Gå til innhold

Suppegjøken

Medlem
 • Innholdsteller

  188
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Suppegjøken vant dagen sist August 19 2014

Suppegjøken hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

Om Suppegjøken

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bare kjapt innom. Litt travelt akkurat nå. Veide meg torsdag, nøyaktig samme som forrige uke.
 2. Koselig at du vil være med også Malene! Skjønner jo at du også har erfaring med vekttap fra tidligere. Vi er flere... ? Goggeline, det er som jeg skulle skrevet det selv... Jeg er også ufattelig lei av kilokampen. Og lei av å tillate meg å gå opp gang på gang. Er det mulig å være så korka??? Når de nye buksene begynner å bli stramme klarer jeg å overbevise meg om at de er trange fordi de er nyvasket. Veier meg og ser at jeg har gått opp, da finner jeg på en unnskyldning om at jeg spiste mye salt dagen før. Og tror på det... Så havner buksene i skapet og jeg finner frem sjokolade eller noe og planlegger å starte igjen imorgen. Det skjer ikke... Denne gangen må det bli annerledes... Jeg må lære meg at kos ikke er ensbetydende med kcal. Og at ekstra kcal er en gang i uken... Jeg har så lyst til å klare dette. Kunne bruke klær som nå er for små. Har allerede ryddet litt og kastet ting som ikke skal brukes mer. Har noe klær nå som passer igjen, og flere skal det bli. Må bli flinkere til å komme meg ut på tur. Har mye som skjer fremover, men bedre med aktivitet i hage og hus enn å sitte stille i sofaen... Jeg heier på oss! Og gruer meg til veiing torsdag, livredd for at det har stoppet eller er opp... Har gått ned 3.9 kg på 4 uker så det er vel ikke rart om det bremser litt! Heia heia oss!!! ??????
 3. Lørdag... Kosedag. Jobber i helgen så det blir litt unntakstilstand med mat, ikke så lett på natt. Har spist en Dajm, det er ca 150 kcal og en god håndfull toffin. I tillegg har jeg seks store drops, vepsebol. Sliter litt med å akseptere at det er ok med litt ekstra en gang ibuken, utskeielsen får meg til å grue meg til veiing. Når jeg i tillegg antagelig ligger alt for lite inntak av mat bekymrer jeg meg for om forbrenningen stopper opp. Jaja. En nattevakt til etter dette, så er det inn i vanlig døgnrytme igjen. Satser og håper på at det ordner seg litt innen veiedag, og at jeg kan få se 6-tallet for første gang på flere år... ?
 4. Så hyggelig at du vil bli med Goggeline! Så flink du har vært som har gått ned så mye, bra jobba! Jeg er også 1.64. Turgåing er en del av planen min også, men har ikke kommet skikkelig igang. Er så mye som skjer hele tiden, og da er det så lett å utsette... ? Vi får fortsette å motivere hverandre! Koselig at vi er flere.
 5. Veiedag. 900 g Ned og jeg nådde første delmål på 70.0 kg. Fornøyd og stolt! ? 3.8 kg på 4 uker er mer enn jeg våget å håpe på. Å gå ned gir meg motivasjon og inspirasjon til å fortsette. Føler egentlig ikke at jeg slanker meg og da har jeg håp om å klare det. Og etter at målet er nådd begynner den virkelige jobben, å holde seg nede. Har slanket meg så mange ganger at jeg sikkert har slanket vekk min egen vekt.... Så det er jeg god på. Men håper denne gangen blir den siste.
 6. Vi heier på hverandre!! Jeg gikk på en vin-smell søndag kveld, men total kcal ble likevel ca 1600. Så sånn sett er det ok, men næringsmessig er det jo helt på trynet. Det er jo noe av problemet mitt. Jeg spiser for lite. Og når jeg ikke er flink dytter jeg innpå usunt på kvelden. Selv om det ikke var årsaken søndag, det var et helt bevisst valg. Jeg har tro på at vi klarer 4-5 kg før midten av juni. Bonus for meg da er at jeg faktisk har sommerklær som passer. Ifjor hadde jeg ikke på meg shorts en eneste gang... Kun capri-bukser som passet. Jeg har også klart å innbille meg at jeg ikke liker ting. For mange år siden (25 eller noe.. .) fikk jeg meg til å tro at jeg ikke likte Cola. Den dag i dag liker jeg ikke brun brus, verken cola eller light-variantene... ??? Hvilken dag veier du? For meg er det stort sett torsdag, men blir av og til fredag pga jobb.
