Gå til innhold

SetMeFree

Medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

SetMeFree vant dagen sist August 18

SetMeFree hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

8 Nøytral

Om SetMeFree

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 11. nov. 1969

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female

Nylige profilbesøk

296 profilvisninger
 1. Hei! Jeg ser at noen om ikke alle har fortsatt å melde her. Så fint! Jeg gikk sånn4 kilo opp og ned igjen. Var vel sist like under 100, nå veier jeg 100,2. svømmebassenget er heldigvis åpnet igjen og skoleferien er slutt. Da blir det enklere for meg å være aktiv. da er jeg med igjen mvh SetMeFree
 2. Hei jeg veide meg og er gått litt ned . 98,4. Dette er bra. Noen dager får jeg gått en del fordi jeg må handle med sekk og handlenett gående. men det er jo bare greit.
 3. Hei alle, det er skikkelig unntakstilstand overalt nå og her også. Sønnen har hjemmeskole med tett oppfølging av meg, siden han trenger mye av det. Men det fungerer og det ser ut som det egentlig er kjekt for ham å få gjort skolearbeidet. Jeg har i ren frustrasjon bakt mine første 30 skillingsboller. De ble gode så vi snoper en del. Det er ikke så lurt men ellers spiser jeg sunt nok(tror jeg). jeg har kommet meg under 100! Og det kjennes kjempegodt. Var først 99,6 og i går 99,2. Eller var det 99,0? Det er så fint nå med bare to sifre. uansett nå er jeg jo halvveis. Og det kjennes godt. En gammel vest passer igjen og ytterjakka er litt stor. Ny bh trengs men jeg har ikke råd nå. jeg tror det er bra å holde meg i bevegelse selv om svømmebassenget er stengt. men jeg er spent siden disse dagene og ukene er jo ganske annerledes. Ekstra kos må nesten til, men ikke hele tiden. Jeg håper vi holder kontakten spesielt nå. stå på selv om vi en periode ikke går ned. Jeg husker at det noen ggr settes i gang med å spise litt mer enn vanlig, tom fete saker, at forbrenningen settes i gang igjen? Men om jeg nå er helt korrekt husker jeg ikke.
 4. Hei skjønninger, jeg veier 100,1. hahaha, det krever sitt å komme under det tresifrete... jeg er på vei til svømming. Og var søndag påen liten fjelltur med sønnen. ha det bra så lenge!
 5. Hei jegveide meg tirsdag og er gått litt opp:100,8 hvis sommeren er 1. Juli, så er målet vel å komme bort i 92. ha en fin helg.
 6. Hjertelig velkommen igjen Minsker’n! Jeg har kommet i aktivitet igjen og deilig er det på tross av muskelsmerter. Jeg svømte onsdag og lørdag. Og jeg går en del. Litt vanskelig å begrense kosen i helgen nå, men jeg er bevisst og det hjelper å legge meg i tide i det minste. I dag gikk jeg med sønnen til aktivitetshall hvor der er barnebursdag. Vi gikk en halv time i regn. Det ble litt sur stemning men endte godt. Det er så dårlig med buss på akkurat den strekningen på søndager. men jeg kjenner det gjør godt for kropp og sinn å bevege meg igjen. ellers har jeg spart på klærne som var og er for liten. Noen kan jeg ta på meg igjen. Det er godt.
 7. Hei, ja det er vel sånn det er. Det må visst bli en del av hele rytmen tenker jeg, siden tunge dager, fester, sykdom nå en gang er en del av gamet. lettere sagt enn gjort. Men det er nok ingen quick fix som virker i lengden heller. Når kan jeg begrense likevel? Gjerne ikke når det står på det verste, store magekramper eller veldig tunge dager. Men da teller ikke alle andre litt tyngre dager for min del. Det hjelper meg å være bevisst at nå spiser jeg litt lettvint og det betyr nok at jeg ikke går videre ned, men når den verste sykdommen er forbi så gjør jeg konkrete ting annerledes igjen. På en mental/psykisk tung dag som jeg hadde i går for eksempel, tillater jeg meg helt bevisst