Gå til innhold

Sunnyside

Medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sunnyside

 1. Onsdag og veiing! 65,9 kg i dag, så sakte men sikkert nedover. Blir å ha siste veiing før ferie neste fredag, og da har jeg nok neppe nådd ned på 64 tallet. Men! Jeg skal ha en aktiv og hverdagsaktig ferie så jeg fortviler ikke. For meg skal dette gå jevnt og trutt. Håper alle sammen har en flott uke!
 2. Etter nok en helg med litt styr (reiser mye i helgene, og da er det SÅ vanskelig å takke nei til øl til maten, sjokolade til filmen osv osv...) er jeg på riktig spor igjen så langt i uka. Har trent alle dager og registrert mat. Er så fryktelig tørst for tida! Når kvelden kommer drikker jeg og drikker jeg. Og når natta kommer løper jeg på do og løper på do! Hehe. Flere som har opplevd det? Drikker jeg rett og slett for lite i løpet av dagen? Prøver å huske på å hive inn et glass vann i ny og ne, men i en arbeidshverdag med pasienter er ikke det alltid like lett... Nu vel. Jeg har (endelig!) fått fast jobb i min hjemby og er snart på flyttefot. Da blir det slutt på helgependlingen og forhåpentligvis litt mer kontroll igjen. Skulle veie meg i dag, men har mensenuke, og da er alt bare tull. Hopper bukk over den og tar det neste uke. Spent! Når man venter så lenge blir man så veldig skuffet hvis ikke vekta er med. Det får være motivasjonen til å ikke dykke ned i sjokoladeskåla på fredag...skal være alene hele helga, så det er ingen til å lede meg ut i fristelse - andre enn meg selv... Så flott at dere andre er flinke! Å holde vekta stabil gjennom en hel ferie må jo være drømmen God avslutning på uka og god helg alle sammen. Håper jeg kan rapportere noe hyggelig til uka etter å ha overtalt meg selv opp på vekta!
 3. Hei igjen! Her humper det og går i mer motbakke enn unnarenn. Helga var et eneste stort etegilde, og i dag har jeg vært ute og spist, drukket øl og vin og vært på konsert. Hurra for meg! Jeg får prøve å stille inn hodet på at da er ukas kos unnagjort. Jeg føler generelt at magen blir mindre - er stort sett der jeg legger på meg. Jeg veier nok også mer i muskel nå enn jeg gjorde før siden jeg trener en del, så vekt blir kanskje et dumt mål. Uansett; må skjerpe meg og jobbe med hodet hver dag. Jeg trives jo bedre når magen er litt flatere! Vi får stå på videre damer og huske på at vi er fine nok som vi er akkurat nå, selv om vi jobber mot våre mål!
 4. Hei igjen! Det er hyggelig å kunne delta i en tråd igjen - litt lettere å holde fokus da! I går veide jeg meg og vekta viste 66,2. Det er jo mer enn jeg ønsker, men slik er nå det. Det er dog akkurat 0,5 kg mindre enn for to uker siden, så det er jo bra! Målet mitt er å være på 64 tallet innen 13/07. Om så 64,9, bare jeg ser det 4 tallet! Det er jo bare 1,3 kg på en måned og det bør jeg klare. Fokus fremover; en kosedag i uka, og en streng linje med kaloritelling ellers. Nå skal jeg straks ut på løpetur! Spent på å høre mer om hvordan det går med dere
