Gå til innhold

Bijou 2

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Bijou 2

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vel overstått påske! Tilbake i sivilisasjonen igjen, på meg. Nesten en hel uke på hytta, med masse frisk luft, SOL!, normale mengder godis, men veldig mye hvitvin (hø! hø!) i solstolen. Har kost meg enormt og virkelig fått senket skuldrene. Akkurat det jeg trengte. Nå er det bare om igjen å prøve å tyne den avslappede stemningen utover i jobbeuka som kommer, så godt det er. Måtte snikveie meg i dag morges, for å se hvordan det lå an. Og vekta viste kun 72,2 kg. Så bare 200 gram opp i påsken. Puh! Men det skyldes nok hyttefasilitetene våre: et stykke å gå fra veien og til hytta (delvis i dyp + råtten snø, m/ tung oppakning), mye opp og ned bakker, bæring av vannkanner fra brønnen og ellers endel manuelt arbeid. Lår og rumpemuskler fikk blant annet kjørt seg. Og kontor-kondisen min, selvsagt. Veldig bra! Nå er vi hjemme igjen og koser oss siste rest av ferien, før arbeidsuka braker løs. Håper jeg klarer å holde meg her jeg er nå, eller forhåpentligvis bikke den magiske 72/71 kilos grensa, som jeg hadde håpet på nå i april. Vi får se, til veiedag førstkommende fredag. Ha en fortsatt fin siste rest av ferie, alle sammen, og lykke til i uka som kommer! Snart er det mai, dere! Herregud, som tida flyr.
 2. Hei alle sammen! Påskeferien er her, pulsen har gått ned og jeg har endelig energi til overs, til rapportering og sånn. Dessuten, hei og hurra til alle "nye" gamle kjente fjes! Snart kan vi kalle tråden "Vi Som Hadde Match-Vekta i 2012-2013, Men Så Glapp Den". Men det er jo noen skikkelige gladhistorier her inne også, da. Som LiveLife, som nærmest er i mål. Grattis! Vi andre bøyer oss i støvet. Her går det også nedover, men i mikroskopisk fart. He he! Så undertegnede blir her inne på tråden hele 2019. Skal også prøve å få rapportert inn litt oftere, målet er jo 1 gang i uka, men herregud, jeg synes dagene og ukene bare fyker avgårde. Hadde jo en plan her, for noen uker siden. Slik gikk den: 1. Komme meg over dørstokken og begynne å jogge igjen. UAVHENGIG AV VÆRET! Våren kommer når den kommer. Imens får jeg bare løpe med pigger, samme hvor mye jeg misliker det. Basta. Funka ikke... 2. Slutte med å-jeg-er-så-sliten-jeg-trenger-en-premie-snop på hverdagene. Ja! Fikk til! 3. Ha som mål å se 71-tallet i løpet av april. Altså før påske. Veide inn på 72,0 i går. Neeeeesten! Har altså ikke trent en tøddel, bare litt stretching. Men blitt flinkere med kostholdet, tross alt. Merker likevel de få grammene jeg har gått ned, fra øverst på 72-tallet i lang tid, til nederst på 72-tallet, på midjen og klærne. Puh! Det lover i det minste godt. Spørs om jeg får til noe videre nedgang i påskeferien, men skal i alle fall fortsette kampen etter påske. Om så med museskritt. Håpet er å komme ned til rundt 70 blank innen sommerferien. Vet andre tar slike småkilo i ett jafs, på en uke eller to, men her går det altså langsomt. Så lenge det faktisk går nedover og ikke videre oppover, så er jeg fornøyd! Ha en strålende fin påske, alle sammen! Her blir det et par dager hjemme, før hytteferie.
