Gå til innhold

BreakFree

Medlem
 • Innholdsteller

  202
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BreakFree vant dagen sist Juni 18 2018

BreakFree hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om BreakFree

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gratulerer med dagen som var, Silje! Lurt å ta med rester på jobben ja! Deilig å ta det som det kommer i helgene, ååh... Og koselig å høre om jentene dine ❤️ Jeg tok veiinga i dag, 89, 4. I morgen er det yoga! Spent!
 2. Gøy å høre om dine graviditeter også, Silje! Du har to barn? Hvor gamle? Jeg er sååå spent! Mitt "barn" er 11 uker gammelt i dag! Inne i magen altså! Håper det holder seg der! Har vært på ultralyd, så det ser fint ut så langt. Vekta mi sa 89,9 i dag, jeg er meget spent på om den har tenkt å krype seg over 9-tallet før uka. Uansett er jeg på veldig god gli når det gjelder trening og å spise sunt nå. Har litt fare for å få svangerskapsdiabetes, og det vil jeg pokkern meg ikke ha. Så jeg gjør alt jeg kan. Tvinger i meg gulrøtter og alt mulig.. haha. Altså, gulrøtter er jo godt. Men ikke hele tida.. Og ellers driver jeg og finner meg et sted å begynne på gravidyoga Er nødt til å roe kraftig ned på stress, så tenker det kan være et bra sted å starte. Sånne babyforum er faktisk helt kritisk. Jeg ble SÅ nervøs av å lese der inne. Tenkte bare på alt som kunne gå galt. Det hjalp meg ingenting.. Hvordan ser helgen ut?
 3. Hei! Er det flere her som er gravide og som prøver å spise så sunt de kan for å begrense vektoppgangen? La oss motivere hverandre! Kort om meg. Startvekt ca. 88 kg. Bmi på 30,8 i dag. Termin til sommeren! ❤️ Jeg har gått masse på Grete Roede-kurs og kjenner systemet, oppskriftene og alt veldig godt. Vurderer å ta et nettkurs for gravide, men "kan" jo egentlig opplegget såpass godt at det strengt tatt burde vært litt unødvendig.. Men vi får se litt hvordan det går! Er veldig interessert i å føre et så sunt kosthold som mulig, til beste for både barnet og meg. Håper noen leser her og vil bli med. Hilsen BreakFree
 4. Jepp, jeg håper også på høy aktivitet og høy motivasjonsfaktor! Godt å "se" deg, Ayla! Ikke godt i det hele tatt å være syk! 😕 Leit å høre! ❤️ Håper du klarer å "glemme" vekta litt, særlig når du vet grunnen, at du har vært syk, og da er det ikke alltid like lett. Men det høres ut som at du har funnet fram motivasjonen igjen, og satt deg et mål. Det er bra! Tusen takk, Ayla, satser på det! Her er vekta på 89,7. Til sammenligning var den på 91,4 den 9.12, 87,7 den 17.12, 88,4 den 23.12, 88,5 den 6.01, 88, 9 forrige uke, og nå altså 89,7. Så, det går litt oppover. Jeg er ennå ikke 12 uker på vei og holder saken hemmelig for nesten alle jeg kjenner. Krysser fingra for at jeg kommer over den "magiske" grensa som alle snakker om. På ulike forum.. Jeg holder meg forresten langt unna sånne babyforum, det er helt crazy mye rart folk prater om der inne. Blir helt paranoid av det! Holder meg til gode, gamle GR! Jeg håper å kunne begrense vektoppgangen, da jeg har en BMI på rundt 30.8. NHI anbefaler jo gjerne folk som har BMI over 30 på å prøve å holde seg innenfor 5 til 9 kilo. Unnskyld meg, men det er jo "ingenting"...! 