Gå til innhold

Kula

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Kula vant dagen sist Mai 23 2013

Kula hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om Kula

 • Rang
  Medlem
 1. Kula

  Påskeegg!

  Jeg vil gjerne ha eget påskeegg! Tenkte å dele det jeg har planer om, kanskje kommer det flere tips? - Nøtter! - Tørket frukt (Sånn skikkelig, skal lage selv ) - Lapp med "klippekort" på 2 fun-saftis i fryseren - litt sjokolade Flere forslag??
 2. Heia! Hvordan gikk veiingen, går det nedover? Da har jeg hatt to dager med 9,2 kostholdspoeng De siste for å komme opp på tieren har vært småting jeg rett og slett har bestemt meg for å ikke henge meg oppi. Man kan jo virkelig bli gal hvis man teller alt for nøye! Skal ha besøk i kveld, så da er det salat til lunsj, så er jeg sikker på at jeg ikke går over i løpet av kvelden Ha en fin dag!
 3. Heia! BRYLLUP :D/> Jeg skal gifte meg i Januar og kjenner at det er jeg veldig klar for. Sånn hvis jeg kan bli kvitt noen kilo først. Ble vekk med 6 kilo i fjor, så da fortsetter jeg nå. Etter en stor knekk er jeg i gang og startet i går med 85,4 kilo. Det er ikke pent, men det skal jo ikke vare lenge? Skal handle kjole i sommer, så målet er å se anstendig ut innen da;) I går gikk jeg fjelltur og raska til meg den nette sum av 3,2 trimpoeng, *stolt* Hvilken meny ligger du på? Jeg ligger på 1600 kcal om dagen. Ser allerede at det er ett ork å spise så mye, var det jeg slet med i høst også. Peiser på med dressing og pålegg for å klare det. I går måtte jeg ty til ostesmørbrød til kvelds da jeg klokken 21.00 manglet 600 kcal! Travelt med planlegging til bryllup? har dere noe tema?
 4. hey! jeg stikker bare innom for å berette at jeg slettes ikke har gitt opp, og litt for å beklage at jeg forlot dere Her går det i mitt tempo, sakte og behagelig! Akkurat slik jeg vil ha det. Forum var rett og slett ikke min måte å gjøre dette på tror jeg, er mulig jeg hiver meg på en tråd senere. Dere er flotte! Stå på! -Blåbæret:)
 5. Heia! Kan melde om at jeg nærmer meg frisk, håper å spise normalt i morgen I helgen er det utdrikningslag, så da blir det fullt av godsaker! Skal på spa og greier, så det blir sikkert godt Prøvde meg på shopping i går. Det var en heller trist opplevelse, var ikke en kjole å oppdrive! Altså, mange kjoler, men det er ingen som sitter fint på meg! menmen, ingen nye klær i går altså. Hvor mye trener dere? Blir det 7 poeng i uka? Blåbæret
 6. Du er inspirerende Heier på deg!
 7. Heia, Man endrer ikke vanene på en uke! Jeg har aldri telt kalorier før, og jobber fortsatt med å få dette på plass (akkkurat ferdig med 1. kurs). Vil anbefale deg å leke med registreringskalkulatoren for mat, etter litt prøving og feiling vil du etter hvert skjønne systemet Er utrolig enig i det at man skal gå ned i vekt med glede:) For min del har jeg funnet glede i å spise mat uten å ha dårlig samvittighet. Spiser store middager, koser meg med blåbær til kvelds osv. Og ikke spiser jeg det fordi jeg så gjerne har lyst på men fordi jeg "må" for å få riktig kostholdsscore! Og DET har jeg jo lyst til Dette har hvertfall blitt en glede for meg, håper du og finner din glede i veien mot sunnheten! "legg vekk klokken og ta frem kompasset, det er retningen du går i som er det viktige" -blåbæret
 8. Hei damer! Jeg er her! Jeg har flere ganger startet på ett lite sjelegranskningsinnlegg, men får det ikke helt til, ser på det som en god sak jeg, da har jeg litt å tenke på Dere er flinke Jeg heier på dere hele veien! Har de siste dagene ligget rett ut med omgangssjuke, så her er det verken 30 day shred eller grete roede spising. Har på 3 dager nå spist 40 g kylling, 1 cola og 3 brødskiver + litt potetgull. Jobber altså med målet; spise uten kvalme! Har sett at dette er en uhorvelig effektiv slankekur, Regner med at jeg vil legge på meg med en gang jeg begynner å spise normalt igjen, og da sikkert mer enn jeg har tatt av.. menmen, friskheten først! Ellers koser jeg meg på lesesalen! woha!