 3. Heisann! Nesten 2 ukers fravær på meg, ja, ja. Sånn er frekvensen min. Har ingenting nytt å melde om. Gikk opp på 73-tallet igjen i PMS og mensuka. Men er tilbake på 72,8 kg nå. Så, kort fortalt: veid omtrent det samme i hele februar og halve mars. Tallenes klare tale på grafen min: Flink til å holde vekten, da! I det minste. Vært litt slurvete på kostholdet de siste ukene. Blitt noen middager ute, pluss små-sjokkiser på hverdagene. Ikke bra. Og dørstokkmila har vært skyhøy, i takt med all nedbøren som har falt. De snøfrie fortauene har jeg kunnet se langt etter. Men sånt som dette blir det jo ikke nedgang av. På tide å ta grep. 3 konkrete delmål de neste ukene: 1. Komme meg over dørstokken og begynne å jogge igjen. UAVHENGIG AV VÆRET! Våren kommer når den kommer. Imens får jeg bare løpe med pigger, samme hvor mye jeg misliker det. Basta. 2. Slutte med å-jeg-er-så-sliten-jeg-trenger-en-premie-snop på hverdagene. 3. Ha som mål å se 71-tallet i løpet av april. Altså før påske. Mest for å bevise ovenfor meg selv at jeg faktisk vil ned, de ekstra kiloene jeg pådro meg i 2018 (68-72 kiloene). Herregud, det er jo bare 1 kilo unna. Skjerpings! Ser det går litt trått for andre enn meg her også, men jeg tror at så lenge vi ikke gir opp rapportering, samme hvor ille resultatet er, og ikke smyger oss stille ut bakdøra, tror jeg på resultater. Evig optimist som jeg er! Hepp! 💪 Og dere er superflinke dere som teller og fører inn kaloriene. Det er kjappeste veien til mål. Vi andre bruker bare litt lenger tid. Fortsatt god helg til alle!
 4. Et lite pip fra meg! Den helga gikk jo fortere enn svint... Men har ingenting nytt å rapportere inn heller. Gikk opp noen helgegram sist helg og brukte resten av forrige uke på å bli kvitt de. Så vekt nå fredag var 72,9 kg, igjen. Har heldigvis ikke spist på meg så mange ekstra gram denne helga og starter derfor uka relativt i null. Men stuper ut i PMS-uke, så vi får se hvordan det går. Kosthold går fortsatt greit på ukedagene, det er helgene jeg må passe meg mest for. Og det ble altså ikke noe trening på meg forrige uke, til tross for isfrie fortau. Det ble med tanken, gitt. Energien strakk ikke til. Tok stretching på lørdag, som var såååårt etterlengtet siden kroppen (rygg/bekken/hofte) nå begynner å si ifra om at null trening har sin pris, over tid, og tenkte å ta en løpetur søndag. Istedet endte jeg opp med å jobbe nesten full søndag foran hjemme-pc'n, med jobb ting. Idag var jeg derimot på et jobbmøte med innlagt foredrag og endte bokstavelig talt opp med treningsstrikk i fanget, pluss fellesøvelser i plenum. Ikke hverdagskost, i min bizzniz, men plutselig hadde jeg trent både biceps, kneløft og det hele. Ha ha! Livet bare: ta hintet, lissom! Men treningsstrikken ble med hjem, den. Selv om jeg har 2 her fra før av... som det har grodd mose på. Prøver igjen å få luftet joggeskoene mine denne uka! Gir ikke opp! God uke alle sammen! Dere er flinke som står på, med trening og alt! Og særlig til deg, LiveLife, som virkelig er i siget og har knekt koden som trengs. Grattis!
 5. Velkommen Juni72! 😊 Her er vi flere gjengangere, som du ser. Og vi har plass til flere! Gratulerer med super nedgang i 2018, da! Det året noe våknet mellom ørene... He he! Bra sagt! I blant må det gå skikkelig ille før man våkner opp ordentlig. Kjenner meg igjen i det selv. Jadda, vinterferien er over og imorgen er det back to business. Har klart å slappe av og skeie ut TOTALT i ferien. Ho ho! 😉 Kan ikke rapportere inn et eneste lite sekund med selvdisiplin. Fikk litt trim da vi var på hytta, men vi dro hjem 1 dag tidligere enn planlagt (ingen tak som trengte å måkes i år, varmegradene tok seg av biffen). Så jeg fikk ekstra mange fridager hjemme. Og hva har jeg gjort...? Jo, slappet av, sovet, spist god mat, drukket vin hver dag (!) og knapt rørt meg. Utrolig deilig! Men utrolig lite smart, sånn når man er midt i en slankeprosess... Så vekt på fredag: 72,9 kg. Opp igjen. Ja, ja. Dette blir veldig to skritt frem og ett tilbake. Men selv det blir jo nedover, på sikt. Så jeg får bare bale med 72-tallet en uke eller to til. Det er greit. Det var litt verdt det! 😉 LiveLife: beklager min manglende tilbakemelding på felles oppsummering hver uke. Jeg er litt i utakt med dere andre, så jeg tror jeg hopper av den inntil videre. Men du skal ha for initiativet! ☺️ Ny arbeidsuke imorgen. Skal øve meg på å puste dypt, koble litt mer ut og senke stressnivået. Og skal børste støvet av joggeskoene kommende uke. Etter at det siste snøfallet smeltet vekk er det snø- og isfrie fortau igjen. Det må testes ut, uten pigger!
