforbrenningen går ned når du inntar alkohol, men når alkoholen er ute av kroppen går alt som normalt igjen. Forskning viser dessuten at du forbrenner litt ekstra så snart alkoholen er ute av systemet"
 8. Heisann, også et annet tips i forhold til alkohol, velg f.eks Corona LIGHT når det kommer til øl, det er 99 kalorier pr flaske, grei å ha oversikt over dersom du tar deg 3 øl f.eks. Jeg klarer ikke å si nei til alkohol i vennemiddager o.l, så der sliter jeg i forhold til å telle kalorier altså, og det blir underrappotering for det er sjelden jeg måler 1.5 dl opp av vinen før jeg drikker, hehe og ihvertfall ikke utover kvelden! Men skal jeg på fest med egen drikke medbrakt, eks 6pakning med corona light, og kun drikker de, så kan jeg vite akkurat hva jeg har drukket.
 9. Wow!! Grattis med 2 kilo ned, TinaP! Godt jobbet! Her har det gått..vel..det gikk bra hele uken egentlig. Så skar det seg igår når jeg var hos noen venner, det ble finnbiff med tyttebær, kaloririk saus og søtpotetmos til middag, jeg var ganske sulten og spiste endel, også desserten, men den var nå ganske sunn i grunn; kun et glass yoghurt med bær og bittelitt mørk sjokolade strødd over.Holdt meg unna chipsen, og spiste en håndfull peanøtter. Det ble også hvitvin, rødvin og øl. Det bærer utfor hver gang jeg er sosial, eller dvs sosial hjemme hos noen for jeg er mye flinkere hvis vi er på resturant/kafe og ligende, da kan jeg planlegge litt i forkant. Men jeg klarer liksom ikke å være så moderat når jeg er hjemme hos noen og ikke helt vet hva som blir servert.. og når jeg drikker alkohol er det bare en glemmesak å tenke over hva jeg dytter i meg. førte inn så godt jeg kunne ca mengder, men det er jo en kjent sak at man gjerne tar for lite tall enn for høye så jeg tviler sterkt på at jeg er i nærheten av det jeg førte inn. Snikveide meg idag og da hadde jeg gått ned litt, men jeg får se hva vekten viser imorgen Dog, ny uke fra imorgen av og nytt pågangsmot. Edit; ja.. denne uken gikk ikke bra. Over 1 kilo opp men visste vel at det kom til å gå den veien med utskjeiingen i helga. Jeg får bare jobbe hardere denne uken så går det nok ned igjen.
 10. Gikk flere kurs for noen år siden - opp og ned i vekt, men føler jeg innehar kunnskapen som skal til for å klare å gå ned i vekt det så jeg trenger ikke gå flere kurs for å gå ned, jeg trenger bare å ta meg sammen Mitt største problem er egentlig at jeg går ned i vekt, så klarer jeg ikke å holde meg der... det er det jeg må jobbe med denne gangen etter jeg har gått ned, å holde meg der og ikke bare la det skli ut igjen. Men i motsetning til de andre gangene jeg har gått ned, så stresser jeg ikke den gangen. Det tar den tiden det tar.
 11. Velkommen i tråden Elle84! Wow, nesten 2 kilo ned, det er jo kjempegod start da! Langsiktig mål er godt å ha, så får man bare ta det litt etter litt så ender man forhåpentligvis der til slutt
 12. 200 gram ned. Igjen relativt fornøyd med tanke på at jeg har hatt familiebesøk i langhelgen, og det ble noe måltider ute som jeg ikke fikk veid/registrert. Fornøyd med at det var greit å ikke kjøpe inn chips, dessert, sjokolade, men heller ble masse grønnsaker med dipp til
 13. 300 gram ned..heldigvis ned da! Selv om det ikke var så mye nedgang å skryte av da. Men ned er ned Denne uken får jeg besøk av familie tors-søn så det gjør også at jeg ikke helt vet hvordan denne ukes vektnedgang vil gå, men jeg får ihvertfall være streng med meg selv frem til de kommer så får det bli som det blir. Så er det back on track ukene etterpå.
 14. Jaja, kjenner ikke på en god følelse ang veiedag imorgen - det gikk fint nesten hele uken, men så ble et uforutsett besøk hos en venninne, fikk ikke veid middagen og håper jeg tok en moderat porsjon, men det ble et vinglass da som jeg heller ikke vet hva eksakt mengde det var.. Takket nei til sjokoladefondanten til dessert og chips som lå tilgjengelig, såpass klarte jeg. Og ser at kaloribudsjettet ligger nært opp til maksgrensen, det burde jo holde, men så var det det med vinglasset og den uveide middagen som da kan bare tippe alt i feil retning imorgen. Mandag kan nesten ikke komme fort nok.
 15. Veiedag. 1.5 kilo ned, superfornøyd Da har jeg gått ned 7 kilo på 10 uker (92 til 85), med noen skjær i sjøen. Har fortsatt endel kilo å gå ned, men det er jo så gøy og motiverende når det stort sett går en vei og det er nedover!
×
×
 • Opprett ny...