Gå til innhold

Katy

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Katy vant dagen sist Januar 9 2019

Katy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Katy

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Katy

  Jeg ser det er mange som stresser med å komme seg på gymmen og trene. Sist jeg gikk ned 7 kg , utelot jeg trening fordi hodet har nok å tenke på med å holde diett. Gå gjerne en tur. 

  Nå må jeg droppe vin, sukker og jeg dropper mel også. Så for meg gjelder det å satse nå og ikke la meg friste av alt som blir servert. 

  Stå på du også.!

  1. Silje

   Silje

   Takk for feedback :)

   Ser at en travel hverdag og mye alenetid med barna gjør at jeg ikke får trent så mye, så skal gjøre som deg denne gangen og konsentrere meg om det jeg spiser. Ellers får jeg bare dårlig samvittighet for at jeg ikke får trent. Jeg får heller være ekstra fornøyd de gangene jeg har fått gjort noe fysisk :)

   Selve problemet med overvekt er uansett det jeg spiser/hvor mye så er der jeg må gjøre den store endringen..

   Lykke til videre!

 2. Ser ut som jeg aldri kommer under 70 kg. Nå er det krise. Vill klare det ,men er så utrolig sulten. Blir liksom aldri mett.Er noen med å gi tips. Trening er igang.
 3. Synes du er kjempeflink. Har ikke turt å gå på vekten etter 17 mai
 4. Nå må jeg legge inn måltidene for Idag så jeg ser hva jeg har igjen. Er det noen som bare veier og ikke teller kalorier?

 5. Jeg forsøker hardt å gå ned til < 70, men går alltid opp igjen før jeg kommer så langt, jeg bare må! 3 partyer ødela denne gangen. Er 74 kg.Du får stå på kjæresten er sikkert verdt det, og det føles så deilig😄ðŸ˜kan vi hjelpe hverandre. X glass vann før hvert måltid. Har vært en trimrunde! Godteri ryddes ned i kjelleren,rester av kaker fra 17 mai, får gemalen spise.
 6. Spesielt kveldstipset var fint. 😊
 7. Ønsker å gå ned 8 kilo. Skikkelig vanskelig å ligge unna alt det gode. Er generelt sulten. Trimmer litt og spiller golf. Hjelp meg til å stå på.

 8. Stå på . Et lekkert bilde som du kan titte på er inspirerende. Husk, ta aldri den første peanøtten eller hva som frister deg mest. Det er faktisk lettere å la være den første biten en den neste og neste. Tenk så lekker du blir.ðŸ˜
 9. Jeg blir gjerne med. Er snart 65 år, men tro ikke at det betyr at en ikke bryr seg lenger. Er Idag 74 kilo og vil gjerne ned til 66. Synes det er kjempevanskelig, men kolesterol prøver viser at det bør bli slutt på potetgull. Det er min verste fiende Nr. 1 . Forsøker å være aktiv. En liten runde på golfbanen Idag, klarte å ungå vaffel etterpå. Da var jeg flink. Tenker på alle bukser som er så stramme at de nesten ikke går på.. Du er kjempeflink som har gått ned så mye. Både det og at du sikkert får i deg mindre karbo burde hjelpe på muskelsmerter. Sjekk også med energi gsfysiolog. Det gjorde jeg.en fin time.Nå må jeg stålsette meg. Er sulten tross middag er spist og jeg har <100 kal. å gå på.
×
×
 • Opprett ny...