 6. Heisann! Ja, treningen booster definitivt nedgang på vekta. Det er min erfaring også. Man kan gå ned bare ved å justere kostholdet, men trening hjelper helt klart på. Her i gården er det mest justeringer i kostholdet som skal ha æren for at jeg går nedover for tida, om enn med museskritt, men jeg gleder meg til den dagen jeg også har energi til å trene igjen. Da skjer det ting på vekta mye raskere. For kombinasjonen av de to er jo den mest optimale: kosthold OG trening. Nuvel. Her har kroppen stabilisert seg etter forrige ukes "hikke", med mens på forskudd. Gikk alt ned igjen + 200 nye gram. Så vekt i morges: 72,2 kg. Veldig fornøyd! Har snust på 72 blank også denne uka, i ett lite blaff. Det bærer håp om at 71-tallet kan være like om hjørnet, bare jeg fortsetter slik jeg har gjort til nå, med museskritt. Fikk karret meg gjennom denne arbeidsuka også, med mye overtid. Men fikk blomster av sjefen min i dag, for super innsats de siste ukene, og det varmer jo litt. Og tataaaa! Nå starter vinterferien! 😊 Vi tar en halv uke på hytta, resten hjemme. Og skal prøve å holde meg i skinnet og ikke skeie helt ut, på vin og sjokkis-fronten, selv om jeg vet at jeg kommer til å synes at jeg fortjener det sååååå innmari. He he! Får i det minste kompensere med masse snømåking på hytta... God helg og god vinterferie til de som skal ha det! Så rapporterer jeg inn igjen neste uke. Stå på, folkens!
 7. Heisann! Jizzez, ny uke er godt i gang allerede og jeg har ikke rapportert inn fra forrige, en gang. Årsaken er altfor stressende jobbuke etterfulgt av veeeeeldig avslappende helg, hvor jeg bare koblet av alt. Inkl. rapporteringa, tydeligvis. He he! Ups... Men altså, her dukket det opp et uventet skjær i sjøen sist uke: mensen som kom godt over 1 uke for tidlig. 😣 Det var overhodet ikke med i planleggingen og slikt skjer vel cirka hvert skuddår. Tror nesten jeg stressa på meg mensen, eller noe. Ja, ja. Så vekta spratt jo i været igjen, over natta. Først opp til 73 igjen, men fikk landet på 72,7 kg på fredagen, så klamrer meg til den. På den positive siden så får jeg gjort meg ferdig med mensen nå før vinterferien og vi skal på hytta (hvor det kun er utedo og ingen dusj...), så aldri så galt at det ikke er godt for noe! 😉 Det er blitt mye overtid i det siste og denne påbegynte uka blir dessverre ingen unntak. Det blir mest soving og jobbing, og bittelitt familieliv. Men trøsten er som sagt 1 ukes ferie fra helgen av. Pjuhhh! Det ser jeg virkelig frem til. Planen denne uka er å krabbe meg tilbake nedover 72-tallet igjen, gram for gram. Stå på, Sekstito! Både motivasjon og kampvilje skorter for oss alle, i blant. Men det viktigste er at vi ikke gir opp, på sikt. Og det gjør ingen av oss! Vi er jo aktive her! 💪 ☺️ Ha en fin uke, folkens! Og takk for at dere holder tråden aktiv, selv om visse av oss andre svimer bort ukene.
