Gå til innhold

Anne71

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Anne71

 1. Hei alle :-). Lenge siden jeg har vært innom her... Her vært ekstremt travle dager med med oppussing før salg av hus og diverse, men tror jeg har fått kontrollen på prosjektene nå :-). Har stagnert litt på 66,9... vært der i et par uker , og kommer meg ikke lenger ned! Her planer om å komme i gang å trene i morgen, har lagt det inn på kalenderen som det gode råd jeg fikk for et par uker siden. Og med ny jobb MED treningsfri en time per uke, så er det god motivasjon til å komme i gang det også :-). Blir spennende å se om det hjelper...!! Ha en flott uke i sommerværet da dere ?
 2. Hei alle :-). Jeg er så imponert over alle dere som har holdt på en stund! Og godt spørsmål det der med hvor motivasjonen sitter; har gått noen runder med meg selv akkurat der, Tanker og følelser krangler litt om hvem som skal få ha makten her kjenner jeg. Jeg tenker at jeg må ned pga mye "helseutfordingsarv" i familien min på begge sider, men det er vel følelsen av og nok en gang måtte gå tilbake til skapet med "tjukke-klærne" som egentlig driver meg, hmmm.... Må tygge litt lenger dette. Og så er jeg imponert over hvordan dere får til å trene slik mange her gjør - dere er sååå flinke! DER må jeg virkelig jobbe med motivasjonen altså, jeg har 1000 unnskyldninger for å la være. Noen andre som har hatt det slik - og likevel kommet i gang? Tips mottas med takk :-). Forøvrig har jeg faktisk gått ned 1,1 kg denne uka - og det er jeg fornøyd med, uansett hva motivasjonen har vært :-). 67,2 til morgenen i dag... Ha en flott uke i maiværet flinke dere ?
 3. Heisan :-). Tirsdag og 1. mai, det plaskregner og vi fyrer i ovnen her.... Kos det også da, selv om jeg er sååå klar for litt varme. Hørtes nydelig ut med Spania, Donna :-)! Etter forrige ukes vektoppgang med 500, har jeg denne uken gått ned igjen det, og mer til: 68,3 stod det i dag - og det er jeg veldig fornøyd med :-). Jeg har vel også tidligere gitt blaffen igjen når en uke har vist vektoppgang, men noen nevnte en gang at selv om du punkterer på ett hjul, går du jo ikke ut og stikker hull i de 3 andre :-P, og det er jammen så sant. Så med det i bakhodet, har jeg blitt litt bedre på å ikke gi opp, selv om en og annet uke går rett vest :-). Håper det går bra med dere andre der ute også, både i Spania og hjemme :-). God 1. mai :-)
 4. Så bra, Donna :-)! Tydelig at trening og bevegelse hjelper, og det har jeg vært såååå dårlig på denne uka :-P! Har klart å gå opp 500g faktisk, det var jo ikke meningen... Mye jobb, overtid og lettvinte løsninger i matveien, og når mer tid på jobb er det samme som mer tid på en stol, har jeg kun meg selv å takke - vet det så godt! Men - bedre lykke neste uke :-). Mai ja; er ikke så mange utfordringer her bortsett fra 17. mai :-). Juni er verre, så gode råd om hvordan kommer seg gjennom "festlige måneder" mottas gjerne med takk her også :-).
 5. Hei alle :-). Inspirerende å se eksempel på dagsmenyen din, Sørfjordnes :-)! Er alltid utfordrende å få i seg akkurat passe med mat synes jeg, så blir det enten veldig lite - eller så blir det "mat" jeg ikke burde spist i det hele tatt. Jeg gikk på kurs for ca 18 år siden, og lærte jo dette, men synes det er utfordrende å holde meg til et fornuftig kosthold. Er vel derfor jeg holder på enda, med vekt opp - og ned! Full forståelse for ambivalensen din, Donna ;-). Kjenner meg absolutt igjen! Utfordrende kombo å gå ned i vekt, samtidig som man skal nyte livet forøvrig :-). Og da tenker jeg at 200-300 g i uken, det er ca 1 kg i mnd, 12 kg i året osv... Det er slett ikke verst det heller! Og med 400 g siste uken er jo det kjempebra! Min motivasjon er at jeg vet så godt med meg selv at om jeg går ned til trivselsvekt føler meg bedre, alt er lettere og jeg mer fornøyd. Var egentlig i mål for 3 år siden, men møtte da en fantastisk mann - og så har vi "kost" oss med alt mulig disse årene, og det har jo da medført 8 kg opp igjen ... Vekta i dag stoppet på 68,9, altså 900g siste uke, samt 1,5 cm mindre rundt livet - ok fornøyd med det altså :-)! Lykke til videre neste uke alle :-)
 6. Hei alle :). Har akkurat kommer hjem etter sen påskeferie - 6 dager på fjellet ETTER påske, når jeg egentlig skulle starte å være veldig flink. Men i alle fall har dager i bakken forbrukt mer enn stillesittende kontorarbeid, dermed har jeg faktisk gått ned fra 70.0 til 69,8 kg :-). Og NÅ er jeg i gang altså! Jeg nevnte i mitt første innlegg at jeg egentlig er ganske "flink" til å gå ned i vekt, men enda bedre på å gå opp igjen :-). Når jeg skrev flink, har det stort sett dreidd seg om "hurtigkurer" ala pulver, biffdiett, knekkebrøddiett o.l. Så lenge jeg holder meg helt slavisk til en "oppskrift" på inntak, så går det raskt nedover. Men hvem gidder vel å leve på biff eller knekkebrød lenge nok da.. Så etter 6-7 kg ned, så er jeg såååå fornøyd at jeg sklir tilbake i "ostepop-modus" - kan da vel ikke skade med en pose (eller 2-3-4...!) innimellom lissom, eller litt kake, eller alt mulig godis - og så wooops var jeg over 70 igjen :-P Eneste gangen jeg virkelig har klart å holde meg over flere år var da jeg fulgte Grethe Roede kosthold, så kanskje det er det beste i lengden - litt om gangen, jevnt og trutt :-). Takk for deling av Chili con Carne, Donna - blir middag på frøkena og meg i morgen :-)! Ha en flott kveld :-)
 7. Heisan :-). Ser dere har holdt på en stund på denne tråden allerede, men kan jeg "bli med" dere :-)? Er ny her i denne runde, men har vært med noen år tidligere. Har akkurat rundet max igjen - altså 70 kg, og prøver igjen å komme ned til der jeg trives bedre - lurer på når jeg skal lære ;-)! Jeg er 46 år, har 3 barn som er i ferd med å flytte ut, en etter en, og nå har jeg få unnskyldninger igjen for å ikke trene, og for å ikke "rekke" å lage ordentlig mat - bare kjøpe "noe i farta mat". Jeg er forøvrig 166 cm og veier i skrivende stund 70, trives best på 62-63 og det er målet før sommeren! Jeg er ganske flink til å gå ned i vekt egentlig, men enda bedre på å gå opp igjen - skjer på magisk vis hver gang, men nå får det være stopp :-P. Veiing på tirsdager - stemmer det :-)? Fortsatt god påske til alle i samme båt - gleder meg til å følge dere :-)
×
×
 • Opprett ny...