Gå til innhold

BreakFree

Medlem
 • Innholdsteller

  193
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BreakFree vant dagen sist Juni 18 2018

BreakFree hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om BreakFree

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kikka! Godt skrevet! Jeg er hundre prosent enig med deg. Vektgrensa er jo også kun i hodet vårt, det er kun det tallet på vekta som endrer seg, ingenting annet endrer seg. Så for å finne motivasjon MÅ i hvert fall jeg være gira på noe annet enn bare det tallet. Akkurat nå er det viktigste for meg å ta vare på egen helse. Jeg har fått noen helseutfordringer denne høsten (blant annet stoffskifte + en annen sykdom), som gjør at jeg ikke tar helsa mi for gitt lenger. Jeg skal gjøre ALT jeg kan for å ta godt vare på kroppen gjennom variert kosthold og trim. Foreløpig har jeg mindre energi enn vanlig, fordi jeg ikke har fått begynt på medisiner ennå, men legen sier at energien nok vil komme tilbake når jeg får begynt med behandling. Det håper jeg virkelig. Jeg skal sette meg skyhøye mål som gjør at jeg pusher meg, f.eks melde meg på noen løp og/eller gi meg selv andre, fysiske utfordringer i sikte. Jeg er helt enig med deg, Kikka, i at man må prøve å ikke dømme seg selv. Selv om jeg f.eks så GJERNE ville sett 7-tallet en gang (jeg husker ikke når, det er sikkert femten år siden!), så vet jeg også at om jeg ser det ene eller andre tallet så er det ikke det folk rundt meg er glad i meg for. Og når jeg når målet mitt på 85 kg, (som er 5 kilo ned fra der jeg er nå ca), så er det heller ikke sikkert at noe egentlig kommer til å endre seg, annet enn at jeg kanskje blir litt mer fornøyd da, forhåpentligvis Dette ble kanskje litt selvmotsigende.. Men for andre folk har det i hvert fall ikke noe å si om vi veier det ene eller det andre. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva mine venninner, min kjæreste eller familiemedlemmer veier, jeg hadde ikke rynket på nesa samme hva. De er noe helt annet enn tall for meg, og jeg er heldigvis noe annet enn tall for dem. Så gjelder det å ikke bare være tall for seg selv også.
 2. !😊Ja, det er topp:) har overhodet ikke klart å følge 5:2,men vært mye mer nøye med inntaket enn tidligere. Registrerte alt jeg har spist nå i kveld, og ble sånn 2300 eller noe, så får være litt nøyere igjen i morgen:) Grattis sjøl! Motiverende å gå ned nå før jul synes jeg, og kanskje blir det litt lettere å gå på ski i vinter:)
 3. Hehe, høres kjent ut! 89,5 her i dag! Det er nedgang det🥳
 4. Kikka: Ikke sant Jeg vet ikke egentlig om 5:2 er noe for meg, ble altfor sulten, haha! Men prøver å holde kaloriinntaket nede nå anyways Til alle: Får jeg lov til å stille et litt filosofisk spørsmål (hehe!) ..Hva tenker dere om det faktum at så mange alltid vil ned i vekt og aldri er fornøyd med seg selv..? Er det fordi man faktisk har en reell utfordring med vekta? Eller fordi det blir en hobby nærmest? Jeg bare funderer litt på dette, for jeg har jo vært på dette forumet i flere år, i perioder gått ned, i andre perioder har det stått stille.. så litt opp, så litt ned, så står det stille.... Men skulle jeg gått ned i vekt hver uke jeg har vært her inne og skrevet, ville det jo ikke vært noe igjen av meg. For min del er vel problemet at jeg går inn her og skriver, også går jeg og spiser litt potetgull rett etterpå......... 😂 Altså, ikke hver dag, men det har da skjedd! 