Gå til innhold

Taghra

Medlem
 • Innholdsteller

  95
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Taghra vant dagen sist Mars 14 2017

Taghra hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om Taghra

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Wii folk er tilbake=) jeg har også begynt på igjen etter en høst uten aktiv slanking.. har gått ned 2.1 kg siden 27.november=)
 2. Dette hørtes kjent ut =D jeg kan gjerne være med å gå ned i vekt sammen. Trenger motivasjon igjen, går ofte så bra matveien, og så bare....går ikke jeg ned i vekt likevel så blir deppa og slutter å slanke meg igjen XD håpløst. Men jeg MÅ ned i vekt nå.
 3. Prøve seg på å komme tilbake igjen da, etter en måned med andre ting som tar fokus. Har hatt eksamen og flytta, så dagene har liksom bare forsvunnet xD Vekta står på stedet hvil, men har ikke hatt så mye fokus på å gå ned så er igrunn veldig fornøyd med å ikke ha gått opp =D Skal kjøpe meg håndvekter og gymmatte i morgen når lønna kommer, så skal jeg starte med Jillian Michaels' 30 day shred...satse på det er god hjelp for å komme igang med hjemmetrening. Har meldt meg ut av treningssenteret da jeg ble støttemedlem og i tillegg flytta lengre unna, så sannsynligheten for at jeg hadde kommet til å dra på trening ble mindre:P
 4. Alt er ikke tapt selvom man har slike dager eller uker heldigvis=) man må bare sette strek over det, spist er spist. Du kan klare fortsettelsen også
 5. Så stille det var her:O Her går det bra med både diett og drikking av vann. Har fått til nooe bevegelse/trening, men tidsklemma gjør det vanskelig. Vekta står bom stille da :/ håper på den berømte "flushen" eller hva det nå kalles.
 6. Her er alle hjertelig velkommen:D vi har ca samme målet, men her går det saaaakte...starta på 92, gikk ned 8 kg...så opp igjen 3, og nå ned igjen 1. Men saakte men sikkert så må det vel gå rette veien XD
 7. Gikk på vekta i dag og har gått ned 0.5 kg =D nå er jeg snart der jeg var før jul... woo:D
 8. Så bra:D her har jeg vært i barnedåp i helga og spist kakerester i et par dager, så venter til neste uke med å gå på vekta igjen tror jeg:P Går opp og ned med motivasjonen, og er vanskelig å takke nei når man blir tilbudt noe....burde isolere meg og kun spise kylling og grønnsaker frem til sommeren XD (tuller)
 9. Så langt har det gått veldig bra egentlig, hadde tortillachips til tacoen på fredag...så det ble jo litt juks. Men mye bedre enn snop hver dag iallefall, slik det ble en periode nå etter jul. Små steg, kommer sakte men sikkert frem til målet.
 10. Så flink du er TinaP =D jeg har kommet igang med å registrere maten min her inne igjen, og klart å komme meg på trening igjen...så får vi håpe på vektnedgang igjen snart. Gikk ned 8 kg i fjor, opp igjen 3, og nå har jeg gått ned igjen 1,5kg....så får vi håpe det fortsetter slik og at jeg klarer å holde på motivasjonen. Jeg og sambo bestemte oss for godtestopp frem til påske nå i første omgang, dette var på tirsdag og har ikke hatt godtesug enda. Men i dag er det lørdag og vi har fri begge to, så blir vel større utfordring i dag.
 11. her står det stille =( men spist mye salt i det siste, og også litt for mye sjokolade. Rett og slett bare mista motivasjonen ei stund. Har fått til noen turer og ei trening da, men alt for dårlig... lurer på om jeg må kjøpe nettkurs for å få sparket i rumpa jeg trenger til å faktisk gjennomføre bedre. Jeg meldte meg inn i vektklubb for ei stund tilbake, men syns forumet der var veldig rotete, så likte meg bedre her... men litt sjeldnere aktivitet her da. Men føler det blir mer "bekjente" som svarer her også.
 12. Kjenner til den der... "hvis jeg er flink frem til torsdag så kan jeg kjøpe potetgull på fredag og kose meg i helga"
 13. Sånn matmessig går det greit, og har fått dratt meg på trening en dag denne uka xD skal på skidag på fredag, så da blir det litt mer aktivitet (og betalt sådan:P)...men burde vel prøve meg på treningssenteret igjen i morgen, hvis jeg får sove i natt iallefall^^ Takk TinaP=D Heier på deg også! Vi klarer dette:D
 14. Da skal jeg prøve selv en måned til, se om jeg klarer å skjerpe meg på egenhånd... hvis ikke så blir det nettkurs til bursdagen ellerno^^
×
×
 • Opprett ny...