 9. Heia, her sendes styrke Anna T! Stå imot søtsuget, les dine egne punkt og tenk på noe annet Utrolig kjekt å lese hvordan dere alle går nedover i vekt! Hurra for dere Jeg trenger hjelp med noe som jeg håper dere kan hjelpe meg med; Grønnsaker! Jeg sliter voldsomt med å få i meg nok.. Jeg spiser som regel en gulrot (100 g) i løpet av dagen, og ca 50-70g med grønnsaker til middag. Så langt har jeg spist to av de gulrøttene, men jaggu kan man bli lei! Så vet ikke helt hva jeg skal gjøre? Noen gode tips for å få i seg mer, noen grønnsaker jeg ikke har tenkt på som funker på nista/spise rå? Jeg har aldri vært glad i middag og varm mat, så det er ikke der jeg kan hente det inn desverre.. Kunne ønske jeg elsket wok Ønsker dere en flott dag, uten sukker og andre unyttige ting. For det trenger vi ikke, vi trenger glede og grønnsaker
 10. heia, 2. dag med 30 days shred! Ble om mulig enda mer sliten i dag siden jeg kunne øvelsene Man blir virkelig sliten på de 20 minuttene altså! Ellers er jeg denne uka i ett hus fylt med kaker, snop og andre saker jeg ikke skal ha i meg. Så dette blir en prøvelsesuke for min del Ønsker dere en god lørdagskveld! -blåbæret
 11. Første økt med 30 day shred gjennomført! Svetten pipler og musklene verker! Så det er bra Det er absolutt ikke som en "rask 30 dagers løsning" for min del, men noen ganger er det praktisk å trene hjemme Jeg synes definitivt at det er lurt å ha en "holde-vekten-pakt" jeg har hvertfall planer om å komme meg inn på dette holde vekten forumet etterhvert. Altså etter jul engang! God helg!
 12. God formiddag:) Noen gode tanker i sjelegranskingen! Jeg er jo som sagt på min første tur nedover i vekt, og kjenner jeg kan bli litt demotivert av alle trådene som heter "evig slanker" "triumferer igjen (jepp, denne og)" "Tilbake igjen" osv.. Har derfor gjort en god del sjelegransking selv for å få dette til å bli en tur som skal gjøres bare en gang. Jobber selv mye med å kose meg! Nyter den sunne maten. I går spiste jeg vafler hos noen venner. Hadde avtale med kjæresten på forhånd om at vi skulle dele. Så da ble det to halve vafler. Følte jeg bare spiste og spiste, nøt hver bit. Her er det ingen fornektelser, ingen sorger, bare sunne valg som gir glede! Som dere sier er det lett å bli litt i høy i starten kanskje, men det er det da ingenting galt med? vi må beholde de gode følelsene! For første gang på flere år spiser jeg meg nå skikkelig mett (til tider alt for mett..) og gjør det med god samvittighet! For meg er dette nærmest en lettelse. Snikveiing i dag, hadde jo ikke gått ned noe som helst på onsdag, men i dag var det ned 0,7! og dermed ble det den offisielle vekta denne uka, godt for motivasjonen rett og slett. Var utrolig støl på onsdagen, har det noen innvirkning? Noen som har prøvd seg på 30 days shred? tenkte jeg skulle teste det ut!
 13. Heia, Da må du stå på for å få bedre score! Min måte å få det til er å sitte å leke litt med kalkulatoren på kvelden, og planlegge morgendagen Spiser du innenfor kalori inntaket, har riktig mengde grønnsaker, frukt, melk og vann skal du raskt øke i scoren:) Lykke til!
 14. heia, du kan bytte meny inne på "min profil" Kan tenke meg at det er "nei" mat fordi det ikke er vitaminer, proteiner og slikt i det? Ellers vet jeg ikke. Mulig andre har en bedre forklaring:)
 15. Hei igjen damer:) Velkommen Snegla! Godt du finner veien tilbake:) Her på tråden er det hvertfall liv, jeg må beklage men jeg kommer nok aldri til å bli så aktiv som resten av dere. Men jeg er stadig innom og leser det dere skriver, også skal jeg oppdatere når tiden vil:) Hadde veiedag i dag! står helt i ro på vekta. Har smugveid meg i det siste, mest fordi jeg aldri har bodd i ett hus med vekt før, og finner dette ganske fasinerende. Vekta på søndag var en hel kilo mer enn den var i dag? jaja, skal visst ikke forstå alt.. Er dumt jeg ikke hadde gått ned da, men jeg spiser sunnere og trener mer, så alt i alt lever jeg sunnere hvertfall! Har trent masse! eller, jeg synes hvertfall det! 14,6 trimpoeng Så det er jeg jo superstolt av selvsagt:) Hjalp på å putte inn 3 timer gange (MED sekk) i oppoverbakke nå som vi var på hyttetur.
×
×
 • Opprett ny...