Gå til innhold

Liaa

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Liaa

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Hei Krusmynte, er du her? Jeg er innom, trenger litt inspirasjon til å ta fatt på noen få kilo som kom raskt på i sommer. Du inspirerte meg veldig for to år siden da jeg gikk på kurs og greide å få bort kiloer som hadde sneket seg på over lang tid. Nå kan de fort komme på igjen, men jeg SKAL greie dette igjen, GR-metoden virket jo så bra høsten 2013. Det hadde jeg nesten ikke trodd. Det som var så fint med å lese tråden din, var at du skrev om både opp- og nedturer, men du gav ikke opp og fikk et fantastisk resultat! Og så er du så god til å skrive, det var kjempeinspirerende og fint! Alt godt til deg, håper du skriver her snart igjen :)/>
 2. Flinke, inspirerende Krusmynte Du får det til! Nå vil jeg og ta tak i fire kg som har kommet på igjen. Det meste kom i desember, men det har ikke hjulpet at vi fremdeles har bokser med kaker og annet som er tilgjengelig om ettermiddagen og kvelden nå langt ut i januar. Lykke til med hotelloppholdet. Kos deg med å komme til dekket bord noen dager.
 3. Hei Krusmynte, ser du har flyttet hit! Gratulerer med veldig flott resultat gjennom sommeren! Dine innlegg har inspirert meg mange ganger, så fint at du vil fortsette å skrive! På denne tiden ifjor startet jeg på GR-kurs og ble kjent med dette forumet. Og denne sommeren har jeg virkelig kjent at det ikke gjør seg selv å holde vekten. Jeg gikk ned 8 kg i fjor høst, og jeg er ca der ennå,har gått opp ca en kg i sommer. Og det er veldig rart at det ikke ble mer! Is og søtsaker, reising, turer, nesten ingen hverdager. Jeg trenger hverdager. Det var godt med en lang fest, men nå er det hverdagen som teller. Det skal bli godt. Tidligere har jeg tenkt at det er jula som har skylda for kiloene som har sneket seg på gjennom mange år, men i år har jeg erfart at sommeren er nok verre. Til det med å gå inn i mål: Jeg gikk inn en del fra jul til påske, uten å gå ned i vekt. Så kroppen trenger kanskje tid til det? Det var i alle fall veldig inspirerende! Det kan komme mange fine sommerdager i august, men det fint med høsten og. God høst til deg, Krusmynte!
 4. Denne tråden er fremdeles stille, og jeg har ikke vært her i løpet av sommeren. Kan rapportere at jeg skjønner at sommeren er en utfordring! Jeg har gått opp ca en kg, og det skal jeg være veldig fornøyd med! Nå er målet videre å være på ca 62 kg, der jeg har vært siden jul. Jeg er fornøyd med det, og skal jobbe for å holde meg der hele høsten. Så håper jeg det går fint med Ikke-bare-bare og Tjorven45. Ønsker dere en fin høst!
 5. God morgen! Liten aktivitet her, så tråden vår forsvinner lenger ned på siden! Hyggelig at du er innom Tjorven45, håper det går fint med deg framover. Du greier å få vekk de ekstra kiloene når du føler deg bedre. Det er jeg sikker på. Det er nok ikke så lett å finne ut av tråden hvor mye jeg har gått ned. Jeg er på ca 62 fremdeles, kjenner at jeg faktisk må jobbe for å holde meg her. Det er mange år siden jeg veide såpass lite, så det er kanskje forklaringen? Men vårene har ført til mere aktivitet, og det er deilig. Og jeg gir ikke opp ca 60 kg, men det viktigste er at jeg ikke går opp. Ikke-bare-bare, hvordan går det med deg? Håper operasjonen har gått bra! God uke til begge, skal stikke innom om ikke så lenge
 6. Gratulerer Krusmynte, du er super:) Håper du fikk gode svar hos legen i dag.
 7. Lykke til med operasjon, Ikke-bare-bare! Ja, du blir nok supersprek! Håper du rapporterer litt her etter operasjonen. Gode tanker til deg:)
 8. Gratulerer med nye sko, Ikke-bare-bare! Topp å lese at det går bedre! Alt vel her, regner med en aktiv påske, med aktivitet, hygge og mye god mat. Skal prøve å begrense meg mer enn jeg klarte i jula. Ønsker dere en riktig god påskeuke Lykke til med løping og alt annet!
