Gå til innhold

Minsker'n

Medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av Minsker'n

 1. God morgen😊 Min ukesrapport blir kort: Ned 0,5 kg, og er nå, for første gang på 8 år, under 80 kg. Min vekt i dag;79,8. HURRA Er nå på vei til en knapp ukes ferie - blir bra👍👍 Lykke til dere alle i denne nye uka😀
 2. Hei, Velkommen SetMeFree Så bra at du tar tak, til tross for dine utfordringer i hverdagen. Det høres veldig bra ut at du setter realistiske mål. Min erfaring er at det gir mye drahjelp å være med i en denne gruppa. Så flott at du vil delta! Lykke til - jeg er spent på å følge deg videre! Mia-53: Hva tror du skjer om du unner deg virkelig å rette fokuset mot deg selv en stund ? Jeg tror nemlig ikke at du med det slutter å være noe for din familie og venner av den grunn. Kan hende det blir på en litt annen måte bare...?! Alltid interessant å spennende å følge innleggene dine Jeg ser fram til fortsettelsen! Hvordan står det til med dere, Betty Blue og Toam ! Håper alt er bra Denne vekta, den vekta... Det er merkelig hvordan den noe ganger varierer så mye fra dag til dag !! Siste uka har jeg drevet med "snikveiing", noe som virkelig har vist seg å være en berg og dalbaneopplevelse. Jeg har variert nesten en kilo fra dag til dag, uten at inntaket (jf kostholdsdagboken) har kunnet tilsi det. Har ligget på 1300 kcal, og i flg dagbok/pulsklokke for aktivitet og forbrenning, skulle det tilsi et underskudd på ca 1000 kcal hver dag.... Resultatet for siste uke er imidlertid stillstand! Min tanke etter denne uka er at jeg kan bli litt vel hekta på vekt, noe som kan føre til unødige frustrasjoner , og feil fokus ! Jeg er imidlertid veldig fornøyd med tanke på at jeg, atter en gang, har kommet inn i en "god stim" med kosthold og aktivitet Skal fortsette med det - for jeg vet jo at da kommer resultatene ! Skal bare drikke mer vann og spise mer grønnsaker/frukt...……. Neste uke reiser vi en snau uke til utlandet. Det kommer til å bli veldig fint, men vil selvfølgelig by på litt utfordringer i forhold til kosefaktoren... Jeg rapporter vekta tidlig mandag morgen, og så får jeg se om jeg klarer å holde meg unna snikveiing denne uka... Ønsker alle en fin uke! (men med kanskje litt mindre regn her på Østlandet...)
 3. Hallo, Så bra Betty Blue !! Det styrker motivasjonen at det går nedover med oss..... Mia, regner med at du har fått bakt ditt brød, og at det har medvirket til å redusere fysejakten ! Kjenner meg også godt igjen i din beskrivelse av den litt maniske uroen og letingen etter noe som kan stille den...Vi vet jo innerst inne hva som skal til for å komme på offensiven: Spise jevnt og trutt, og sørge for at det er noe som metter /er bra for oss, som vi putter i munnen. Jeg vet jo at det er greit og lett, både å si og gjøre, når en er i flytsonen - og det er en jo ikke hele tiden.... Den siste uka har jeg prioritert å skrive inn i dagboka alt jeg har tatt inn av vått og tørt. I tillegg har jeg bevilget meg gullmedlemsskap igjen. Jeg opplever at det var et smart valg, fordi jeg da får god oversikt over hva jeg trenger mer - og mindre av når det gjelder næringsstoffer. Det stimulerte blant annet i mer spising av frukt og grønnsaker, og til å redusere på fettinnholdet + øke inntak