 7. Jaja. Så ble det litt vin igår. Men tror det var innenfor de 1300 kcal, rotete matinntak igår. Er på tur, så også idag har det blitt litt lite. Sitter og vurderer litt sjokolade, men har egentlig ikke lyst på. Må jo ikke spise søtt selv om det er lørdag. Farris i glasset idag. ?
 8. Hei. Tenkte jeg kunne lage meg en form for dagbok her, mulig det blir lettere å holde motivasjonen oppe. Hvis noen vil bli med er det bare hyggelig. Jeg er 41 år og skal ned ca 10 kg. Tror jeg. Har gått ned 3 kilo fra jul til påske og 3 kg fra påske til nå, påske var da jeg bestemte meg for å ta grep. De tre kg før det forsvant utrolig nok av seg selv, så de teller ikke... ? 7 igjen nå da. Håpet mitt er å bli kvitt 4-5 kg til før sommeren. Jeg har et skap fullt av klær som ikke passer, det er min største motivasjon. Gikk ned 12 kg for 3-4 år siden og handlet en god del da. Disse klærne skal passe. Utfordringene mine er sjokolade og vin. Og potetgull. Har klart å holde meg nesten helt unna siden påske og er stolt av det! Enda stoltere over å kunne si at det ikke frister. Jobber med å holde meg på ca 1300 kcal daglig, havner ofte litt under. Veier meg stort sett torsdager. Så. Det var starten. Som sagt, vil noen slenge seg med er det hyggelig, hvis ikke skal jeg klare å holde skravla igang selv jeg... ? Ha en fin dag. Og helg!
 9. Hei. Bare kort innpå. Har plundret med tilgang til forumet, og det har passet strutsen bra... Hadde jo veldig bra nedgang, 1.7 kilo første uke, fortsatte å være flink og ble belønnet med en halvkilo OPP.... Da klarte jeg ikke å se at det var positivt med over 1 kilo ned på to uker, og gav litt opp igjen. Så etter et par skikkelig ufornuftige uker r det veiedag igjen imorgen.... Gruer meg til det, men jeg skal ikke gi opp på ordentlig. Jeg skal klare dette, selv om det ikke blir inn i hold vekten før til høsten en gang... Koselig å høre fra deg igjen Tjorven45!
 10. 5.5 kilo på 10 uker greier du sekstito! Jeg heier på deg! Jeg synes også at spinning er gøy, men som du sier må det passe inn i livssituasjonen, og det gjør det ikke for meg nå. Derfor går jeg... 1 time og 20 minutter rask gange igår og skal ut etterpå. Sol her, så det blir deilig. Har skrevet inn det jeg skal spise idag (snakk om å være redd for å skli ut, da... ) og har funnet ut at jeg kan drikke vin med en venninne i kveld og likevel ligge under 1600. Vet jo at ikke de kcal akkurat er sunne, men det får jeg heller leve med. Har gjort det sånn de siste dagene at jeg har lagt inn hva jeg planlegger å spise dagen etter, da vet jeg at jeg er innafor... Må jo justere litt av og til, men for meg er det bedre at det er planlagt på forhånd... Utrolig hvor fort jeg glemmer... Når jeg startet registreringen denne gangen fikk jeg meg en skikkelig vekker ift kcal innhold i fløtemysost... Skekk og gru, også jeg som er så glad i det. Ha en fin helg, vi er ikke så mange på denne tråden, men vi har det da bra her likevel!
 11. Hei. Dansing passer vel for alle, og ganske langt opp i alder. Bidrar sikkert til å holde en sprekere også. Jeg liker også veldig godt å danse swing, har aldri gått på kurs, men har en drøm om å gjøre det. Ville gjerne hatt med meg mannen min på det, men han er litt vanskelig å overtale... Jobber med saken, så kanskje han gir etter til høsten. Hyggelig å gjøre noe sammen også, vi har barn i barneskolealder, og mye av ettermiddagene går med til oppfølging av barnas fritidsaktiviteter... Helt enig i at trim er mindre viktig enn mat. Jeg merker bare det at hvis jeg er flink til å trimme, og det trenger ikke være mer enn en rask gåtur, får jeg mindre lyst på mat, spesielt av den usunne sorten. Akkurat som at jeg ubevisst tenker at "nå har jeg vært så flink at nå skal jeg ikke ødelegge det med å spise for mye"... Kroppen er akkurat som en bank... Putter litt og litt i banken blir det mye der etter hvert. Et kakestykke nå, en sjokolade da, litt