Gå til innhold

Wenche Hille

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Wenche Hille vant dagen sist Mai 15 2018

Wenche Hille hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Wenche Hille's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Nettsamfunnsomdømme

 1. jeg vet ikke, men er helt enig med deg at det er greit å vite sånn ca.
 2. No er jeg ferdig med kurs 1 og har gått ned 5 kg. Det var målet mitt for det var ikke så viktig å gå ned veldig fort. Har vært i Bulgaria innimellom her, og spist bra spiste en del god mat, men snop hadde jeg ikke noe spesielt lyst på. Det er jo fantastisk. No er det snart 3, 5 mnd siden mannen min døde. Det har gått greit selv om savnet er stort. Jeg har fått meg en liten valp for 1 uke siden, så det hjelper jo veldig på. no er det ikke så stille i huset og det er en som trenger meg Jeg gleder meg veldig til vi kan begynne å gå turer, No går vi mini turer, hun går litt og så bærer jeg litt. En skjønn liten hvit ulldott ❤️ (Bichon Frisè) I morgen begynner jeg på kurs 2, og pga ferie til kursleder så vil det vare noen uker lenger. Klarer jeg 5 kg på dette kurset og, så er jeg fornøyd.Jeg vil kunne unne meg litt mer, foreks en is for dagen om det er varmt. Jeg liker veldig godt Dream youghurt isene til diplom is, og de i 6 pk er litt mindre i str, så de er kjekk å ha i frysen.
 3. Jeg og må telle kalorier, ellers mister jeg kontroll føler jeg. Jeg har og veiedag mandag og hadde tatt av 1,2 kg. så då er det 2,2 tilsammen på disse 2 ukene.
 4. Hei! jeg har gått på kurs i snart 2 uker og det har gått veldig greit. Jeg er 63 år og tok en slankeoperasjon for 5 år siden. Tok av 45 kilo og stabiliserte meg på ca 70 kg. Selv om jeg bare er 158 høy så var det en vekt jeg trives godt med. Min mann hadde kreft og ble etter hvert veldig syk så det siste halve året sånn ca, så klarte jeg å legge på meg til 86 kg. Jeg ville ha mat hele tiden og gjerne søt mat. Han døde for nesten 7 uker siden og etter det følte jeg at no måtte jeg gripe tak. Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte å gå på kurs, dvs. nett kurs. Jeg har også masse fine klær i skapet, så det skal bli godt når det blir litt løsere på meg. Ha en fin helg alle sammen, kjekt å følge med litt her ❤️ Wenche.
×
×
 • Opprett ny...