Gå til innhold

Smurfen

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smurfen

 1. Hei igjen, Collargol?

  Her har jeg ikke vært innom på leeenge. Har som vanlig gått både opp og ned rundt 10 kg siden sist??

  Har stort sett lagt fra meg tankene om operasjon. Mitt problem er også godteri og sånt, og ikke mat, og jeg vet også om flere som har gått opp igjen etter operasjon. 

  Derimot har jeg skaffet meg en relativt stor hund, så nå går jeg på tur i 2 timer hver eneste dag, enten jeg vil eller ikke. Så hvis jeg nå bare kunne skjerpet meg når det gjelder godteri, så tror jeg dette skulle gått veldig fint. Er oppriktig talt lei og nærmest sliten av å slanke meg/ ha livsstilsendring hele livet. 

  Ser jeg er en trøstespiser, og det er det jeg må få bukt med. Type «nå fortjener jeg en sjokolade, fordi ditt og datten». Men opplever at det å gå så mye tur, gjør at jeg får mer lyst til å holde meg til sunnere alternativer. Jeg føler meg liksom mer atletisk enn jeg er?

  Nå har det jo gått en stund siden sist du skrev her, Collargol. Ble bikinien litt løsere? Ønsker deg en herlig ferie, og håper du koser deg med de du har kjær. Nyt sommeren, så håper jeg å se deg her igjen om en stund?☀️

   

 2. Hei Collargol.

  Så tungt du må ha hatt, og har det, Collargol! Kondolerer så mye. Er vel ingenting jeg kan si som kan trøste deg, men om det er noe jeg kan gjøre for deg, så må du bare gi beskjed. Jeg er her. Ikke minst kan jeg være en god "søppelbøtte", om du trenger det.

  Skjønner at du åpenbart har mye å stri med på jobb også, og all ære til deg som tross alt beveger deg inn her i det hele tatt.

  Jeg vurderer sterkt å søke om slankeoperasjon. Har ikke bestemt meg ennå, har liksom lyst å greie meg selv. Kjenner bare at jeg er så LEI av å slanke meg hele livet. Ti kg ned, ti kg opp. Hele tiden. I alle år. Evig overvektig. Eller tykk, da. Rett og slett. Skal gjøre et siste fremstøt nå på egenhånd, og går for knekkebrød i tillegg til middag.

  Nå som jeg vet at du har vært her, kommer jeg til å stikke innom her selv. Så om vi kanskje ikke har topp motivasjon, så kan vi kanskje heie litt på hverandre likevel.

  Vær snill mot deg selv, Collargol, så snakkes vi snart:)

   

 3. Hei igjen!

   

  Hvordan går det med folket her? Trodde jeg hadde lagt på meg litt igjen, men hadde faktisk ikke gått opp så mye. Holder stien min smal igjen, etter en litt rufsete oktober/november. Har gått ned ni kg siden slutten av august, og skal greie ni til de neste mnd????????????

  Håper dere alle har det bra, og at vi kanskje får liv i denne tråden igjen etter nyttår.

   

  GOD JUL????????

 4. Hei!

  Da er det mandag og veiedag igjen, men denne gangen har jeg ikke fått veid meg i det hele tatt. Dødsfall i nær familie, så vi er reist nordover der begravelsen skal være. Vi blir her så lenge at også neste veiedag ryker. Kanskje like greit, for her går det i kaker og god mat opp og i mente.

  Hvordan går det på kurs, Collargol? Kommer motivasjonen krypende tilbake? Jeg har motivasjon, men strever mer med viljestyrken :lol: Men henger fremdeles med!

   

  Ha en flott dag Collargol :D

 5. Hei Collargol!

   

  Jeg syns du er så flink som står i dette!

  Vet du hva som har skjedd her? Fullstendig kollaps! Vet nesten ikke hva som har gått av meg siste uken. Jeg har spist ALT jeg har kommet over! Og da snakker vi ikke gulrøtter og stangselleri altså, men sjokolader i flertall, chips og ellers bare søppelmat. I en HEL uke du! Skal bli tidenes nedtur å gå på vekta i morgen :o Jeg FATTER ikke hva som har gått av meg!