vin blir plutselig mange kilo. Heldigvis er det ikke renter i kroppen da... Jeg satser på en halvkilo i uka, og har satt meg forsiktige mål i signaturen min. Kanskje er de ikke høye nok, leste et sted at man skulle sette seg skikkelige mål for å ha noe ordentlig å jobbe mot. Men jeg kjenner meg selv så godt at da går jeg i slankekurfella, Dvs jeg er flink en periode og så vips spretter jeg opp når kuren er over. Og det er jo nettopp sånn jeg ikke ønsker det skal være. Innerst inne skulle jeg gjerne nådd 64 til 22. juni, men det er 10 uker til, og jeg vet ikke om det er realistisk med 8 kilo på 10 uker, når det er de siste kiloene... De første går jo fort... Ha en fin dag, i dag blir det ikke noe bevegelse nesten på meg. (må virkelig jobbe med meg selv for å ikke sitte med dårlig samvittighet for det...)
 12. Hei igjen sekstito, og takk for at jeg får komme tilbake. Høres spennende ut med en fastedag, men jeg må nok ha mat hver dag jeg... Hva er Pols kurs? Jeg er veldig veldig glad for pangstarten. Håper bare at det er mulig å gå ned en halvkilo denne uken også, det er stas å se 6-tallet først. Vi skal klare dette frem mot sommeren! Sommeren 2015 skal bli den første sommeren jeg ikke konstant suger inn magen på stranda...
 13. Hei damer. Her kommer jeg. Krabbende noe sluk-øret tilbake og spør pent om dere har plass til meg igjen? Har hatt motivasjon laaaangt under nullpunktet siden jul. Var jo så flink i november, med godtefri måned. Etter det har det bare gått nedover, for ikke å si opp... Nå derimot, er jeg i gang igjen. For n'te gang... Og er optimistisk og tror at denne gangen blir den siste.... Jeg startet tirsdag etter påske, derav tirsdag er veiedag. Har altså veid meg i dag, og vekten viste det strålende resultatet 1,7 kilo ned. Har nettopp byttet batteri i vekten, så jeg stoler på det. Nå er det "bare" 6,5 kilo igjen, målet er fremdeles under 64... Første delmål er 68 til 17. mai, da er bunaden samarbeidsvillig. Veide 67 når jeg fikk den sydd... Oppskriften denne gangen er å føre inn alt jeg spiser. Alt... Bortsett fra "ja-grønnsaker". I tillegg går jeg tur. Joggingen får vente, har en hverdag som gjør at det er vanskelig nok å få til å gå tur, og det å jogge tar faktisk lenger tid... Fordi jeg må dusje etterpå. Går jeg tur kan jeg hoppe rett i bilen etterpå og ordne det jeg skal, f. eks fotballkamp, håndballkamp, foreldremøte osv... Håper jeg kan være med igjen, selv om jeg har sviktet leeeenge. Har ikke orket tanken på å være på sidene her, har lekt skikkelig struts og hatt hodet godt plassert i sanden. Igjen har jeg bevist for meg selv at det ikke funker!!! Så - Suppegjøken er tilbake, nicket passer som aldri før... Ha en god dag videre damer!
 14. Hei. "Melder meg inn" her jeg. Kjenner jo sekstito og Tjorven45 fra før jul. Jeg har siden august forsøkt å gå ned fra 72 til ca 64 kilo. Det kan jeg vel ikke si jeg har lykkes med, da ville jeg jo ikke vært her... Jeg tror på livsstilsendring, ikke slanking. Men jeg tror også at jeg for min egen del må være flink med registrering fremover, ikke stikke hodet i sanden og lure meg selv. Status på mandag var 69,4, det er drøye 2,5 opp siden sist jeg besøkte vektf..skapet... Det var begynnelsen av desember. Dere ser i signaturen hva som er planen min. Og for dere som ikke kjenner meg; nicket mitt er altså meg... Gikk ned 12 kilo for et par år siden (2 år siden start mai som kommer) og føler meg altså som en suppegjøk som ikke klarte å la være å gå opp igjen... 8 av de kiloene iallfall. Men jeg får ett poeng for at jeg ikke gir meg vel??? Og faktisk, det er jo "bare" 5,5 kilo nå, det er mindre enn de 8 det var når jeg startet på nytt august 14....
 15. Hei. Takk for info, da slenger jeg meg på en eller begge av deres tråder. Så at Bronzee hadde "sukkerfri-tråd" og selv om jeg var tøff i trynet før jul er jeg ikke klar for sukkerfritt ennå. Og det er liten vits i å starte sukkerfri januar nå når det er midt i mnd....
×
×
 • Opprett ny...