Gå til innhold

Kattepus78

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Kattepus78

 • Rang
  Medlem
 1. Når man snakker om å være mett så er jeg stort sett mett de dagene jeg er veldig flink. Men sånn som i dag så hadde ei på jobben med yoghurtnøtter og når det ble lagt inn i dagboka så var det plutselig 250 kcal ekstra... og der røyk sannelig ekstramåltidet. Har 200 kcal igjen og samboeren min skulle lage middag til jeg kommer fra jobb..... hm, må late som jeg spiser litt da;) I går kom han hjem etter nesten 2 uker på jobb og da bemerket han at han så at jeg hadde gått ned, det motiverer litt ekstra:) Har nå gått ned 3,5 kg (før helga..., og begynner å merke det på tøyet mitt, det er digg:) Skal på bursdag i morgen og da er det kjørt i fht kalorier. Er lite flink til å passe meg når jeg får en smule vin innabords, så tenker i morgen får gå som det går, og så tar jeg det igjen fra søndag. Har ett eller annet som skal skje hver helg utenom 2 fram til jul så må virkelig være striks i ukedagene! Lite trening har det blitt denne uka også.... og nå har jeg arbeidshelg så rekker ikke mer denne helga. Satser på ny frisk til mandag. Da har jeg først PT-time med fokus på ben og mage før jeg skal holde 75 min styrketime selv. God start på uka! Noen som har brukt personlig trener?
 2. Men det er jo aktivitet iallefall! Bor du på ett lite sted eller? All trening er bedre enn ikkeno, så kjør på Det viktigste er jo å kjøre seg varm og sliten innimellom, hvis ikke er det jo som luft å regne;)
 3. Hvilken "pensjonist-trim" er det du deltar på da? Organisert av idrettslag eller noe sånt? Fungerer det og:)
 4. Så filnke dere har vært til å gå ned da!! Gratulerer så mye!! Har selv økt 100 g, men tar det helt fint, det er alltid sånn når jeg har vørt skikkelig på fest, og det har jeg:) Fullt kickoff på idrettshøyskolen med påfølgende bankett på Oslo Plaza, og nå arbeider jeg i den nye treningskjeden Stamina HOT (HOT=Helse og Trening). Knakende kjekt:) Men mye drikke ble det, og mye mat og litt ekstra igår fordi det var lite sunt som frista, men sannelig var det jo verdt det;) Har som mål å gå ned 600 g denne uka, da er jeg nede på 73 blank. Kan ikke være så græslig vanskelig vel.. kan iallefall late som det er enkelt! Og trimpoengmålet er minimum 20 poeng. Det bør gå i boks! Andre som har mål for uka?
 5. Velkommen, Vimsemusa:) Presentasjon ja! Har gjort en kort en før, men kan hive på en ny: Er straks 34 år, samboer, ingen barn, kun en super stesønn på 23:) Er litt over middels aktiv, trener ett eller annet hver dag, og blir stressa av for mye stillesitting. Holder treningstimer både i sal og spinning i idrettslag, jobber som personlig trener og treningsveileder på senter, bygger hus, jobber 60 % som vernepleier, går på idrettshøyskolen (deltid) og er i det hele tatt stort sett på farta:) Har etter en skade i bein mm fått kiloene krypende på, og vet av erfaring at den beste måten for å gå ned i vekt for meg er å veie/måle/registrere. Blir stressa av å ligge på for mye kalorier også, så er relativt flink til å holde meg i sånn passe nivå med inntaket. Ligger rundt 1800 kcal om dagen, og tørr ikke gå lavere fordi jeg trener såpass mye som jeg gjør. Har mye fokus på riktig sammensatt mat, så teller ikke kun kalorier. Vel så viktig er nok protein i fht å ikke tape muskelmasse etc. Så ja, aktiv nok er jeg iallefall:) Har gått ned litt i overkant av 3 kg, så er på god vei:) Har en 5 - 6 til som skal av, ser det litt an underveis:) Tallet er ikke så viktig som følelsen av at man ser ok ut:) Har forresten veiedag på mandager. Og legger målsettinga mer på antall trimpoeng enn på antall kalorier:)
 6. Nå er spiriten her vettu!! Balsamico er kjempegodt, bruker det på masse:) Spiser også mye havregrynslapper med lettsyltetøyet til lerum, det er både mat og dessert i samme måltidet:) Jeg bruker også å tenke på hvor mye jeg må trene for å forbrenne i fht hva jeg putter i meg, og det funker stort sett strålende for å unngå de værste fristelsene:) Noen av dere som har mål i fht trimpoeng pr uke?