 8. Hold ut, LiveLife! Motivasjonen kan ikke være på topp hele tiden, det er umulig for de fleste av oss, med normale liv og normale utfordringer i hverdagen. Og man er naturlig nok mest pepp i starten av januar, enn på slutten. Her har jeg klart å klore meg fast til ett fokus i januar: kosthold. Og så har det heller vært så som så med treninga, de siste par ukene. Men fokus på ett område er bedre enn null! Og det HAR lønt seg. Tok et hopp fra 73,4 sist fredag til 72,4 kg i går. Så resultater allerede fra mandagen av. Sååååå superhappy, selv om jeg vet at mye av gevinsten skyldes at jeg har vært altfor sliten og utmattet til å orke å holde meg våken på kveldene og dytte i meg snacks. He he! Men som tidligere nevnt, middagene her hjemme har også blir betraktelig mer gjennomtenkt og sunnere i 2019. Og jeg spiser mitt ene knekkebrød til frokost, pluss en yoghurt, 2 knekkiser til lunsj, samt frukt på jobb. Og forrige helg klarte jeg å samle nok viljestyrke til å ikke drikke vin. 😣 (Men skeiet ut med litt godis i stedet.) Alle monner drar. Og nå har jeg fått av alle julekiloene og veier det samme som fredagen rett før jul. Pjuuuuuuh! Grafen min er dermed tilbake der jeg startet: Den siste kiloen gikk superraskt og slikt gjør meg alltid litt skeptisk, så tør ikke sette meg noe særlig større mål til neste fredag annet enn å holde meg stabil der jeg er nå eller ideelt sett par hundre gram ned til. Jeg vil heller ha en rolig og kontrollert nedgang, enn en masse kjappe hopp opp og ned på kurven. Så, samler krefter nok til enda en utmattende jobbuke neste uke. Sover, spiser god og sunn mat, ok, litt godis OG vin denne helga, og slumreteppe over magen. He he! Ha en fin helg, dere andre! Stå på! Vi gir oss ikke!
 9. Heisann! Ser visst ut som det er mest lørdager jeg har tid og ork til å rapportere inn noe som helst, foreløpig. Men veide i går, altså! Fikk av mesteparten av PMS-grammene fra forrige uke og veide inn på 73,4 kg. Har fortsatt ikke fått av meg alle julekiloene, men siden 4/1 som var min første offisielle 2019-måling så har jeg i det minste gått ned fra 74,3 til 73,4 kg. Altså ned 0,9 kg hittil i januar. Hvis du vil ha med det i den felles oppsummeringen, LiveLife. Takk for at du tilbød deg! (Og hvis jeg skjønte den oppsummeringen riktig, da.) Ellers synes jeg januar bare har vært et eneste stort gjesp, hittil. Har BARE lyst til å sove! Så heller ikke denne uka ble det noe sving på treninga. Løp ikke en eneste gang, men tok litt rockering og styrke. Ellers er jobben ganske utmattende for tida, fortsatt. Totalt kaos, egentlig, etter en mislykket omorganisering i fjor. Kjenner at det tar på veldig, psykisk. Så når jeg kommer hjem på hverdagene og etter alle familieplikter, så legger jeg meg bare rett ned og sovner med en bok. Kan sove bort hele kvelder, flere kvelder på rad. Er bare så usigelig trøtt/utmattet. Men har vel innfunnet meg med at det er sånn nå, for en periode. Og håper det bedrer seg etterhvert. Måneden januar, i seg selv, gjør jo ikke en slik tilstand noe bedre heller. Det er ikke den måneden jeg har mest futt og fres i kroppen, i utgangspunktet! 😉 Men snart er det februar, dere. Det går mot lysere tider, smått om senn! God helg, fra Sovedyret!
 10. Hei og hopp! Ja, her var det liv. Så bra! ☺️ Jeg kan godt bli med på felles oppsummering, så lenge noen andre tar seg av det. He he! Nei, vidunderkurer er nok neppe løsningen i lengden, Sekstito. Jeg tror måtehold og sunn fornuft holder lenge. Det er bare så vanskelig å få til i praksis, i vårt samfunn av velstand og overflod, hvor vi har tilgang på alt vi vil ha og alt vi ikke trenger, konstant. Her i familien har vi begynt med flere middager fra bunnen av etter nyttår og planlagte ukemenyer. Ikke oppskrifter hentet fra Grete Roede, nødvendigvis, men dog. Mindre prefabrikert og kjøpepizzaer. Mer grønt og litt mindre kjøtt. Det var faktisk mannen som tok initiativ til det, uoppfordret. Puh! Så vi er samstemte. Ellers hadde det vært vanskeligere. Og resultatet så langt er at det er lettere å holde seg unna snacks og småspising på kvelden, etter middagen. Faktisk null og niks av det, etter nyttår. Så maten er rimelig i boks her nå, men denne uka ble det null trening, etter den siste joggeturen søndag. Jeg har rett og slett vært for trøtt. Etter middag og legging av barn har jeg tatt en bok, funnet meg en sofa, lest og til slutt slumret bort hver eneste kveld. Rett og slett. Men det har vært utrolig digg! He he! Veiing igjen i dag, altså, og vekta visste ikke overraskende opp denne gangen. PMS-uke pleier å bli det. Så vekt i dag: 73,9 kg. Men det er greit. Jeg får bare ligge på været, til neste uke. Men innen neste fredag bør jeg ha gått disse PMS-grammene ned igjen. Ha en fin helg, folkens!
