Gå til innhold

May

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av May

  1. Jeg bruker Lifesum for å holde kontroll på inntaket - og ikke minst for å huske å drikke mer vann. Den setter meg til 1400 kalorier om dagen. Jeg sliter litt med å vite hvor mange kalorier det er i ting jeg spiser. For eksempel spiste jeg vegetarlasagne til middag i går, men jeg kjøpte den på en restaurant og aaaaner derfor ikke hva den inneholder. Samme med brød som jeg kjøper på bakeri - da bare velger jeg 100% grovt. 1400 kalorier synes jeg er heeelt innafor i ukedagene og ligger stort sett en del lavere. Helgene er verre … da må jeg plutselig velge litt mer … Jeg trener egentlig ikke, og i tillegg har jeg en delvis stillesittende jobb. Likevel har jeg mye hverdagsmosjon - går til og fra jobb, til og fra alle møter. Får gjerne til en gåtur eller joggetur på kvelden eller litt enkel trening hjemme.
  2. God mandag! Uff, jeg burde virkelig kjøpe en ny vekt jeg også for det er også min skrekk! Men, har i alle fall veid og landa på 73,5 i dag morges. Det er 0,5 ned. Håper på å kunne motivere meg til å holde det gående for jeg synes ofte det er skikkelig kjipt når det stopper opp eller går i feil retning. Helgen ble riktig så sunn, er så forkjølet og "uggen" at jeg egentlig ikke har hatt lyst på noe som helst, men vi lagde hjemmelagde vårruller med kyllingkjøttdeig og grønnsaker og stekte de ovn, og det er ikke så verst usunt og bare helt utrolig digg - anbefales!
  3. Jeg vil være med! Skal ned fra ca 74 kg til 65. Har vært med tanken alt for lenge, og nå er det på tide å gjøre noe! Innstilt på at det blir tøft, og sjokoladesug + helgekos er nok (som normalt) den største kneika. Håper på litt ekstra motivasjon her. Jeg har ikke satt helt endelig mål for når tid jeg vil være i mål men vil komme langt før sommeren!
×
×
  • Opprett ny...