 9. Så fint å lese at formen er stigende Hagearbeid er supert, og det høres så fint ut med alle blomstene dine! Det er meldt godt vær noen dager denne uka og, håper på noen timer ute hver dag. Har hatt en veldig fin helg, og en god start på uka. Ønsker dere en god uke
 10. Hei, hei! Fint å høre at du har hatt en aktiv dag, Ikke-bare-bare! Håper det føltes godt dagen etter også. Så enig med deg å holde fokus på å være aktiv og tenke på helsa, tenk på vekta en annen gang. Jeg så på forrige lørdags status, har jeg greid å følge det? Har klargjort sykkelen, gått en tur, en økt med styrke foran tven, har registrert mat tre dager. Registrert i hodet de andre dagene. Og avslutningen i går stod ikke i stil til motivasjonen: god mat og rikelig med sjokolade og marsipan! Ikke påskemarsipan, nei, julemarsipan som ikke ble spist i jula.. Ja, ja, det var en fin fredagskveld Og vekta var 100 g mindre enn forrige lørdag. Men marsipanen legger seg kanskje på og får opp vekta igjen. Er jeg motivert for å gå ned mer? Jeg er i alle fall motivert for å ikke gå opp! Skal registrere mat en uke til, i alle fall. Og være aktiv! I dag har jeg vært aktiv i hagen. Godt å jobbe litt med jorda og se det vakre i våren som kommer mer og mer. Lukten om våren, det er så godt. Sola varmer og det er så godt å kjenne at vinteren slipper taket! Fortsatt god helg!
 11. Hei Krusmynte, jeg må få gratulere deg! Jeg har aldri skrevet på tråden din, men jeg har lest, og du er til stor inspirasjon! I høst, da jeg ble kjent med GR og denne siden, leste jeg bl a hele tråden din. Det var som å lese en liten bok, du skriver så godt! Så fint og å lese det du skriver idag. Så ærlig om følelsen av å komme i mål, og det er ikke nødvendigvis bare en stor lykke, det er tomhet og. Det skulle jo vært fyrverkeri og stor fest for deg idag, da ville kanskje festfølelsen kommet! Ønsker deg lykke til videre, du har vist for deg selv - og veldig mange andre, at det er mulig å få dette til. Takk Sola skinner for deg idag!
 12. Hei! Jeg har ikke vært flittig til å skrive her i det siste, tid for en liten oppdatering i kveld. Jeg veier hver lørdag og er der det står under linja, ca 62 kg. Har skrevet 60 kg som mål, og jeg ser nå at det må en innsats til om det målet skal nåes. Nå har jeg ikke registrert mat på flere uker, og jeg opplever at det sklir litt ut. Da jeg lærte GR-kosthold i høst, opplevde jeg det som veldig godt og sunt. Variert, lite søtt, passelig fett, mange gode vaner kom på plass. I går tenkte jeg at dette skal på plass igjen! Men helgens mat har ikke akkurat matchet det. Altfor lett å forsyne seg av snop som står på bordet. Spise litt for mye av god middag. Og litt mye kveldsmat. Er jeg motivert nok til å ta tak i dette igjen? Jeg prøver to uker nå, registrering av mat og et aktivt liv. Livet har vært aktivt i vinter med mye jobbing, men lite av mosjon. Nå er det meldt fint vær hele uka Det blir hagearbeid på ettermiddagene, og noen gåturer. Sykkelen skal klargjøres slik at jeg kan sykle til jobb igjen. To-tre økter med styrke foran tven om kvelden. Får legge vekk strikketøyet litt. Så håper jeg at noen gode vaner kommer på plass igjen, det er godt for både kropp og sinn. Hvordan går det med Tjorven45 og Ikke-bare-bare? Gode tanker til dere og ønske om en god uke.
