Gå til innhold

Marianne64

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Marianne64

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det er ikke så mye igjen men jeg kjenner litt på skrekken for at jeg skal legge på meg igjen. Vi er i en boble når vi holder på å gå ned i vekt . Hver tirsdag siden januar har vi vært på kurs og holdt fokus , for meg er det helt nødvendig å fortsette med hold vekten kurs så Therese fortsatt kan sitte på skuldren min he he. Jeg velger å kjøre fullt ut mens jeg er i modus for dette er en livsstilsendring jeg fokuserer fullt ut på .takk for heiarop, nå veil jeg heie på deg og alle som er i endring ????
 2. Takk for svaret ditt. Ja jeg fikk opp kcal mengden og med litt styrketrening i tillegg så var jeg heldigvis i gang igjen . Ser i ettertid litt lettere hva som muligvis gjorde at vekten sto stille, men sånn er det vel for de fleste . Nå er jeg fem små kilo unna målet mitt så da tar jeg et hold vekten kurs for å unngå å falle i gamle spor . ??
 3. Bare en liten oppdatering fra meg . Vekten har begynt å bevege seg rett vei igjen. Var på kurs i dag , hadde gått ned 1,6 kg?. Det har vært ca fire uker med frustrasjon men det er verdt det nå .så til de som opplever at vekten stopper opp. Det snur, men tar tydeligvis litt tid for kroppen å bli med .? klem fra meg til alle der ute ???
 4. Takk for gode råd , de skal jeg ta med meg . ??
 5. Trenger noen råd eller bare litt drahjelp så jeg ikke gir opp. Jeg har vært med på kurs siden 1.januar og tatt av 15 kg. I de tre siste ukene har vekten stått helt stille . Jeg har fremdeles ca 8kg til trivselsvekt , men nå kjenner jeg på frustrasjon over fraværende resultater. Jeg er 170 og veier nå 82 kg går trofast på 1500 til 1600 kcal i døgnet. Trener moderat ,helst gåturer . Er det nå jeg må trene mer ?spise mindre ? Eller holde ut med det jeg gjør . Noen med erfaring rundt dette som kan gi meg noen råd . Klem
×
×
 • Opprett ny...