av føde med kalsium. Selv om situasjonen ikke akkurat var noen overraskelsesbombe for meg, var det godt å få det dokumentert visuelt. Det viser seg at det ikke er så mye som skal til for å endre sammensetningen i mer god retning ! Denne uka har jeg ligget på 1300 kcal. Jeg ser av tidligere innlegg på forumet, (for flere år siden), at jeg har jeg har hatt som "mal" ca 1400. Dersom jeg øker trimnivået, kan jeg nok ligge der en stund. Resultatet av innsatsen er jeg fornøyd med: Minus 1.5 kg Nå er det kun 300 g igjen til delmålet på 80 kg ! Det er 8 år siden jeg sist var "der nede"! Ønsker dere alle en fin juni uke !! Måtte den inneholde en god smak av sommer, krydret med våre gode valg i kosthold og trimregnskap
 4. Hei igjen, Fra meg har det vært stille noen uker, men er nå tilbake i "folden" 😋 Fint å lese at dere fortsatt holder koken, til tross for noen såkalte skjær i sjøen! Det er utrolig viktig å ikke gi opp !! Resultatene kommer langsiktig i vår alder... Ferieresultatet ble som ventet rent vektmessig... Vekta viste + 2,9 kg etter hjemkomst. Et enkelt regnestykke er imidlertid at inntaket av mat og drikke ikke tilsvarte 21 000 kalorier mer enn det "lovlige"!! En del av ferieukas påslag skyldtes nok disse vanlige tingene som vann i kroppen osv... I slike øyeblikk, når en går på vekta, og sjokket kommer, gjelder det å holde hodet kaldt ! Det er da viktig å ikke miste trua på at det bare er en overgang.... Tidligere tenkte jeg nok mer slik: Dette nytter ikke - jeg gidder ikke å "ta tak" igjen.... Det siste året har imidlertid lært meg at det kan gå litt opp og ned, uten at det betyr kollaps ! Etter en herlig 17. mai, (med bunaden ganske så passende !), samt bursdagsfeiringer, er hverdagen på plass igjen 😄 Ferien var ellers akkurat så toppers som jeg hadde drømt om ! Resultatet på dagens veiing er minus 2,0 kg fra siste registrering her inne. Dersom jeg skal gi meg selv et kick, kan jeg jo skrive minus 3,9 kg siden jeg kom fra ferie..., men det er jo ikke helt reelt, etter den ovenstående betraktningen om "overganger"..... Neste delmål er 80.0 kg, og da har jeg bare 1,8 kg igjen - Hurra !!! Det er også godt å tenke på at jeg nå er ca 22 kg lettere enn da jeg var på mitt tyngste i 2011! Jeg vet også at årene siden har vært en berg - og dalbane i vektøkning og vektreduksjon, men i dag er dette historie! Veien videre er hovedsakelig mitt valg... Godt valg til oss alle😍
 5. Hei igjen, Da var det veiedag - og resultatet ble 0.5 kg ned Neste uke er det ferietur til enda varmere strøk, med all inklusive.... Det blir en utfordring, men får utjevne det med mye aktivitet Håper dere andre har hatt en fin uke ! Jeg er tilbake om to uker (med forhåpentligvis ikke altfor dårlige resultater !
 6. Hei og hå!! "Endelig" er påskeferien over...., og jeg må komme tilbake til mitt nøkterne liv i kaloriinntak😋 Det har blitt mye kos, litt fysisk aktivitet og ellers er jeg enig med Mia-53: "Jeg godtar at det har vært en god påske på alle måter..." Resultatet i dag er: + 1.4 kg 😖 på 2 uker. Vel det er dagene fremover som gjelder, og jeg vet hva jeg må gjøre: Just do it !! Veldig bra Betty Blue - nedgang er nedgang 😄 Mia-53: Vi fortsetter med friskt mot!!! Ha en flott uke, til vi vi tastes igjen !!