  Det begynte med at mannen min måtte reise hjem til en annen landsdel pga alvorlig sykdom i familien. Barnet vårt var jo syk, så jeg ble hjemme med henne. Tilfeldigvis var det bursdagen min, så tenkte at vi måtte nå kose oss litt oppi elendigheten. Og nå har vi altså kost oss i en uke og vel så det. Er så skuffet over meg selv at du aner ikke. Og jeg som var 500 gram unna første delmål. Nå er jeg sikkert tre kg unna og vel så det. At det går AN å bli så dum!

  Vel vel. Gjort er gjort og spist er spist. Alt er ikke tapt, så jeg fortsetter der jeg slapp fra i morgen av.

  Litt usikker på om jeg går på vekten i morgen- det er veldig fristende å vente til neste mandag....

   

  Ellers må du bare stå på videre nå. Ikke vær like dum som meg, selv om jeg forstår at det er tungt å traske hjemme. Bare fortsett som du har gjort, så blir du så mye mer fornøyd etterpå :)

  Ha en fin dag, og fortsatt god bedring!

 6. Det var da som pokker da, Collargol :mellow: Det der er så umotiverende og tungt,så veldig bra å se at du holder motet oppe! Og så KAN det jo også komme av vann i kroppen ift hvor du er i syklus, eller som du sier, medisiner. Sikkert lurt å ta en ny evaluering av de medisinene du går på.

  Krysser fingre for at den siste veiingen bare lurer deg litt, og at du neste torsdag får en positiv overraskelse :)

  Kan forøvrig nevne at uken før jeg får menstruasjon, så går jeg opp mellom ett og to kilo. Det tar også litt tid før de går bort igjen. Ekstremt umotiverende. Dette har dog ikke skjedd siste tiden, fordi jeg merkelig nok har mistet mensen. Føler meg litt for ung til å ha kommet i overgangsalderen, men det er sannsynligvis årsaken.

   

  Hehehe....ja, den er litt artig den med min mor. Ikke minst fordi hun ble så veldig skjør og svak da hun liksom hadde gått ned så mye :lol:

   

  Ha en fin helg, så kommer jeg tilbake på mandag :)

 7. Mmm...eplekake og en god bok - herregud så herlig :D/>

   

  Ja, kanskje det positive med å MÅTTE være i ro som deg nå, gjør at man til slutt faktisk har LYST til å trene. Jeg har i voksen alder oppriktig mislikt alt av trening( kanskje jeg er født lat :P/> ), - og jeg har prøvd alt fra fotball til jazzballett Jeg liker meg alt for godt i sofakroken med boken min. Derfor var det så fantastisk å oppdage svømming igjen - oppriktig talt den eneste treningsformen jeg genuint liker. Eneste som bremser meg litt ift det, er den forbaskede garderoben og dusjingen i forkant. Barnslig ja, men sånn er det. Men forsøker å svømme 2 - 3 ganger per uke. Noen ganger får jeg det til, og andre uker ikke.

  Og ja, jeg har foreløpig gått jevnt og trutt ned hver uke, men ble litt svett på mandag da jeg hadde gått ned så lite. Ikke pga selve grammene, men jeg vet av erfaring at vekten min plutselig stopper opp. Den kan tilogmed gå opp! Forrige gang jeg slanket meg, stod vekten stille i ukesvis, og til slutt ga jeg opp. Jeg KAN ikke gi meg nå, men det finnes ingenting som er så umotiverende som en vekt som står bom fast når man ikke har skeiet ut!

   

  Jeg er veldig glad du er her Collargol, og håper du bokstavelig talt kommer deg på beina igjen snart. Masse lykke til på torsdag ( det går helst bra)!