🙈 Så jeg tenker at om man virkelig er motivert for å gå ned i vekt, egentlig har ALT å si for om man faktisk går ned eller ikke..? At man rett og slett bruker flere kalorier enn man får i seg, om det så er lavkalori, 5:2, lavkarbo eller whatever.. Det er i hvert fall ikke lett å gå ned i vekt når man EGENTLIG ikke trenger å gå ned så mye for å føle seg bra. Synes nesten det er verre å ta av de "5 kiloene ekstra", da man vet at de sannsynligvis kommer til å gli like fort på igjen, ettersom man jo gjerne ønsker seg et liv der man kan spise godt... Vet ikke om jeg hadde klart å spise gulrøtter hele livet bare for å være tynn, hva slags liv ville det vært, skjønner dere hva jeg mener? Hmm. Ja dette ble litt filosofi på lørdagsmorgenen fra meg. Jeg bare tenker litt på hva det er vi egentlig driver med i disse forumene. Jeg tror jeg noen ganger er her mest for praten, og for å ikke føle seg så alene om å ha lyst til å gå ned noen kilo..
 5. Nå posta vi visst så å si på likt, Koalamamma! Mye bra tips der, veldig likt det jeg har spist da jeg har klart å holde meg sunn / drevet med vektnedgang! Lurt å tenke 1000, ja, smart det! jeg bør i teorien gå ned på 1600,så om jeg ligger litt under det hele uka bør jeg se resultater..
 6. Ja, satser på det! Har ikke fulgt med på kaloritelling i det hele tatt, så det kan hende jeg har ligget på alt fra 16- 1800 til 3000 kalorier, hvem vet 😂 Gikk i hvert fall jevnt og trutt ned ved hjelp av nettkurs for noen år siden, da registrerte jeg alt, var veldig nøye, og var opptatt av å få en god kostholdsscore. Dét var det kursledere som pushet meg på. Gikk vel ned 8 kg det året, fra ca samme vekt som jeg ligger på nå. Så jeg vet at jeg kan, hvis jeg vil det nok. Lå forresten leeenge rundt 85 kg, noe som er en ok vekt ift min kroppsfasong. På 83 kg følte jeg meg ganske slank. Kropper er forskjellige
 7. Ayla, gøy med kjapt svar! Jeg synes det er godt gjort å ligge på 1000 kalorier om dagen. Jeg hadde tenkt å prøve meg på 500 i dag, men nå bikka jeg 1000. Ble altfor slapp og ør! Uansett er 1000 kcal myyyye mindre enn jeg vanligvis ligger på. Skal bli spennende å se om resultatene kommer litt raskt, ettersom dette er litt mer "hardcore" enn hva jeg har gjort på lenge.. Det høres ut som at du har litt av en vilje, en uke med frukt og grønt?! Altså - jeg er glad i både frukt og grønt, men vet ikke om jeg ville klart kun det! 12-14 000 skritt er kjempemasse, ikke verst! Håper du når vektmålet ditt Du høres motivert ut!
 8. Tredje melding fra meg.. Sorry. Ayla: Mente ikke å spørre OM du har brukt kickstart, det har jeg skjønt! Men gjorde du det via kurs? Hva er dine beste tips for å greie å holde deg innenfor så lavt som 1000 kcal?! Og: Har noen av dere prøvd 5:2 før?!
 9. Det vil si, kanskje jeg bør ha et mål om å komme på 8-tallet igjen først, så tar vi ting litt etter litt!
 10. Hei, dere Jeg sliter en del med helseproblemer om dagen selv, så har rett og slett ikke så veldig fokus på veiing så langt denne uka. Kan veie meg i morgen, men det blir kanskje for sent ift. tabellen. Ayla: Wow, du har jo gått ned masse i høst! 😮 Whaat. Du har sikkert skrevet mye om det tidligere, men vil du oppsummere (for meg som er litt lat) hva du først og fremst har gjort? Er det snakk om mat for det meste, altså har du brukt kickstart? Går du på kurs eller fikser du "biffen" alene? Har snust litt på 5:2-dietten i dag og i går.. Det vil si, leste meg opp i går og har begynt med det i dag, haha! Men uff, man blir jo sulten. Det kan umulig være noe folk orker å holde ut med i lengden? Jeg tenkte mest for å få en kickstart selv. Poenget er altså at man faster 2 dager