 13. Hei, hei, innom en liten tur her! Det går bra, har hatt vinterferie uten noen form for matnotering. Merkes litt på vekta, men ikke så mye at det gjør noe. Så hvis jeg holder meg her hele året, er det supert. Skriver mer en annen dag, men ønsker at helsa må bli bedre - for begge som skriver her! Sola skinner idag. Det går mot vår. Ha en fin kveld.
 14. God lørdagskveld! Lørdagen har gått så fort, men jeg ville innom her før dagen er omme. Ikke-bare-bare, du skrev at vekta kan variere 2 kg på en uke. Ja, tror på det! Jeg har ikke vært flink og bevisst denne uka, men veier 700 g (tror jeg) mindre enn forrige lørdag. Av en eller annen grunn. Så dermed har jeg spist ganske mye i kveld. Er god og mett. Litt for mett, når jeg kjenner etter. Ja,ja. Takk for tips om strikkesider, jeg er nå med i koftegruppa og. Så mye fint! Skal sjekke skyggestrikking. Lykke til med neste telefon til NAV. Må man starte om morgenen får å nå fram i løpet av dagen? Ønsker deg veldig lykke til, håper ting ordner seg! Ha en fortsatt fin kveld, begge to
 15. Hei, hei! Så fint å se at du er her, Tjorven 45! Det har vært en travel uke, litt lesing her, men ingen skriving. Men fint å lese det dere skriver! Jeg veier jo på lørdag, så jeg må holde på dette, i alle fall skrive her hver lørdag. Var spent da jeg gikk på vekta, det ble både sjokolade og andre ting i løpet av uka. Følte at jeg mistet litt kontroll. Sjokolade fristet bare så mye mer enn et eple eller en gulrot! Nå må jeg tenke litt igjennom ting å se hva jeg skal gjøre.Jeg har heller ikke notert matinntak denne uka, det er litt lenger vei til munnen når jeg vet at jeg skal notere alt. Er bare litt lei notering, tenkte jeg kunne greie det uten. Vekta var likevel ikke så gal, 100 g mer enn forrige gang. Men det tar gjerne litt tid før det virkelig legger seg på igjen. Den siste måneden har jeg virkelig kjent på klærne at de er litt for store, mer enn i begynnelsen av desember, da vekta var det samme som nå. Føler meg bra! BMI 25,8, så det er jo en del høyere enn deg Tjorven45. Men sist sommer var BMI godt over 29, så det er vel den forskjellen jeg kjenner. Og jeg liker å være litt rund, tror jeg. Kanskje fordi jeg synes mange andre kler å være litt runde. Og noen kler godt å være slanke. Og det er så fint at vi er forskjellige! Leve mangfoldet! Og BMIen min er i grensen til overvekt, så det er kanskje ikke så helsefarlig? Verre er det at jeg ikke har trimmet noe særlig de siste ukene. Men forkjølelse og hangling er noe vi skal ta hensyn til, tror jeg. Heller nyte sofa og strikketøy med god samvittighet mens det står på. Jeg er bedre nå. har hatt en trimøkt i dag Og det skal bli mer til våren. Ikke-bare-bare, du er så flink midt i alt du strever med. Håper virkelig du kan få noen svar og bli frisk snart. Jeg så et program på tv om langtidssykmelding denne uka. Det er så viktig å få lov å være sykmeldt og få den hjelpen man trenger og la det få ta den tiden det tar, når slikt står på. Man kan jo ikke stresse seg frisk! Ønsker deg en fin dag, kanskje med sol (sola titter fram mellom skyene her ) god samvittighet hvis du ikke orker noe som helst, og glede over livet og strikketøyet! Spennende å lese om bruken av pulsklokke, Tjorven45! 2600 kcal, da er du vel ganske aktiv? Kanskje jeg skal kjøpe meg pulsklokke. Kan alle pulskjokker brukes på denne måten? Ønsker dere en fin lørdagskveld. Mulig jeg koser meg med litt sjokolade. Og da vil jeg gjøre det med glede. Takk for tips om sider på FB! Er nå med i "strikkesida". Mye inspirerende der!
×
×
 • Opprett ny...