 7. Hei, Etter en inaktiv periode på ca 8 måneder er jeg nå tilbake på forumet! Godt å finne dere igjen, så jeg håper at jeg får tiltre gruppa på nytt! Må si jeg synes dere er flinke til å ta tak! Blir veldig inspirert av trimgleden deres. Nå håper jeg at du blir frisk og rask igjen, Mia! I tiden fra august og til nå har jeg faktisk klart meg overaskende bra - i det store bildet! Veiinga i dag viste 0.4 kg ned fra august 2019, og er nå på 82.8. Da jeg startet for nøyaktig 1 år siden i dag, veide jeg 97, 6 kg ! Det har vært forklarlige opp - og ned variasjoner på 2-3 kg i forbindelse med ferier, jul og røykeslutt...Da jeg var på full fart oppover etter røykeslutt, fikk jeg en utrolig hard influensa. Det reduserte vekta med 6 kg i løpet av få dager uten verken vått eller tørt. Etter tre friske uker har den nå justert seg opp 3 kg, og stabilisert seg på dagens vekt! Jeg har jo et mål om å nå 75 kg i løpet av 2019, og trenger mer fokus igjen for å klare det! Da vet jeg at dagbok for kosthold er viktig + deltakelse på forumet. Erfaringer fra det siste året er endringer i min innstilling, trur eg..Jeg nekter meg ingen ting, men nyter utskeielsene med måte. Det er årsaken til at jeg for første gang har vært noenlunde stabil i vekt lenger enn 2 mnd etter slanking. Jeg gleder meg til å bli aktiv her inne igjen - ha en flotters uke!!
 8. I dag registrerer jeg vekta igjen, og håper den nå har normalisert seg, jf dette med vannopphopning i varmen... Det er tre uker siden siste registrering, og i de ukene har den gått opp og ned, men ikke under 85.0. Denne morgenen viste den faktisk 83.1 - og jeg velger glatt å registrere den. Midjemålet hadde skrenket inn med 4 cm !! Håper og tror at dette ikke bare er et tilfeldig blaff. Fortsatt er jeg veldig sløv med å registrere matinntaket, og trim har blitt et noe ukjent begrep i løpet av sommeren...Mener tross dette at matinntaket er så noenlunde greit. Total nedgang siden apil er nå 14,1, kg og minus 23 cm rundt midjen Det er vel to uker igjen til avreise for "storturen" på 6 uker, og jeg er veldig spent på hvordan hverdagen i de 6 ukene vi er på tur vil forløpe rent mat - og trimmessig. Samtidig så vet jeg jo at det til syvende og sist er mine daglige valg som blir avgjørende for resultatet!! Jeg ønsker dere andre på tråden lykke til med prosjektene, og håper vi kan følge hverandre inn i høst - og vintermånedene ! Fortsatt god sensommer?
 9. Hei og hå, Denne sommeren har vært , og er hot !! Denne dama har visstnok blitt en jo-jo, hva gjelder vekta.... Den ene dagen er ting ok, registrerer et par hundre gram vektnedgang, mens dagen etter er hender og føtter skikkelige hovne, og vekta spratt opp 1,5 kg. Det blir derfor litt dumt, synes jeg, å melde inn "riktig" vekt når den varierer såpass mye. Midjemålet varierer like mye... Har fortsatt ikke registrert inntaket, men vet at det ligger sånn noenlunde i vater. Det er nå 4 uker til jeg drar på en 6 ukers stor utenlandsferie "over there"., inkludert en uke på cruise...Skulle gjerne ha hatt et par kilo mindre før avreise. Jeg er ganske spent på hva vekta viser ved hjemkomst, og hvordan alle fristelsene takles. Vet at jeg kan klare å være fokusert også i feriesituasjoner, men må nok grave litt ekstra i motivasjonslageret for ikke å skeie for mye ut... Inntil da håper jeg varmen stabiliserer seg på et noe lavere nivå, og at det kommer nok nedbør til å forebygge katastrofer i natur og jordbruk!! Ha en fortsatt god sommer ?