å ta en kaffebrød til kaffen når jeg møter min venninne og en dessert med ungen etter middag. To ting var mye men det var en spesielt tung dag. (Jeg gjorde også andre ting som skulle hjelpe, svømme, ringe psykologen, og altså treff med venninnen, mm). Da vet jeg, nå går jeg antagelig opp, men i morgen og neste uke gjør jeg ikke dette midt i uka. At jeg kommer meg raskt tilbake i salen, er en del av rytmen håper jeg. Og de mindre utskeielser som kan skje ofte er blitt lettere å la være siden de sniker seg så lett inn og de er så lite uskyldig. Hvordan tenker dere rundt de tyngre dagene?
 8. Hei, jeg er på 100,4. det har vært noen unntaks uker nå. Var hjemme med gutten som fikk vannkopper og var syk i en uke. Jeg fikk selv feber og influensa samtidig og det fikk gutten etter han var blitt så vidt ferdig med vannkoppene. så vi var klistret i hjemmet i to uker. Jeg er derfor fornøyd med vekta som ikke gikk ned men heller ikke opp. Har ikke rukket lese så langt. Håper alle føler dere er på riktig vei.
 9. Hei, jeg er 100,6 i dag. Det går stadig nedover. Fabulisjøs, jeg ser heller ikke ned til det endelige målet. Først delmålene. Kanskje jeg er under 100 kommende uke. Det blir fint. Beltet må strammes mer nå og jeg kjøpte en mindre bukse. Den er deilig på. Jeg hadde lenge to som ble ganske slitte. Stå på!!
 10. Hei jeg veier meg tirsdager. I dag 101,4. så det har gått ok i jul/nyttårs tenker jeg. Hverdagen er startet for fult og jeg opplever mye stress. Julen med svigerfamilie mens separert var krevende men det gikk bra. Eller omvendt egentlig, det gikk bra, men det var krevende for meg. Og det merket jeg dagene etter. Mye sliten og da var det ikke lett å holde seg unna alt godt som var til overs. Måtte avlive gamle pusen min som ble 16,5 og det er veldig trist. Når det var mulighet har jeg svømt eller gått tur. Det gjør mye godt. Jeg er gleder meg til å komme under 100. Da er det ca 15-17 igjen. Jeg merker allerede forskjell, noen klesplagg kan jeg ta på meg igjen og turbuksen flagrer rundt meg. Jakken er også romslig. Den største vinterjakka er nå altfor stor. Ellers kan jeg løpe til bussen igjen og ikke minst ta kappløp med sønnen. Vi to planlegger fjellturer til våren og sommeren. Jeg drømmer om det. oppoverbakken hjem greier jeg helt fint nå. Det er godt.
 11. Vel overstått jul! Jeg har vært veldig opptatt med separasjon, barn, barnebursdag like før jul og jul selv. Jeg har passet noenlunne på vekta. Sist jegnevnte het var jeg vel 104,2 eller noe. Jeg trodde jeg kom til å holde meg der siden det er der jeg var i fjor sommer lenge. Men jeg kom under likevel. Spesielt bedre dager med god søvn og tid til meg selv hjelper. Vekta var på 101,5 men nå 102,5. så der er jeg nå. I julen var det mindre bevegelse, mer stress og ikke minst mer feil mat. Vi fortsetter som dere sier over nyttår. mvh
 12. Åh så god dere er å svare på det jeg forteller da... takk. Fint at dere deler, det gjør godt enda det er tøffe greier noen ganger. Jeg kjenner meg ikke gammel enda nei, men heller ikke 30 lengre, haha! Lurt å trene i 'vår' alder. Jeg startet jo med aquagym og kjenner en dame på 70 der som for første gang i sitt liv har fått biceps(muskler på overarmen). Det er så inspirerende! Jeg har alltid vært sterk, og kan heller ta av for hardt så jeg kan godt bare gå en halv time eller en time, istedenfor tre, fire. Det er sånt jeg må lære, ta det med ro, det er mye å hente der og. Jeg lærte noe da jeg ikke kunne mye etter å ha blitt påkjørt i mars i år. Jeg har også havnet i overgangen. Ble alltid tyngre før mensen, både i vekt og i psyken. Da jeg fant ut det var hormonelt var det litt enklere å ta hensyn. Nå vet jeg jo ikke