Gå til innhold

bonus4

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om bonus4

 • Rang
  Ny
 1. Hei dere, Jeg er her også, men hos oss har det vært mye sykdom siden jul, så lite fokus på meg, dessverre. Jeg har gått ned 4kg så langt, så dette går i riktig retning, men så utrolig saaaaaakkkkttteee. Har begynt andre GR aktiv kurs, men pga bursdager så er det litt vanskelig å følge. I går var det første gang jeg ble veid og det viste at jeg gikk opp 400g, det var pinlig, så kan ikke ha det neste uke. Jeg har også begynt med trimming. Jeg bruker Map My Run app for å registrere hvor fort og langt jeg har gått. Den er bra fordi man trenger ikke å bruke mobile nettverk mens man tar turen, den bruker bare GPS. I tillegg så bruker jeg coach på Running fra Nike som skal få meg tilbake til løping 5k, 8k, og til slutt halv marathon. Jeg har 16km denne uken, men istedefor for å løpe så går jeg den turen fordi det er snø og glatt. På våren har jeg tenkt meg å ta samme coaching opplegg men å løpe den istedenfor. Håpefull, Så bra med vektnedgang igjen Lykke til med soving til lillemann. Det er ikke morsomt å prøve å være flink til å trene og spise mens man mangler sovn. Jenta vår er veldig glad i pupp, så jeg ammer ganske mye om natten og mangler sovn jeg også. Nå må jeg registrere maten igjen, har blitt dårlig på dette. Pæreform, gratulerer, du er kjempe flink!!!
 2. Hei dere. Så gøy med USA fans. Det er kjempe hyggelig å høre Jeg er fra hva Aftenposten kalt en gang "en ukjent perle for nordmenn"- mange flyr inn og ut av den, men ikke mange nordmenn som besøker Chicago. Vi konkurrerer gjerne med NY og mener at vi vinner faktisk . Har alt the meste, shopping, theater, kultur underholdning, flott downtown som lever hele døgnet og en utrolig flott strandlinje hvor man kan sykle, løpe og gå på rollerblades samt selvfølgelig bade og sole seg Ja, det var 3 minutter for Chicago reklame og nå kommer vi tilbake til vanlig program Pæreform- stor applaus til deg. For en flott julegave til deg selv. Du er en stor inspirasjon for meg til å fortsette videre. Håpefull- så bra at det går riktig vei. Juletider er vanskelig og det finnes nok av hverdag på nyåret til å være flink. Så lenge som vi ikke lar jula vare helt til påske så skal nok dette gå veldig bra. Jeg selv har ikke vært kjempe flink. Bare 2.4 kilo ned siden jeg begynte GR kurs, men det har gått nedover og det må jeg være takknemlig for siden jeg gikk opp 5kg etter fødsel og under amming. Rart at det kommer så mye lettere enn det forsvinner Tror jeg ville ha fortsatt å gå opp I vekten hvis jeg gjorde ingenting. Skal fortsette med GR kurs over nyttår og forteller meg selv at jeg må være flink I jula fordi vår siste kursveing er 8.januar. Kanskje det er håp og gå ned 4 kg på 8 uker og selv om det er treg så er det faktisk det som GR anbefaler med 500g per uke. Hvis man tar inn amming i tillegg så må jeg si til meg selv at dette er ikke gærnt. Lykke til videre
 3. Takk, Håpefull, for svar om spising til jenta. Jeg gikk på en smell mens jeg var i Krakow og nesten fikk brystbetennelse fordi hun spiste så mye grøt at hun ikke var interessert i pupp etterpå, så fikk jeg en tett melkekanalen, fy det gjorde vondt, så nå ammer jeg fortsatt ganske mye, og tenker å redusere rundt 9 måneder. Forresten, jenta mi også hadde sånn periode hvor hun våknet hver to timer og eneste som hjalp var pupp. Heldigvis så gikk det over da vi begynte med grøt. Jeg fullammet også i seks måneder.