i uka, det vil si, man spiser ca. 500 kalorier. Uff, det er fryktelig lite... Jeg har tatt første fastedag i dag, klarer ikke holde meg på 500 kcal, men det blir vel sånn 700 eller noe - laaaangt mindre enn jeg pleier, for å si det mildt. I morgen skal jeg prøve å ligge på 1600 kcal, som er Roedeanbefalingen min for å gå ned i vekt. Håper på en slags renselse i dag.... Hvis det finnes noe slik mellom himmel og jord.. Jeg kommer heller ikke til å drikke alkohol på julebord nå i helga. Tåler det ikke så godt ift helsa Skikkelig kjedelig! Målet mitt nå er å komme meg tilbake på 85 kilo!
 11. Kikka, tusen takk! Kan ikke huske å noen gang ha hatt en så kjip høst med mange rare utfordringer. Jeg prøver å ta vare på meg selv og ikke ha dårlig samvittighet for å være sykmeldt. Men er "flink pike", så det er ikke bare lett å la jobbstresset ligge. Prøver å se meg om etter en ny jobb.. Koalamamma: Så gøy! Gratulerer med å ha nådd målet dit! Må le litt av yoghurtnøttene, var det godt, da? Silje: Ding dong, julebordsesong..! Alltid en utfordring. Det gjelder nok å holde igjen på alkoholen om man vil ned i vekt (selv om det er kjedelig), for med alkoholen forsvinner viljen, øker matlysten, øker søtsuget, øker nattmatlysten, øker dagen derpå-pizza-suget, hehe... Samtidig tenker jeg at om man har ett-to julebord så kan man jo kose seg litt også, og heller prøve å leve nogenlunde sunt resten av uka!
 12. Heisann! Huff, jeg var ikke her hele forrige uke, men kommer krypende tilbake.. Først og fremst: Kikka og Koalamamma, takk for råd og tips ang. stoffskifte, fint å ikke føle seg så aleine.. Legen satte meg først på 50 mg og nå tar jeg 100 mg Levaxin hver morgen. Jeg har merket forskjell. Tror jeg.. Men har uansett blitt delvis sykmeldt nå. Det er en sammensatt grunn, veldig mye som har skjedd i det siste, mye bekymringer, kroppen er ikke som den var for bare et halvt år siden, energinivået lavt.. Skal ikke gå for mye inn på det (litt redd for anonymitet osv), men la oss bare si at det er godt for meg å være litt sykmeldt akkurat nå, og også godt å være noe på jobb for å holde meg gående. Når det gjelder vekta så lå den på 90, 7 i dag, så det går jo faktisk rett vei dette her. Men jeg har ikke registrert mat eller trening på lenge, så det er nok mest "flaks". Har også hatt ganske mye mindre matlyst i det siste, det har nok sammenheng med mye annet som foregår i kroppen. Målet mitt framover er å trene litt mer. Jeg tok et par joggeturer forrige uke. Korte, men bedre enn ingenting. I tillegg burde jeg jo egentlig like gjerne registrere maten. Først da kan jeg begynne å forvente å gå noe mer ned i vekt.. Alkoholen har jeg forresten nærmest kutta ut. Tidligere har den vært et hinder for meg når jeg har prøvd å gå ned i vekt. Men jeg har mista helt lysten på å drikke alkohol.. Litt praktisk..! Håper dere har det fint! Skal prøve å være mer aktiv! Klem fra meg
 13. Heisann Her står det på stedet hvil, 91,4. Føles helt rart. Det er 6 kilo mer enn jeg egentlig er vant til. Jeg skal begynne å regiatrere, for er helt enig med deg, Silje, det er da jeg kan forvente resultater! Så spennende med ny jobb. Hvis du har lyst og overskudd så er det sikkert fint:)
 14. Hei, dere! Ikke meningen å blande seg inn i når folk skal ha veiedag! Jeg skal prøve å huske å rapportere på mandager, Silje! Fint med den tabellen. Her viste vekta 91,7 i dag (det er litt ned, vi får se hva den viser over helga). Kikka, tusen takk! Og god bedring! Og stikk innom! Velkommen til dere nye!
×
×
 • Opprett ny...