 11. Velkommen Snupsipups og Martine! ☺️ Kjekt å se flere her inne! Første fulle arbeidsuka i 2019 er over. Pjuh! Ble litt mer intens enn jeg ønsket meg. Men må bare øve mer på å ikke la det resulterer i dårlig kosthold og mindre trening. Fikk til bra kosthold, men ikke fullt like mye trening som ønsket. Uansett, veide inn i dag og havnet på 73,3 kg. Hvilket er ned 1 kg fra sist fredag. Så sier meg veldig fornøyd med det! Hadde hver enkelt kilo nedover gått like fort og enkelt! 😉 Men vet av erfaring at hver uke fremover ikke vil vise like mye resultat, hver gang. Neste uke er det f.eks. PMS. Alltid et skjær i sjøen, for min del. Kan i beste fall håpe på stabil vekt til neste fredag. Men sånn vil det være; to skritt frem og ett tilbake. Det viktigste er at det går nedover, over tid! God og fornuftig helg til dere andre!
 12. Her er det selvfølgelig rom i herberget! ☺️ Bare kjente "fjes" foreløpig, men vi har plass til flere, kjente og ukjente! Velkommen til dere, LiveLife og Sekstito! Dere har nok litt mer disiplin enn meg. Jeg bekjenner herved mine synder som fråtser. Liker alt som er søtt, pluss vin. Kos er det beste jeg vet! Bare synd helsa ikke er like enig. Joda, fikk veid i går, bare ikke rapportert inn her. Og vekta viste ikke overraskende OPP etter jula. Totalt 1,9 kg opp, siden fredag 21/12. Så denne fredagens tall var svimlende 74,3 kg. Men... Dagen jeg kom hjem fra juleferie viste den 74,9 kg, så littegrann letta likevel. Pjuh! Vel, herifra er det bare å brette opp ermene. Foreløpig har jeg trappet drastisk ned på inntaket av usunt, drukket masse vann og begynt å trene igjen. Har et løperkne som slår seg vrang hvis jeg ikke tar styrke ved siden av og legger inn nok hviledager mellom løpinga. Så onsdag startet jeg trimåret 2019 med styrke og rockering (første rockering-økt på evigheter, au! au! gul og blå...), torsdag jogget jeg (for første gang siden begynnelsen av desember), fredag hviledag og i dag har jeg tatt rockering og styrke igjen, samt stretching. Imorgen står ukas andre joggetur på planen. Så jeg er i gang. Lagde meg en slik ny Lilyslim-graf rett før jul, som selvfølgelig bare viser opp nå, men som forhåpentligvis snart viser nedover igjen, kilo for kilo. Målet mitt til neste fredag er å krabbe nedover til 73-tallet. Fortsatt god helg til dere andre! LiveLife: glemte å svare på spørsmålet ditt om telling av kalorier. Nei, jeg registrerer ikke her inne, foreløpig. Men teller i hodet og prøver først å ta det på feeling'en. Så får vi se hvordan det går. -
 13. Heisann! Full av klassisk januar-pepp og optimisme starter jeg herved en ny tråd for alle som har lyst til å gå ned noen kilo i løpet av 2019. Enten det er 1, 5 eller opp til 10 kilo. (Siden vi nå en gang er på "Ned under 10 kilo" forumet får vi vel sette grensen der.) Og siden jeg har tenkt meg ned 10 kilo selv, regner med å bruke hele 2019 på det og planlegger å rapportere inn hver uke, starter jeg like så godt hele ballet. Hva kan vi få til på 1 år, folkens? Fra januar til desember. Det er mitt fokus, i første omgang. 