Gå til innhold

Snartsprek

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Snartsprek

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå er jeg i full gang mer Roede opplegget igjen. Med gård og turnusarbeid utenom er vi avhengige av lettvinte middager. Jeg har kokt ris som jeg har posjonert i 100 gr posjoner. Det ligger i fryseren. Oppi der skal jeg ha 150-200 gr frossen grønnsakblanding og ca 120 gr protein kilde. Er igang med stekte lammeskiver og posjert kyllingfilet. kan også steke kyllingen, men idag ble det koking. Jeg har også planer om å steke eller koke laks og annen fisk og posjonere på samme måte. Saus kan fryses i isterningform og fordeles i posene. Sånn har jeg plutselig 10-20 middagsposjoner klar, med ganske
 2. Vet ikke om du er her fremdeles, men.. Min erfaring ver at så magert som ren, kokt fist er, så kan man godt ha på litt ekte smør, evt liknende alternativ man foretrekker. Ellers kan rett og slett middagen inneholde for få kcal, så man kommer i for stort underskudd når dagen er over.
 3. Jeg går på kurs og synes det er veldig motiverende. Som nevnt over, tur- trimpompis er gull! Har man avtalt å gå tur, er det lettere å få det gjort. Vil ikke bryte avtalen liksom.
 4. Så bra! Det er ekstra motiverende når man merker at ting blir lettere. Stå på!
 5. Hei! Hvordan går det? Jeg skal også ned mange kg. Ikke lett, men ett skritt om gangen..
×
×
 • Opprett ny...