 5. Hei Bijou (og dere andre!) Det var litt artig å snuble over denne tråden, da vi var holde-vekten kompiser for noen år siden Bijou! Hehe. Så da skjønte jeg jo også at det her med å skli litt ut, skjer med flere enn meg. Etter at jeg gikk ned fra 73,5 kg til å ligge ca stabilt på 62 kg, stupte jeg til 57 (og muligens enda lavere, jeg turte ikke veie meg lengre) etter samlivsbrudd høsten 2013. I tiden etter at ting gikk litt tilbake til normalen for meg har jeg vel vippet mellom 62 og 65 kg de siste årene. Litt vipping det tåler jeg fint, men siden ca februar nå har jeg ikke klart å riste meg lengre ned enn 65,3 kg. Og ofte er det mye "verre" enn det igjen! Jeg trives nok best når jeg ligger rundt 62 kg, og ned til 58 ca. Det er et vektbelte jeg kan være mye mer komfortabel med å vippe på. Jeg er svært aktiv og gjør stort sett noen form for trening hver dag. Og dermed er det jo lett å tenke at "men jeg som trener så mye tåler jo å smake 3 kakestykker til lunsj på jobb" og så vipps har man et problem. Så nå har jeg bitt i det sure eplet og begynt å registrere maten igjen. Skal ligge på ca 1600 kcal per dag. Men jeg må enda få lov å "kose" meg litt i helgene, for jeg er veldig opptatt av at det skal være en balanse. Ønsker ikke et tvangsaktig forhold til mat, må bare igjen minnes litt på HVA balanse i kostholdet er. Drømmen er jo at jeg en dag skal få til å styre dette av meg selv, uten noen telling. Det er en læringsprosess der man hver dag må huske at et kakestykke smaker like godt som to ekstra. Jeg tenker å følge denne tråden litt og oppdatere dere, og bare få ut litt frustrasjon i ny og ne! Jeg blir ikke å veie meg ofte. Antakeligvis ikke ukentlig engang. Igjen fordi jeg må ha balanse. Det vil være mye mer motiverende for meg å se at alle mine små grep gir meg nedgang på 0,5 kg i måneden enn å se at den dagen var det opp, to dager senere ned osv! Ja dette ble jo en hel avhandling. Uansett; vi skal nok klare det igjen!
 6. Hei igjen! Etter mitt laaaange fravær følte jeg for å stikke innom å si hei Høsten har vært som man kanskje kan forvente; tung og kjip. Følelsene har dratt i meg på alle kanter, alt fra savn, glede, dårlig samvittighet, hat ovenfor meg selv, sorg og aksept. Uansett hva alle som en gang har blitt "dumpet" tror, så er det neimen ikke lett å sitte på den andre siden heller! Da skal man nemlig bære på all den grusomme samvittigheten for hvor slem du har vært i tillegg til å være lei seg for at det er slutt. Men, nok om det! Det blir gradvis bedre og det er mye å glede seg til. Snart kommer sola tilbake og til våren er jeg ferdig med mine 5 år på universitetet og skal ut å finne meg en jobb! Matlysten har vært totalt fraværende, men jeg har prøvd hardt å få i meg mat fordi jeg er redd for å miste kontroll. Javisst vil vi bli tynn, men akter ikke å bli en anorektisk mathater! Så vekta har vært stabil på rundt 59 kg, med et solid dropp ned til 57 kg i jula (ja - jeg hadde virkelig NULL matlyst under min første julefeiring på mange år uten min samboer). Jeg begynner også som deg Bijou å innse at jeg er tynn, men samtidig har jeg litt slaps på magen (som jeg ALLTID har hatt- tror ikke det går bort hos meg noen gang!). Jeg skal i alle fall trene godt dette året for å få en strammere og mer definert kropp. Men jeg er definitivt ferdig å slanke meg og har god kontroll på maten. Spiser mye oftere for lite enn for mye. Artig at ting kan forandre seg så mye! Vel, det var et skikkelig langt innlegg og oppdatering herifra. Jeg stikker sikkert innom av og til i fremtiden Og Bijou; GRATULERER SÅ MYE MED Å VÆRE EN GIFT DAME!!