1 år med livsstilendringer. Så får jeg se hvor langt jeg har kommet innen desember 2019. Om jeg blir kvitt alle 10 kiloene, eller 5 eller 3. Helt ærlig så er alt ned en seier for min del, i 2019. Litt om meg: 45 år, 1,68 høy, 72 kg tung rett før jul. I fulltidsjobb og med 1 barn i barneskolealder. En gammel GR-traver, tilbake fra 2011, som klarte å slanke av meg alle graviditetskiloene (and then some) og deretter holde vekten frem til ca. 2015. Deretter gikk det skeis. En liten vektoversikt i den sammenheng: 2014 - Sist jeg Holdt Vekten. Januar: 59 kg, desember: 59 kg. 2015 - Januar: 60 kg, desember: 65 kg. Opp hele 5 kilo. 2016 - Januar: 65 kg, desember: 66 kg. Rimelig stabilt år. 2017 - Januar: 66 kg, desember: 68 kg. Nye 2 kilo opp. 2018 - Januar: 68 kg, desember: 72 kg. Nye 4 kilo opp. Vektproblemene for meg tårner seg opp når jeg har det vanskelig både hjemme OG på jobb, samtidig, og slik sett ikke har noen steder å hente meg inn igjen. Da tyr jeg til trøstespising (og vin) og treningen fader også vekk. Både 2015 og 2018 var slike vanskelige år. Nå ser ikke 2019 så veldig mye lysere ut, foreløpig. Men jeg har likevel bestemt at 2019 skal bli året jeg tar vare på helsa igjen, uansett hvordan det stormer rundt meg ellers. Jeg er såpass gammel nå at det burde jeg klare. Helsa først! Så får alt det andre kronglete i livet bare ta seg en bolle i mens. Det hjelper selvfølgelig også på optimismen at jeg har fått til dette før. Jeg vet at jeg kan - og jeg vet akkurat hvordan jeg skal få det til. Det krever bare litt mer fokus enn det jeg har klart å samle sammen de siste 4 årene. Men nå er jeg klar! Ikke bare fram til sommeren og bikinisesongen, men hele 2019, fra start til slutt. Noen flere? Sleng dere med! Jeg har veiedag hver fredag og kommer til å rapportere inn 1-2 ganger i uka her på tråden. Litt selskap hadde vært hyggelig! ☺️
 14. Er innom og "sikler" på min gamle Holde Vekten-tråd. 😃 Eia jeg kunne forsvare å være her inne igjen! Men akk, nei. Jeg er nok langt unna noen Holde Vekten-fase, foreløpig. Men denne gamle tråden er likevel en inspirasjon til meg selv og en påminnelse, om at jeg en gang FIKK til! Og jeg vil fortsatt tilbake dit. Hit! En kjapp oppsummering på "the missing years", hvor alt gikk gæli': 2014 - Sist jeg Holdt Vekten. Januar: 59 kg, desember: 59 kg. Et drømmeår! 2015 - Januar: 60 kg, desember: 65 kg. Opp hele 5 kilo. 2016 - Januar: 65 kg, desember: 66 kg. Rimelig stabilt år. 2017 - Januar: 66 kg, desember: 68 kg. Nye 2 kilo opp. 2018 - Januar: 68 kg, desember: 72 kg. Nye 4 kilo opp. Virkelig... ikke bra! Skikkelig dårlig trend, det der. Men, jeg har bestemt at 2019 skal bli året hvor jeg endelig snur trenden. Ser at 2015 og 2018 var de verste årene, vektmessig, og det stemmer med ting som har skjedd på privatfronten også. Mye uroligheter og bekymringer. Ting har en tendens til å henge sammen. Målet er fortsatt "fortjene" en fast plass her inn, igjen. Jeg har satt mine mål for 2019, så får vi se hvordan det går.
 15. Ja... Et lite livstegn fra meg, igjen. Midt i PMS og venter på mensen, men merkelig nok har vekta ligget pinlig nøyaktig mellom 70,4 - 70,6 kg hele uka. Skjønner det ikke helt. Men har vært flink med kosthold, i det minste. Hadde 1 joggetur siste helg, hvor kneet oppførte seg bra. Hurra! Det inspirerte til mer innsats, for uendelig godt gjorde det jo også, å bevege seg igjen! ? Men til tross for all verdens gode intensjoner, ble det dessverre bare med tanken, resten av uka. Jobb og hverdag spiste opp resten av energien. Jobb sluker uendelig mye energi for tida. Vi er midt i omorganisering og oppsigelsesspøkelset vandrer rundt i korridorene. Enda vet vi ikke hvem som får bli eller ei. Det er mildt sagt kjempeslitsomt, og alle vil bare ha en avklaring. Men den lar visst vente på seg, enda noen uker. Pffffttt! Vel, imens tar jeg høstferie. ? Reiser på hytta imorgen og blir borte 1 uke. Det skal bli godt! Frisk luft, nok søvn, ikke noe jobb-stress, men peiskos og bøker. Lykke til videre, dere andre imens! Og god tur til varmen igjen, Tjorven45!
×
×
 • Opprett ny...