Gå til innhold

Fiona

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Fiona

 • Rang
  Ny
 1. Vi er jo i gang- vi har gått ned, selv om det ikke er mye! Jeg baker meg et grovbrød, Skappel brød med mye frø og kjerner. Det gir litt kalorier, men er utrolig godt og mettende. To skiver til lunsj med makrell i tomat eller leverpostei, ummm. Jeg sliter litt med frokost, er ikke så sulten da, men må spise noe pga. kjøring og jobb. Tenkte å prøve meg på smoothie. Lykke til i helga!
 2. Ja! Er så vidt i gang, ned 600 gram. Det er i riktig retning! Føler meg supermotivert! Skal prøve å lage meg en slagplan i helga; hva er lurt å ha i skapet, hva er lurt å ha i veska, hva skal jeg si til meg selv når jeg står foran skapet og bare MÅ ha noe klin?? Tenker det er lurt å være forberedt, for disse situasjonene vil dukke opp, helt klart! Og må legge meg en plan for helgene, det er der jeg ødelegger for meg selv hver gang. Går ned i uka, og spiser meg opp i helga..😶 Hvordan går det med andre? Er dere i gang?
 3. Jeg begynner også i dag! Dame 52 år, 170 cm, 95,2 kg. Vil ned til 75 kg😊 Med meg er det også sjokolade, kaker og godteri som er synderen.. Tenker å holde meg uten en god stund, for å dempe suget. Har tenkt å fortsette å drikke Cola zero (som jeg er helt avhengig av..) første uka, og så kutte ut det også. Jeg tror brusen lurer meg til å spise mer søtt.. Nå må vi skjerpe oss, vi vet jo hva som må til ja!!
×
×
 • Opprett ny...