 7. Hei igjen! GRATULERER BIJOU! Så artig da. Haha, hørtes ut som en herlig surrealistisk mail og få, og deretter en koselig kveld med frieri attpåtil! Så artig for dere Her i gården er derimot bruddet et faktum. Og vel, slik er det. Var mest fra min side ønsket kom uansett. Men er aldri lett med slikt uansett. Vel, har brukt tida til å bare få ting ut av system. Så nå går det veldig bra med meg Blir litt styr med flytting og skole og alt nå, men alt går seg vel til. Noen ganger er ting til det beste Vekta oppi det hele: Fredag 27/9 veide jeg 59,8 og absolutt bunnotering på de siste 7 årene. Er bare redd at når ting nå normaliserer seg at jeg skal skyte opp i vekt så fort matlysten kommer. Får bare prøve å holde meg litt i selene. Tenk å få en slik "gratis" vektnedgang, 4 kilo på en måned! Vel, noe godt må jo komme ut av alt Vi prates!
 8. Hei igjen! Gårsdagen viste 61,8 kg på vekta. Så her raser det av. Lyspunkt i all elendigheten egentlig. Føler meg skrekkelig fin for tiden! Du begynner virkelig å bli stabil ja, Bijou! For en deilig følelse, selv om du må passe på hele tiden. Satser på at jeg skal stabilisere meg snart jeg også. Akkurat nå bør ikke det være noe problem, så lite interessant som mat er for øyeblikket. Vel. Skal jobbe hele helga før full skoleuke igjen. Har ikke mye tid til å ta tak i noenting som helst. Så det er både bra, og dumt. Godt for hodet akkurat nå, men kanskje ikke i lengden. Ha en flott helg da!
 9. Hei! Den siste uka har jeg ikke registrert mat, rett og slett fordi jeg nesten ikke har spist. Pga sykdom og litt rot på hjemmebane (sukk) har matlysten vært null og hodet vært alle andre plasser. På en og en halv uke har jeg tatt av ca 2 kg...de kommer sikkert fort på igjen når matlysten melder sin ankomst igjen. Menmen. Melder inn vekt i morgen. Den ligger nok under 62 vil jeg tro...ikke sunt, men ikke mye å gjøre med heller. Akk og ve. Alle livets faser. Satser på en ordning med alt
 10. Veiedag og 63,4. Så det går av her også Har trent nesten hver dag i det siste. Er så bitt av basillen igjen. Hjelpes, så gøy det er. Alt annet skrelles av timeplanen. Trening opp og fram! Vel, helg igjen. Og kanskje en liten fest i morgen, hihihi. Får trene først, da God helg!
 11. WOW HENNA! Knallbra. Virkelig imponert! Jeg sliter sånn med å få opp kondisen og skulle gjerne ha løpt 10 km på en time. Forhåpentligvis er jeg også der en vakker dag Håper dere fikk en knall feiring i går da! Det fortjente dere
 12. Kan melde inn 64 blank i dag! Ikke misfornøyd engang, for nå er jeg SÅ godt i gang! Etter nok en partyhelg veide jeg 65,3 (!!!!!) på tirsdag og allerede i dag 64. Så ingen klager! Syns igjen at trening er morsomt og pushes i gang av venner. Jobber for å ikke henge etter de andre. Jeg skal bli den som trekker de andre etter meg på fjelltur! Maten er under kontroll. Men spiser enda litt for lite de fleste dager og må prøve å legge inn et sunt mellommåltid på skolen. Hmm. Flott resultat, Henna! Så flink du har vært Og Bijou; som Henna sier, kjenner vi deg rett er det kiloet historie om bare noen dager God helg!
 13. Nei og nei, så fælt Bijou Det er nå slik at de gamle skal dø men det er jo fælt likevel når det skjer. Masse kondolanser! Skjønner godt at dagen i går ble veldig spesiell og ikke akkurat gjort for å jogge, tenke på mat osv. Det spiller ingen rolle i den store sammenheng! Noen ganger tar livet oss igjen og da må det bare få være som det er. Her tralter det og går og vi får se på fredag hva vekta sier. Føler meg tung i kroppen så har ikke de store håp. Velvel. Gode tanker til deg Bijou!
