Gå til innhold

IdaS

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av IdaS

  1. Da var veiedagen her og dessverre var ikke vekta snill i dag. 0,8 kg opp på 2 uker. For å se det på den positive siden så kom jeg endelig igjen med treningen igjen i dag Mulig vekta hjalp til der. Setter opp ønskeplan for vektnedgang under. 14.03: 90,4 kg 21.03: 28.03: 03.04: 11.04: 18.04: 25.04: 02.05: 09.05: 16.05: 17 mai og forhåpentligvis en bunad! Jeg tror jeg må ned 6 kg til før jeg kan ha et håp om å få på meg bunaden, det tilsvarer 84 kg. Det tilsvarer ca 0,75 kg i uken.
  2. Hei, takk for tips! Alltid hyggelig å vite at det er flere der ute. Da blir det registrering av vindrikking fremover. Første test til helgen, da er det ny hyttetur. To dager til veiing, tror dessverre det blir en kjedelig opplevelse etter forrige uke.. Heldigvis er det flere hverdager enn helger til vanlig!
  3. Jaja, nå har det ikke gått mange timene siden jeg skrev forrige innlegg, men når man først har startet så får man fortsette. Det var veldig deilig å få ut litt tanker angående utfordringene mine, og det gjorde faktisk at jeg tok meg sammen. Nå har jeg akkurat laget meg litt frukt og tatt med et stort glass vann. Vann er noe jeg glemmer i helgene, så det må jeg passe på fremover. Nå er målene inne! - Jeg skal fortsette med de gode rutinene mine i ukedagene. - I helgene skal jeg passe på å drikke nok vann i løpet av dagen - Spise masse grønnsaker og salat til middag - Drikke vann ved siden av vin/øl. - Passe på å spise mellommåltider i helgene. Jeg veier nå 90 kg, og jeg har et hårete mål om å gå ned 5 kg før 17 Mai. Kanskje jeg kan få på meg bunaden igjen da. Nå skal det bli skjerpings fremover!
  4. Hei. Dette er første gang jeg skriver her inne, men jeg har tenkt på det en stund. Jeg begynte med Grete Roede i høst og til nå har jeg gått ned 6 kilo. Av en eller annen grunn stanset det litt opp rundt juletider.. Heldigvis, og muligens for første gang noen sinne, så holdt vekten seg stabil gjennom høytiden og jeg gikk ikke opp. Så det er noe å være stolt av. Jeg begynte med å gå på roede kurs her jeg bor i høst, men jeg var usikker på om det fungerte optimalt for meg så det ble med det ene kurset før jeg ble gullmedlem her på greteroede.no isteden. Jeg er 29 år og i min livssituasjon passet ikke kurset helt som det skulle, kurslederen og de fleste andre var etablerte og hadde uker som lignet på hverandre. Min samboer og jeg er mye på reisefot og helgene er veldig sjeldent like. Vi er mye på tur med vennegjenger eller på fester i helgene, og det er her problemet mitt med å gå ned i vekt kommer inn. På turer og fester blir det mye god mat og alkohol, og dessverre har alkohol har en enorm mengde kcal... På kurset jeg gikk fikk jeg lite forståelse for en sånn type livsstil og det var vanskelig å få gode råd på hva jeg kunne gjøre for å passe på kcal inntaket når jeg var på turer. Jeg prøver å fokusere på hva jeg tar på tallerken min når det er mat, og jeg fyller opp mesteparten av tallerken med grønnsaker og salat. Men det jeg ikke klarer å begrense meg på er alkoholen. Oi, når man skriver det på den måten så høres det ut som jeg har et annet problem enn bare vektredusering.. Men det jeg tenker på er kosen på kvelden med et par glass vin, eller en øl i badstuen når du kommer hjem fra en skitur. I mitt forsvar så er jeg veldig flink i hverdagene, jeg spiser frokost hver dag, jeg pakker med meg mellommåltider og lunsj på jobb og veier middagen min når jeg kommer hjem. Så sakte men sikkert mister jeg noen gram her og der. Og det er jeg veldig fornøyd med! Jeg skulle bare ønske det gikk litt fortere, og at jeg fortsatt kan kose meg med øl og vin på hytteturer og fest. Nå har samboeren min og jeg hatt 1 uke ferie på hytta i Hafjell, og jeg kan love dere at jeg gruer meg helt forferdelig til å gå på vekten når jeg kommer hjem. Til uken skal jeg være flink igjen, jeg lover! Neste helg er det en ny hyttetur med venner, men de fleste har barn så jeg tenker at der blir det nok roligere kvelder med et par glass istedenfor full fest som det kan bli på andre turer. Jeg skal prøve å skrive litt om fremgang her fremover, for det er litt enklere å finne ut hva man burde forbedre når man snakker eller skriver om situasjonen sin. Kanskje får jeg noen gode råd av andre her inne som er i samme situasjon som meg, for jeg ønsker ikke å bli mindre sosial fordi jeg skal ned i vekt. Og ja, vekten min er nå 89,6 og jeg skal ned til et sted mellom 70 og 75 kg. Et lite stykke å gå da for å si det sånn!
×
×
  • Opprett ny...