Gå til innhold

Fregnefrøken

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Fregnefrøken

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sukkerfri brus Sukkerfrie pastiller Kanskje litt popcorn om jeg har vært litt ekstra forsiktig den dagen ;-)
 2. Hei hei. Det er dessverre ingen app, men for meg har det fungert å lage en "snarvei" til dagboka på startskjermen på mobilen - fungerer på samme måte som app. Jeg har ikke hatt noen problemer med å benytte meg av mobil når jeg legger inn mat der og har funnet det jeg er ute etter. Lykke til :-)
 3. Hei hei. Jeg vet ikke helt hva som blir riktig men jeg ville registrert som tørrvekt + gram eller dl melk.. Eventuelt kan du jo legge inn standard oppskriften din på grøten og legge inn en posjon
 4. Hei hei berregjerda Jeg har ikke vært mye her inne på Forum før, men når jeg leste dette så ble jeg nysgjerrig på hvordan det går med deg? Trist å lese om "medslanker" som depper..
 5. Hei hei Jeg har desverre ingen gode svar til deg, men tenker jo at de helt sikkert har et tilbud til slankeopererte også. De har lagt ut dette telefonnummeret på hjemmesiden; 66 98 32 00 og denne epostadressen; post@greteroede.no , så ta kontakt der, så hjelper de deg sikkert!
 6. Hei hei Tomatdamen Først vil jeg bare si at jeg er imponert over hva du har fått til! Håper jeg kan ha like god fremgang som deg (er 2 uker inn i mitt første kurs) Siden jeg er temmelig fersk i dette universet, så har jeg ikke så mange konkrete råd å komme med desverre. Men du har vel kanskje en veileder som du kan prate litt med selv om du går på nettkurs? Jeg går på møter en gang i uka, og flere av medlemmene der har luftet lignende problemstillinger i gruppa. Det virket som de var fornøyd med rådene og veiledningen de fikk av vår kursholder Håper dette kan være litt til hjelp. PS. Ikke gi opp! Jeg er sikker på at ting vil gå litt opp og ned i en sånn prosess, og at det er ganske vanlig
×
×
 • Opprett ny...