Gå til innhold

Martine

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Martine

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjapt innom for å rapportere. 62,4 kg i dag. 100 gram opp fra forrige mandag, ikke greit, men helt forventet, dessverre. Har funnet fram Lifesum (app) igjen og registrerer fra i dag. Tror nok jeg har spist litt vel mye i det siste 😛 Kjekt å få oversikt!
 2. Skjønner forresten det er veldig klønete med to middager, Lillemor! Kan ikke mannen lage sin egen, når han er så sær i matveien for tida?
 3. Hei, dere! I morra er det mandag. Ny start og nytt mot! Det hjelper ikke å tenke over det som ikke gikk bra forrige uke, annet enn at vi husker å ikke gjenta det samme igjen Bortsett fra deg, da, Linda, du har jo egentlig vært flink? Kan det være mensen på vei, kanskje? 🤔 Jeg går ofte opp da. Tipper vekta er på rett vei igjen alt i morra, jeg ☺️ Hvis ikke er det bare å fortsette å stå på. Vet jeg har stått ca på stedet hvil, skal skjerpe meg den neste uka nå.
 4. Hei! Beklager at jeg er treig med å svare her, har vært travelt i det siste! Men så flinke dere er! Bra jobba!😃 Den pms’en er skummel, er så lett å miste motet når en står på men likevel ikke går ned, men opp! Så lenge du fortsetter å være flink går det nok fort rett vei igjen Jeg har heller ikke begynt å registrere enda ... finner liksom ikke helt motivasjonen til det. Men jeg tror jeg skal prøve så smått i den uka som kommer nå💪 Jeg fikk veid meg på fredag, selv om jeg ikke skrev noe her. 62,2 var vekta. 600 gram ned fra 62,8 fredagen før. Så det går den rette veien!! Dessverre kjenner jeg på meg at det ikke kommer til å fortsette nedover, hvis jeg fortsetter som nå. Det har vært litt for mange middagsporsjoner, litt for mye smør på brødskiva, i går var det smågodt og nå drikker jeg et glass vin. Jeg skal skjerpe meg og begynne å registrere igjen. Jeg vet jo at det funker. Jeg må bare kjenne litt på motivasjonen. Og ikke overdrive når jeg først setter ordentlig i gang😂 Ønsker dere en super uke, damer! Vi klarer dette!💪
 5. Hei igjen! Så bra at det går så fint med hvit januar, Lillemor! Og den nedgangen! Virkelig imponerende😁 Her er ikke motivasjonen på plass for å slutte med verken alkohol eller sukker, men jeg holder begge deler sånn passelig nede 😊 Godt å høre at det er flere enn meg som ikke klarer hvit måned akkurat nå, Linda! Men hvit måned eller ei, du har også gått ned masse - bra jobba! Det blir nok lettere å være i aktivitet nå, når det blir skiføre og formen er tilbake. Tidene blir bare lysere og lysere på alle måter😍😁 For å svare på spørsmål om veiing av middagene: nei, det gjør jeg ikke. Jeg prøver å begrense meg, men i det siste har det blitt en del store middager. Akkurat nå har jeg fortsatt ikke begynt å registrere mat i det hele tatt enda, men det må nok snart til. Ja, veldig gøy med kroppsanalysen! Det kan anbefales☺️ Jeg glemte helt å veie meg i går, men husket det i morges. 62,3 kg, viste vekta. Det er ned en del fra kroppsanalysen (63,8), men det er nok mest vann og sånt. Jeg jobber på, og opprettholder gode treningsvaner. Satser på at kroppen fortsetter å henge med Hvordan har uka gått for dere?
