Gå til innhold

RegniEsil

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

420 profilvisninger

RegniEsil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Eg gjekk ikkje ned denna veka som gjekk!! Eg gjekk opp 1kg 2grunnar til det. Vi var på tur, det vart litt formykje av godsaker, tyngre kost og mindre trening... Og Tante Grusom skulle nok ha vært her (om eg ikkje hadde fjerna ting). Uansett om eg har mindre deler så merkar eg det når tante skulle vært her. Blant anna på vekta. ???
 2. Tassen min: Gizmo Blanding av japanesisk chin, nakenhund, Yorkshire terrier og chihuahua
 3. Heisann Her kjem eg og lure på om eg kan få Vera med på Skravletråden. Jeg er ei dame på 44 år har samboer og 4 barn og en liten hund på tre og en halv kilo. Jeg har alt for mange kilo. Gikk ned 5 kg i vår, og no har jeg gått ned 4,2 kg, totalt 9 kg. Eg har som mål å gå ned 25 kg til. ikke alltid så lett og følgja en plan, men jeg gjer mitt beste Dessverre så har jeg fibromyalgi så jeg klarer ikke å være Aktiv så jeg vil, men hunden min klare å dra meg ut på gåtur hver dag.
 4. Flink du har vært. Eg er på ny giv.. Har gått ned 25-30 kg 2gangar før.. Dessverre så har ikkje er klart å holde meg der. Eg har sett at eg har blitt tynn, men hjerna min har ikkje fått det med seg så eg har alltid følt meg lika tjukk. Og alltid plukka med meg kleder i 1-2-3 størrelse for store.Denna gangen her skal eg Klara det!!!!! Berre må.!!!!
 5. Eg har heldigvis kler liggende fra sist eg var nede i vekt. Men boblejakke får eg svømma i vinter sånn som sist.. Kanskje du kan finne nokon på Fretex eller andre bruktbutikker?
 6. Heisann Eg er ei dame på 44år med alt for mange kg eg går å drassa rundt på.... Gjekk ned 5kg i vår, men det stoppa opp i sommar. Kroppen takla ikkje varmen som var i sommar, så det vart nokon rolige månader. Byrja på nytt 26.09 med dagbok og aktiviteter. Har fibromyalgi så det er variabelt kor mykje eg orka, og i tillegg har eg 2jentungar som tek mykje av tida mi. Heldigvis har eg ein liten tass på 4bein som vil ut litt og han drev meg ut på gåturar. Har gått ned 4,2kg i haust, totalt 9,2kg. Planen er ca 25kg til. Går ikkje på kurs, kun streng regime heima. Eg reagera veldig på sukker, så eg trur at det er minimalt med problem.
×
×
 • Opprett ny...