Gå til innhold

Beacka

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Beacka

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Brukt Påsken for å hente meg. Herlig med sol og sakte dager. Er motivert mer enn ever. Håper at din påske har også vært fin, med mye ski gåing ( slalåm her, har ikke lært å bremse på langrenn ennå ;-P )
 2. Har vært mye syk dessverre. Travle dager på jobben ellers. Finner det fremdeles vanskelig å spise mange nok ganger og heller små måltider. Veldig god teoretisk. Føler at jeg startet det kurset litt for tidlig, altså mange travle dager hvor det er lett å gjøre feil, leve feil ( raske valg fremfor beviste valg) . Litt om meg selv... 12 kg mer etter røykeslutt, planter facit og betennelse i hofteledet. Savner å kunne trene uten plager.... Men det kommer tilbake! Mindre vekt, mindre belastninger, mindre skader!
 3. Hei :-) Da starter jeg tråden her. Har vært på 2 dagers kurs med jobben så det var hvertfall vanskelig å unngå fristelser og helt umulig å kunne finne ut kalorier og så videre. Svak!!! Ellers opplever jeg at det er mye mere mat som er greit å spise, sulter nok ikke ihjel. Ingen kiloer mindre men kanskje litt strammere. Skal legge frem forslag om kantine mat til butikksjefen. Ved første forslaget stoppet sjefen meg, han kunne nemlig ikke tenke seg å ikke finne mat som han liker å spise på kantina ( her snakker vi bremykt , annie brød og salami, og helst ingen grønt) Men han er åpen for forandringer. YES!!!
×
×
 • Opprett ny...