når mensen kommer. Det er fint å få slippe noen ganger nå, selv om jeg merker meg litt vel sterke stemninger, det er jo ikke akkurat blitt mindre... og ikke menssmerter er blitt mindre , heller verre. Har holdt meg unna kake, kastet faktisk noe i søppelet. Tok to sjokolader til kaffen, men okei. Fikk pakke fra Nederland med masse godt i... pakket det vekk. Ungen vil jo få Julekalender og først blir det nederlandsk Sinterklaas feiring, med noe lignende i forkant som julekalender, bare mye mindre. Så han får, og jeg får passe på meg selv. Ha en god uke! Vi holder kontakt!
 13. Hei! jeg ble 50 forigårs. For en stund siden håpet jeg jo på litt fest med familie og venner fra Nederland. Men med situasjonen nå hjemme, separasjon og uferdig kjøkken, var det bare å la være. Nabodamer tok meg med ut å spise. De startet med en cocktail, som jeg tror jeg aldri har hatt før. Så spiste vi Sushi. Sushi er veldig kaloririk mat. Noen av damene diskuterte å ta minst 18 biter, jeg holdt meg til15. Og så ble det dessert da. Det ble en øl og en portvin. Jeg pleier ikke å drikke så det var nok for meg. Jeg fant en leilighet å dele på så lenge men min mann har så langt vært der. Jeg er hjemme og gjør alt med sønnen. Han trenger mye veiledning. I går kom sorgfølelsene. Og jeg har noenlunne sterkt følelsesliv så kakerester spiste jeg for å trøste. Jeg var fullt klar over hva jeg gjorde og lar være i dag, har jeg bestemt. Det er lov å være trist og ha det litt tungt. så da var jeg på det høyeste før sommerferien på 114.2, og sist på 104.1, men nå har jeg gått opp etter kake og sushi. Tror nok 104 viser seg igjen likevel. Det er vekta jeg hadde en stund sommer2018, så det kan være en sånn terskel å komme under. Jeg gikk opp i hopp og ikke stadig, så da går man visst ned samme viset. Ti kilo er bra. Målet er et sted over 80, så kanskje 84. Er jeg under så er jeg tynn. da har dere tallene mine. Jeg må sørge for at jeg aldri kommer meg hit igjen. For jeg har ikke vært over 100 før. ok, jeg rakk ikke spise frokost før jeg hjalp ungen til skole. Så det gjør jeg nå med en varm kopp te. Jeg spiser yoghurt naturell med en egen blanding av havregryn, solsikkekjerner,,linfrø, chiafrø og nøtter. Da tar jeg litt honning på eller en halv frukt. Ha en fin dag!
 14. Takk for svarene. Jo jeg skal tenke på om GR gull er en ide. Hadde det i tankene allerede. Det har gått fremover med andre viktige ting så de målene jeg satt meg kommer jeg å nå etter hvert. trening og turgåing har det fortsatt gått bra med. På aquagym møter jeg litt folk som ofte sitter og småprater litt i etterkant, det motiverer ekstra. Jeg gikk litt opp, og det har med halloween å gjøre men også dårlig søvn og tante rød som kom. Jeg er uregelmessig ifm overgangen men jeg pleide å gå opp før mensen flr også. Jeg er tilbake dit jeg var og fortsatt på -9 kg, ikke mer ennå. Halloween pleier å tømme oss for snop, det kommer så mange. Men jeg var til trening og mannen og ungen gikk langs dørene. Så var det jo noe igjen. Heldigvis små gummi ting som jeg tror er mindre kaloririk. Uansett er det et herk at det er vanskelig å la sånt være i fred... jeg så chilichcolade: 3 for 100 kroner og har snart bursdag(50!) og ja.... men jeg kjøpte ikke! Hurra for meg. jeg heier på meg når jeg har latt være noe dumt eller gjort noe bra og bør nok heie enda mer. Jeg tror det funker best. å skjenne på meg selv er det jeg er vant til, men det er trist å gjøre. Jeg hadde ikke gjort det med en god veninne eller mot ungen min heller. Mannen kan få da, hahaha! (Det er en vits så klart). Så heier jeg på dere da, også! Ikke gi opp, dere vil dere noe godt, og det er riktig flott! SetMeFree
×
×
 • Opprett ny...