Gå til innhold

Mam81

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Mam81

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei hei. Hvordan går det med dere?. Har hatt ny veiedag. Ned 0,9 kg, tilsammen 16,7 kg. Fornøyd. Tenkte å få til med trening som gjør meg svett, det er jeg ikke så gid på. Så denne uka skal jeg ta klare en dag i uka med oppoverbakke og kjenne skikkelig puls i tillegg til 60 min tur med hunden pr dag. Har dere ukas mål?
 2. Mam81 Startvekt: 148,7 kg 14/10 132,9 kg. -15,8 kg Fuglesang Startvekt: kg 14/10 - kg Snutte30 Startvekt: kg 14/10 - kg Marielle1 Startvekt: kg 14/10 - kg Kikka Startvekt: kg 14/10 - kg
 3. Hei alle sammen. Grattis med god vektnedgang Fuglesang. Jeg veide meg i dag, 400 gram ned for min del og minus 15,8. Etter uker med stillstand og lite nedgang va det iallefall godt å se nytt tall idag. Jobba på selv. Hadde et mål om nytt "titall" innen november. Siden vekta har bært i platå i 3-4 uker ser kanskje ikke det så lyst ut, men prøver læll å nå målet. 3 kg til dit, men kanskje jeg heller bare skal si i løpet av november 🤗 Ellers så går det greit med meg. Holder meg enda unna godteri og kaker. 10 oktober va det 4 mnd siden og ny livstil starta førr snart 5 mnd siden. Når jeg tenker over det er det jo nesten 16 kg ned på under halvåret...dritbra det. Også når jeg tenker at jeg har holdt på i snart 5 mnd så er jo det ikke lenge siden. Det skal jeg ta med meg videre. Hvordan har det gått med dere andre? Tenkte å høre om vi skal gjøre ukeskonkurranse? F.eks. mest skritt, 30 min fysisk aktivitet. Eller andre forslag? Har polarklokka, dere?
 4. Spent å høre på torsdag hvordan det går ✌💪🏆 Vi er i samme båt og godt å diskutere, spørre og ikke minst heie på hverandre. Høres ut som vi er i samme målskikte. Jeg har gått ned 15,4 og har et mål på 60 kg til ned. Jeg skal halvere meg og har satt et mål at det skal skje innen 2 år. Jeg setter hårete mål, det ser jeg, iallefall om man får vektplatå på 6 mnd innimellom. 🤣 Men jeg tar ikke sorgene på forskudd, jeg satser på at vekta rikker seg snart. Jula ja...marsipan, pepperkaker, småkaker, middager....Jeg har psykisk begynt å tenke allerede. Dette også fordi jeg samtidig skal feriere i jula. Men har lagt slagplaner. Jeg skal trimme hver dag, håper å finne hus med treningsutstyr og gå og gå og gå. Jeg får jo fint vær og joggesko skal være med. Matmessig grues det til også fordi det er mye usunne muligheter og jeg jobber steinhardt med å skal kunne prøve å holde på de faste vanene. Derfor jeg håper vekta går litt til ned for da er man bedre rustet om du skjønner. Jeg vet at jeg uke etter uke etter uke ikke går ned har jeg lyst å gi opp, men går jeg jevnt og trutt ned er det motivasjonen i seg selv å holde ut. Jeg har ikke gått så ned i kg disse ukene, men noe skjer likevel og det merker jeg med klær. Har gått ned 1 til str i bukse på jobben, altså 2 str ned siden start. Det er gøy det!! Så kanskje kilo ikke har så mye å si, meir at man en dag føler seg tipp topp og det kan være etter 40 kg også. Vi får se...
 5. Fantastisk godt jobba. Det er motiverende å lese at det går ann. Minus 15,4 her og starta 20. mai.
 6. Hei hei. Ny uke er gått. Jeg har dessverre møtt et lite platå. Jeg gikk ned 100 gram idag da jeg gikk på vekta. Tar også veiedag mandag siden dere gjør det. Men jeg har fått til 5 timer trimtur og spist pinlig nøyaktig 2200 kcal. Jeg kjente i helga som jeg ofte kjenner på når man har stillstand at man vil gi opp. 3 uka og 100 gram ned er ingenting. Men jeg biter tenna sammen. Snakker til hodet mitt at jeg gir meg fan ikke. Jeg skal denne gangen ikke gå i samme feller som de 100000 andre slankeprosjektene mine. De andre gangene har jeg gitt opp hvis vekta står stille uke etter uke. Men ikke nå. Akkurat skrevet opp i appen. 2220 kcal. Lang jobbdag, faumøte tilslutt skolearr. på kvelden. Hjem til syk jente, blei en smoothiebowl og en episode på tv-en og tar nå kveld. Hvordan har det gått med deg og dere?
 7. Jeg personlig går i terapi samtidig for å bearbeide gammelt grums 😊 Det kan jeg anbefale å gjøre vedsiden av. Aldri følt at dette går så bra enn noen gang. Så det må jo hjelpe 😊
 8. Wow! Imponerende og godt jobba. Godt å høre slike solskinnshistorier på veien man går og håpa man kan sei det samme te neste år ✌ Hva er ditt aller beste tips for å holde ut?
