Gå til innhold

nå!

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

nå!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei, jeg sliter skikkelig. Har gått ned 20 kg på 1,5 år. Har møtt «livet» litt så derfor jeg har brukt så lang tid. Har igjen 10 kg. Siste 6 mnd har jeg ikke gått ned noe. I følge «fasiten/boka» skal jeg spiste 1900 kcal pr dag for å gå ned. Dette er skrekkelig mye mat. I samarbeid med kursholder har jeg testet ut div alternativer, men har ikke funnet det som funker for å klare de siste 10 kg. Har vært ned i 1400 kcal også. Føles håpløst, men vil IKKE gi meg. Noen med noen gode tips??
 2. Avslutter snart kurs 2, og på dette kurset har jeg kun gått ned en kg Jeg har tatt av mange cm og er fornøyd med det. Merker det masse på klærne. Det jeg har gjort forskjell fra kurs en og to er at jeg trener hver dag. Jeg har justert litt på kcal inntaket underveis for å prøve å finne det riktige, men... Jeg veier all mat. Drømmer om å klare 9 kg til før sommeren - men nå føles det litt håpløst. Noen som har erfart å stå stille på vekta så lenge?
 3. Hei igjen - og tusen takk for veldig utfyllende svar . 1900 kcal er veldig mye og jeg sliter veldig med å få i meg alt. jeg er veldig nøye med å veie alt i løpet av uken for da har jeg full kontorll. Men det føles så feil at man spiser til man blir "uvell". Da tenker jeg at jeg prøver meg med 1600 kcal de neste to ukene og ser hvordan det går!. Man hører jo alltid at man skal spise mer når man trener mye... men det skal jo være måte på også. Noe av denne omleggingen av livstilen min er også at jeg skal bli glad i å trene - og det er jeg blitt de site 5 mnd. Og det føles godt, både for kroppen og humøret. Så nå ønsker jeg bare at vekta vil følge med! Planen min er 10 kg frem til sommeren og (hadde vært fint) og nok 10 kg til til vinterferien 2014. Da hadde jeg vært overlykkelig!!! Takk igjen for at dere er så snille og svarer meg
 4. Hei Flott, kanskje jeg skal prøver det og se hvordan det går. Hva tenker du om at jeg spiser for lite fett, hvordan "fett" skal jeg evt spis?. Jeg spiser ikke så mye lettprodukter, tar heller mindre av det "vanlige". Karbohydrater kan det kanskje bli litt for mye av, så kan prøve å kutte ned på det. Takk for gode tips!
 5. Hei Så fint du kan hjelpe. Jeg går ikke på kurs, men har gjort det for 10 år siden, og gikk ned 23 kg. Da skulle jeg også ligge å 1150 kcal pr dag. Derfor også så stor forundring når jeg nå skal ligge på 1900. Jeg er 40 år, 175 cm høy,97 kg, kvinne, har stillesittende jobb. Er på spinning 2-3 dager i uken, hard time minst 60 min og noen ganger lenger. I tillegg jogger jeg de andre dagene. Trener 5 dager i uken. Joggeturen er ca 40 minutter. i tillegg har jeg 2 styrkeøkter i uka på ca 15 min hver!. I følge disse sidene når jeg legger inn trimpoeng og det andre de trenger vipper jeg mellom å skal spise 1900 og 2200 kcal pr dag. Skrekkelig myee!!!!!
 6. Jeg har nå gått ned 10 kg og planen er 10 kg til før min datters konfirmasjon 1. juni.... og desverre er ikke det så veldig lenge til. Jeg har brukt 5 mnd på de første 10 kg og det er på en måte bra, men jeg har ikke gått ned så veldig mye siden januar. Står veldig stille. jeg skal spise 1900 kcal pr dag, og føler at det er veldig mye. Jeg er veldig fysisk aktiv og trener 4-5 ganger pr uke. I påsken, har jeg vært veldig streng med meg selv og ikke tillatt "kos", samtidig har jeg gått 1-2 timer på ski hver dag. Og når jeg veide meg når jeg kom hjem hadde jeg gått opp i vekt!!! Da blir jeg frustrert. Noen som har noen gode tips????
 7. Det skjønner jeg, føles greit at man kan spise litt nøtter. Jeg er en gottemoms, så da føler jeg at jeg kan kose meg litt, selv om det bare er 10 mandler
 8. Et spørsmål til ... mandlene kommer opp som nei mat, og med hjerte. Er det ok med nei mat?? Måtte le når jeg veide opp 10 mandler og puttet de i et glass - normalt sett hadde jeg kanskje fyllt opp glasset ups! 1000 kcal fort det! Ser bedre og bedre hvor kg kommer ifra
 9. God morgen! Sliter litt med å komme opp i kcal. Er det feks "lov" å spise nøtter?? Og evt hvilke er bra??
 10. Så bra - takk, det var gode tips. Ganske håløst denne vekta... nå har jeg brukt 2 mnd bare på å få bestemt meg - og nå er jeg klar. Syntes det er veldig flott med denne siden og syntes det er veldig inspirerende! Takk
 11. Ja, det var sikkert en god ide. Prøver det en uke, og gjør om i ettertid evt. Takk for tilbakemelding
 12. Takk, for bra svar! Jeg er jo litt usikker på om jeg har høyt aktivitetsnivå, men det vil jeg jo få svar på om en uke når jeg har fått regisrert inn alt. Jeg har stillesittende jobb, men trener mye. Jeg har snakket med andre som har gått på kurs nå i det siste, og de forteller at jeg burde ligge på 1600 kcal pr dag. Derfor fikk jeg litt "sjokk" når jeg så at jeg skulle spise 2200. Jeg får går inn og endre aktivitetsnivå og se hva som "slår ut".
 13. nå! Hei, jeg har meldt med inn som Gullmedlem i dag, og har planer om å gå ned 30 kg over tid. Jeg har registrert inn alle opplysninger som trengs og blir litt sjokkert over at jeg skal spise 2200 kcal pr dag. Og da skal jeg gå ned i vekt. Jeg gikk ned 23 kg for 10 år siden på kurs, og da skulle jeg kun spise 1200 kcal. Er det noen som har noen mening om dette? Stemmer det??
×
×
 • Opprett ny...