 10. Hei igjen alle sammen, Det har vært stille fra meg i noen uker nå. Årsaken har vært mange turer hit og dit, så vektoppfølgingen har vært så som så, likeledes oppdateringen på forumet. Siste meldte resultat var for 1 måned siden, og vekten i dag viste ned HELE 300 gram..... Har veid meg innimellom, og vekta har vært lik en jojo - mellom 85.0 og 86.5. Noen morgener har jeg våknet helt hoven i kroppen - tydeligvis mye vann i kroppen. Det er kanskje sånn med denne varmen - drikker jeg for lite vann, samler det seg i kroppen i stedet for å komme ut..... Jeg har ikke registrert i dagboka denne måneden, men har vel likevel ikke hatt noen "orgier" i matveien, men det har helt klart vært mye på slump... Trening har det vært lite av, selvom det har blitt en del skritt. Nå skal jeg ta tilbake fokuset !! Tror jeg hadde behov for litt "ferie" fra vektnedgangen (i hvert fall er det min lille forklaring...) Håper alt er bra med dere, og at vi fortsetter å følge hverandre framover
 11. Hei Nikkoline, Så trist å høre om faren din ! Det er jo en litt merkelighet i dette med at slekter følger slekters gang, men sånn ser det jo ut til også å være i din familie.....Lykke til med å ble bestemor til nr 3 - og også med vektnedgangen❤️
 12. Hallo dere damer! Det dere skriver er også for meg lett gjenkjennelig ? Min erfaring er helt klart at det meste av resultatet "sitter mellom øra".... De siste to årene ha jeg forsøkt mange ganger å gå ned, med svært dårlige resultater. Imidlertid vet jeg jo, også av erfaring, at jeg har lykkes mange ganger (men ikke klart å bli der...) Jeg tok en ny beslutning for ca 2 1/2 mnd siden. Den beslutningen var nok skikkelig forankret mellom øra..., for siden da har det gått veldig greit Kom i natt/dag morges hjem fra 2 ukers ferie i sydlige strøk, et opphold som ga resultater av rette slag ! Det er tre uker siden jeg veide meg sist, og i formiddag viste vekta faktisk 3 kilo ned !!! Som jeg skrev i et tidligere innlegg har ferien ikke vært preget av føleleser knyttet til forsakelser i matveien. Har kost meg med god mat, men ikke inntatt mer enn et par glass øl, og heller ikke snop av noe slag ! Nå er jeg faktisk over halvveis til målet, og det kjennes veldig godt - både fysisk og mentalt Så damer - det er mulig ! Som oftest er det vel vanskelig å finne den "riktige" bryter`n i hjernen, men dere har, i motsetning til meg, funnet den når det gjelder røyking !! Vær stolt av det, og let fram motivasjonen fra den gangen for å se om det er elementer fra den som lar seg overføre til vektnedangen... Ser veldig klart, Toam, at det er en forskjell på helt kutt og reduksjon, men likevel.... Stå på, ha en flott uke - og så "snakkes" vi
 13. Hei, Jeg dro til enda varmere strøk...på søndag, og blir borte i 14 dager. Fikk ikke veid meg denne uka, og det blir også umulig neste mandag. Vi får se hva vekta viser ved hjemkomst, eller etter et par dager etter, slik at det meste av oppsamlet vann har forlatt kroppen..Merker at jeg er hoven i kroppen nå, får nesten ikke av ringene? Har det ellers veldig fint, men det er litt vanskelig å føre kostholdsdagbok, så det blir litt på måfå. Til nå har de store utskeielsene ikke fristet, så kanskje resultatet ikke blir så "gæernt"... Lykke til i varmen/ikke fullt så varmt - vi snakkes innimellom? Ps. Dette innlegget skrev jeg i forrige uke, men glemte visst å trykke på publiser, så da kommer det nå....
