Gå til innhold

Mora

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om Mora

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. God påske til deg! Gåturar er viktig men det er kva vi puttar i munnen som utgjer 70% av vekt-nedgangen....det eg tenkte å seie til deg er at om du ikkje registrerar mat i påska så er det viktig å vere bevisst på kva du et, og mengda av mat. Dette klarer du, og pauser treng vi av og til...(må berre passe på at dei ikkje blir for lange ) Håper ankelen "går seg til", og at du får mange fine turar med barnebarnet på fire bein
 2. Hei hei Tida går fort, men kg forsvinn ikkje like raskt.. har no kome ned på 94 kg. Saaaakte og sikkert nedover No kjem påskeferien, og påskeegg skal fyllast med godteri då må viljestyrken blåsast støv av Om det går sakte nedover, så er eg ganske fornøgd med meg sjølv...fordi eg er fysisk aktiv spinning x3 kvar veke og styrketrening minimum 1 gang pr veke. Kjenner at det gjer godt for både kropp og humør God helg og god Påske!!!
 3. Hei hei Fredag morgon, og eg har akkurat mista noko!!...Det er 0,8 kg kroppsmasse sidan førre fredag For ei glede over å ha mista noko Er inne i ei livsstilsendning, og no har eg kome dit at viljen til nedgang er stoooor. Har prøvd slanking med varierande hell tidligare, men no kjenner eg ei anna ro i kropp og sinn - Dette skal eg VINNE!!!! Brukar ordet vinne, for det er ein seier for kvart gram/kilo som eg mistar Eg går på vekta fredagar, og såg at det var det fleire som gjorde her....hiv meg med Status for meg er: 178cm høg, og 94,8kg (i dag)...skal ned 0,5-1 kg i veka. Har ikkje satt nokon dato for når eg skal vere eit visst antal kg, men satsar på å gå rolig ned God helg!
×
×
 • Opprett ny...