 14. Sliter litt med å få inn NOK kalorier nå, jeg. Klassisk start-feil. Man er så forsiktig på formiddagen, også etter middag ligger man på litt over 1000 kcal. Og etter middag trenger jeg sjelden mer mat, for middag syns jeg sitter så lenge i magen. Håper bare ikke det setter en stopper for nedgangen, for orker liksom ikke å tylle i meg 1 dl kremfløte eller noe bare for å fylle opp nok til kvota. Må bare bli flinkere til å spise nok tidligere på dagen! Ellers ble dørstokkmila for løping brutt i går, endelig. I et forferdelig elendig vær! Søkkvåt var jeg. Måtte stappe mobilen inn i BH'en for jakka var gjennomvåt. Haha. Deilig var det læll! Kontrollerte makspuls og ser ut til at den ligger på rundt 205. Gjør det lettere for treningen å vite, så kan jeg ligge optimalt for den treningen jeg gjør til enhver tid. Men den testen var tung altså! Fjuuu.
 15. Huhei for en helg! I går hadde vi fest, og det var SÅ gøy, men selvfølgelig ikke bra for vektnedgang. Vel, en gang i mellom spiller ingen rolle. Slik er studentlivet Ellers har jeg vært småsyk enda, kvalm og uvel. Festen gikk greit, forsåvidt, men det hadde jeg jo så lyst til også da Men kvalmen har gjort at måltider har blitt litt erstattet med bare noe som høres godt ut der og da. Bytur i går formiddag, og lunsj ble selvfølgelig en bolle og kaffe, med påfølgende enda mer kvalme. Blæh. Jaja. Kjennes greit ut i dag så satser på at jeg får en knall uke mtp både mat og trening. Gleder meg til å høre om 40 årslaget, Bijou!
 16. Jeg har blitt syk!!! Arghhh...Men håper det vare kort. Kjennes ut som at hodet mitt vil deles på midten og bare eksplodere. Satser på at det er en endagers! Vekt i dag 63,9 og her kommer ferien av, heldigvis. Siden jeg veide 63 kg da jeg dro på ferie, har jeg 0,9 kg igjen til "ferien" er borte. Så er det resten av jobben. Og fra 63 og nedover sitter kiloene godt, av erfaring. Men nå er jeg veldig inne i registreringa og motivert, så tror det skal gå bra utover høsten. Må bare i gang med treninga! Har kun gått turer denne uka. Vel, nå skal jeg bare prøve å bli fort bedre. Ingen fare å spise for mye når man ikke føler seg bra, hvertfall. Frokosten var ekstremt tung å få ned...
 17. Skolestart på denne frøkna i dag og vekt på 64,5. Så her går i hvertfall helga av. Håper at resten av sommeren sitter like løst og at jeg kan håpe på hvertfall 64 blank til fredag? Haha, her skyter vi høyt! Ellers er jeg litt småhanglete. Samboer er syk med bihulebetennelse og jeg hoster og føler meg generelt sliten. En liten sovings nå så skal jeg se om jeg får bevegd meg noe senere. Våre mål for høsten er å spise renere og sunnere mat, men kanskje det viktigste målet: Å ikke bli fanget av tv. Det sliter vi mest meg og gjør at vi ikke kommer oss i seng, så er det tidlig opp og man går på underskudd hele dagen og orker ingenting resten av dagen. Så i dag skal jeg IKKE bli fanget, men i hvertfall gå meg en tur om ikke formen tillater annet Her registreres det, og kjøkkenvekta har også fått en renessanse. Bare for å se at øyemålet faktisk holder mål
 18. Huhei, litt samme for meg i dag Bijou! Vekt før helga 64,6 og så masse vin og reker og potetgull og alt som er godt her i verden: 65,3 kg i dag. Vel. Sånn er det. Men nå er jeg ferdig. Orker ikke mer av dette! Og heldige meg har samboer som gjerne vil bli flinkere med maten. Han er tynn som en strek og kan spise hva enn han vil, men han vil gjerne spise sunnere, renere mat og legge på seg litt muskelvekt. Dermed har jeg en ekstra i hus som sier nei til sukker, brus, kjøttdeig, tacoshell, rømme og brunost. Og det er så deilig! Ikke det at jeg ikke har klart å la være å spise alt han