Gå til innhold

Taratei

Medlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Taratei vant dagen sist Mai 19 2016

Taratei hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

28 Veldig bra

Om Taratei

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Hiver meg på her. Etter å ha gått ned 13-14 kg og vært veldig fornøyd med meg selv er nå 6 av disse kiloene kommet på igjen. Jeg prøver å gå ned - men mister motiviasjonen. I dag tenkte jeg med meg selv at NÅ - NÅ er jeg motivert - og så kom denne tråden opp når jeg logga meg på GR-siden. Jeg er med. 73,6 kg i dag, har vært nede på 66 (og da var jeg ikke helt i mål) - i første omgang er målet 69-tallet - og så tar jeg det derfra. Og jeg må registrere maten, det er derfor jeg ikke holder når jeg prøver å gå ned, jeg tror jeg er flink -men spiser vel for mye eller for lite - i hvertfall spiser jeg feil! Taratei:-)
 2. Heisann, her går det nedover, men veeeldig sent. Endelig under 71 kg igjen, og satser på å komme under 70 før neste blodsukkersjekk hos legen. Greit å ha det som mål. Det er 2,5 uker til legetimen, så det bør gå bra! Er ikke nok motivert kjenner jeg, men da kan det være greit å fokusere på en liten nedgang fra uke til uke. Er ikke flink til å drikke vann, men har kutta ned på potetgull-og rødvin, det er da noe! Resultat uke 4: 70,8 kg. Startvekt denne runden: 72,2 kg Startvekt juli 2015: 79,? kg
 3. Resultatet etter 2. uke med innskjerpelser er ikke bra - men har noe positivt i seg likevel. Etter kraftige utsskeielser midt i forrige uke klarte jeg å skjerpe meg inn igjen i helga, slik at resultatet er likt som forrige uke. Puh.... Gikk på en smell med mye mat, vin og potetgull på torsdag/fredag - og var plutselig gått opp over 2 kg på et par dager. Men nå går alt så meget bedre..... Ingen overnatting på hotell og slikt denne uka. Skal riktignok spise restaurantmiddag på søndag, men det skal gå fint! Blir litt lite trim, med det lysner nå, bokstavelig talt. Blir bedre når det er lysere ut - og mindre is på veiene! Ha ei fin uke! Resultat uke 2: 71,4 kg. Startvekt denne runden: 72,2 kg Startvekt juli 2015: 79,? kg
 4. Drop in kurs er sikkert bra! Denne omgangen har jeg klart meg uten kurs. Da jeg gikk ned 17 kg i 2005 gikk jeg flere kurs i tillegg til Hold-vekten-kurs. Veldig bra og lærerikt. I 2015/16 klarte jeg 12 kg på egen hånd, samtidig som jeg hadde god støtte fra en god kollega. Når jeg nå skal ned noen av disse kiloene som har kommet på igjen, satser jeg på kollegasamarbeid og at jeg har nok viljestyrke på egen hånd. Jeg vet så innmari godt hva som skal til. Og i går gikk det bra! Noterte alt jeg spiste, og drakk litt mer vann enn hva jeg bruker. Det er vel bare å fortsette i samme ånd da....
 5. Første veiing - oppløftende resultat tross fullstendig kalori-anarki i helga! 71,4 kg i dag, mot 72.2 forrige mandag :-) Må være fornøyd selv om det kunne gått så mye bedre!! Denne uka har jeg som mål å begynne å drikke vann.... så får vi se hva som skjer. Lykke til alle sammen!!
 6. Uke 0 i nytt prosjekt - like greit å sette nytt startstidspunkt! 72,2 kg (på den positive siden - fremdeles 6 kg lettere enn når jeg starta sommeren 2015...) 94 cm i midjemål (6 cm mer enn 2016 - men maaaange cm unna sommeren 2015) Det er nå det gjelder å ta tak!! Vet så godt hva jeg må gjøre - så det er bare å finne motivasjonen for å få det til!! Første mål er 66 kg - men det hadde vært så veldig bra med 62 flotte kg! Blir vel å slite litt med sult denne uka, til jeg kommer inn i rutinene. Grete Roede menyen inneholder mye mat om man bare velger riktig! Ha ei fin uke!
 7. Hei Enna! Lenge siden jeg har vært her nå, men fra neste uke (ikke sikker på dagen.... et par bursdagsfeiringer jeg må få unna først...) er det på igjen. Har ikke gått så bra i det siste. 2016 førte med seg cirka 6 kg opp i forhold til før jul 2015... Så det blir litt å begynne på nytt. Målet er 65 kg - i dag var vekta på 73... men mye god mat og drikke i jula/nyttår har vel gjort sitt. Taratei
 8. Heisann, ja, du har helt rett Enna, det er flere som er litt umotivert og lei. Hadde en god utvikling - og så stoppa det opp igjen. Vet godt hva det er - er for glad i god mat og drikke.... Aktiviteten er det egentlig ingenting å si noe på. Er aktiv, men det er desverre sånn at inntaket betyr mest! Så lenge jeg holder meg på 69 kg er det greit nok, men målet om 65 kg står der ennå - og bør være oppnåelig. Men motivasjonen - ja den mangler litt.