   

  Bare MÅ fortelle en litt artig historie fra da min mor ødela ene foten i fjor. Hun var sengeliggende i ukesvis, for deretter ble sittende i en stol også i ukesvis. Da hun endelig greide seg seg litt igjen, gikk hun på vekten. Den viste at hun hadde gått ned godt over 10 kg under sykeperioden. 'Alle" så hvor tynn og skral hun var blitt, helt til det viste seg at hun bare hadde hatt ENE foten på vekten. Ny veiing med BEGGE føtter viste nøyaktig samme vekt som før ulykken

  God bedring!

 8. Hehe...tusen takk, snille Collargol :D Mye av grunnen til at jeg utrolig nok gikk litt ned disse ukene, er nok fordi jeg lekte meg så mye i vannet hver dag, i tillegg til svært godt utvalg i alternative matvarer. Men jeg har faktisk spist tre retters middag mange ganger i uken der, så at jeg hadde gått ned, var en positiv overraskelse :)

  Du har nå vært veldig flink selv, Collargol!

  Og så husker jeg noe jeg leste en gang,- nemlig at trening tar gram, mens kosthold tar kilo. Så ta nå godt vare på deg selv, og ikke stress med trening nå når du har operert.

   

  Forøvrig anbefaler jeg USA på det sterkeste. Dette var min tredje tur dit, og det er virkelig drømmelandet for meg som turist. Litt artig egentlig, for i mine yngre dager var jeg helt imot USA, og kunne ikke fatte at folk ville reise dit. Nå vil jeg bare tilbake hele tiden :P Denne gang var jeg i Fort Lauderdale og Miami. Var på samme plass i fjor, og får liksom aldri nok :P Tidligere har jeg vært i New York og Boston - også skikkelig flotte byer. Og alle er så inkluderende og hyggelig :)

  USA er jo også et eldorado for tjukkaser - alt er mildt sagt lagt godt tilrette for at man kan bevare og gjerne øke kiloene sine. Er vel litt av årsaken til at jeg befinner meg på GR nå :lol: Men samtidig oppdaget jeg på denne siste turen at jammen er landet godt tilrettelagt for å bevare helsen også. Sååå mye bedre utvalg i frukt og lavkalori mat-og snacks, og kaloriinnhold på de fleste restauranter osv. Det gjorde at jeg koste meg like mye som de andre i reisefølget- jeg bare valgte litt andre produkter.

  Nei, får prøve å legge meg igjen... Ikke bare-bare :lol:

 9. Hei igjen, jenter!

  Hvordan står det til med dere? Og håper du har det etter forholdene bra, Collargol!

  Her er det ett stk Smurf som er tilbake fra ferie og fullstendig døgnvill???? Ferien har vært kjempefin, og ble nesten enda bedre da jeg så på vekten at jeg har gått ned 800 gram siden sist. Ikke at det i seg selv er noe å juble for kanskje, men med tanke på alle fristelsene som har vært rundt meg hele tiden, så sier jeg meg fornøyd. Egentlig veldig fornøyd???? For første gang i historien har jeg ikke spist en eneste donuts eller drukket en eneste milkshake mens jeg har vært i USA. Jeg har kost meg masse, men det var faktisk lettere å ta sunne(re) valg denne gang, da det stod oppført kaloriinnhold på varene i menyen. F. Eks var jeg på god vei til å bestille en stor milkshake da jeg plutselig så at den inneholdt 650 (!) kalorier???? Herregud altså , da velger jeg meg heller noe annet for de kaloriene.

  Tror jeg skriver litt rotete nå, men tråden i dette er at jeg er tilbake, og at jeg håper dere har det bra.

   

  God bedring, Collargol!

 10. Hei jenter!

   

  Beklager sen oppdatering, men er nå dratt til Miami for to uker. Fikk veid meg før jeg dro på mandag, og hadde gått ned 1,9 kg. Men drevet jeg er takket være en heftig omgangssyke som ikke gikk over før jeg var kommet meg til USA, så og si????. Og her i USA kjøper mannen hauger av Donuts, burgere og gudene vet hva. Foreløpig holder jeg stand, men mulig det blir en aldri så liten utskeielse????På gladsiden kan jeg ihvertfall nevne at jeg ihvertfall får min daglige trim og vel så det, med bading i timesvis og masse gåing????????Ellers får jeg ikke veid meg på mandag, men dere er i mine tanker????