spiser, men det gjør tankegangen min lettere. Eksempel: I dag ble jeg tilkalt som barnepasser for min lille tantegutt som er syk. Mamma og pappa måtte begge på jobb og tante trør til. Her har de liggende fremme Toffin (av alle ting, som er det beste jeg vet!!!), men har ikke tatt en eneste en. "Lovde jo samboer at sukker skulle ut". Så nå håper vi det varer og at sommerkiloene går raskt av, og at jeg i løpet av høsten får av de siste kiloene jeg vil. Ha en videre flott mandag! (her skal tante benytte vognluren til å drikke kaffe i bøttevis, for jeg er TRØØØØØØTT!)
 19. Åh, femstjerners og massasje hørtes HIMMELSK ut, Henna! Her utgikk veiedag i dag siden jeg var på overnattingsbesøk Sikkert like greit, i og med at kvelden i går var spekket med mat, godis og øl...hjelpes. Har jo helt glemt hvordan dette gjøres. Gulp! Men veide meg i går da, motet kom endelig til meg. 64,7 og altså 1,7 opp i ferien. Ikke det verste som kan skje. Må bare få hodet mitt tilbake i dette. Håper det løser seg ved skolestart, det blir liksom en ny start for alt. Og ikke minst; starten på mitt aller siste studieår, av totalt fem slitsomme, men morsomme år. Skal bruke dette året på å lese knallhardt for å bestå alle de skumle avsluttende eksamener og masteroppgave, men også på å kose meg så mye jeg klarer med mine høyt verdsatte klassekamerater. Åh, så rar tilværelsen skal bli uten dem når vi etterhvert spres rundt i landet der vi finner jobb og slår oss til ro. Så; maks kos med mine kjære venner, på minst mulig kalorier! I morgen skal jeg jobbe, og så blir det forsinket bursdagsfeiring for både meg og min kjære, med reker, loff, hvitvin og kaker. Så vi får si at jeg er i gang på mandag...(hørt det før?) GOD HELG DERE!
 20. Heihei! Ja, da er jeg igang med å få av feriekiloene (i uvisst antall...). Litt tregstartet, merker jeg. Jeg som er så glad i å trene må liksom jobbe meg til det. Utrolig frustrerende, da det i fjor høst var den naturligste del av dagen. Huff. Det er dit jeg må hvis jeg skal ha vellykket trening. Orker ikke at det skal være slik at jeg må tvinge meg selv hver gang. Men jeg må det frem til det bare blir den største selvfølgelighet igjen. I can do it! Men registrerer mat. Og lærer meg på nytt igjen hvor mye kalorier som faktisk finnes i diverse saker... Så nå håper jeg at jeg klarer å lure meg ut på løping, og i morgen er planen en fjelltur! Så fælt å kjenne at kroppen ikke er i lage, Bijou. Håpe det ordner seg! Og lykke til meg prosjekt jogging
 21. Hei igjen dere! Nå har jeg vært på tre uker deilig ferie og har koblet helt av med alt. Har kost meg riktig mye, og kom hjem med senkede skuldre! Vekta, derimot...den har jeg rett og slett ikke turt å trø på. Orker ikke. Vet at jeg har lagt på meg litt av tre uker med cola, øl, sprit (ungdomsferie, høhø!) og Spaniavariant av brød, det vil si loff. Det å bevege seg kjennes veldig mye tyngre ut enn før ferien... MEN, nå er jeg tilbake og har hodet tilbake i gamet. Mål for høsten er å komme meg på 60 blank og bli der. Treningsplanen for høsten er 3-4 korte, intensive økter i uka, og evt gåturer i mellom. Når det gjelder kosthold har jeg tenkt på å redusere karbohydrater. Jeg har tenkt mye for og i mot, klarer ikke riktig å bestemme meg. Det blir aldri lavkarbo på meg. Med slike bestemte regler tror jeg ikke jeg klarer å leve. Kosen må man ha. Men, å spise karboredusert derimot, det skal jeg få til. Så tror jeg skal prøve det utover nå. Må enda bare helt bestemme meg Så, veiedag blir fredag, og jeg tror faktisk ikke det blir før NESTE fredag igjen...feig, ja, men noen særheter må man vel ha... Håper dere har hatt en flott sommer så langt!