 14. Toam: Jeg følger standars GR meny, men helt sikkert med min egen vri. Bl.a. er jeg veldig dårlig på melkeprodukter og heller ikke så god på å få inn frukt på menyen... Men uansett ligger jeg på 1300 + stort sett hver dag. Hender det blir litt mindre, men også noen hundre mer av og til. Regner med at jeg ikke får særdeles mange score på kostholdet dersom jeg hadde hatt gullmedlemsskap ...., men det funker - og det lever jeg lykkelig med Flott med trim - jeg har også vært på trim i dag !! Ligger også på gjennomsnittlig 13.000 skritt pr dag, og det er en formidabel økning Lykke til med justering av inntaket,Toam !!
 15. God morgen? Nå er det igjen tid for å fylle inn ukas resultat: Denne gangen var vektnedgangen og midjemålet noenlunde stabilt...Det vil si at vekta hadde blitt redusert med 0.2. kg, og midjemålet opp en cm !! Fra dagboknotatene ser jeg at jeg har ligget på samme kaloriinntak, og faktisk økt daglige skritt ganske mye. Det jeg har slakket ned på er vann/sitron inntaket. Av erfaring vet jeg jo at det etter en stund kommer en stillstand i vekta, selvom en har vært flink, så det må jeg ta innover meg (det var jo tross alt en vektnedgang !!) Kjenner at jeg likevel blir litt frustrert, og "sniktankene" om at nå nytter det ikke lenger, kommer . Jeg må derfor ta fram mitt motto om at "fokus hver eneste dag, gir resultat av rette slag" . I tillegg må jeg innse at jeg er fryktelig bortskjemt med gode resultater hver uke, og det er ikke alltid bra når "platåene" inntreffer. Toam: Stå på - du har vist at du er en fighter, så resultatene kommer Jeg har ikke gått på GR kurs på mange år, ei heller nettkurs, så jeg har lite erfaringer å bidra med der. Jeg vurderer om jeg skal melde meg på et "Hold Vekten" kurs når jeg har nådd det endelige målet. Det er vel i den fasen jeg alltid går "på trynet", så det ville kanskje vært fornuftig. Nå drar jeg på styrketrening i sirkel, og har som dagens mål å få i meg rikelig med vann! For en værsituasjon vi har på Østlandet i disse dager ! Rene høysommeren! Narturen trenger imidlertid sårt til regn, så kanskje det ville vært fint om vi fikk noen skyll! (er det ikke det ene, så er det det andre...) Lykke til alle trådfølgere - det er herlig å bli lettere
 16. Så bra resultat, Radiogaga? Det er nyttig å gjøre sammenligningen med margarinpakker, slik du gjør - det setter grammene i riktig perspektiv !! Jeg har tenkt litt over årsaken til at jeg synes det er lett å gå ned i vekt for tiden....Noe av årsaken tror jeg ligger i at det egentlig ikke er noe mat som er forbudt, men bare må nytes i begrensede mengder. For meg virker det mye bedre enn det som for mange år siden var "nøkkelen" i Roede-opplegget: Ja mat og Nei mat. Hvis jeg da "sprakk" på nei-mat, sa stemmen i hodet mitt at nå var løpet kjørt - og det ble det som oftest. Samtidig virker dagens metode mye mer forberedene til en varig livsstilsendring. Interessant hvordan en lar seg "manipulere" til å gjøre riktige valg! Ha en fortsatt fin uke - nyt ev soldager, og behold fokuset ?