   

  Syns foresten dere er flinke! Og 10 cm Collargol, er MYE! Heller det enn kg, sier nå jeg????

  Stå på videre!!!????

 11. Bra det gikk så fint i bursdagsbesøk Collargol :) Sånne besøk er så vanskelige, så jeg syns du har vært bra flink!

   

  Og du da Humle, som har gått ned 8.1 kg. Herregud så bra! Det merkes vel godt på både kropp og klær :)

   

  Jeg ble rett og slett så sur på mandag pga vekten, at jeg måtte veie meg på nytt dagen etter. Sikkert juks, men jeg MÅTTE. Og da hadde jeg jammen meg gått ned 700 gr til, så da sier jeg meg fornøyd enn så lenge :) Akkurat nå er jeg på nattevakt, og knasker på sukkererter. Ikke rart jeg er blitt så tykk altså,- før hadde jeg jo med meg all slags godteri osv med på jobb. Den tid er definitivt over!

   

  Nå har jeg vel gått ned 4.2 kg siden oppstart, og merker allerede at buksene sitter løsere. En skikkelig god følelse som bare skal bli bedre og bedre. Og det er så HERLIG å ha dere her inne med på laget. Jeg syns vi er noen flinke slankeberter, og nå må vi bare stå på videre. Det er jo nå når det begynner å bli flere kilo i nedgang at dette blir moro!

   

  Ønsker dere en flott dag når den tid kommer :D

 12. God morgen????

   

  Veiedag i dag, og det ble en gedigen nedtur. 200 gram ned. Og det etter sååå mye svømming og turgåing siste uke. IFatter ikke at det går an, men sånn er tydeligvis kroppen min konstruert - tviholder på kiloene???? Men, er bare å stå på!

   

  Hvordan har det gått i trippel-bursdag, Collargol? Forøvrig er 4 cm rundt livet veldig, veldig bra????????

  Har ennå ikke fått meg målebånd, og merker jeg angrer litt på det. Tenker at det kan være en motivasjon når kiloene sitter som støpt????

  Ja ja...jeg får dra meg på svømming, selv om gleden over trening ikke er helt på plass i dag????

   

  Ha en god dag, alle sammen!

 13. Tusen takk, Collargol :D/>/> Har noen "få" kilo igjen, men alle monner drar :lol:

  Og du som har gått ned 5.5 cm?! Hvordan har du greid det? Er jo KNALLBRA!!!

   

  Nå er det bare å fortsette, og foreløpig går det bra. Min største bøyg blir nok som hos deg at vekten står bom fast. Eller til og med OPP! Poff, så har jeg mistet all motivasjon og innsatsvilje, og det KAN ikke skje denne gang. Men det er det som har skjedd gang på gang. Men tenker at nå gjelder det å ha is i magen (og da tenker jeg ikke Krone-is :P/> ), så går det nedover igjen. Uansett om det tar en uke eller en mnd. Jeg og helsen min har virkelig ikke anledning til å kutte ut nå.

   

  Og så er det veiedag på mandag igjen. Jeg føler det er en grei dag å veie seg på, for da kan jeg liksom ikke skeie helt ut i helgen :P/>/>

  Hvordan har dere det forresten i forhold til støtte? Jeg må nok innrømme at det er lite av det hos meg. Jeg tror mannen min er lei av de x antall gangene jeg har skullet gå ned i vekt og ikke greid det, så denne gangen merker jeg at han ikke bryr seg så veldig. Men det er egentlig greit nok, for jeg har fått en f.. i meg, og skal jammen greie det denne gangen :)/>

   

  Håper du Collargol, og dere andre har det bra, og at det går rette veien for dere.

   

  Ses på mandag! :D/>/>

 14. Hei igjen!

  Så flinke dere er alle sammen???? Merker det er godt å finne denne tråden her, og vite at vi er flere som holder på med det samme.

  I dag hadde jeg veiedag, og jeg har gått ned 2,4 kg. Er superfornøyd, selv om jeg er smertelig klar over at det er mye vann osv. Men kg er kg????