 22. Her holder jeg nå på i litt "svimete" stil. Registrerer ikke noe, men tror ikke jeg spiser for mye heller. Er for opptatt Lite trening også, er som regel helt utslitt etter jobb og alt for lite søvn. Må komme meg litt i bedre modus snart, så jeg kommer meg opp tidlig selv om jeg har seinvakt, og i seng i passelig tid. Vekta i morges var 62,2, så det går nedover. Fikk meg en løpeøkt i morges, og nå er det snart jobb. Håper på 62 blank til fredag. Skal prøve å få trent mer denne uka, når jeg føler at jeg ikke har like mye på tapeten Bare to uker til sydentur, og jeg gleder meg sånn! Det skal bli deilig å endelig få ferie Håper dere får en knall uke, og Henna; kos deg på ferie!
 23. Tjohei, veiedag og 62,4 kg, og slik jeg håpet og ønsket! Hurra. Målet må da være å komme på 62 blank til fredag I hui og hast her inne i dag, ønsker alle en flott helg, med godt måtehold!
 24. Hei! Det er litt så som så her også for tiden. Har så utrolig mye å gjøre, og er verdensmester i å ta på meg enda mer. Og følelsen av å ha mye å gjøre påvirker meg så jeg føler at alt blir veldig overveldende. Noe jeg må bli flinkere på... Lite trening, i allefall. Og lite kontroll generelt. Men i dag har jeg en skikkelig lavkaloridag til meg å være. Litt festing i helga har jo gjort sitt med vekta, men håper på 62,4 igjen til fredag. Og så må jeg bare fortsette å prøve, iallefall. Men tror nok kroppen min trives godt på rundt 63 kg. Vel, har det ikke travelt. Om det tar meg et år, så ønsker jeg i utgangspunktet 60 kg. Da havner jeg på samme regel som deg, Bijou, om at man tar høyden minus 110. Siden jeg er 170 bør 60 være cirka bra. Men om jeg bare får flatere mage skal jeg uansett være fornøyd. Alt som er igjen hos meg sitter der. Vanvittig irriterende. Bah! Vel, klaging unnagjort, nå skal jeg få meg en skikkelig natts søvn og lade opp til resten av uka Håper dere har det flott, damer!
 25. Juhu, "offisiell" veiedag og OPP 400 gr fra i går, til 62,8. Faktisk ikke så ille kalorimessig i går, MEN: Mange av de kaloriene kom sent i går kveld i form av en aaaaltfor god og salt tapasmiddag. Ups! Hehe. Men så lenge man vet at det kun er "vannvekt", så tar jeg det ikke så tungt. Satser på å ha det av igjen i morgen. I går fikk jeg trent, og endelig er kurset ferdig. Så nå skal jeg ha litt ferie, før jeg skal på jobb i kveld...hehe. Ut på tur nå, det blir deilig! Ha en flott helg, dere! PS: Tusenlappene flyr her også, da min "nye" kropp trenger nye sommerklær!
×
×
 • Opprett ny...