 6. Hvordan har det gått med veiing i dag, LiveLife?😃 Her har jeg ikke begynt med å telle kalorier, men jeg er veldig godt i gang med trening! Har vært noe trening både mandag, tirsdag, torsdag og i dag, onsdag gikk jeg kun en liten tur. Målet mitt er egentlig tre treninger i uka, så veldig fornøyd med fire. Må bare passe på å ikke overdrive og bli lei! Jeg veide meg forresten også i dag. 62,8, viste vekta. Det er 1 kg mindre enn på den kroppsanalysen på søndag, men det er nok mest forskjell på grunn av klær, mat i magen og vann. Første ordentlige resultat blir da neste fredag igjen, forhåpentlig har jeg så smått begynt å begrense mengdene mat også da:p
 7. Live Life, jeg er helt med på en sånn registrering. Alfa og omega å ha noe sånt som er litt bindende. Det minner på en måte om et GR-kurs, hvor man hver gang tar en runde på vektnedgang Vi hadde også sånn «spise jula ut»-opplegg i helga🙈 Er ikke helt ferdige engang, men nå er vi begge motiverte, så siste rest av godteri får vi ta gradvis i helgene. Akkurat det at kroppen føles bedre med sunn hverdag er jeg så enig i! Jeg var mer sliten i jula enn jeg er nå, tilbake på jobb, jo! Jeg sover bedre også. Helt fantastisk😁 Jeg har hittil i år ikke satsa på noe særlig kaloriunderskudd, men det er mulig jeg prøver litt på det i neste uke, sånn for å få litt fart på sakene. Jeg tenkte egentlig jeg skulle veie meg på morran i dag, men glemte det jo helt 😅 Jeg gjør det heller på fredag, jeg også😊 Snupsipups, så bra at ikke jula har ødelagt for mye og at resultatet var bedre enn forventa! Tror du skal lete lenge for å finne en som ikke har bittelitt høyere vekt etter jul enn før jul:p Det er ikke sikkert fettprosenten din er så unormalt høy hvis du beveger deg en del☺️ Veldig interessant, var det! Jeg er skikkelig motivert for å forbedre resultatet mitt til neste gang, også blir jeg mer bevisst på å spise nok og riktig mat av det. Før var jeg litt mer sånn at det ikke var så ille å hoppe over et måltid, for vekta gikk jo ned. Nå tenker jeg mer på kroppssammensetning, og blir automatisk enda litt mer opptatt av trening, sunnhet og at ikke sunnhet kun er minst mulig kcal i maten.
 8. Hei, dere! Kan jeg også bli med her? Jeg er også en sånn som trenger å være litt aktiv for å holde fokus Også her er julen brukt til å spise både søt og feit mat, og jeg har også gått opp litt - heldigvis ikke så mye som forventa. Jeg veier 63,8 kg i dag, det stemmer nok greit, men tenker jeg tar en veiing i morra for å sjekke morgenvekta også. Her blir det ikke noen hvit januar, jeg er altfor glad i både godteri og vin, men jeg skal spise lite godteri og drikke mindre vin enn jeg har gjort de siste ukene. Planen er også å trene 3 ganger i uka, noe som er en opptrapping fra 2 ganger i uka før jul. De dagene jeg ikke trener har jeg en stor ambisjon om å gå en tur i stedet, eller gjøre noe annet aktivt. I dag tok jeg en sånn kroppsanalyse på treningssenter, den viste at fettprosenten min er 24,8 %. Målet blir å få denne litt ned, og å beholde muskelmassen. Jeg kommer derfor ikke til å gå kjapt ned, det kan jeg si allerede nå Jeg tar en ny test om et par-tre måneder - skikkelig spent på resultatet på neste test allerede!