  Ellers har jeg akkurat kommet hjem fra svømming. I dag greide jeg å svømme 55 lengder på 55 minutter, og det er inkludert en ufrivillig small-talk samtale???? Oppdaget på slutten av treningen en artig "lek" for å få opp tempoet litt: svømte en lengde i rolig tempo, og neste lengde svømte jeg så fort jeg kunne. Det var morsomt å se hvor raskt jeg greide å svømme en lengde, og konkurrerte med meg selv. Altså, hvordan kunne jeg glemme gleden over svømming?????Er jo den beste treningen i verden????

  Ellers drar jeg på ferie om to uker, så mitt fokus fremover blir å ikke sprekke totalt på den turen. Tenker det blir mye gåing IG svømming der også, så det blir kosen jeg må passe meg for.

   

  Håper det går bra for dere, og at vi høres snart igjen - nyt dagen!????

 15. Hei!

  Håper jeg kan slenge meg på her! Jeg starter på kurs neste uke og gru/gleder meg. Det er ikke første gang jeg prøver å gå ned i vekt, men nå har vekten begynt å få litt konsekvenser jeg ikke kan overse lengre. Håper derfor at dette forumet kan hjelpe meg i de litt tyngre periodene jeg vet kommer :)/>

  Jeg har gått ned 6,5 kg på egenhånd (takket være anskaffelse av hund med HØYT energinivå :D/> ) Nå skal jeg ned minst 30 kg til, helst 40 så har en lang vei foran meg.

   

  Hei:-)

   

  Jeg sniker meg inn her etter et langt fravær, og med ytterligere 8 kg opp siden sist jeg var her.

  Så flink du er som har gått ned så mye! Og klarer du 6,5 kg, så greier du 6,5 kg til :-)

  Jeg har skikkelig lyst på hund jeg også, men mannen nekter. Så enn så lenge får jeg greie meg uten.

  Men har svømt non - stop 50 minutter i dag! 40 lengder ble det, så er fornøyd med dagens innsats. Vil prøve å svømme rundt 2 - 3 ganger per uke, og gå en tur de resterende dagene.

  Har en lang vei å gå jeg også, men vet av erfaring at "bare" 10 kg har enormt mye å si for både helse, selvtillit og motivasjon.

  Av gammel vane skal jeg ha veiedag på mandager. Så første veiing blir førstkommende mandag.

 16. Hei igjen...

  Utrolig kjekt å se en "levende" tråd, bare så synd at jeg skled utpå før jeg egentlig rakk å begynne.

  Mai mnd har vært kjempetøff på alle måter, med det resultat at jeg har trøstespist akkurat hva jeg ville og når jeg ville. Tør ikke gå på vekta engang. Men nå er det ingen bønn,- nå MÅ jeg til pers. Drar til Miami om nøyaktig 15 uker, og målet mitt er såpass hårete at jeg må prøve å gå ned rundt 15 kg til da. Var der i fjor også, og forbannet meg på at neste gang skulle jeg ikke være like tykk...

  Så da er det ny start IGJEN.

 17. Hei!

   

  Kan jeg slenge meg på? Jeg bør og MÅ gå ned 40 kg, men første delmål er 5 kg. Jeg tenker at greier jeg 5, så greier jeg fem til osv.

  Jeg har slanket meg mange ganger, og gått opp igjen like mange ganger. Men nå har jeg fått barn, og i tillegg helseproblemer. For ikke å snakke om alt jeg ikke tør eller ikke orker å gjøre med barnet mitt fordi jeg rett og slett er for feit. Til sist husker jeg hvor hyggelig det var å være et menneske som ikke var usynlig, eller et menneske folk respekterer på lik linje som alle andre. Per i dag merker jeg tydelig forskjellsbehandlingen, og det er både vondt og sårt.

  Så jeg er klar til å endre på livet mitt, og det hadde vært veldig hyggelig og motiverende å være to som går for det samme målet:-)

×
×
 • Opprett ny...