Gå til innhold

AnneL

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om AnneL

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, så flinke dere er! Det er så fortjent med gode resultater når man jobber hardt for det. Og det kommer jo ikke gratis dette. Jeg har virkelig sprukket. Det skjedde nå I helga hvor det ble mye alkohol, chips, sjokolade og usunn mat. Og vipps - da var vi oppe igjen på 98 kg. Herregud, jeg er så lei av å miste kontrollen og ikke klare å styre meg! Men til forskjell fra andre ganger så klarte jeg å ta meg selv i nakken, så nå er det veie alt, og beinhardt fokus. Registrerer alt i dagboka nå slik at jeg får det jeg skal ha i meg. Jeg spiser frokost, lunsj, middag og kanskje kveldsmat. Prøver å få full kontroll. Nå er det jo 17.mai og bursdag som står på trappene. Jeg har allerede tenkt til å ikke drikke på champagnefrokost, og har klare strategier for hvor mye og hva jeg skal spise. Tenkte å spise masse grønnsaker, to brødskiver, to skiver røkt laks, to skiver spekeskinke og to ss eggerøre. Så blir det nok kylling og kalkumwiener til middag. I bursdag vet jeg ikke hva som blir servert, men jeg skal fokusere på å spise med måte og velge sunne alternativer. Skal også bort i helgen og pakker med treningsklær. Jeg har startet med et nybegynnerprogram for jogging og skal klare å gjennomføre det. Så da får vi se på mandag om vekta går riktig vei (jeg veier meg bare på mandag morgen).
 2. Nei, det er ikke lett og de som mener dette er lett har aldri hatt de samme utfordringene. Men vi får støtte hverandre så godt det lar seg gjøre! Jeg har blitt mye flinkere med alkoholen i sosiale lag enn jeg var før. For meg funker det absolutt best å moderere inntaket hvis jeg drikker vin. Jeg er veldig bevisst for å drikke saktere enn jeg gjorde før. Jeg koser meg like mye, men vet at hvis jeg reduserer hastigheten på drikkingen, så reduserer jeg også hvor mye jeg totalt drikker. Hvis jeg sitter ned passer jeg også på å alltid ha vann i et glass ved siden av. Drikker alltid minst en slurk mellom hver slurk med alkohol. En annen ting jeg har gjort noen ganger, er å ha en doc-pose med meg. Hvis jeg tar en doc, tar det lenger tid før jeg kan drikke igjen. Vet ikke om noen av disse tingene kan funke på deg, men det funka bra på meg i hvertfall Kanskje andre også har noen tips?
 3. Hei Kikk, Denne uka er jeg faktisk litt stolt av meg selv! Forrige uke var jeg på jobbreise fra mandag til torsdag, med stress, uregelmessige måltider, offisielle middager og alt som hører til - kombinert med minimal aktivitet. Så jeg var veldig spent på å stille meg på vekta i dag tidlig. Men til min store overraskelse, så har jeg gått ned! Riktignok ikke mer enn 300 g, men nå er jeg på 96,9. Det er jo bedre enn alternativet som er oppgang. Utfordringen min denne uken er at det er fest både i kveld og onsdag, pluss bryllup i helga. Men jeg tenker at jeg til tross for det skal ha som målsetting å være stabil eller med en liten nedgang. Det hadde vært så deilig å komme ned til 95 kg til 17.mai. Det kan gå, men kommer til å kreve steinhard disiplin denne uka. Hvordan går det med deg/dere?
 4. Hei, Så flink du er! Stå på! Jeg skal ned fra 99 kg til sånn 75 - er foreløpig på 97, så det er en start. Det jeg synes er vanskeligst er å si nei til alle fristelser rundt omkring og ikke minst alle sosiale ting som skjer, vinglass som skal drikkes etc. Og 25 kg er jo ganske mye og kan ta lang tid. Og enda lenger tid tar det når jeg unner meg litt for mye å spise/drikke. Går nedover, men sakte. Det jeg har blitt flinkere til er å bevege meg mer. Jeg går til og fra jobb - hver vei er ca 20 min, så det er jo en start. Kanskje vi kan heie hverandre frem?
 5. Hei Ida, Når jeg leste innlegget ditt kjente jeg meg igjen med en gang! Jeg er i litt lik situasjon og har mange av de samme utfordringene som deg. Jeg også er kjempeflink med frokost, lunsj og middag, men så er det alt det sosiale rundt. Utenlandsturer, hytteturer, hektisk jobbhverdag, masse sosiale eventer flere ganger i uka osv. Det gjør at vektnedgang går saktere enn jeg hadde håpet, men jeg vil ikke slutte å unne meg Jeg er 31 år, skal ned fra 99 til ca 75kg. Akkurat nå er jeg kommet ned til 97, så det er en lang vei å gå. Men hvordan går det med deg og dine mål?
×
×
 • Opprett ny...