 9. Løypemelding onsdag..... synd jeg ikke har veiedag onsdager, er alltid lettere denne dagen enn ellers. Nå satser jeg på ei helg uten alkohol - og med sunn snacks - i såfall blir veiingen på mandag en fryd. Har stor motivasjon når det gjelder å lage "nye" middager for tida, i går var det en fantastisk torskeoppskrift, med søtpotetmos, asparges og chillismør (kanskje ikke så sunt, men i begrenset mengde OK) - gode smaker og kjempeartig med "ny mat". I dag blir det nok den gode gamle chilli con carne-oppskriften - men godt det og! Trim er det blitt dårlig med så langt, i kveld håper jeg på en sopptur - for aller første gang. Spennende!
 10. Synes du er flink, Enna! Her har jeg gått på en velkalkulert smell i helga, med 3 bursdagsfeiringer - deriblant en heidundrende 40-årsfest med drikke langt inn i de sene nattetimer. Lørdags morgen viste vekte 67,4..... litt mer i dag på veiedagen. Tenker vi sier det går i null - og satser på å se 67-tallet så snart som mulig igjen - kanskje allerede i morra! Månedsskiftet august/septemberer tøft med tanke på kalorier - alt for mange bursdager i familien. Uka her har potensiale til å bli bra sånn vektmessig. Ingen reising - og ikke så altfor mange aktiviteter. Et venninnetreff på torsdag - men det skal og gå greit! Middagsplanleggingen for hva som skal stå på menyen resten av uka må skje i ettermiddag- men i dag blir det i hvertfall deilig linse/grønnsakssuppe. Med masse guacamole ved siden av!! Ha ei flott og sunn uke! Taratei
 11. Kjempebra Enna!!! Bunaden kommer til å sitte som et skudd! Jeg har hatt ei bra uke, selv om jeg ikke har registrert det jeg har spist, og det er blitt lite aktivitet pga mye annet både på jobb og fritid. MEN: i uke 2 av høstprosjektet har jeg klart å gå ned 1,5 kg!! Har vært flink med maten synes jeg, selv om jeg gikk på den vanlige potetgullsmellen på lørdag. Mulig det hjalp med det jeg tror var en matforgiftning som ga seg utslag i litt dårlig form natt til torsdag?? Kanskje det er løsningen framover.... ?? Da er det 3 kg igjen til først delmål - og 5 kg igjen til trivselsvekta. Og selv på trivslesvekt ser jeg at jeg bare så vidt er innafor den såkalte "Normalvekten". Jaja. Jeg kommer til å bli veldig fornøyd om jeg kommer meg ned på 63 kg. Denne uka satser jeg på nok et halvkilo ned - og skulle det bli mer er det helt greit! Et av triksene for min del for å klare dette er middagsplanlegging. Og det er lettere når jobb/skole er i full gang igjen. Denne uka blir det både squashsuppe og skinke-og-makaronigrateng fra Grete Roede-oppskriftene. I tillegg finner jeg mye bra i kokebøkene til Trine (Trines Matblogg) og Ole Martin Alfsen (Hverdagsmat - ei super bok!). Har investert i ei ny vegetarkokebok også - med ei datter som ikke liker fisk og ei datter som ikke er spesielt glad i kjøtt er det greit å finne gode vegetaroppskrifter! Ha ei super uke alle sammen!
 12. Løping ja, du er flink! Blir mest gåturer på meg, men ganske raske da. Jogger litt innimellom - men går helst lange turer med venninner - da går skravla samtidig som man får opp forbrenningen. Det er utfordrende å få til nok aktivitet når jeg er tilbake på jobb igjen, må få gått i helgene slik at trimpoengene hagler inn. I dag er det oppstart på fritidsaktiviteter for ungene, der jeg er veldig engasjert - gleder meg!
 13. Ny start - uke 1: 69,5 kg. Et kg ned fra forrige mandag, helt greit med tanke på fullstending (og litt beregnet smell på lørdag med alt for mye vin og potetgull/dipp). Nå starter alvoret! Skal klare å komme ned på 65 kg. Og så er det de 2 siste kiloene som jeg er usikker på av flere grunner, tror kanskje at 65 kg er ei helt grei vekt for meg. Vi får se. Har desverre ikke centimeterene på min side så for å være innafor på BMI må jeg nok ned mot 63 kg. For meg er uansett det viktigste at jeg klarer å holde ned blodsukkernivået og ikke må på medisin for diabetes. Og det har funka bra så langt! Klar for innsats ei ny uke! Må fokusere på å drikke bra med vann og komme inn i gode hverdagsvaner igjen!
 14. Det er alt for kaldt - enig i det!! Her har de siste dagene gått med til litt feriebesøk og tilhørende baking, og nå i ettermiddag, husarbeid/vasking. Det siste er egentlig helt grei dagligaktivitet som også bidrar litt til forbrenning..... Neste veiing er på mandag, og da er det også full start på jobb. Tror denne uka har gått greit- om jeg bare klarer å holde meg i helga! Og det er jeg flink til om det ikke kommer noen veldig deilig fristelser... God helg!
 15. Vet godt at man ikke skal veie seg hver dag og legge så mye i resultatene fra dag til dag.... Men det e rjo oppløftende når man går ned 1 kg på et døgn. Det er kjekkere når man får en "flying start" på prosjektet enn når det går trått. Så nå går jeg på videre her - og satser på at nedgangen fortsetter til neste mandag - kanskje kan jeg klare en særdeles bra start? Lov å håper i hvertfall! Taratei
×
×
 • Opprett ny...