Gå til innhold

Sunnyside

Medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Sunnyside's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Onsdag og veiing! 65,9 kg i dag, så sakte men sikkert nedover. Blir å ha siste veiing før ferie neste fredag, og da har jeg nok neppe nådd ned på 64 tallet. Men! Jeg skal ha en aktiv og hverdagsaktig ferie så jeg fortviler ikke. For meg skal dette gå jevnt og trutt. Håper alle sammen har en flott uke!
 2. Etter nok en helg med litt styr (reiser mye i helgene, og da er det SÅ vanskelig å takke nei til øl til maten, sjokolade til filmen osv osv...) er jeg på riktig spor igjen så langt i uka. Har trent alle dager og registrert mat. Er så fryktelig tørst for tida! Når kvelden kommer drikker jeg og drikker jeg. Og når natta kommer løper jeg på do og løper på do! Hehe. Flere som har opplevd det? Drikker jeg rett og slett for lite i løpet av dagen? Prøver å huske på å hive inn et glass vann i ny og ne, men i en arbeidshverdag med pasienter er ikke det alltid like lett... Nu vel. Jeg har (endelig!) fått fast jobb i min hjemby og er snart på flyttefot. Da blir det slutt på helgependlingen og forhåpentligvis litt mer kontroll igjen. Skulle veie meg i dag, men har mensenuke, og da er alt bare tull. Hopper bukk over den og tar det neste uke. Spent! Når man venter så lenge blir man så veldig skuffet hvis ikke vekta er med. Det får være motivasjonen til å ikke dykke ned i sjokoladeskåla på fredag...skal være alene hele helga, så det er ingen til å lede meg ut i fristelse - andre enn meg selv... Så flott at dere andre er flinke! Å holde vekta stabil gjennom en hel ferie må jo være drømmen God avslutning på uka og god helg alle sammen. Håper jeg kan rapportere noe hyggelig til uka etter å ha overtalt meg selv opp på vekta!
 3. Hei igjen! Her humper det og går i mer motbakke enn unnarenn. Helga var et eneste stort etegilde, og i dag har jeg vært ute og spist, drukket øl og vin og vært på konsert. Hurra for meg! Jeg får prøve å stille inn hodet på at da er ukas kos unnagjort. Jeg føler generelt at magen blir mindre - er stort sett der jeg legger på meg. Jeg veier nok også mer i muskel nå enn jeg gjorde før siden jeg trener en del, så vekt blir kanskje et dumt mål. Uansett; må skjerpe meg og jobbe med hodet hver dag. Jeg trives jo bedre når magen er litt flatere! Vi får stå på videre damer og huske på at vi er fine nok som vi er akkurat nå, selv om vi jobber mot våre mål!
 4. Hei igjen! Det er hyggelig å kunne delta i en tråd igjen - litt lettere å holde fokus da! I går veide jeg meg og vekta viste 66,2. Det er jo mer enn jeg ønsker, men slik er nå det. Det er dog akkurat 0,5 kg mindre enn for to uker siden, så det er jo bra! Målet mitt er å være på 64 tallet innen 13/07. Om så 64,9, bare jeg ser det 4 tallet! Det er jo bare 1,3 kg på en måned og det bør jeg klare. Fokus fremover; en kosedag i uka, og en streng linje med kaloritelling ellers. Nå skal jeg straks ut på løpetur! Spent på å høre mer om hvordan det går med dere
 5. Hei Bijou (og dere andre!) Det var litt artig å snuble over denne tråden, da vi var holde-vekten kompiser for noen år siden Bijou! Hehe. Så da skjønte jeg jo også at det her med å skli litt ut, skjer med flere enn meg. Etter at jeg gikk ned fra 73,5 kg til å ligge ca stabilt på 62 kg, stupte jeg til 57 (og muligens enda lavere, jeg turte ikke veie meg lengre) etter samlivsbrudd høsten 2013. I tiden etter at ting gikk litt tilbake til normalen for meg har jeg vel vippet mellom 62 og 65 kg de siste årene. Litt vipping det tåler jeg fint, men siden ca februar nå har jeg ikke klart å riste meg lengre ned enn 65,3 kg. Og ofte er det mye "verre" enn det igjen! Jeg trives nok best når jeg ligger rundt 62 kg, og ned til 58 ca. Det er et vektbelte jeg kan være mye mer komfortabel med å vippe på. Jeg er svært aktiv og gjør stort sett noen form for trening hver dag. Og dermed er det jo lett å tenke at "men jeg som trener så mye tåler jo å smake 3 kakestykker til lunsj på jobb" og så vipps har man et problem. Så nå har jeg bitt i det sure eplet og begynt å registrere maten igjen. Skal ligge på ca 1600 kcal per dag. Men jeg må enda få lov å "kose" meg litt i helgene, for jeg er veldig opptatt av at det skal være en balanse. Ønsker ikke et tvangsaktig forhold til mat, må bare igjen minnes litt på HVA balanse i kostholdet er. Drømmen er jo at jeg en dag skal få til å styre dette av meg selv, uten noen telling. Det er en læringsprosess der man hver dag må huske at et kakestykke smaker like godt som to ekstra. Jeg tenker å følge denne tråden litt og oppdatere dere, og bare få ut litt frustrasjon i ny og ne! Jeg blir ikke å veie meg ofte. Antakeligvis ikke ukentlig engang. Igjen fordi jeg må ha balanse. Det vil være mye mer motiverende for meg å se at alle mine små grep gir meg nedgang på 0,5 kg i måneden enn å se at den dagen var det opp, to dager senere ned osv! Ja dette ble jo en hel avhandling. Uansett; vi skal nok klare det igjen!
