Gå til innhold

Humle

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Humle

  1. Første smell på vekten kom på mandag. Opp 1 kg...! Visste det ble problemer med seminar med jobben hele helgen med masse god mat og drikke og lite bevegelse. Jaja får børste av seg det og gå videre Jeg prøver å holde meg kald og ikke gå på vekta før mandag igjen, men man har jo så lyst til å se at det går nedover igjen! Få tilbake den godfølelsen. 10 cm på to uker er jo helt utrolig! Du er jo kjempeflink! Og nedgang er nedgang, viktig å huske det. Og Smurfen, knasker sukkererter på nattevakt istendefor godis, det er steintøft! Høres kjent ut det med godisen Som du sier, ikke rart man har gått opp i vekt.. Stå på videre, dere er kjempeflinke!
  2. Så flinke dere er! Merker jeg sliter med å få i meg nok mat og å velge riktig mat.. Hodet er liksom ikke helt med der ennå men takket være hunden så går det riktig vei med enda 1,6 kg ned. Selv med sprekk og kebab, sjokolade og brus på søndag Dog etter en slitsom 11 kg tur opp på en topp i rimelig fuktig og gjørmete terreng Veldig glad for at jeg har funnet den gleden igjen med å gå ute i naturen og her har hunden vært veldig til hjelp. At jeg har en mor som er med meg uansett når og hvor hjelper også masse. Støtte hjemme er det så som så med. Mannen min støtter meg jo, men er ikke så ivrig på maten eller å være med ut og gå så blir mye bare meg som må dra meg videre. Da er det så godt å ha noen å prate med som står i det samme. Han jobber en del kvelder og da merker jeg motivasjonen til å lage meg sunn middag er litt så som så. Så her har jeg en stor jobb å gjøre Men motivasjonen for å gå ned er på topp, hjelper at jeg allerede føler meg mye bedre uten de 8,1 kg jeg har tatt av foreløpig. Merker på kroppen at de er borte og deilig å kjenne faktisk at buksene er litt ledigere enn de har vært før
  3. Hei! Håper jeg kan slenge meg på her! Jeg starter på kurs neste uke og gru/gleder meg. Det er ikke første gang jeg prøver å gå ned i vekt, men nå har vekten begynt å få litt konsekvenser jeg ikke kan overse lengre. Håper derfor at dette forumet kan hjelpe meg i de litt tyngre periodene jeg vet kommer Jeg har gått ned 6,5 kg på egenhånd (takket være anskaffelse av hund med HØYT energinivå ) Nå skal jeg ned minst 30 kg til, helst 40 så har en lang vei foran meg.
×
×
  • Opprett ny...