Gå til innhold

Monica.86

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monica.86

 • Bursdag 09. mars 1986

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Kvinnherad
 • Interesser
  Familien <3 Jobb, negler å katter <3

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Monica.86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. etter operasjon kan man spise normalt, det er det jeg ønsker. f.eks spise en normal porsjon med middag, 2 skiver å bli mett av det .. litt snop som normale folk spiser å ikke en pose chips å ei stor plate sjokolade. jeg har prøvd grete roede metoden, lavkarbo. trim.. lavkarbo virker utrolig, men utrolig dyrt. eneste som virker...
 2. En kveld jeg lå senga mi, godt innpakket i dynen å skulle sove... sove.?? nei da, da begynte hode å jobbe.... samme kveld har jeg stappet i meg masse snop! hver gang står jeg på bade, tung i kroppen etter snop...sløv... å legger meg i sengen med halsbrann... hver gang tenker jeg at nei dette må bli siste gang for denne følelsen er vond. hva er det som gjør at man velger å kjøpe snop på butikken ??? hvorfor sitter man kveld på kveld å stapper dette inn i kroppen ?? velger å bli større å større... for meg har snop vært trøstespising, kjedespising.. blitt en vane. jeg er så møkk lei av å ha den tunge depresive følelsen i kroppen etter spisingen... men lærer jeg ??? NEI!!! velger fortsatt å stappe i meg snop som om jeg er rusavhengig å ikke klarer å legge det vekk!! hva skal til for å holde seg unna ?? jeg har masse motivasjon til å gå ned i vekt... barnet mitt er største motivasjon.... det å kunne gå på en vanlig klesbutikk å kjøpe vanlige klær er en motivasjon... helsen generelt, selv om jeg ikke sliter med noe, så vil man jo kunne gå ei trapp uten å stå å pæs i toppen å vente på å få tilbake pusten.... ja jeg har mulighet for operasjon, men er redd... mange har suksess med den men det er å mange som sliter etterpå ... jeg er på kanten til å gi opp... bare gi f.... men i bunn å grunn så ønsker jeg heller ikke det.. det er så vanskelig!!! hvorfor klarer mange dette men ikke jeg ??? hva skal til for at jeg en dag klarer å legge om kosten, legge vekk snop. spise mindre mat. dette er bare lufting av mine tanker, kanskje kommer noen med samme erfaring, tips, råd. har prøvd ALT !!!
 3. Åååh så koselig å lese om slike oppturer.. ??? det må være en lykkerus ? gleder meg til jeg kan gå på en vanlig butikk å kjøpe klær uten å lete etter største avd eller str. Han lærte meg at jeg må spise 300-500 mindre enn jeg forbrenner .. å appen min viser hvor mye jeg forbrenner så da kan jeg gå ut i fra det ca. Men ligger på 1900 ca. Nå sliter jeg for lagde meg havregrøt. Nå vet jeg ikke om jeg skal legge inn før eller etter den er laget.. for vår stor forskjell på tørr å ferdig. Om det er ferdig så kan jeg ikke spise mye mer i dag... ? men men ... Ha en super flott dag ??
 4. så flink du er da !!! du har virkelig gjort endring i livet å står på !! :D jeg lærte noe nytt av min samboer i dag ang mat å forbrenning så skjønner godt jeg ikke har gått ned så nå vet jeg i alle fall hvordan det funker ;) ble ingen tur i dag, slakk å hodepine ( mensen) men i morgen er jeg aktiv igjen da jeg skal jobbe seinvakt... forbrenner nok en del der tenker jeg :D flott at du vil være aktiv her inne, har savnet det å kunne skrive med noen her inne ... liksom ikke fått noe respons å hadde heller ikke forventet det nå heller... derfor det tok tid før jeg fikk svart :) men nå skal jeg skjerpe meg å komme innom oftere når jeg ser at det er liv her inne :D *stå på videre*
 5. Oi for en respons. Ja jeg er her ? Vi har selv ukeshandling. Problemet er at jeg jobber på kiwi ? fort å handle ekstra å sånt men skal begynne med å legge igjen lommeboken her hjemme. En eks kollega av meg ville å ned nå i vekt så vi har litt konkurranse type førstemann til 10.000 skritt.. vi motiverer hverandre å hjelper så godt vi kan .. veldig godt å ha flere som vil ned som er i nesten samme båt. Her er snopdag en gang i uka å et som er igjen gjemmes bort til neste gang. Jeg har vært flink å gått turer nå de to siste dagene. I dag ble d gåtur med familien ( ei på 5 å gubben) .. dog ingen trimtur men gikk i 30 min .. så håper det anses som litt trim .. Nå er jeg iallefall i gang. Registeret så godt jeg kan med inntak av mat ( lifesum) å registrerer skritt pr dag med Samsung app på tlf. ( trikset er å huske å ha mobilen på seg hele tiden) Tuuuuusen takk for alle svar å innlegg å viser at dere prøver så godt dere kan ? sammen skal vi alle klare dette ?? om noen vil følge meg ekstra godt så si i fra så er jeg på flere sosiale medier bare flaks jeg kom innom i kveld da jeg måtte søke på noe her inne for ei ?? Lykke til alle med veien videre å lov å oppdatere seg her .. om så for ros eller ris ?
 6. Heisann .. jeg har vært medlem i mange år men har ikke kommet lengre. syns ikke jeg har fått god respons... MEN, jeg søker etter flere som sliter, som er laaaangt over 100++ ... nå skal jeg presentere meg, dette er LANGT over min komforsone... Jeg er ei dame på 32 år, to barn å samboer. jeg er 164cm over bakken å jeg (desverre) veier over 140 (!!) kg .. Jeg har planer om å ta sleeve operasjon, men vil begynne å tenke på å gjøre om kostholdet ( selv om jeg synes det er fryktelig dyrt!!) å spise mye mindre .. Jeg er egentlig lei av å være så stor, selv om det ikke har plaget meg noe særlig.mat har også vært en fin trøsteting, å jeg er veldig glad i middag om det er rette middagen. alt begynte vell egentlig når jeg mistet mamman min når jeg var 10, men med depresjon å p-piller blusset alt opp. vekten økte å jeg var aktiv som fy. Jeg var meget aktiv i mine tenårene men vekten økte gradvis. så ble jeg mindre å mindre aktiv å resultatet sitter jeg igjen med den dag i dag. å ikke sliter jeg noe med kroppen heller selv om jeg er så stor. Har å en jobb jeg stor trives i (kassamedarbeier på kiwi) å gode kollegaer .. :) Men nå vil jeg altså prøve her igjen da, har boka ( ei jeg fikk av ei venninne for mange år siden, sikkert ny ute nå..) har ikke råd til å melde meg på kurs her inne enda. Med dette ønsker jeg kontakt da med flere som er i samme situasjon.... som kan hjelpe, støtte å gi gode råd å motivasjon.... så om du ønsker kontakt med meg så bare kommentere eller sende en pm så får vi snakket litt :) håper å få respons på denne :) Ha en super fin kveld videre hva dere enn måte gjøre :)
×
×
 • Opprett ny...