😮 Så her må fokus finnes! Jeg tror jeg skal være veldig fornøyd om jeg ikke går opp mer enn ti kilo til sammen, tenker det ikke blir så lett. Og regner med at det blir masse vannvekt når sommeren kommer.. Jaja, den tid, den "sorg" Det viktigste er selvsagt babyen i magen, at den har det bra! https://nhi.no/familie/graviditet/symptomsjekker/vektokning-i-svangerskapet/ Nå er jeg egentlig litt usikker på min offisielle startvekt før graviditeten, men jeg kan f.eks ta utgangspunkt i ca. 88 kg og prøve å holde meg innenfor 9 kilo opp.. Altså 97. Er det i det hele tatt mulig, mon tro.. Samtidig vet jeg at dette med å spise sunt, trene og begrense vektoppgangen er til det beste både for meg og barnet, så skal i hvert fall gjøre mitt ytterste for å spise sunt, holde meg i gang med trening, drikke masse vann osv. Det er jo så bra for så utrolig mye! Nå har jeg vært heldig og gått litt ned i starten, og klart meg forholdsvis OK gjennom jula, så det er et greit utgangspunkt. Spent på de neste ukene, når det begynner å dra seg til! Blabla, nå ble det mye meg! Hvordan går det med trening for deres del? Jeg har kommet meg litt i gang på senter i det siste, føles bra! Har hatt evig dårlig samvittighet for å nesten ikke ha brukt medlemsskapet i hele høst! Er kjempefornøyd om jeg får til et par turer i uka nå.
 5. Hei, og tusen takk, Silje Det blir tidlig i august en gang, sannsynligvis. Så det er fremdeles tidlig! Ja, jeg synes også det er spennende.. Håper jeg får den samme opplevelsen som deg, Silje, at det bare blir en magisk tid! Foreløpig synes jeg det er veldig fint. Føler meg ganske bra, er ikke kvalm. Har også begynt igjen med litt trening. Og er veldig motivert både for å trene og for å spise sunt. Synes bare det er enormt vanskelig å holde meg helt unna søtsaker. Det er utfordrende! Til og med når man har all grunn for å la være.. Jeg har gitt kjæresten klar beskjed om at vi ikke kan ha NOE søtt i hus, og at han får spise godteri i bilen om han må! Blir litt tullerusk av dette... Ja, jeg sa jo at jeg skulle registrere vekt i går. Jeg gjør det heller i morgen. Sorry!
 6. Heisann:) Jeg er blitt gravid, woho! ❤️ Har derfor som mål å begrense vektoppgang framover, men ikke gå ned Jeg registerer matinntak som aldri før, for å følge litt med på hvor mye og hvor variert jeg spiser. Det fungerer ganske greit, egentlig! Skal melde inn vekt på mandag
 7. Jo takk, det begynner å gå litt bedre! :) 87,7 kg her nå! Litt random registrering men. Hvordan går det med dere nå iførjulstida? :) Håper alle har det bra!
 8. Heisann Kikka: Det er andre medisiner jeg har ventet på. Men nå har jeg begynt på Prednisolon. Jeg har en sykdom som MÅ vekk. (Vil ikke gi så mye detaljer for sikkerhets skyld) 88,8 her. Jeg kunne sagt MYE mer idag, men jeg får ta det litt etter litt..
 9. Kikka! Godt skrevet! Jeg er hundre prosent enig med deg. Vektgrensa er jo også kun i hodet vårt, det er kun det tallet på vekta som endrer seg, ingenting annet endrer seg. Så for å finne motivasjon MÅ i hvert fall jeg være gira på noe annet enn bare det tallet. Akkurat nå er det viktigste for meg å ta vare på egen helse. Jeg har fått noen helseutfordringer denne høsten (blant annet stoffskifte + en annen sykdom), som gjør at jeg ikke tar helsa mi for gitt lenger. Jeg skal gjøre ALT jeg kan for å ta godt vare på kroppen gjennom variert kosthold og trim. Foreløpig har jeg mindre energi enn vanlig, fordi jeg ikke har fått begynt på medisiner ennå, men legen sier at energien nok vil komme tilbake når jeg får begynt med behandling. Det håper jeg virkelig. Jeg skal sette meg skyhøye mål som gjør at jeg pusher meg, f.eks melde meg på noen løp og/eller gi meg selv andre, fysiske utfordringer i sikte. Jeg er helt enig med deg, Kikka, i at man må prøve å ikke dømme seg selv. Selv om jeg f.eks så GJERNE ville sett 7-tallet en gang (jeg husker ikke når, det er sikkert femten år siden!), så vet jeg også at om jeg ser det ene eller andre tallet så er det ikke det folk rundt meg er glad i meg for. Og når jeg når målet mitt på 85 kg, (som er 5 kilo ned fra der jeg er nå ca), så er det heller ikke sikkert at noe egentlig kommer til å endre seg, annet enn at jeg kanskje blir litt mer fornøyd da, forhåpentligvis Dette ble kanskje litt selvmotsigende.. Men for andre folk har det i hvert fall ikke noe å si om vi veier det ene eller det andre. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva mine venninner, min kjæreste eller familiemedlemmer veier, jeg hadde ikke rynket på nesa samme hva. De er noe helt annet enn tall for meg, og jeg er heldigvis noe annet enn tall for dem. Så gjelder det å ikke bare være tall for seg selv også.