 9. Hei igjen, damer, og godt nytt år!!! Dere har vært så flinke - denne jula har jo absolutt ikke veltet noen lass, selv om vi alle har kosa oss litt også Flott at dere begge har menn som også skal litt ned, det er nok lettere når en er to som jobber mot målet om vektnedgang Selv om det kanskje kan bli noe mer komplisert når den ene spiser lavkarbo, haha! Jeg er ordentlig imponert over at du tar en hvit måned i januar, Lillemor! Selv er jeg ikke klar for noe sånt, tenkte på det, men det er så godt med et glass rødvin iblant. Huff. Jeg beklager at det har vært stille fra meg i det siste. Jeg har brukt tiden til å spise, slappe av og fokusere på å ta dårlige valg og å unngå vekta. I dag fikk jeg det plutselig en dose nyttårsmotivasjon etter en samtale på gåtur med samboer om planer og nyttårsforsetter. Etter det heiv jeg meg rundt og ikke bare veide meg - men dro på treningssenteret og fikk en kroppsanalyse på en sånn Tanita-vekt som de har der. Det var slett ikke så ille som forventet. Jeg hadde lagt på meg litt til, og veide nå 63,8 kg. Ikke bra, men bedre enn forventet. Jeg pleier jo å veie meg naken og på tom mage rett etter jeg har stått opp, så jeg trodde tallet skulle være mye høyere enn dette nå, etter jul og en stund etter frokost, med treningsklær. Videre viste vekta at fettprosenten var 24,8 %, noe som er helt normalt (normalen er mellom 21 og 32,9 %), at det farlige magefettet er helt på minimum og at min "metabolske alder" er 20 år! Jeg er 28, blir 29 i år, så jeg følte meg skikkelig ung og sprek når jeg gikk ut derfra, haha Da var det rett opp i treningssalen til jogging og styrketrening. Nå er jeg endelig i gang og motivert igjen! Jeg skal jobbe for å holde på og kanskje øke muskelmassen, samtidig som jeg går ned litt i fettprosent. Det er nok viktig å ta sånne tester med en klype salt, på samme måte som tallet på badevekta, men utviklingen vil nok fortsatt være interessant. Blir veldig spennende med ny test om et par-tre måneder
 10. Flott at du ikke har gått opp noe, Lillemor! Det kan jo gå litt i rykk og napp, så det er nok lurt å fortsette med gode valg selv om det ikke alltid synes på at vekta går ned. Veldig bra jobba med å styre unna desserter og feite sauser i selskap, det er ikke alltid bare-bare! Her må jeg melde om 500 gram opp på mandag (63,1 kg). Jeg har ikke engang prøvd å være flink denne uka, så det fortsetter nok oppover med god margin på mandag også. Tenker jeg bare får prøve å begrense oppgangen nå, så starter jeg ordentlig igjen etter jul. Det går ikke med alt det sosiale og alle fristelsene nå, altså. Men jeg skal prøve å bare spise meg passe mett på all julematen i stedet for stappmett, i det minste:p
 11. Motivasjonen må være på plass, ellers går det ikke i lengden. Kjipt å se at du tar en pause - men gjør heller det og kom tilbake med mer motivasjon på nyåret!👌 Dette klarer du fint - men helst på den sunne måten uten fasting😂 Her er jeg litt misfornøyd med egen innsats på treningsfronten, og jeg har vel egentlig unnet meg vel mye på matfronten også, i det minste nå i helga. Men jammen meg hadde jeg gått ned litt da jeg veide meg i går likevel! 62,6 viste vekta. Det er litt mindre ned enn tidligere, men med tanke på alt smågodteriet jeg spiste i helga og vinen jeg drakk kan jeg ikke klage🙈 Nå blir det skjerpings på treninga, med styrketrening i dag, pulsstep med ei venninne i morgen og cageball med jobben på torsdag. Utfordring blir vin- og pepperkakekveld til helga. Hvordan har det gått med deg, Lillemor?
 12. Åh, nei, så kjipt, Linda! Pepperkakedeig er skummelt godt. Til og med når jeg tenker på det nå, tenker jeg at det kanskje er verdt å gå opp en kilo for litt pepperkakedeig😈 Men siden du behersket deg en del, har jeg egentlig tro på at det er litt vann i den vekta der. Det blir spennende å se på fredag! Her er jeg endelig tilbake hjemme. Det har snødd masse, og gata vår er uendelig idyllisk akkurat nå, med julelys både utenpå og inni husene og med 15 cm snø😍 Jeg fikk testa den nye vekta også! Den gamle viste i morges 62,9, mens den nye viste 63,1. Den nye er nok rett og jeg har trodd jeg veier litt for lite tidligere. Helt ok, selv om 300 gram «opp» føles litt kjipt. Det kunne likevel vært verre!