 17. God morgen? Da er det mandag igjen - 2. pinsedag, og fortsatt med en strålende sol og skyfri himmel over bostedet!! Vekta er entret, og livvidden målt....Resultatet er fortsatt til å bli lykkelig av! Denne uka ble vektnedgangen minus 1,3 kg, og livviden minsket med 2 cm? Tilsammen har det nå gått av 8,4 kg og 15 cm i livvidde. Delmålet på 90 kg er nådd, og nå er neste delmål; 85,0 i sikte !! "Bare" 13.8 kg igjen til endelig mål - en dag av gangen, så går det nok ? Det var deilig å kunne få på bunaden uten hjelp til å feste sikkerhetsnåler som nødløsninger for stakk og liv som har vært for trangt....Mange timer på, uten at det ga en dårlig følelse! Jeg vet jo at ikke alle uker fremover blir like rosenrøde som de siste 6 ukene, men det har vært en veldig motiverende start ! Håper dere andre har hatt en fin 17. mai og pinse, og at resultatene ikke er så aller verst! Nå gleder jeg meg til en fin tur i skauen - det er lenge siden godfølelsen vedr. turgåing har dukket opp ! Ha en fin-fin uke alle sammen ?
 18. God kveld, Gratulerer til alle aktive her inne med veldig flotte resultater ! Det er kjempeinspirerende å få være i denne gruppetråden samen med dere ? Jeg har ikke fått fylt inn vektresultatet på mandag før nå, men det var minus 0,7 kg ☺️ Da rundet jeg minus 7 kg på 5 uker - og nesten det beste akkurat nå: Jeg får på meg bunaden i morgen !!! Litt trang er den riktignok, men det skal jeg holde ut i noen timer! Forrige uke hadde jeg en planlagt dag med stor selskapelighet.....Turde å registrere alt jeg fikk i meg, noe som resulterte i at inntaket ble dokumentert til 1000 kalorier mer enn min daglige ramme, som er 1300. Jeg tror at dersom det ikke hadde sittet i bakhodet at det går an å tenke seg om, ville jeg ha inntatt mye mer (inkludert godt drikke). Jeg angrer ikke på utskeielsen, og er veldig glad for at det gikk fint å komme tilbake på sporet igjen dagen etter ! Har klart å øke trimaktiviteten ganske mye så langt denne uka ! Mye av grunnen til det er at jeg meldte meg på sirkeltreningstimer på treningssenteret, og har deltatt på ukas 2 timer. I tillegg har det blitt over 10 000 skritt hver dag, og dette er jeg superfornøyd med ! Vel to uker igjen til ferien, og det tror jeg blir deilig. Skal ikke miste fokuset i ferien, men selvfølgelig blir det vel en noe høyere kaloriramme enn nå. Det ligger godt til rette for å bevege meg en del, så jeg har bestemt meg for at dette skal gå bra!! Ønsker dere alle en festlig og god 17. mai - og en herlig pinse ?
 19. Hei - og velkommen til både deg, Malene, og sommeren (i alle fall en forsmak på den her på østlandet....)? Veldig bra med flere på tråden, det gir god inspirasjon !! Betty Blue: Gratulerer med flott resultat !! Veiedag i dag, og resultatet ble 1 kg ned ? Snikveinga var heldigvis en mellomtilstand ! Må jo være superfornøyd med å ha gått ned 6,4 kg og 11 cm rundt midjen på 4 uker Jeg har fortsatt med loggføring av mat og mosjon. Det hjelper meg å holde fokus ! Mosjonen siste uke var ikke mye å skryte av, men litt ble det, og særlig ga raking i hagen et godt bidrag i aktivitetsloggen... Nå er det bare å fortsette som jeg har gjort - det inkluderer både festdager og nesten festdager....Har klart å kose meg med måte i de siste 4 ukene, og har selv en opplevelse av at jeg har deltatt i selskapeligheter uten forsakelser ! Det er ganske merkelig å oppleve at det går greit når bestemmelsen endelig ble tatt på alvor. Tror nok det er en viss sannhet at det meste av utfordringer sitter i hodet...og da er jo muligheten til å "styre" hverdagen mye større, eller hva ? Målet mitt var å gå ned 7 kg før ferien om 4 uker. Med 0.6 kg igjen skal det gå ganske greit, så da tror jeg at målet settes til en reduksjon på 2.8 kg. (Må jo ha litt å strekke meg etter!) Ønsker dere alle en fin uke, med riktig fokus og gode resultater ?
