Gå til innhold

Petronella

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Petronella

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg vil også gjerne henge med om det er ok? Etter 2 svangerskap viser vekten 30 kg for mye og det er bare grusomt! Mine utfordringer er et forferdelig sukkersug og planlegge måltidene. Jobber fullt og når barna er i seng og alle gjøremål er gjort har jeg bare lyst til å sitte foran pc/tv og slappe av. Men det er jo da jeg bør planlegge og handle inn sunn og god mat. Frokost og lunsj går bra, men det er denne middagen som er så vanskelig. Hvordan gjør dere det? Planlegger dere alle måltider feks en uke av gangen? Noen som har noen gode tips?
 2. Så koselig, Tina:) Jeg har vært fryktelig sløv i det siste. Begge barna har vært syke, men det er jo bare en skikkelig dårlig unnskyldning Vekten her viste 99 og det er bare til å grine av.. Har det gått bra med deg i det siste?
 3. Det er viktig å fokusere på motivasjon Jeg har ikke klart å komme helt i gang enda...Jeg tenker at mandag er en fin dag å begynne (som jeg har tenkt så mange ganger før). Jeg vet med meg selv at alt må planlegges nøye og at jeg må vite på forhånd hva og hvor mye jeg kan spise. Middager er ofte utfordrende da jeg ikke er så flink til å lage mat. Vi er også i full jobb begge to, og kommer ofte sent hjem på ettermiddagen. Da har vi ikke så mye tid før barna skal i seng
 4. Jeg gikk på kurs i 2004 og gikk ned ca 15 kg, men de og 15 nye har kommet på igjen Startet også et nettkurs i januar i fjor, men det var bortkastede penger. Klarte ikke å finne motivasjonen og jeg falt helt av. Derfor tenker jeg at jeg må få til dette selv nå, jeg er virkelig lei av hvordan jeg har blitt. Og ikke minst, irritert på meg selv for at jeg har latt det gå så langt Så deilig det må være å passe inn i en bukse som var for trang! Det er jo virkelig motiverende! Har du mange kilo du skal ned?
 5. Hei Jeg er helt ny her på forumet og håper å finne noen å "henge sammen med" her inne. Jeg er en jente på snart 38 år som skal ned ca 30 kg. Fikk barn i 2013 og 2016 og har dessverre lagt på meg alt for mye, både under graviditeten, men også i permisjonstiden. Nå er jeg bare helt nødt til å ta tak for jeg trives virkelig ikke med hvordan kroppen min har blitt Dette er kjempe vanskelig og det er vanskelig å finne motivasjon. Jeg sliter også veldig med søtsug og må prøve å få bukt med dette! Syns også det er utfordrende å føre ned alt jeg spiser. Men det handler vel egentlig om å finne en
×
×
 • Opprett ny...