 13. Hei, og god mandag! Gratulerer så mye med hus, Lillemor! Klart at sånt må feires!🤗 Bra at du ikke har gått noe opp, men kjedelig å stå helt stille også. Det hjelper nok på at det er mindre feiringer framover, sånt gjør at det blir litt trått med nedgangen. Men, som du skriver selv, digg å ikke gå opp til tross for at en ikke har vært på sitt aller flinkeste👌 Ja, ikke sant, det å stå på jobb føles kjempebra! Jeg har også glemt det litt de siste månedene, men nå er jeg i gang igjen☺️ Ojoj, under 60 - det må bli gøy!! Du må rapportere her hvis du klarer det i løpet av uka, ja!🤩 Veldig greit med konkrete mål å tenke på! Da er det hakket lettere å skjerpe seg. Jeg har faktisk store nyheter: på lørdag kjøpte vi ny vekt!🎉 Jeg har ikke fått testet den enda, for jeg måtte reise til familie i annen landsdel en tur på grunn av dødsfall og begravelse. Jeg skal hjem igjen i overmorgen, kjenner det blir godt. Jeg veide meg på den gamle vekta lørdag morgen, den viste 63,0 kg, som er enda 500 gram ned fra forrige veiing. Fornøyd med det - særlig med tanke på at jeg spiste masse smågodt på fredag - men spent på om det er snev av sannhet i det den gamle vekta har fortalt😂 Jeg har ikke så høye forventninger til neste veiing, har vært mye stillesitting fra lørdag av og blir nok det videre også, i tillegg til ar det skjer mye sosialt. Satser på å holde vekta, jeg😅 Men det er mulig jeg skriver her når jeg har testa om den nye vekta veier ca likt som den gamle 🙈 Hva med deg, Linda, har helga gått bra?☺️
 14. Helt enig i at helgene kan være utfordrende. Både det at det skjer mer sosialt hvor det ofte er usunn mat/godteri/alkohol til stede og den innarbeidede forventningen om å kose seg litt ekstra med nettopp slike ting i helgen sitter dypt! Jeg er egentlig fornøyd med kosthold og trening, sånn jevnt over. Jeg trener bare et par ganger i uka, men går stort sett lange turer hvor jeg får opp pulsen de dagene jeg ikke er på trening. Jeg er opptatt av å holde forventningene til meg selv realistiske med tanke på livet ellers, så opptrappingen får gå sakte☺️ Shit, du er jo kjempeflink hvis du legger inn løpetur både lørdag og søndag! Greit at det delvis skyldes utskeielser, men du kommer jo likevel i god form av det og trener kondisjonen godt😃 Det er utskeielser i helga her og, men jeg legger ikke inn treningsøkter for å kompensere, føler ikke trening blir like lystbetont da, så jeg bruker heller litt lenger tid på nedgangen☺️ Hittil går det fortsatt nedover, men hvis vekta stopper blir jeg nødt til å gjøre endringer. Når det gjelder motivasjon har jeg et par tips som funker veldig for meg: Appen Lifesum for registrering av mat/trening (veldig enkelt, kan scanne strekkoden på mat med mobilen etc for å legge inn), og det å lytte på Treningspodden mens jeg går tur. Veldig inspirerende!😍 Har du en fast dag du veier det på? Her er det egentlig mandag, men jeg er på reise og usikker på om jeg får veid meg på mandag, så jeg veide meg i går før jeg dro også (63 kg da - 500 gram ned), veldig fornøyd med det! Særlig fordi jeg spiste masse smågodt på fredag🙈😅
 15. Bra jobba med å holde vekta gjennom feiringer og sverigetur, Lillemor! Bra jobba å kjøpe godteri, men ikke til deg selv! For min del er nok utfordringen både smågodt, potetgull, ostepop etc. og ekstra av all vanlig mat🙈 Haha, den lavkarbogreia er tungvint, altså! Med GR kan du jo spise helt vanlig mat, men med noen smarte valg, som du skriver. Lavkarbo må være mye vanskeligere å kombinere med et vanlig liv, feiringer og sosiale sammenkomster. Haha, ja, den vekta vår er håpløs😂 Mannen har også lyst på ny, så tenker nok vi kjøper en snart! Vi sparer mesteparten av det som er til overs etter faste utgifter til bryllupet, så jeg må bare tenke litt økonomisk og muligens ta det på neste lønning🙈 Men Linda, det å gå litt NED når du føler du ikke har vært flink er jo kjempebra! Da har du gjort noe rett likevel👍 Noen uker når det er mye som skjer er det kanskje lurt å justere forventningene etter det. I den store sammenhengen betyr det jo ikke noe om en når målet om x antall kilo i uke 51 eller i uke 2. Samtidig er det mye mer motiverende når det går nedover, selvfølgelig😅 Her har jeg begynt å stå i stedet for å sitte på jobb, har hørt at det skal øke forbrenningen en del. Kunne ønske jeg hadde gåmølle under pulten, men det kan jeg nok se langt etter, måtte google, og det var ganske dyrt. Vi høres på mandag igjen!
×
×
 • Opprett ny...