 9. Jeg tror jeg har prøvd 30 ganger i året å slanke meg og når man ganger det med 20 år som jeg har vært overvektig blir det noen ganger. Jeg har vært innom alt og tror ikke det er en kur som er uprøvd. Jeg har en gang tidligere klart å gå ned mer enn 10 kg og det va Grete Roede. Det er noe jeg kan leve med og noe familien kan leve med. Jeg har ska te i 5 år etter svangerskap. Med mye stress sikkert, nattevåk. Jeg synes det er tøft å være småbarnsmor og enda tøffere når det blir 2 og 3 barn. Jeg føler energien er tilbake, hodet likeså når barna blir 4-5 år. Vet ikke om dere er enige, men jeg synes iallefall det. Ikke like sår, følelsesmessig opp og nedtur fra Time til time. Nå er jeg der igjen av minste er 5 og vet med sikkerhet at det ikke blir flere. Ungene er mer selvstendige og man kjenner man får litt mer pusterom og tid til å pleie seg selv. I takt med livsstilsendring går jeg samtidig til psykiater og jobber med selvfølelse, selvtillit og følelsesmestring. Dette ilag med grete roede tror jeg blir bra. Ikke bare tror, men vet det blir bra. Jeg går sakte men sikkert ned hver uke og jeg tenker ikke på at dette er slanking, men livsstilsendring. Noe jeg skal leve med ut livet. I juni tol jeg et valg med å slutte å spise godteri og kaker. Og det funker veldig bra i firhold til det evige suget på noe og faktisk fått bort en del smerter i kroppen. Mulig psykisk, men tror jeg tar bort endel betennelse i kroppen med å ha fjernet mye sukker. Spiser frukt og sukker som er i mat, men godter og kaker skal jeg ikke spise til jeg finner min nye vekt. I stabilfasen og den biten blir jeg kanskje å prøve å smake litt igjen, men ikke i denne fasen jeg er i nå. Jeg har satt som mål i de siste tre mnd at jeg skal prioritere 1 time tur hver dag. Om det blir delt opp i flere 10 minutter får så være, men jeg skal unne meg 60 min egen tid.
 10. Hei, så fint at vi er flere 😊 Vi har en lang vei å gå og hyggelig å gå den ilag med noen man kan dele disse oppturan og nedturan man får på en slik reise. Jeg vet jo at stillstand på vekta/platå er bra. Leste 2 forskningsrapporter ang platå og at det er bra for kroppen. Han jobber med å finne ny vekt og kan gjerne gjøre dette over tid. Noen ganger er det ønskelig ved slanking å stoppe vektreduksjon i 6 mnd om man oppnår platå for å få "ny" startvekt. Mange ganger vil kroppen hele tiden tilbake til startvekten og mer og det er kjedelig. Med disse platåene lurer kroppen med ny startvekt hvis dere forstår? Men jeg er nå selv på et slikt platå. Har ikke rikka vekta på 3 uker, akkurat det samme. Skjedde for en tid tilbake også, men på den fjerde uka gikk jeg ned 2 kg, så jeg krysser fingrene og biter tenna sammen for ei ny uke med forhåpentligvis vektnedgang om en uke. Dere da. Skal vi føre opp veiing vår? Så vi kan motivere hverandre å holde ut? Har veiedag fredag, det førr å holde motet oppe i helgene. Men hvis det er noe så skjer i helgene så blir man ikke knust når man ser på vekta evt mandager som jeg gjorde før. Høres og god helg!
 11. Det er forferdelog tøft å måtte endre mye. Nye vaner tar tid, men så godt når man får ting til. Jeg sluttet å spise godter, snop og kaker i sommer. Dette fordi er utrolig vanskelig å moderere meg. Jeg hadde abstinenser i 2-3 mnd, men nå er det helt borte. Jeg koser meg med smoothie og yoghurt med musli/nøtter. Elsker smoothie og minner meg det ofte 💙 Du da?
 12. Jo takk. Er i grunn fornøyd. Alt ned er bra og jeg slanker meg ikke, jeg prøver å finne min livsstil som funker. Veien er lang og mange kilo. Målet er å kunne føle meg vell med den kroppen jeg har, kunne føle meg vell med lette klær på sommeren og kanskje tørre å ta på en bikini. Jeg har aldri vært tynn og det er nok ikke målet mitt heller. Jeg vil være frisk og sunn med en kropp som jeg er fornøyd med rett og slett. Når har du veiedag og har du satt små delmål? Jeg selv gleder meg for hvert nye tall jeg ser. Og når jeg har gått ned 7 kg er jeg veldig motivert for 3 kg til..osv. nå har jeg jobbet veldig med å få 15 kg unna, klarte det forrige mandag og jeg setter kursen videre til 20 kg. Håper å nå det til jul.
 13. Åå så flink. 6 kg er utrolig bra på 4 uker. Jeg startet 20 mai/16-17 uka sia trur æ og har gått ned nå 15,3 kg. Jeg er veldig fornøyd. Sluttet å spise snop og godteri 10 juni og syns det funka godt. Spiser ca 2300 kcal og prøver å få til 10000 skritt hver dag. Men der har jeg mer å hente. Ligger vell på ca 7000-8000 i gjennomsnitt
 14. Ja, jeg er her enda. Så bra at vi er flere. Har du holdt på lenge?
 15. Da har det gått en mnd siden sist og fremdeles ingen som skal ned over 40 kg??? Jeg har vært flink, jobbet godt med kostholdet. Målet for neste mnd er litt mer fysisk aktivitet. Har gått ned 2,8 kg siden sist (1 mnd siden), totalt 15,3 kg. Hører fra flere som går den lange vei...
×
×
 • Opprett ny...