 20. Hallo, Så fint resultat, Radiogaga - da er det bare å jobbe på videre!! Det er godt å registrere når vekta går nedover? Barnebarn er gode trimpartnere - vi skal bare sørge for å være i form til å slå følge.......Litt "verre" med deg, da Toam, men Legobygging er en hyggelig aktivitet i alle fall. Nå skal du se at du klarer å sette ny rekord hva gjelder antall kilo ned! Husker en gang jeg sto bom stille i over 4 uker før det løsnet - det var nedslående! Da var det fint å ha skrevet dagbok på inntaket av mat, sånn at jeg visste at en gang måtte det bli et positivt (eller rettere sagt negativt) resultat på vekta. Opplevde ved en snikveiing denne uka at jeg hadde gått opp en hel kilo fra den ene dagen til den andre - hva i all verden??? Da jeg fikk tenkt meg om litt, forlot panikken meg. - jeg visste at jeg hadde ligget innafor kacl budsjettet, så da får jeg se på mandag...holder meg unna snikveiing resten av uka, trur eg.. Ha en fin uke, damer - så møtes vi på forumet igjen senere??
 21. Takk damer for oppmuntrende kommentarer og egne oppdateringer Det er veldig inspirerende at flere er aktive på tråden ! Jeg synes at dere viser at dere får det til, selvom det kan gå litt trått av og til... Ny uke - nye muligheter med riktig fokus Forrige uke gikk ganske greit - litt slappings i helgen med type innhold i maten merket jeg.... + lå litt over i kcal. Resultatet i dag viste imidlertidig ned 1 kg !! I kommende uke skal jeg gjenoppta nivået fra de første to ukenes vanndrikking - tror sitronvann gjør susen, pluss velge litt sunnere alternativer i matveien. Etter 2 1/2 uke begynte jeg å merke at jeg hadde veldig lyst på noe som "smakte" mer - ble ganske så fysen...Stoppet vel i tide før junkfooden fikk overtaket Tror det er lurt å se på - og bruke - oppskrifter fra Grete Roede. Der vet jeg at det finnes mange gode retter. Jeg følger et opplegg med 1300 daglige kcal, da jeg jeg (foreløpig) har et relativt lavt aktivitetsnivå. Det fungerer stort sett veldig greit. I tillegg har jeg drukket mye sitronvann, noe som helt sikkert har ført til at jeg har fått ut en del vann som har fylt opp. (Ulempen er hyppige vannlatinger - også om natten...) Til tross for det har søvnvanene mine blitt bedre. Har fått til å legge meg tidligere (kan jo ikke være oppe å spise...) Jeg har en kropp som heldigvis responderer godt på en systematisk matreduksjon, og som dessverre responderer altfor godt i feil retning når det sklir ut.... Det er ikke få ganger jeg har vært oppe i rundt 100 kg - og har klart å gå ned inntil 20 av dem. Deretter kommer kiloene tilbake når jeg gir blaffen i å være fokusert. Noe av det som i de siste årene har vært veldig negativt er besværlighetene dårlige hofter, rygg, knær har medført. I tillegg har problemer med en skulder hemmet en del. Aktiviteter som jeg tidligere har satt stor pris på har blitt altfor tunge å gjennomføre. Det positive med vektnedgang er faktisk at smerter reduseres, og lysten til å være i aktivitet øker. I disse tre ukene har jeg for det meste gått noen mindre turer, svømt en gang pr uke, og deltatt i gruppetime som har som formål å styrke kjernemuskulaturen. Nå er det også muligheter til å ta i bruk sykkelen, noe jeg gleder meg til ! Håper dere alle har hatt en fin uke, og at dere har vært fornøyde med dere selv - det hjelper ofte på videre motivasjon Ser fram til å lese om deres siste erfaringer !! Lykke til i uka som kommer