 6. Hei igjen! Etter mitt laaaange fravær følte jeg for å stikke innom å si hei Høsten har vært som man kanskje kan forvente; tung og kjip. Følelsene har dratt i meg på alle kanter, alt fra savn, glede, dårlig samvittighet, hat ovenfor meg selv, sorg og aksept. Uansett hva alle som en gang har blitt "dumpet" tror, så er det neimen ikke lett å sitte på den andre siden heller! Da skal man nemlig bære på all den grusomme samvittigheten for hvor slem du har vært i tillegg til å være lei seg for at det er slutt. Men, nok om det! Det blir gradvis bedre og det er mye å glede seg til. Snart kommer sola tilbake og til våren er jeg ferdig med mine 5 år på universitetet og skal ut å finne meg en jobb! Matlysten har vært totalt fraværende, men jeg har prøvd hardt å få i meg mat fordi jeg er redd for å miste kontroll. Javisst vil vi bli tynn, men akter ikke å bli en anorektisk mathater! Så vekta har vært stabil på rundt 59 kg, med et solid dropp ned til 57 kg i jula (ja - jeg hadde virkelig NULL matlyst under min første julefeiring på mange år uten min samboer). Jeg begynner også som deg Bijou å innse at jeg er tynn, men samtidig har jeg litt slaps på magen (som jeg ALLTID har hatt- tror ikke det går bort hos meg noen gang!). Jeg skal i alle fall trene godt dette året for å få en strammere og mer definert kropp. Men jeg er definitivt ferdig å slanke meg og har god kontroll på maten. Spiser mye oftere for lite enn for mye. Artig at ting kan forandre seg så mye! Vel, det var et skikkelig langt innlegg og oppdatering herifra. Jeg stikker sikkert innom av og til i fremtiden Og Bijou; GRATULERER SÅ MYE MED Å VÆRE EN GIFT DAME!!
 7. Hei igjen! GRATULERER BIJOU! Så artig da. Haha, hørtes ut som en herlig surrealistisk mail og få, og deretter en koselig kveld med frieri attpåtil! Så artig for dere Her i gården er derimot bruddet et faktum. Og vel, slik er det. Var mest fra min side ønsket kom uansett. Men er aldri lett med slikt uansett. Vel, har brukt tida til å bare få ting ut av system. Så nå går det veldig bra med meg Blir litt styr med flytting og skole og alt nå, men alt går seg vel til. Noen ganger er ting til det beste Vekta oppi det hele: Fredag 27/9 veide jeg 59,8 og absolutt bunnotering på de siste 7 årene. Er bare redd at når ting nå normaliserer seg at jeg skal skyte opp i vekt så fort matlysten kommer. Får bare prøve å holde meg litt i selene. Tenk å få en slik "gratis" vektnedgang, 4 kilo på en måned! Vel, noe godt må jo komme ut av alt Vi prates!
 8. Hei igjen! Gårsdagen viste 61,8 kg på vekta. Så her raser det av. Lyspunkt i all elendigheten egentlig. Føler meg skrekkelig fin for tiden! Du begynner virkelig å bli stabil ja, Bijou! For en deilig følelse, selv om du må passe på hele tiden. Satser på at jeg skal stabilisere meg snart jeg også. Akkurat nå bør ikke det være noe problem, så lite interessant som mat er for øyeblikket. Vel. Skal jobbe hele helga før full skoleuke igjen. Har ikke mye tid til å ta tak i noenting som helst. Så det er både bra, og dumt. Godt for hodet akkurat nå, men kanskje ikke i lengden. Ha en flott helg da!