 10. !😊Ja, det er topp:) har overhodet ikke klart å følge 5:2,men vært mye mer nøye med inntaket enn tidligere. Registrerte alt jeg har spist nå i kveld, og ble sånn 2300 eller noe, så får være litt nøyere igjen i morgen:) Grattis sjøl! Motiverende å gå ned nå før jul synes jeg, og kanskje blir det litt lettere å gå på ski i vinter:)
 11. Hehe, høres kjent ut! 89,5 her i dag! Det er nedgang det🥳
 12. Kikka: Ikke sant Jeg vet ikke egentlig om 5:2 er noe for meg, ble altfor sulten, haha! Men prøver å holde kaloriinntaket nede nå anyways Til alle: Får jeg lov til å stille et litt filosofisk spørsmål (hehe!) ..Hva tenker dere om det faktum at så mange alltid vil ned i vekt og aldri er fornøyd med seg selv..? Er det fordi man faktisk har en reell utfordring med vekta? Eller fordi det blir en hobby nærmest? Jeg bare funderer litt på dette, for jeg har jo vært på dette forumet i flere år, i perioder gått ned, i andre perioder har det stått stille.. så litt opp, så litt ned, så står det stille.... Men skulle jeg gått ned i vekt hver uke jeg har vært her inne og skrevet, ville det jo ikke vært noe igjen av meg. For min del er vel problemet at jeg går inn her og skriver, også går jeg og spiser litt potetgull rett etterpå......... 😂 Altså, ikke hver dag, men det har da skjedd! 🙈 Så jeg tenker at om man virkelig er motivert for å gå ned i vekt, egentlig har ALT å si for om man faktisk går ned eller ikke..? At man rett og slett bruker flere kalorier enn man får i seg, om det så er lavkalori, 5:2, lavkarbo eller whatever.. Det er i hvert fall ikke lett å gå ned i vekt når man EGENTLIG ikke trenger å gå ned så mye for å føle seg bra. Synes nesten det er verre å ta av de "5 kiloene ekstra", da man vet at de sannsynligvis kommer til å gli like fort på igjen, ettersom man jo gjerne ønsker seg et liv der man kan spise godt... Vet ikke om jeg hadde klart å spise gulrøtter hele livet bare for å være tynn, hva slags liv ville det vært, skjønner dere hva jeg mener? Hmm. Ja dette ble litt filosofi på lørdagsmorgenen fra meg. Jeg bare tenker litt på hva det er vi egentlig driver med i disse forumene. Jeg tror jeg noen ganger er her mest for praten, og for å ikke føle seg så alene om å ha lyst til å gå ned noen kilo..
 13. Nå posta vi visst så å si på likt, Koalamamma! Mye bra tips der, veldig likt det jeg har spist da jeg har klart å holde meg sunn / drevet med vektnedgang! Lurt å tenke 1000, ja, smart det! jeg bør i teorien gå ned på 1600,så om jeg ligger litt under det hele uka bør jeg se resultater..
 14. Ja, satser på det! Har ikke fulgt med på kaloritelling i det hele tatt, så det kan hende jeg har ligget på alt fra 16- 1800 til 3000 kalorier, hvem vet 😂 Gikk i hvert fall jevnt og trutt ned ved hjelp av nettkurs for noen år siden, da registrerte jeg alt, var veldig nøye, og var opptatt av å få en god kostholdsscore. Dét var det kursledere som pushet meg på. Gikk vel ned 8 kg det året, fra ca samme vekt som jeg ligger på nå. Så jeg vet at jeg kan, hvis jeg vil det nok. Lå forresten leeenge rundt 85 kg, noe som er en ok vekt ift min kroppsfasong. På 83 kg følte jeg meg ganske slank. Kropper er forskjellige
×
×
 • Opprett ny...