Gå til innhold

Linsen

Medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Linsen

 • Rang
  Avansert medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Not Telling
 1. Hei hei! På tide å s,tikke innom fant jeg ut. Har gått ned en halvkilo på de to siste ukene nå som egentlig er helt greit. Har vært litt julebord og diverse sammenkomster her også så merker at det blir vanskeligere da. Og dagene går vel fort mot jul nå. Jeg har tenkt å kose meg men kanskje ikke så mye mer enn vanlig slik at det ikke blir for mye i julen. Blir sikkert litt jobb på meg så da er det lettere å ikke skeie ut helt! Så kjedelig med oppgang men det blir fort sånn når det er noe ekstra som skjer. Lykke til med neste veiing ! ????
 2. Hei hei! Jeg veier meg som regel på onsdag, torsdag eller fredag nå, men nå har jeg ikke skrevet det inn før i dag. Det ble 0,4 ned på meg denne uken og det er ikke så verst ???? I natt har jeg hatt en kusine på overnatting, samtidig som at lillesnuppa har hatt vondt i tennene i natt. Nå sover de begge to og jeg slapper av på sofaen. Tror jeg må ha en tur i frisk luft i dag for ikke å bli sløv utover dagen ???? Håper du får en fin søndag !
 3. Åja. Håper du kommer deg fort igjen! Og at dere hadde en fin farsdag. Koste oss med kake i helgen vi også, og var på fest faktisk. Det skjer ikke så ofte så det får gå greit en gang i blant ☺️ Jeg spiller i korps jeg, waldthorn. Ellers møter jeg venner når vi får tid samtidig ???? Driver du med noe spesielt ?
 4. Hei hei Suzzie! For et bra ukesresultat! Bra innsats ???? Gøy og motiverende når det går så bra! Jeg fikk også lyst til å ha en sånn uke ???? Jeg har gått ned til 74,7 og det ble 0,5 kg ned siden forrige uke. Det er jeg fornøyd med! Det er skikkelig kaldt ute nå men det er jo bare å kle på seg. Fint med sol og herlig med frisk luft! Jeg jobber i ettermiddag så jeg får nok ikke gjort så mye i dag. Men i morgen kanskje ???? Vi snakkes!
 5. Åh, nå har jeg vært helt ute en stund ???? Beklager lite svar! Mye nytt som skjer skjønner jeg. Håper foreldrene dine trives med ny boplass! Sikkert litt merkelig for alle sammen men håper at de får god hjelp. Skal du åpne butikk? Har vært mye her også men mer av vanlige ting, arbeid og hobby som har tatt mye tid. Så jeg har også tatt mye lettvinte løsninger. Begynner å skjønne at hvis jeg skal merke forandring til jul bør det skje noe med spisemønsteret nå! Men har heldigvis ikke gått opp selv om jeg har vært sløv. Har gått ned 0,5 kg siden sist jeg veide meg, som er noen uler siden ????
 6. Håper det ble en hyggelig bursdagsfeiring ! Nå har jeg vært sløv i litt iver en uke og det vises på vekta på onsdag, 0,9 kg opp !!! Åh, jeg kjenner at jeg må jobbe med motivasjonen og finne tilbake til holdningen jeg hadde første uka. Håper du hadde en bedre veiing
 7. Sånne livet og det er helt greit ???? Jeg har følt litt på det sammen. Blir mest at man er innom når man registrere vekta men det er jo ikke noe mer vi må heller. Det skal ikke være et ork. For meg hjelper det at jeg har noen å fortelle om nedgangen ( eller oppgangen ) til Gratulerer med bra nedgang! Jeg endte opp på minus 0,9 og er veldig fornøyd med det også ???? Satser på en like bra uke nå! Jeg må begynne med litt styrke jeg også tror jeg. Skal prøve en liten økt i morgen God natt!
 8. Hvordan gikk det med deg i dag ? Bruker du å registrere maten din her eller har du ca oversikt likevel?
 9. Høres ut som et bra og nyttig rom. Slyngetrening er virkelig bra trening! Også justerer man bare belastningen med avstand til tau osv så alle kan bruke det. Og det kan bli skikkelig tungt Jeg er nok flinkest på å trene kondisjon, men bør få inn noen styrkeøvelser også. Jeg veide meg i går, det ble 300 gram ned og jeg er fornøyd når jeg veg at jeg ikke har vært så flink med maten i de siste ukene. Så jeg sier som deg og satser på mer nedgang neste uke.
 10. Så bra du har en god periode! Jeg har hatt mye jobb den siste uken så tiden går fort og det blir mindre trening. Men samtidig er jeg i aktivitet på jobb. Jeg kjøpte ikke ny vekt. Samboeren min har fikset den og vi har testet den litt så nå ser det bra ut ????
 11. Hei. Da ble det veiing i går og det ble tr kilo opp ???? Men det er 1,2 ned fra startvekten så jeg er fornøyd jeg. I dag skal jeg kose meg med time til fotpleie. Ha en fin dag !
 12. Man håper på mer men egentlig er 0,5 kg kjempebra! Du har jo jevn nedgang hver uke: godt jobbet! Nyt noen timer i frisørstolen! Det er så godt når noen ordner og steller for deg så kos deg???? Jeg har blitt frisk igjen ja. Var heldigvis ikke noe langvarig. I morgen tipper jeg det blir noen kilo i pluss på meg men vi får se. Jeg skriver mer i morgen ????
 13. Ny uke nye muligheter ???? Håper du har hatt en fin helg Suzzie! Jeg har tenkt på denne vektnedgangen min og prøvd vekta flere ganger for å se om det faktisk stemmer og i dag har jeg funnet ut at vekten varierte etter hvor jeg står på vekta ???? Så jeg tror jeg må gå til anskaffelse av en ny. Håper veldig at jeg har gått ned noe i det hele tatt i allefall ???? Lykke til med veiing i dag!
 14. Oi, mitt barndomshjem ble også solgt nå i juli så jeg skjønner deg godt! Mange minner som kommer opp og mange følelser å håndtere. Hvordan er det nå når de har tatt over? Jeg synes denne vekta er så rar. Jeg har tenkt at jeg kom til å gå opp for matinntaket i helgen bestod av både potetgull og kake. Men så veier jeg meg og har da gått ned 2 kg!!! Jeg skjønner ingen ting! Jeg har vært veldig flink med aktivitet i uka som gikk men jeg lurer på om jeg går opp litt neste uke. Kanskje kaloriene fra kaken ikke har fått tid til å sette seg enda ???? Men men, jeg blir jo glad ???? Nå har jeg fått i
 15. Åh, jeg er på hyttetur denne helga og blir nok en dag eller to til. Lite Internett så det blir ikke noe registrering av mat osv. Og resten av hytteselskapet disker opp med alt mulig godt så jeg er redd jeg hr gått litt feil vei denne uka. Men håper jeg holder meg på samme vent som forrige uke. Stakk bare innom for å ønske lykke til med veiing i morgen! Jeg svarer mer på mandag eller tirsdag ????
×
×
 • Opprett ny...