Gå til innhold

eLLe84

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eLLe84

 1. Grattis Geisha79, så deilig ? Her var det bare -0,6! Mulig de daglige gåturene (20min)til toget når jeg bodde hos svigers var det som skulle til da jeg startet .. Nå har jeg bare 2 min til t-banen
 2. Grattis med nådd delmål, TinaP ??? Føler meg dum som spør, men når man griller, endres kcalorimengden seg da? Regner med vi kommer til å kjøpe elektrisk grill snart og har litt noia for det.. Man må vel bruke noe form for fett ? Geisha79, du har min fulle forståelse ved slike vennemiddager, gruer meg nesten litt til neste anledning ? Heldigvis har ikke jeg noe særlig behov for alkohol lengre så da går heller kcal’sa på mat/dessert Evt får jeg spise litt før jeg drar slik at jeg ikke er så sulten ? Veiingen på mandag viste utslag på at halve forrige uke gikk til helvete pga fri fra jobb og flytting ? Fra lunsj på onsdag til frokost på søndag var det kun 2 måltid om dagen! Pitteliten Yt proteinpudding + mellombar til frokost og takeaway middag rundt kl 20 ? sashimi, indisk og lørdagens store synd: Cheeseburgertallerken! ? Ikke var den god heller... Etter en hektisk jobblørdag etterfulgt av en enda mer hektisk tur på IKEA, hadde jeg ikke en muskel i kroppen som orket å lage middag.. Tenkte som så at jeg garantert ikke hadde fått i meg nok kcal ila flytte-uka, slik at jeg mest sannsynlig lå innafor... Men, skal vel heller være glad jeg ikke gikk opp! Endte på -0,2.. (sikkert fordi jeg gikk på do før jeg dro ned ?) Denne uken har det gått mye bedre, fikk en knekk av flytteuka så det gav meg ny motivasjon ?? Nå gjelder det å holde på den! God helg alle ?☀️
 3. Takk for det, Geisha79 ? Har siden 12/3 gått ned 4,1 kg, men har hørt at det går fort i starten før det jevner seg ut! Har i bakhodet at 0,5kg er mer realistisk enn 1kg, så alt over er en bonus nå i starten Går du kurs nå eller jobber du selvstendig?
 4. Hei Henger meg på her jeg da det var lite aktivitet i den andre tråden ? «Jente» på 33-år! Har «alltid» hatt et problematisk forhold til kropp/mat/godis.. Fra 2009-2013 tok jeg et skikkelig tak og klarte å gå ned rundt 20kg! Var nok ikke beste måten med veldig mye trening og veldig lite mat.. Da var jeg også singel og følte at livet lekte og det var en fornøyelse å dra på spinning søndagsmorgen kl 10 ? Siden 2014 har jeg gått opp 30kg og vekta viste 99,2 ved første veiing på kurs 12/3.. Har ikke født barn, så kiloene har kommet på av mat/godis og ganske mye mindre trening.. Kan ikke bare skylde på kjæresten heller ? Nå er det vinn eller forsvinn, livet mitt kan ikke fortsette som det har gjort for med et poff og et smell så hadde jeg garantert rundet 110kg også.. Kjenner meg veldig motivert, men synes det er litt vanskelig! Har inngått avtale med en venninne om å være godis-fri i 50 dager, 24 dager gjenstår .. Har en plan om å veie 70kg, veldig lang vei å gå men når har jeg iallefall startet (på ordentlig) igjen Edit: Idag hadde vi veiing, og ned 1,8kg siden forrige (26/3) ! Vet at jeg har passet meg men paranoiaen for at frokost i helga ble større enn tidligere (men ikke over dagstotalen) skulle ha utslag på vekta idag ?
 5. Hei Henger meg på her jeg! «Jente» på 33-år! Har «alltid» hatt et problematisk forhold til kropp/mat/godis.. Fra 2009-2013 tok jeg et skikkelig tak og klarte å gå ned rundt 20kg! Var nok ikke beste måten med veldig mye trening og veldig lite mat.. Da var jeg også singel og følte at livet lekte og det var en fornøyelse å dra på spinning søndagsmorgen kl 10 ? Siden 2014 har jeg gått opp 30kg og vekta viste 99,2 ved første veiing på kurs 12/3.. Har ikke født barn, så kiloene har kommet på av mat/godis og ganske mye mindre trening.. Kan ikke bare skylde på kjæresten heller ? Nå er det vinn eller forsvinn, livet mitt kan ikke fortsette som det har gjort for med et poff og et smell så hadde jeg garantert rundet 110kg også.. Kjenner meg veldig motivert, men synes det er litt vanskelig! Har inngått avtale med en venninne om å være godis-fri i 50 dager, 24 dager gjenstår .. Har en plan om å veie 70kg, veldig lang vei å gå men når har jeg iallefall startet (på ordentlig) igjen God helg alle!
×
×
 • Opprett ny...