 9. Hei! Den siste uka har jeg ikke registrert mat, rett og slett fordi jeg nesten ikke har spist. Pga sykdom og litt rot på hjemmebane (sukk) har matlysten vært null og hodet vært alle andre plasser. På en og en halv uke har jeg tatt av ca 2 kg...de kommer sikkert fort på igjen når matlysten melder sin ankomst igjen. Menmen. Melder inn vekt i morgen. Den ligger nok under 62 vil jeg tro...ikke sunt, men ikke mye å gjøre med heller. Akk og ve. Alle livets faser. Satser på en ordning med alt
 10. Veiedag og 63,4. Så det går av her også Har trent nesten hver dag i det siste. Er så bitt av basillen igjen. Hjelpes, så gøy det er. Alt annet skrelles av timeplanen. Trening opp og fram! Vel, helg igjen. Og kanskje en liten fest i morgen, hihihi. Får trene først, da God helg!
 11. WOW HENNA! Knallbra. Virkelig imponert! Jeg sliter sånn med å få opp kondisen og skulle gjerne ha løpt 10 km på en time. Forhåpentligvis er jeg også der en vakker dag Håper dere fikk en knall feiring i går da! Det fortjente dere
 12. Kan melde inn 64 blank i dag! Ikke misfornøyd engang, for nå er jeg SÅ godt i gang! Etter nok en partyhelg veide jeg 65,3 (!!!!!) på tirsdag og allerede i dag 64. Så ingen klager! Syns igjen at trening er morsomt og pushes i gang av venner. Jobber for å ikke henge etter de andre. Jeg skal bli den som trekker de andre etter meg på fjelltur! Maten er under kontroll. Men spiser enda litt for lite de fleste dager og må prøve å legge inn et sunt mellommåltid på skolen. Hmm. Flott resultat, Henna! Så flink du har vært Og Bijou; som Henna sier, kjenner vi deg rett er det kiloet historie om bare noen dager God helg!
 13. Nei og nei, så fælt Bijou Det er nå slik at de gamle skal dø men det er jo fælt likevel når det skjer. Masse kondolanser! Skjønner godt at dagen i går ble veldig spesiell og ikke akkurat gjort for å jogge, tenke på mat osv. Det spiller ingen rolle i den store sammenheng! Noen ganger tar livet oss igjen og da må det bare få være som det er. Her tralter det og går og vi får se på fredag hva vekta sier. Føler meg tung i kroppen så har ikke de store håp. Velvel. Gode tanker til deg Bijou!
 14. Sliter litt med å få inn NOK kalorier nå, jeg. Klassisk start-feil. Man er så forsiktig på formiddagen, også etter middag ligger man på litt over 1000 kcal. Og etter middag trenger jeg sjelden mer mat, for middag syns jeg sitter så lenge i magen. Håper bare ikke det setter en stopper for nedgangen, for orker liksom ikke å tylle i meg 1 dl kremfløte eller noe bare for å fylle opp nok til kvota. Må bare bli flinkere til å spise nok tidligere på dagen! Ellers ble dørstokkmila for løping brutt i går, endelig. I et forferdelig elendig vær! Søkkvåt var jeg. Måtte stappe mobilen inn i BH'en for jakka var gjennomvåt. Haha. Deilig var det læll! Kontrollerte makspuls og ser ut til at den ligger på rundt 205. Gjør det lettere for treningen å vite, så kan jeg ligge optimalt for den treningen jeg gjør til enhver tid. Men den testen var tung altså! Fjuuu.
 15. Huhei for en helg! I går hadde vi fest, og det var SÅ gøy, men selvfølgelig ikke bra for vektnedgang. Vel, en gang i mellom spiller ingen rolle. Slik er studentlivet Ellers har jeg vært småsyk enda, kvalm og uvel. Festen gikk greit, forsåvidt, men det hadde jeg jo så lyst til også da Men kvalmen har gjort at måltider har blitt litt erstattet med bare noe som høres godt ut der og da. Bytur i går formiddag, og lunsj ble selvfølgelig en bolle og kaffe, med påfølgende enda mer kvalme. Blæh. Jaja. Kjennes greit ut i dag så satser på at jeg får en knall uke mtp både mat og trening. Gleder meg til å høre om 40 årslaget, Bijou!
×
×
 • Opprett ny...