 22. Hei og hå, Jeg har endret min veiedag fra tirsdag til mandag - da er det på en måte starten på en ny uke.... Resultatet fra dagens vektpåstigning ble igjen veldig oppmuntrende Ned 1.8 kg - hurra !!! På de to første ukene ble jeg jamen kvitt 4.4 kg, noe jeg faktisk merker godt. Livvidden minsket med ca 5 cm, og bevegelse har generelt sett blitt lettere ! Jeg fortsetter med å registrere alt jeg tar inn av mat og drikke + aktivitet. Nivået på aktiviteter er ikke allverden, men lysten til å øke den delen av opplegget har blitt sterkere ! Går nå inn i min tredje uke etter den nye starten, og motivasjonen er god. Av erfaring vet jeg at nå begynner den virkelige jobben...Det å klare å stå i at vekta f.eks ikke "raser" ned, men heller står stille (i beste fall), vet jeg kommer til å innvirke på motivasjonen i perioder. Det er kanskje nettopp da viktig å fortsette med nøye registrering, og ta en dag av gangen. Mitt første delmål er å skimte 80 tallet, og jeg håper jeg når det i løpet av de neste to - tre ukene. Forøvrig er det en god drivkraft i min motivasjon fremover at to barnebarn i løpet av det neste halve året sannsynligvis må "jaktes" på i sin iver etter å ha lært å gå Da kan jeg ikke la være å orke... Ser fram til å høre hvordan det går med dere andre ! Lykke til i uka som så vidt har startet
 23. God kveld, Takk for for heiaropene !! I dag har nok kostsammensetningen vært ganske horribel...to kanelboller og et stk formkake tok nesten halve dagsrasjonen av kalorier...., men jeg holdt meg innafor rammen Denne dagen får være et unntak !! Stå på damer, med eller uten vin ! Sikkert lurt Betty Blue å vurdere om et glass hver dag er verdt det..., men livet skal jo også inneholde litt ekstra hygge Toam: Vi har kanskje en tendens til å sette oss vel høye mål, men kluet er nok da å ikke bli helt nedslått dersom det ikke nåes innen oppsatt tid... Jeg har forresten et tilsvarende "hårete" mål innen 03.06. Ønsker meg ned 7 kg til ferien... hei og hå som vi skal "rase" ned i vekt !! Vi får ønske hverandre lykke til, og gjøre så godt vi kan! Lykke til deg også Betty Blue
 24. Hei til allle som følger tråden, Da er den første uka av "ny start", historie - og starten er jeg selvfølgelig godt fornøyd med; ned 2,6 kg Er jo klar over at det er mye vann som har sluppet taket, men uansett skaper dette god motivasjon videre. Jeg har registrert alt jeg har spist og mosjonert, og har holdt meg innafor rammene jeg har satt. Vet at dette er til stor hjelp for meg, og er jeg smart nå (og det er jeg vel ?...) fortsetter jeg med registreringen. Legger merke til at jeg i startfasen har få problemer med å følge opplegget, men vet at det kommer større utfordringer senere i forløpet. Kjenner meg veldig motivert, og håper at dere andre også har en god porsjon motivasjon fremover ! Lykke til oss alle i dagene, ukene og månedene som kommer
 25. Takk for det, Toam ! Nei, vi gir oss ikke !!! Vi får støtte hverandre litt utover våren Når det gjelder bunaden, er jeg i stor tvil om min er mulig å få på om vel en måned - til det er det altfor mange kilo som må bort først... Den sjokoladen er en ihuga motstander, det er min store svakhet også ! Men.. jeg har klart å spise kun 37 gram (CUba) bare på lørdager gjennom flere måneder, men etter at målet er nådd, eller at jeg har gitt opp, eller...så er inntaket tilbake i gamle uvaner, og da blir det ikke småtteri Kjenner på meg at nå vil jeg ikke gi meg - etter to dager er jeg ganske så motivert for å tatt grep videre !! Lykke til videre til deg
×
×
 • Opprett ny...