 4. Hei dere, Nå har jeg vært borte en stund, men det var en 10 dagers Krakow tur på meg, rett etter det lagde jeg Høsttakkefest, og denne uken var jeg sammen med mammaen min som reiste tilbake til USA i dag :(/> Gratulerer Pæreform, Håpefull, og Sibbie. Dere har vært veldig flinke :D/> Kurslederen vår sier at det er lov å kose seg med de tingene som vi liker, men det at man velger å ikke ta mere er suksess og man må gi seg et god klapp på skulderen fordi det er dette som er begynnelsen på gode vaner. Jeg har ikke hatt stor nedgang, men heldigvis går det bare ned. Veldig treig, men jeg skal ta meg igjen denne uken og melder om resultater neste torsdag. Jeg droppet kurs I går for å være sammen med mammaen min så jeg fikk ikke veid meg. Jeg har fortsatt håp om 5 kg I januar og jeg kjenner meg veldig godt igjen i de tallene dere nevner. Før jeg giftet meg hadde jeg aldri problemer med vekt og var 63kg. Jeg gikk opp en del etter at jeg flyttet til Norge og etter noen spontanaborter, men var rundt 70kg da jeg ble gravid med nr.1. Kom tilbake til 73kg etter nummer 1, men matte vente til jeg var ferdig med amming for å gå ned igjen. Hadde det vanskelig med å bli gravid med nr.2 og det var noen spontanaborter der også, men ble gravid med nr.3 mens jeg ammet andremann fortsatt. Resultatet ble at jeg aldri gikk ned mellom nummer 2 og 3 og ble liggende på 84 kg. Endelig klarte å komme tilbake etter et år med GR til 74 kg også ble jeg gravid med vesla jenta våres :D/> Gikk opp hele 26 kg :o/> og nå har jeg endelig kommet til under 90kg og håper at jeg aldri går opp dit igjen. 68kg var målet, men jeg følte meg allerede ganske bra rundt 74kg fordi jeg hadde ganske flat mage og størrelse 38 eller 40 var bra. Så hvis det blir flat mage og rundt 72kg så må jeg si meg fornøyd ettersom jeg er 4barnsmamma :D/> Lykke til denne uken, jeg lover å være her litt oftere fra nå av.
 5. Hei, Hvordan går det med dere? Selv er jeg overrasket og fornøyd at det gikk så bra denne uken. - 0,9 kg denne uken og 1,6 tilsammen på to uker. Det er ingenting i sammenheng med hvor mye skal ned totalt, men det går ihvertfall riktig retning. Ser ut at det hjelper å registrere maten. Jeg har også det ekstra presset at jeg skal veies av kursleder og hun skriver opp våre resultater på veggen :o/> Så nå har jeg begynt å drømme om 5kg merke til slutten av dette kurset som er i januar, MEN først så skal jeg reise til Krakow og være der i 10 dager, også kommer det to høytider: Thanksgiving (jeg er amerikansk) og Jul. Skrekk og gru, dette må jeg klare. Jeg er sikkelig motivert nå. Jenta har begynt å spise ganske bra. Vet dere når man trapper ned amming hvis de spiser grøt/faste føde? Er det rundt 9 måneder? Hun spiser fortsatt ganske mye om natta, så jeg holder meg på meny 3 en stund til, men jeg er mer vant til å bruke meny 2. Yes, da er lille frøkna våken. Håper alle har hatt en god uke.
 6. Kanskje du har lyst til å begynne på en Grete Roede Aktiv kurs istedenfor, hvis det finnes der du bor? Der er det lite prat og mye trening istedenfor. Samtidig så har man mulighet til å spørre om de utfordringer som man finner på veien. Jeg var fem kilo unna trivselsvekten etter aktiv kursene, men så ble jeg gravid, så here we go again, men vi har en liten 6 måneder jente som premie, så da går det bra Lykke til alle sammen.
 7. Hei, Kanskje jeg kan henge meg på her, jeg også . Var med Grete Roede Aktiv i nesten ett år og var nesten i mål med trivselsvekt, men så ble jeg gravid med vår fantastisk lille jenta som er 6 måneder, også må jeg begynne på nytt. Jeg har det ganske travelt til hverdag med jobb og 3 skolegutter til, men grete roede fungerer for meg. Gikk ned 10kg på ett år sist. Jeg ser at det er lett å kombinere dette med familie. Mest problematisk er det i helgene når vi er borte og har ikke tilgang til sunn mat eller regelmessig spising. Jeg fullammer fortsatt, men jenta våres har begynt så vidt med grøt, så jeg regner med at litt nedtrapping blir det etterhvert. Ammet alle til de var 15 måneder så en stor vekttapt kan jeg ikke satse på, men må begynne nå siden jeg gikk opp 26kg i svangerskapet og har bare gått ned 10kg så langt. Prøver å registrere maten hver dag, ta trilleturer nå som jeg har mammaperm og er også med på selve gr aktiv kurs på onsdagskvelder. Gikk ned 700g første uke, men ser at denne uken blir mer av utfordring bade pga manglende trilleturer og regelmessig spising i helgen. Trivselsvekta er 70kg, er 90 nå. Regner med at dette blir en langvarig prosess. Onsdag er min veiedag og torsdager blir rapportering dag for min del Håper at det hjelper å følge hverandre her.
×
×
 • Opprett ny...