 7. Hurra for at dere er tilbake!!! Embla123: Operert? Håper det ikke er noe alvorlig? Frokosten så snadder ut! Godt å få litt tips, så kom med fler, alle sammen:) Linemor1975: Salatbarer er digg, men det beste er jo det med godt med kalorier: pasta, dressing, krutonger..... Jeg er iallefall fæl til å hive i litt av det:) Spennende planer for uka? Hm.... skal på stort kickoff med treningssenterkjeden jeg jobber for i Oslo til helga. Masse trening lørdag, masse vin på kvelden:) Fare for tusenvis av kalorier Veide 73,5 kg på mandag (startvekt 76,1). Målet har vært å være på 73 blank før helga, så denne uka er innspurt til første delmål:)
 8. Ned 1 kg siden forrige uke, juhu:) Og ned 0,5 cm i livet (4 totalt). Superuke denne uka pga stor fest med trang kjole til lørdag... Andre som har veid seg?
 9. Embla123: hvordan er det med formen? Fått i deg noe næring? Satser på at du er back on track! Har akkurat oppdaget at jeg og mister kjekkas som jeg deler hus med har fortært ikke mindre enn 2 kg Amerikanske blåbær i helga! Ajajajaj, kan tenkes man blir rumlete i mage ja;) Men har vært knallflink i helga (må jo skryte litt også....: Trente spinning og styrke på fredag, middels (saltime kondis/styrke) i går og tur på 1,5 time i skogen, og i dag gjenstår ny middels og stasjonstrening. Så samvittigheten er nesten god som gull:) Har premiere på nytt treningsprogram i morgen, så ligger i hardtrening i dag. Skippertaksmetoden fungerer utmerket!! Hvor har dere andre blitt av??
 10. Hm, feedertendenser?? Kjipt å bli syk, håper det er fryktelig kortvarig! for viljestyrken har en tendens til å forsvinne når man føler seg uggen og da er plutselig ALT lov!! Styr unna!!!!!!
 11. Heihei, alle sammen:) Var fraværende i går, jobbet dobbelt skift så da ble det ikke tid til stort annet. Men nå har jeg fri! Nydelig:) Hvordan har det gått med sunn lunh, embla123? Sitter her ed vita hjertego rundstykke og ananasjuice, god start på en fridag. Skal på spinn intervall i dag, samt trene styrke med samboeren min etterpå, så i dag blir det en flott dag! Noen som har noen spennende planer for helga?
 12. Så kjekt at det skjer litt her! Linemor: Imponerende med 20 kg ned! Om noen har kommet krypende på igjen så er du iallefall i riktig sig igjen nå Jeg går ikke Kurs, men prøver å holde meg til forumet og så ser jeg hvordan det går. Har gått på roedekurs for maaaaaaange år siden, typ 13, men det ble for heftig kost for meg. Sluttet å spise og drikke de dagene det var veiedan (kurset startet kl. 18.00), for var livredd for å ikke ha gått ned. Og akkurat det syntes jeg ikke noe om. Ikke noe med kurset forsåvidt, men ble litt overrasket over egen oppfatning av det hele;) Så holder meg til å føre inn det jeg spiser og sladre til dere om hvordan det går:) Veide meg i dag (var på hotell fra tørsdag til lørdag, og var ikke akkurat imponert over vekta på mandag), og i dag veide jeg 700 g mindre enn på mandag. Så da er man tilbake på riktig spor!! Skal ut å spise i dag, så er spent på hva man får ut av den menyen, er ikke alltid like lett å få servert sunn mat som er sunn og som ikke bare fremstår som det;)
 13. Hei du! Kan prøve meg her da:) Har nå prøvd å bli med i 2 andre grupper, men den ene hadde så mange som hadde vært aktive en stund at det ble for mye å sette seg inn i, og den andre svarte jeg på, og siden har det ikke kommet flere innlegg;) Er 33 år, 74,5 kg, 172 høy, og skal ned til 65-66. Er i en aktiv jobb, men fordi jobben min er å trene andre så er det vanskelig å få kabalen til å gå opp å få trent nok selv. Pga ett høyt aktivitetsnivå i flere år må jeg ha godt med treninger for å holde meg igang, og mindre tid til dette har latt kiloene sige på. Samt at jeg har hatt en skade i ben og derfor har blitt sittende noen uker, noe som virkelig ikke er optimalt:) Men nå er jeg tilbake for fullt:) Har gått ned 1,6 kg på 2 uker, så er godt i siget! Men trenger altså et relativt aktivt forum om jeg skal holde koken:)
 14. Hei du! Hiver meg gjerne med her:) Har samme mål som deg, men skal også litt videre ned etter det. Har vært i en gruppe som ikke var noe særlig aktiv, så vil gjerne være i en gruppe som har en viss aktivitet for at det skal være til noen hjelp:) Er 33 år, veier 74,5 kg (begynte på 76,1 for 2 uker siden), er 172 høy og skal ned til iallefall 66 kg. That´s me!!
×
×
 • Opprett ny...